Ειδήσεις

11 Απρ 2009

Εξαιρετικά επείγον!

Μήνυμα αναγνώστη

....
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
Όνομα εξαφανισμένου: Αθανασίου Κωνσταντίνος
Ετών: 75
Ύψος: 1.85

Το Σάββατο 4 Απριλίου 2009 στις 11.00 π.μ. εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ο κ. Κωνσταντίνου Αθανασίου από τα Βασιλικά - Ιστιαίας - Ευβοίας.
Οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς όμως αποτελέσματα. Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε άμεσα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6945 268 044 - 6947 503 463
Τηλέφωνο Δήμου Αρτεμισίου: 22263 50 400

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εφτά μικρά κουτάβια, βρίσκονται εγκαταλελειμμένα στο δρόμο, στο Γέρακα

Μήνυμα αναγνώστη
...
Εφτά μικρά, πανέμορφα και ανυπεράσπιστα σκυλάκια, που μόνο το βλέμμα τους όταν τα παίρνουν αγκαλιά περαστικοί, δείχνει την ευγνωμοσύνη τους σε όσους του δίνουν μια μικρή ελπίδα για αγάπη και ζωή.
Η μαμά τους δεν τα κατάφερε μετά την γέννα και αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν να τα πατήσουν ασυνείδητοι οδηγοί ή ακόμα και να τα δηλητηριάσουν.
Υιοθετήστε τα και χαρίστε τους ένα ζεστό σπίτι και κυρίως μια ζεστή αγκαλιά... Δώστε τους την ευκαιρία να μεγαλώσουν... σας χρειάζονται.

Από: koutavoulias.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αν εμείς ζητάμε μεταγραφές, οι Ιταλοί φοιτητές τι πρέπει να ζητήσουν;

Μήνυμα αναγνώστη

.
Είμαι ένας Έλληνας φοιτητής στην Ιταλία, πραγματικός τελειόφοιτος, ο οποίος θα ήθελε να εκφράσει την προσωπική του άποψη σχετικά με κάποια θέματα τα οποία απασχολούν την ελληνική επικαιρότητα το τελευταία διάστημα και αφορούν τους σεισμόπληκτους φοιτητές της Λ΄ ακουίλα.
…….
Συνεχίζεται…

Αυτές τις μέρες ακούγονται πολλά για το θέμα των πιθανών μεταγραφών από την Ιταλία στην Ελλάδα για τους Έλληνες φοιτητές της λ’Ακουιλα!!!!


Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη, για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό του γιου τους. Από την άλλη, θα ήθελα να ταχτώ υπέρ της μεταγραφής στην Ελλάδα μόνο της αδελφής του θύματος, η οποία σαφώς έχει ψυχολογικούς λόγους να μην θέλει όχι μόνο να επιστρέψει στην πόλη, αλλά γενικά στην Ιταλία. Για όλους τους άλλους είμαι απόλυτα αρνητικός!!!!!!




Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές και ας μην προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις και κυρίως τον άδικο χαμό ενός παιδιού ( έρχονται και οι πολιτικές – ευρωπαϊκές εκλογές ). Όλοι γνωρίζουμε πως η Ιταλία έχει ένα αρκετά δύσκολο εκπαιδευτικό σύστημα, το οποίο είναι κοινό για όλους τους φοιτητές (ξένους και μη ). Επίσης, είναι γνωστό πως το κόστος ζωής είναι πιο υψηλό σε σχέση με την Ελλάδα ( όσο πιο βόρια τόσο πιο ακριβά, όσο πιο μεγάλη πόλη τόσο πιο ακριβά ). Από την πρώτη στιγμή, έγινε λόγος από τους γονείς πρώτα και μετά φυσικά από τους φοιτητές, πως δεν μπορούν να επιστρέψουν στην πόλη για να συνεχίσουν τις σπουδές τους, για ψυχολογικούς λόγους, κάνοντας σαφή υπαινιγμό του να γυρίσουν στην Ελλάδα με μεταγραφή. Εγώ αναρωτιέμαι: δεν μπορούν να πάρουν μεταγραφή για άλλη πόλη? Πρέπει να γυρίσουν την Ελλάδα? Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα τους? Γιατί δεν λένε πόσα χρόνια έχουν στην Ιταλία και πόσα μαθήματα έχουν περάσει έως τώρα? Όλοι στο πτυχίο βρίσκονται? Υπάρχουν πολλοί φοιτητές οι οποίοι βρίσκονται πολλά χρόνια στην Ιταλία και ζήτημα είναι αν έχουν περάσει τα μαθήματα του πρώτου έτους. Σαφώς υπάρχουν και οι σωστοί φοιτητές. Αν αυτό είχε γίνει στην Ελλάδα π.χ. στην Αθήνα, τι θα έκαναν, θα ζήταγαν μεταγραφή για άλλη πόλη? Μήπως να τους δώσουμε και μόρια ως σεισμόπληκτοι για τον διορισμό τους στο ελληνικό δημόσιο?!!!! Στον μεγάλο σεισμό του Σεπτέμβρη το 1999 στην Αθήνα τη έγινε? Πιο πρόσφατα στην Πάτρα? Εκεί δεν είχαμε ως Έλληνες ψυχολογικά προβλήματα με τον σεισμό? Ζήτησε κανείς μεταγραφή σε πιο ασφαλή πόλη της Ελλάδας? Μην ξεχνάμε και τις δηλώσεις της υπουργού παιδείας στην Ιταλία, η οποία διαβεβαίωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, πως δεν θα χαθούν τα μαθήματα ούτε το έτος.



Αν εμείς ζητάμε μεταγραφές, οι Ιταλοί φοιτητές τι πρέπει να ζητήσουν? Να τους χαρίσουν το πτυχίο ή να τους χαρίσουν τον χρόνο, έτσι για το μπράβο?!!! Ας είμαστε σοβαροί. Επιστήμονες θέλουμε να βγούμε, όχι κομπογιανήτες!!! Αν χάριζαν το πτυχίο στους Έλληνες, θέλουν να μου πουν πως δεν θα πήγαιναν να ορκιστούν και να το παραλάβουν?!!! Εκεί δεν θα είχαν ψυχολογικά!!!




Από τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημερώσεις είχε γίνει λόγος, από την πρώτη στιγμή, πως πολλοί Έλληνες φοιτητές είχαν γυρίσει πίσω στην Ελλάδα πριν γίνει ο σεισμός, μιας και τα ιταλικά πανεπιστήμια θα κλείνανε για τις διακοπές του καθολικού Πάσχα. Να φανταστώ πως και αυτοί οι Έλληνες (που είχαν γυρίσει ήδη στην Ελλάδα ) έχουν ψυχολογικά προβλήματα και δεν μπορούν να επιστρέψουν στην λ’άκουιλα? Δεν μπορούν να πάρουν μεταγραφή για άλλες ιταλικές πόλις? Πρέπει να γυρίσουν στην Ελλάδα? Και αν γυρίσουν στην Ελλάδα έτσι θα λύσουν το ψυχολογικό τους πρόβλημα? Οι άλλοι Έλληνες φοιτητές που νιώσανε τον σεισμό σε άλλες περιοχές της Ιταλίας δεν έχουν ψυχολογικά? Να φανταστώ πως οι Έλληνες φοιτητές της λ’άκουιλα, που βρίσκονταν στην Ελλάδα την ώρα που έγινε ο σεισμός έχουν μεγαλύτερο δικαίωμα μεταγραφής, οι άλλοι Έλληνες που ένιωσαν τον σεισμό σε άλλες περιοχές της Ιταλίας όχι!!!! Αν η κυβέρνηση επαναφέρει τον νόμο των μεταγραφών με εξετάσεις η οποία η ίδια κατάργησε ( επί υπουργίας Μαριέτας Κουτσίκου ), πόσοι από αυτούς τους Έλληνες θα πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου?




Είναι γνωστό σε όλους πως η Ιταλία είναι μια σεισμογενής χώρα, όπου σχεδόν όλες οι πόλις της έχουν ιστορικό κέντρο το οποίο αποτελείται από παλαιά-διατηριταία κτήρια. σε κάθε σεισμό που γίνεται οι Έλληνες πρέπει να επιστρέφουν πίσω? Σας υπενθύμιζε πως το 95 είχε γίνει και άλλος ισχυρός σεισμός στην Ιταλία, κοντά στον μονό MARCHE ( Κεμερίνο ), όπου πολλές περιοχές – πόλις είχαν υποστεί τις ίδιες, αν όχι μεγαλύτερες καταστροφές. Τι έγινε τότε?



Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν οι μεταγραφές, τι οποίες τις θεωρώ άδικες ( εκτός από αυτή της αδελφής του Βασίλη ), όλοι θα μεταγραφούν στα Ελληνικά πανεπιστήμια? Κανένας στα Τ.Ε.Ι. το ΔΙΚΑΤΣΑ τι λέει για αυτό?



Δεν θέλω να τα ισοπεδώσω όλα, απλά δεν ανέχομαι ως άνθρωπος, ο θάνατος ενός συνανθρώπου μου να γίνεται αιτία εκμετάλλευσης από ορισμένους. Πιστεύω πως πρώτα η πολιτεία πρέπει να προστατεύσει την μνήμη αυτού του παιδιού. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της συνείδησης και των αρχών του καθενός. Πόσοι από τους Έλληνες σπουδαστές έστειλαν ένα συλληπτήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια του Βασίλη? Πόσοι από αυτούς θρήνησαν πραγματικά για τον χαμό του? Πόσοι από αυτούς θα χαρούν αν πάρουν μεταγραφή για Ελλάδα? Πολύ φοβάμαι πως τον Βασίλη θα τον θυμούνται για την αιτία της μεταγραφής και όχι για τον άδικο χαμό του. Δεν πιστεύω πως ο ίδιος θα ήθελε κάτι τέτοιο.












Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στις 29 Απριλίου θα ξέρουμε αν θα πάμε σε διπλές εκλογές

Σύμφωνα με το «Έθνος» που κυκλοφορεί αύριο:
Στις 27 Απριλίου ολοκληρώνεται η Προανακριτική
Στις 28 Απριλίου ο πρωθυπουργός θα έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα πανελλαδικών μετρήσεων υπό την εποπτεία του κυρίου Λούλη
Μετά το Πάσχα θα έχει φανεί αν η σκανδαλολογία που επαναφέρει η κυβέρνηση θα έχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θέμα Θράκης έθεσε ο Ομπάμα στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους» της Κυριακής ο Ομπάμα σύνδεσε το θέμα της Χάλκης με ανταποδοτικές κινήσεις της Ελλάδας στη Θράκη. Πρόβαλε δηλαδή, την τουρκική θέση ότι για να ανοίξει η Θεολογική Σχολή απαιτούνται κινήσεις της Ελλάδας στη Θράκη, στα εκπαιδευτικά και θρησκευτικά ζητήματα της μειονότητας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

39χρονος στην Καλαμάτα έκοψε με αλυσοπρίονο τα πόδια και το ένα χέρι της εν διαστάσει συζύγου του

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας το πρωτοφανές για τα χρονικά περιστατικό όπου 39χρονος Αλβανικής καταγωγής επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ στην εν διαστάσει σύζυγο του, μετά από καβγά που είχαν, με ένα αλυσοπρίονο και τις έκοψε τα δύο πόδια και το ένα χέρι.
Το όλο συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους, σήμερα το μεσημέρι στην οδό Εθνικού Σταδίου 7 σε διαμέρισμα της παραλίας Καλαμάτας.

Περισσότερα: kosmosnews.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αργώ - Το αυριανό πρωτοσέλιδο

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα: www.argo-mme.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρωινή: Ο πρωθυπουργός σήμερα στο νομό Πέλλας


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Με 7,5 μονάδες προηγείται το ΠΑΣΟΚ της ΝΔ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή

Με 7,5 μονάδες προηγείται το ΠΑΣΟΚ της ΝΔ, τη μεγαλύτερη διαφορά από το Σεπτέμβριο, οπότε και πέρασε μπροστά το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.Μάλιστα, για πρώτη φορά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αγγίζει το όριο της αυτοδυναμίας, καθώς φτάνει τις 149 έδρες εάν μπουν στη Βουλή και οι Οικολόγοι, ενώ σε πεντακομματική βουλή παίρνει 152 έδρες.

Πιο συγκεκριμένα: ........

Πρόθεση ψήφου
,,,,,,,
ΠΑΣΟΚ: 41,5%
ΝΔ: 34%
ΣΥΡΙΖΑ: 8,5%
ΚΚΕ: 7%
ΛΑΟΣ: 5%
Οικολόγοι: 3%
........\
Περισσότερα: www.skai.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ανακοίνωση κάποιων από τους εκπαιδευτικούς του ΟΑΕΔ για το συμβάν στο Ρέντη

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΑΕΔ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
(Αρ. Απόφ. Μονομ. Πρωτ. Αθήνας 7355/2007)

Α.Π. 36 / Αθήνα, 11 Απριλίου 2009

ΘΕΜΑ: ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΡΕΝΤΗ

Ως εκπαιδευτικοί και ιδιαίτερα ως εκπαιδευτικοί του ΟΑΕΔ, πρώην και νυν, εκφράζουμε την βαθιά μας λύπη για το περιστατικό που συνέβη χθες, στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΡΕΝΤΗ, στοίχισε τη ζωή σε έναν μαθητή μας και έχει θέσει σοβαρά σε κίνδυνο τις ζωές ενός άλλου μαθητή και 2 συμπολιτών μας.
…….
Συνεχίζεται…




Για μας δεν είναι ούτε «πρωτοφανές», ούτε «μεμονωμένο» περιστατικό, παρόλο το ότι σίγουρα δεν το έχουμε ξαναδεί στη μορφή αυτή. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Συνέβη, δυστυχώς, στο συγκεκριμένο σχολείο. Θα μπορούσε, όμως, να τύχει σχεδόν οπουδήποτε αλλού.


Είναι το αποτέλεσμα της χρόνιας εγκατάλειψης όλης της εκπαίδευσης στον «αυτόματο πιλότο» αλλά και στον «πατριωτισμό» όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ιδίως των εκπαιδευτικών.


Φέρνει στην επιφάνεια την απαξίωση των σχολείων και της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, την απαξίωση των εκπαιδευτικών, την άρνηση του κράτους για επένδυση στην παιδεία, την ίδια στιγμή που επιφανειακά «επενδύει» σε δήθεν «καινοτόμα» προγράμματα, όταν οι ανάγκες είναι «απλούστερες», πρωταρχικές αλλά και βαθύτερες. Τα εργαστήρια «εικονικής πραγματικότητας» μέσω των οποίων γίνεται προσπάθεια να εξωραϊσθεί η πραγματικότητα, λειτουργούν άψογα μόνο στα χαρτιά, «γυαλίζουν» την επιφάνεια μόνο, και είναι πολύ μακριά από όλα όσα χρειάζονται πραγματικά μαθητές και εκπαιδευτικοί.


Αναδεικνύει τις συνέπειες που έχει η λογική της απόλυτης εξειδίκευσης και η σύντομη, μιας χρήσης κατάρτιση (που υπάρχει πλέον και στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ και του ΥΠΕΠΘ, με κατάργηση ΟΛΩΝ των γενικών μαθημάτων και την έλλειψη κάθε ανθρωπιστικής παιδείας). Τονίζει το γεγονός ότι τα σχολεία δεν είναι πλέον σχολεία, δηλαδή, χώροι δημιουργικής μάθησης, χαράς και έκφρασης, αλλά είναι, είτε κλουβιά εντατικοποίησης της διαδικασίας μάθησης (βλέπε Γενικά Λύκεια και εξετάσεις) είτε εργοστάσια παραγωγής του αυριανού, φτηνού, ευέλικτου, υποταγμένου, εργατικού δυναμικού (βλέπε Τεχνικά Σχολεία -ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ).


Συνδέεται με την πάσης μορφής εκμετάλλευση (και πρωτίστως την οικονομική) των ανήλικων μαθητών (όπως αυτών που παρακολουθούν τις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ) από τους εργοδότες, που στηρίζεται στις ανάγκες των παιδιών των χαμηλότερων κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων, αλλά και των οικονομικών μεταναστών, που φοιτούν εκεί για να μπορέσουν να συντηρήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους, ακόμη και με το πενιχρό μεροκάματο που εξασφαλίζουν με ατελείωτες ώρες όχι μαθητείας, όπως διαφημίζεται, αλλά σκληρότατης εργασίας.


Είναι προιόν ενός συστήματος και μιας κοινωνίας που απαιτεί από τους εκπαιδευτικούς να καλύψουν τις αυξημένες σύγχρονες ανάγκες, αλλά και τα δυσαναπλήρωτα κενά που αφήνουν άλλοι κοινωνικοί θεσμοί, καλώντας τους να παίξουν όλους τους ρόλους που είναι απαραίτητοι πλέον για την ομαλή λειτουργία του σχολικού συστήματος: του εκπαιδευτικού, του παιδαγωγού, του κοινωνικού λειτουργού, του ψυχολόγου, του οικογενειακού θεραπευτή, κ.ά., διατηρώντας τους όμως στην πλειοψηφία τους επί χρόνια ωρομίσθιους, χαμηλά αμειβόμενους, με ελάχιστα ένσημα, χωρίς ουσιαστική εκπαίδευση και υποστήριξη…


Δείχνει την τρομακτική εξοικείωση όλης της νεολαίας μας (και όχι μόνον) με τη βία, ως συστατικό στοιχείο της ιδεολογίας και της λειτουργίας του κυρίαρχου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που διαπερνά όλη την καθημερινότητα των νέων ανθρώπων έξω, κυρίως, από το σχολείο.
Δείχνει την κρίση αξιών, οραμάτων και στόχων που ταλανίζει όλη την κοινωνία, αλλά αγγίζει ιδιαίτερα έντονα και τη νεολαία.

Δείχνει, βέβαια, πρώτα απ’ όλα, την καταστροφική απαξίωση της ανθρώπινης ζωής.


Μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, έρχεται το συγκεκριμένο τραγικό γεγονός, σαν την κορυφή του παγόβουνου, να στείλει ένα μήνυμα για μια κατάσταση που υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί επιμελώς, από ευθυνόφοβους υπεύθυνους που εύκολα ρίχνουν τις ευθύνες στους πιο «αδύναμους» κρίκους. Το γεγονός της Παρασκευής, 10ης Απριλίου2009, τελευταίας μέρας λειτουργίας των σχολείων πριν τις διακοπές του Πάσχα, έρχεται να στείλει ένα μήνυμα απελπισίας σε όλη την κοινωνία και να την κάνει να σταθεί μπροστά στις ευθύνες της!


Θα ανταποκριθούν το κράτος, η κυβέρνηση, τα κόμματα, οι φορείς, τα Μ.Μ.Ε., η κοινωνία στις ευθύνες αυτές;

Θα αναλάβουν αυτές τις ευθύνες ή θα τις αποδώσουν πάλι στους συνηθισμένους «υπεύθυνους» (εκπαιδευτικούς και γονείς) εγκαταλείποντάς τους αβοήθητους;

Θα αντιληφθούν ότι είναι ένα γεγονός που αφορά όλους ή θα το αποδώσουν στην «ψυχοπαθολογία» ενός συγκεκριμένου προσώπου, απομονώνοντάς το από το πλαίσιο στο οποίο συνέβη, την εποχή και τα βαθύτερα αίτιά του;

Θα ξεκινήσουν να κάνουν κάτι ΑΜΕΣΩΣ, αναγνωρίζοντας τις ευθύνες αυτές ή θα το αφήσουν να ξεχαστεί, μόλις τα φώτα των καναλιών στραφούν στο επόμενο γεγονός;


Από την απάντηση στα ερωτήματα αυτά, θα εξαρτηθεί η συνέχεια…


Όσο για μας, απολυμένοι από τα σχολεία του ΟΑΕΔ στην πλειοψηφία μας, άνεργοι, ή εργαζόμενοι με ελάχιστες ώρες ή εκτός εκπαίδευσης, μετά την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση το 2006, οργανωμένοι στο σύλλογό μας για να διεκδικήσουμε την αναγνώριση της προϋπηρεσίας που μας στερεί το ΥΠΕΠΘ, είναι φανερό ποιες λύσεις προτείνουμε σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην καθημερινότητά του:


Συλλογικότητα- ενότητα όλων των εργαζομένων- διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας μέσα από μαζικούς αγώνες- διαρκής, δυναμική, ζωντανή παρουσία σε κάθε στιγμή της ζωής.
Γιατί η ζωή, παρόλα τα προβλήματα, είναι ωραία και αξίζει να τη ζήσει κανείς, δυνατά, με πάθος, ανάμεσα στους ανθρώπους. Κι αυτό το τελευταίο, είναι ένα μήνυμα που στέλνουμε ιδιαίτερα σε όλους τους μαθητές μας.



Οι καθηγητές

του «Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ για την Αναγνώριση»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Του έφτιαξαν σελίδα στο Facebook - "Ένας περιθωριοποιημένος άγγελος" - 117 μέλη

Μήνυμα αναγνώστη
.....
Αντώνης Λιούτας
www.lavriogr.webs.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ισχυρή έκρηξη στην Καλλιθέα

Αποκλεισμένη η περιοχή στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Αχιλλέως λόγω ισχυρής έκρηξης που έγινε πριν από λίγο η οποία είχε ως αποτέλεσμα να κατασταφεί πρόσοψη κτιρίου.

Στο σημείο βρίσκονται άτομα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης εκρηκτικών Μηχανισμών.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Έκλεισαν" τη σελίδα του δράστη του χθεσινού μακελειού στον ΟΑΕΔ στου Ρέντη



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αυτό το Σάββατο η "Press Time" αποκαλύπτει

  • Σεισμός. Τι θα διδαχτούμε από την καταστροφή στην Ιταλία;
  • Στο μηδέν η αντισεισμική προστασία
    Ποια ρήγματα μας απειλούν σε όλη την Ελλάδα
  • Τα 10 «κόκκινα» σημεία της Αθήνας και οι 5 περιοχές υψηλού κινδύνου της χώρας
  • Αλλαγή πλεύσης για Παυλίδη. Τι θέλει η κυβέρνηση, γιατί διχάζεται το ΠΑΣΟΚ.
    Τι θα συμβεί με τη δικογραφία νούμερο 2
  • Μάκης Αγούδημος. Ναυάγησε ο χαϊδεμένος εφοπλιστής.
    Τα σαπιοκάραβα και τα μυστικά
  • Γιατί ο Βγενόπουλος «πυροβολεί» τον Βαρδινογιάννη.
    Το τηλεφώνημα που έφερε την ανακοίνωση – φωτιά
    Τι θα συμβεί την επόμενη μέρα
    Τι συμφώνησαν οι άλλοτε «εχθροί» Τζίγγερ και Παύλος στη συνάντηση που είχαν.
    Ποιες είναι προθέσεις του mr MIG
  • Χατζηεμμανουήλ. Ο πρωταθλητής των σκανδάλων και η νέα του πρόκληση
    Τι κάνει ο Καραμανλής, το Μαξίμου και ο Σαμαράς;
  • Γιατί κύριε Ιερώνυμε. Πληρώστε φόρους και δώστε χρήματα στους φτωχούς.
  • Πεπονής. Ο γάμος του και η πολιτική του παρέμβαση
  • Ο Καραμανλής αλλάζει το επικοινωνιακό επιτελείο.
  • Τι σκέφτεται και πώς θα αντιταχθεί απέναντι στα ατού του Παπανδρέου
  • Αβραμόπουλος: Ξέρω ποιοι σκάβουν τον λάκκο του ΕΣΥ
  • Το ΣΟΣ της υγείας από την εντατική και οι παρεμβάσεις του υπουργού

    Διαβάστε ακόμα

    - Η διαμάχη Αλαφούζου – Βενιζέλου
    - Η νέα εξαγορά του Λαυρεντιάδη
    - Το φάουλ του Καπράλου
    - Όλο το επιχειρηματικό, πολιτικό και τηλεοπτικό παρασκήνιο

    Press Time
    Εφημερίδα χωρίς δεσμεύσεις
    Ζητείστε τη στα περίπτερα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δυο νεκροί σε τροχαία χθες το βράδυ

Λίγο πριν τις 11:00 χθες το βράδυ, νεκρός απεγκλωβίστηκε, από το αυτοκίνητό του που βγήκε από την πορεία του και ανετράπη, ένας 19χρονος μετά από δυστύχημα που συνέβη στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στη Ραφήνα.
Αργότερα, λίγο πριν από τις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα, στη Λεωφόρο Σπάτων, από μοτοσικλέτα που είχε ανατραπεί, απεγκλωβίστηκε νεκρός 23χρονος άνδρας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Πάγωσαν οι θεατές της παράστασης «ο μπακαλόγατος» όταν ξαφνικά είδαν τον γνωστό κωμικό, Πέτρο Φιλιππίδη, να πιάνει την καρδιά του και να σταματά την παράσταση.
Ο πρωταγωνιστής ξαφνικά έπιασε την καρδιά του και αναζήτησε στήριγμα επί σκηνής.
O πρωταγωνιστής έχασε τις αισθήσεις του και οι συνάδελφοί του έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.
……..
Συνεχίζεται…


Στο «Ράδιο Σίτυ» στη Θεσσαλονίκη, όπου παίζεται η παράσταση, έφτασε αμέσως ασθενοφόρο που παράλαβε τον ηθοποιό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», μας ενημέρωσαν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, πήρε εξιτήριο, λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, καθώς η αδιαθεσία που αισθάνθηκε δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό ενώ οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση.


Από: http://www.zougla.gr/news.php?id=33638

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πέθανε ο Γιάννης Πατάκης

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 69 χρονών, το στέλεχος του ΚΚΕ, ο γνωστός συνδικαλιστής, Λαρισαίος αγρότης Γιάννης Πατάκης.
Ο Γιάννης Πατάκης, είχε πρωταγωνιστήσει στους αγώνες των αγροτών τη δεκαετία του ’90.

Ο Γιάννης Πατάκης υπήρξε ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και πρόεδρος της γενέτειράς του κοινότητας Νίκαιας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...