Ειδήσεις

2 Μαΐ 2008

Καταγγέλλουμε την γειτόνισσα μας ετών έξι, ως Σταλινίστρια!

Μήνυμα αναγνώστη


Καταγγέλλουμε την γειτόνισσα μας ετών έξι, ως Σταλινίστρια! Πετάει κουλούρια στις πάπιες!!! Μάλιστα. Κουλούρια στις πάπιες!
Ίσως μάλιστα, όταν μεγαλώσει, να πετάει κουλούρια σ’ αυτά τα καλοθρεμμένα πομπώδη υβριστικά γουρούνια φασιστόμουτρα, τα οποία φουσκώνοντας αναίσχυντα σαν παγώνια, της οπλίζουν το χέρι με αυτά τα κουλούρια που της «εξασφάλισαν». Ένα μόνο κουλούρι πέτυχαν και αυτό μόνο για το θεαθήναι, ένα ολόκληρο τσουβάλι τους πέταξαν και αυτοί πάλι αγνώμονες. Οι «Σταλινιστικές μέθοδοι», όπως φαίνεται, αναπτύσσονται και καλλιεργούνται από νηπιακή ακόμα ηλικία, με την βοήθεια μάλιστα «Σταλινικών» γονέων ταΐζοντας τις πάπιες στον εθνικό κήπο…
Καλό αυτό, έχει πολλούς που κάνουν την πάπια, πρέπει να ξέρει κανείς πώς να τους ταΐσει όταν θα έχει πλέον ενηλικιωθεί και θα έχει πέσει στα νύχια τους.
.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στη λίστα αναμονής καρδιοπαθών 28χρονη μητέρα με πέντε παιδιά

O κύριος Γιάννης Μιχαλόπουλος προσπαθεί εδώ και δυο μήνες να κλείσει ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο για να μπορέσει η κόρη του που είναι 28 ετών, άνεργη και μητέρα 5 παιδιών να υποβληθεί σε εγχείρηση βαλβιδοπλαστικής. Η κοπέλα είχε νοσηλευτεί πριν δυο μήνες στο νοσοκομείο "Σωτηρία" από όπου την παρέπεμψαν σε άλλη καρδιολογική κλινική γιατί εκεί δεν είχαν τα μέσα για μια τέτοια επέμβαση. Από τότε ξεκινά ο Γολγοθάς για την 28χρονη και την οικογένεια της, αφού δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για να εγχειριστεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο και στον "Ευαγγελισμό" και το "Ιπποκράτειο" όπου απευθύνθηκαν η λίστα αναμονής ξεπερνά το τρίμηνο.
.
Μιχάλης Αραμπατζόγλου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γεγονός ή φάρσα; Έκλεισαν την είσοδο της τράπεζας με κατακόκκινα αυτοκίνητα για να διαμαρτυρηθούν για το "κόψιμο" μπόνους;

Μήνυμα αναγνώστη

Για να διαμαρτυρηθούν για το "κόψιμο" των μπόνους για το 2007, οι τραπεζικοί έκλεισαν την είσοδο των κεντρικών γραφείων της UBS Investment Bank στην Ελβετία… Αυτές είναι εργατικές κινητοποιήσεις κύριοι, να... "κοκκινίζουν" οι δρόμοι.
Δημήτρης Δούδης
Μαθηματικός
Θεσσαλονίκη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έκαναν στάβλους 500 εκκλησίες στα Κατεχόμενα

Μήνυμα αναγνώστη
Περισσότερες από πεντακόσιες εκκλησίες και μοναστήρια στα κατεχόμενα βεβηλώθηκαν, λεηλατήθηκαν και μετατράπηκαν σε μάντρες ζώων, σε αποθήκες σανού, σε μουσουλμανικά τεμένη, σε κέντρα διασκέδασης και σε αποχωρητήρια.

Ο μεσαιωνικός ναός του Αγίου Ιωάννου στο Ριζοκάρπασο, διακοσμημένος κάποτε με τοιχογραφίες, στεγάζει πλέον αγέλη προβάτων.


Aγριόχορτα, σπασμένοι σταυροί, ανοιγμένοι τάφοι,καθημαγμένα μνήματα,ταφόπετρες θρύψαλα. Nεκροταφείο Pιζοκαρπάσου. Oι τάφοι εδώ των δεκαοκτάχρονων Παναγιώτη Kάσπη και Πετράκη Γιάλλουρου, βληθέντες θανάσιμα από Bρετανούς στρατιώτες το 1956. O πρώτος στο χωριό του, ο δεύτερος σε μαχητική διαδήλωση μαθητών στην Aμμόχωστο.



Δεν πρόκειται για διακοσμητικό ομοίωμα. Eίναι κιονόκρανο από την τρίκλιτη βασιλική του 5ου αι. στον Aγιο Φίλωνα του Pιζοκαρπάσου, τοποθετημένο ως διακοσμητικό στοιχείο σε εστιατόριο έποικου από την Tουρκία.
.
Δημήτρης Δούδης
Μαθηματικός
Θεσσαλονίκη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Με χτυπούσαν με βία" - Καταγγέλλει ότι τον έδειραν αστυνομικοί

Με το πρόσωπο πρησμένο από τα χτυπήματα ο 47χρονος οδηγός φορτηγού Κώστας Χαμψίας, εξηγεί τι συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν όπως καταγγέλλει αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν βάναυσα. Τους δηλώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και πριν προλάβω να μιλήσω με τον δικηγόρο μου, μου επιτέθηκαν και με χτύπησαν, λέει ο οδηγός.
Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο τμήμα και στην συνέχεια στο νοσοκομείο χτυπημένος στο πρόσωπο, τον αυχένα και τα πλευρά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος αντέδρασε βίαια στις υποδείξεις των αστυνομικών και κλειδώθηκε στο κλεμμένο όπως τους είχε δηλωθεί, φορτηγό. Προσπάθησαν, παρουσία δικαστικού επιμελητή, να τον πείσουν να κατέβει κι όταν αυτός αρνήθηκε κάλεσαν ενισχύσεις..
Αυτόπτες μάρτυρες οι περίοικοι που προσπάθησαν να τους χωρίσουν.
Ο 47χρονος κατέθεσε μήνυση κατά των αστυνομικών για κακοποίηση ενώ εις βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία για αντίσταση κατά της αρχής...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ταλαιπωρία για επιβάτες της Ολυμπιακής

Σοβαρά προβλήματα στις πτήσεις των αεροσκαφών έχουν προκαλέσει οι πιλότοι των ελικοφόρων της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, οι οποίοι δηλώνουν ασθένειες ή ψευδείς τεχνικές βλάβες, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην κοινή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψαν οι πιλότοι των Ολυμπιακών Αερογραμμών με τη διοίκηση της εταιρίας.
Συγκεκριμένα, η ΕΕΧΑ (Ένωση Επαγγελματιών Χειριστών Ελικοφόρων Αεροσκαφών) διαχώρισε τη θέση της από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που έχει υπογράψει η ΕΧΠΑ (Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας) και τη συνυπογράφει η ΟΣΠΑ, πριν από περίπου δύο εβδομάδες και με επιστολή της ζητάει νέες διαπραγματεύσεις με την εταιρία.
Μέχρι αργά σήμερα το απόγευμα έχουν καθηλωθεί στο έδαφος 9 αεροσκάφη και έχουν ματαιωθεί 18 πτήσεις. Οι πτήσεις που ματαιώθηκαν είναι από Αθήνα για Ηράκλειο, Κω, Νάξο, Ζάκυνθο, Μήλο, Πάρο Κάλυμνο και δύο προς Κάρπαθο.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, κύριο Κώστα Ήσυχο, το πρόβλημα το είχαν «προβλέψει» τα συνδικάτα και είχαν ενημερώσει τη διοίκηση των Ολυμπιακών αερογραμμών και το αρμόδιο υπουργείο για καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων αλλά αυτοί δε φρόντισαν να αναπληρώσουν το κενό. Μείον έξι, μας είπε χαρακτηριστικά, είναι τα αεροπλάνα φέτος. Πέρσι τέτοιν καιρό ήταν 42 και φέτος 36.
Σε ανακοίνωση της εταιρίας γίνεται λόγος για «εκβιαστική λογική» εκ μέρους της ΕΕΧΑ, ενόψει της θερινής περιόδου, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή και επισημαίνεται ότι η ΕΕΧΑ είχε κληθεί και είχε πάρει μέρος στις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.
«Οι καθυστερήσεις και ακυρώσεις που έρχονται ως αποτέλεσμα των μέτρων που ξεκίνησε σήμερα η ΕΕΧΑ, σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη για το επιβατικό κοινό συγκυρία καθώς οι πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών είναι πλήρεις εκδρομέων που επιστρέφουν από την εορταστική περίοδο του Πάσχα, σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν το έργο και την εικόνα της εταιρίας μας» προσθέτει η εταιρεία και ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εγκαταλείπουν τις τάξεις εξαιτίας των αλλαγών στο Ασφαλιστικό και το υπουργείο, αντί να προχωρήσει σε διορισμούς, καταργεί και συγχωνεύει σχολεία

Δάσκαλοι και καθηγητές εγκαταλείπουν τις σχολικές τάξεις, διότι φοβούνται τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό, ενώ το υπουργείο Παιδείας, αντί να προχωρήσει σε αυξημένο αριθμό διορισμών, αντιμετωπίζει την κατάσταση με καταργήσεις, συγχωνεύσεις και υποβιβασμούς σχολικών μονάδων, προκειμένου εκτός άλλων να μειώσει και τις οργανικές θέσεις των εκπαιδευτικών.
Ο αριθμός των εκπαιδευτικών, που υπέβαλαν αιτήσεις συνταξιοδότησης, αυξήθηκε κατακόρυφα, αφού σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία έως το τέλος του 2007 κατατέθηκαν 6.400 αιτήσεις έναντι 3.000 το 2006, αριθμός εξαιρετικά εντυπωσιακός.
.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η κόρη της Γούιτνεϊ Χιούστον προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρα της

Η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι, λίγο πριν κλείσει τα 15 της χρόνια, προσπάθησε κατά τη διάρκεια ενός καβγά, να μαχαιρώσει τη μητέρα της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της.
Η μικρή, αμέσως μετά την απόπειρα, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική στην Ατλάντα, όπου θα δεχτεί ψυχιατρική βοήθεια.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Όχι πως περιμέναμε κάτι άλλο, αλλά θετικό είναι το αποτέλεσμα και της δεύτερης εξέτασης των δειγμάτων των αθλητών της Άρσης Βαρών

Αυτό «λένε» τα αποτελέσματα που έφθασαν στην εισαγγελία από το εργαστήριο της Κολωνίας.
Οι 10 από τους 11 αθλητές που έχουν βρεθεί θετικοί κατέθεσαν το πρωί υπομνήματα με τις εξηγήσεις τους στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Ανδρέα Καραφλό.
Σύμφωνα με αυτό, αρνούνται ότι έλαβαν εν γνώσει τους οποιαδήποτε απαγορευμένη ουσία.
Η 25χρονη αθλήτρια, η οποία έχει διαχωρίσει τη στάση της από τους υπόλοιπους, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη.
Σύμφωνα με τον συνήγορο της, Αλέξη Κούγια, υπάρχουν νέα στοιχεία στη δικογραφία που αλλάζουν τα δεδομένα.
Συγκεκριμένα, έχει αποσταλεί το έγγραφο του αθλητιάτρου Αστέριου Δεληγιάννη, που υποστηρίζει ότι η ουσία που ανιχνεύτηκε είναι εξαιρετικά τοξική και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο.
Η αθλήτρια θα υποβάλει επίσης, μήνυση κατά της Ομοσπονδίας, των προπονητών και άλλων παραγόντων της ομάδας που θεωρεί υπεύθυνους για τις παράνομες ουσίες που ανιχνεύτηκαν στον οργανισμό της.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα παραλειπόμενα και τα... επόμενα της απεργίας της Πρωτομαγιάς στη Ναυπηγοεπισκευαστική

Τα σωματεία καταγγέλλουν τραμπουκισμό ομάδας εργολάβου και των γιων του κατά των ομάδων περιφρούρησης της απεργίας.
Μιλούν για επίθεση που ως αποτέλεσμα είχε το σοβαρό τραυματισμό του μέλους της Διοίκησης του Σωματείου Μετάλλου, του Κώστα Βαρβάκη, ο οποίος νοσηλεύεται με κατάγματα στο «Θριάσιο» νοσοκομείο.
Από την πλευρά του ο εργολάβος λέει ότι τον χτύπησαν οι συνδικαλιστές όταν πήγε στη Ναυπηγοεπισκευαστική για να δει απλώς κάτι και όχι να εργαστεί.
Οι δυο πλευρές αλληλομηνύθηκαν και τα Σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής εξέδωσαν την ανακοίνωση της φωτογραφίας ("κλικ" για μεγέθυνση) στην οποία μιλούν για, προμελετημένη από τον εργολάβο, απόπειρα δολοφονίας και αναγγέλλουν απεργία διαρκείας στον εργολάβο αλλά και αυτόματη κήρυξη απεργίας σε όποιον του δώσει δουλειά.
.
Ηρώ Χριστοπούλου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος στη λίστα με τους 100 ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο

Τη λίστα με τους 100 ισχυρότερους ανθρώπους του κόσμου δημοσιεύει για πέμπτη χρονιά το περιοδικό «Time» έχοντας σε αυτήν προσωπικότητες όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος!
Η λίστα είναι χωρισμένη σε πέντε κατηγορίες: Ηγέτες και Επαναστάτες, Επιστήμονες και Στοχαστές, Καλλιτέχνες και Ψυχαγωγοί, Κατασκευαστές και Μεγιστάνες. Ο κ. Βαρθολομαίος βρίσκεται στην πρώτη, μαζί με τους Δαλάι Λάμα, Βλαντιμίρ Πούτιν, Χου Ζιντάο, τους υποψηφίους Ομπάμα, Κλίντον και Μακ Κέιν, τον Αυστραλό πρωθυπουργό Κέβιν Ρουντ, για τον οποίο γράφει η Κέιτ Μπλάνσετ, αλλά και τον Τζορτζ Μπους που πέρυσι δεν βρισκόταν στη λίστα, αλλά φέτος κατάφερε να μπει.
.
Σύμφωνα με το περιοδικό "ο οικουμενικός πατριάρχης Κωνσταντινούπολης απολαμβάνει έναν ηχηρό ιστορικό τίτλο αλλά, αντίθετα από τον Πάπα, έχει λίγη εκτελεστική δύναμη στον κόσμο της ανατολικής ορθοδοξίας. Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος, εντούτοις, έχει μετατρέψει τη σχετική πολιτική αδυναμία του σε δύναμη, γεγονός που του επιτρέπει να έχει μια καθαρή και πνευματική ματιά ανεπηρέαστη από διαπραγματεύσεις και ισορροπίες δυνάμεων.
.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νίκος Γκαργκάνας: Μετά από 33 χρόνια θητείας στην Τράπεζα της Ελλάδας, ήρθε η ώρα να αποσυρθώ...

Μετά από 33 χρόνια θητείας στην Τράπεζα της Ελλάδας, ήρθε η ώρα να αποσυρθώ στις 14 Ιουνίου», δήλωσε σήμερα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Νικόλαος Γκαργκάνας, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Προηγούμενες δηλώσεις:
.
  • «Οι Έλληνες πρέπει να δουλεύουμε περισσότερα χρόνια. Εμείς έχουμε το θάρρος και το λέμε».(Νίκος Γκαργκάνας, 22/4/2003)
  • Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να ζητούν «άμετρες» (!) αυξήσεις στους μισθούς τους.(Νίκος Γκαργκάνας, 26/5/2003)
  • Οι «αυξήσεις» στους μισθούς των εργαζομένων είναι «εξωφρενικές».(Νίκος Γκαργκάνας 12/11/2004)
  • «Οι συνταξιούχοι πηγαίνουν και διακοπές και περνούν ωραία και έτσι δεν προσφέρουν στην κοινωνία και την οικονομία».(Νίκος Γκαργκάνας, 25/4/2005)
  • «Επειδή κάποιοι έμποροι αύξησαν την τιμή στα ραπανάκια δε σημαίνει ότι υπάρχει ακρίβεια στην αγορά. Για ποια ακρίβεια του ευρώ μιλάμε;».(Νίκος Γκαργκάνας, 8/7/2006)

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γραφειοκρατικά προβλήματα θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή μικρού αγοριού

Με ολική τύφλωση κινδυνεύει ένα αγοράκι ενάμιση έτους, από το Βόλο. Η πάθησή του διεγνώσθη όταν ήταν μόλις δύο μηνών.
Στην Ελλάδα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το χειρουργείο και για το λόγο αυτό ήδη έχει κλειστεί ραντεβού σε νοσοκομείο του Λονδίνου και ήδη έχουν εγκριθεί τα χρήματα από το ΙΚΑ.
Όμως χρήματα δεν υπάρχουν για τους γονείς προκειμένου να το συνοδεύσουν. Η μητέρα που είναι έγκυος στον όγδοο μήνα και έχει και άλλο ένα κορίτσι δυόμιση χρόνων ήταν ασφαλισμένη στο ΙΚΑ μέσω ΟΑΕΔ. Η κάρτα όμως είχε λήξη και όταν πήγε να την ανανεώσει της είπαν ότι χρειάζονται τουλάχιστον δύο μήνες.
Το ραντεβού όμως στο Λονδίνο είναι για τις 16 Μαΐου...
.
Λεωνίδας Καπερναράκος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πριβέ το ξενοδοχείο του κτηνοτρόφου στο οποίο πέρασε τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός

Το γραφικό χωριό Δολό Πωγωνιανής στα Ιωάννινα επέλεξε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η οικογένεια του για να περάσουν τις άγιες ήμερες του Πάσχα.
Έναν μήνα νωρίτερα είχε κλείσει δωμάτια ο πρωθυπουργός στο παραδοσιακό ξενοδοχείο του Χριστόφορου Κωσταρά ο οποίος είναι κυρίως κτηνοτρόφος.
Όπως μας είπε λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, για να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα για τους επισκέπτες, όταν έρχεται κάποια παρέα δύο ή τρεις οικογένειες, συνηθίζει να αφήνει ξενοίκιαστα τα υπόλοιπα δωμάτια.
Το ίδιο έκανε και για τον πρωθυπουργό. Το ξενοδοχείο έτσι κι αλλιώς, είναι μικρό, έχει επτά, οκτώ δωμάτια, οπότε η χασούρα δεν είναι μεγάλη…
.
Μιχάλης Αραμπατζόγλου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τέσσερα γυμναστήρια και ένα γήπεδο 5x5 που λειτουργούσαν χωρίς άδεια, κλείνει η Νομαρχία Πειραιά

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν ήδη ο εισαγγελέας και τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα. Οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές, μέχρι την έκδοση της προβλεπόμενης από τον νόμο άδειας.
«Είμαστε υποχρεωμένοι να κλείσουμε τους ιδιωτικούς αθλητικούς χώρους που δεν διαθέτουν άδειες, για να προστατεύσουμε τόσο τους συμπολίτες μας που πληρώνουν για να αθληθούν σ’ αυτούς. Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι στα θέματα που αφορούν στην υγεία και στην ασφάλεια των συμπολιτών μας, δεν χαριζόμαστε. Συστηματικά και αποφασιστικά, συνεχίζουμε τον αγώνα τόσο για την διασφάλιση της νομιμότητας της αγοράς, όσο και για την προστασία των καταναλωτών» δήλωσε ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Άρρωστο" το ΕΣΥ: Καρκινοπαθείς στο έλεος ενός ανάλγητου κράτους

Ο κύριος Δημήτρης Πεφάνης καταγγέλλει ότι οι καρκινοπαθείς στην Αχαΐα δεν μπορούν να υποβληθούν σε ακτινοβολίες, αφού δεν υπάρχει το κατάλληλο μηχάνημα, το λεγόμενο «simulation» ή αλλιώς προσομειωτής.
Το μηχάνημα αυτό προσδιορίζει με ακρίβεια πού θα «χτυπήσουν» τον ασθενή κατά τη διάρκεια της ακτινοθεραπείας, για να μην επηρεάσουν και υγιή κύτταρα. Μάλιστα, χωρίς τον προσομειωτή δεν δίνεται πλέον άδεια λειτουργίας στα ακτινοθεραπευτικά κέντρα, αφού θεωρείται απαραίτητο μηχάνημα. Το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» δεν διαθέτει καθόλου τον προσομειωτή, ενώ το «Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου» παρόλο που έχει το μηχάνημα, αυτό βρίσκεται εγκαταλελειμμένο περισσότερο από έξι μήνες, αφού έχει χαλάσει και δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας να το επιδιορθώσει.
Οι ασθενείς αναγκάζονται να μεταφερθούν σε άλλα νοσοκομεία της χώρας, όπου εκεί όμως αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τη λίστα αναμονής.
.
Ελένη Κορίνη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος ζητάει αστροναύτες από την Ευρώπη για να εργαστούν στη Σελήνη

Αυτοί που θα επιλεγούν θα διεξάγουν έρευνες και πειράματα στο διαστημικό εργαστήριο της Ευρώπης.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι απόφοιτοι φυσικών επιστημών ή Πολυτεχνείου ή ιατρικών σχολών, μεταξύ 27 με 37 χρονών και με πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Περισότερα εδώ..

Από την εφημερίδα "Εσπρέσσο".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρόστιμο 4.454 ευρώ για ένα κοτέτσι!

Κλήθηκε να πληρώσει 4.454 ευρώ πρόστιμο για το αυθαίρετο κοτέτσι που βλέπετε στη φωτογραφία!
Αυτό κατήγγειλε στην εκπομπή "Καλημέρα σας" ο κύριος Γιώργος Χαραλαμπίδης από τη Νικομήδεια Βέροιας.
Πρόκειται για χώρο 30 τετραγωνικών δίπλα στο σπίτι του, στο οποίο είχε 30 κότες και 3 κατσίκια.
Μάλιστα, στην περίπτωση που δεν θα πληρώσει αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της κατάσχεσης των περιουσιακών του στοιχείων δηλαδή του μοναδικού σπιτιού που έχει!
Την ίδια στιγμή, στον Υμηττό έχει ανασταλεί η έκδοση αδειών οικοδομής και με αυτόν τον τρόπο η Πολεοδομία Ανατολικής Αττικής ομολογεί εμμέσως την ανικανότητά της να ελέγξει τη πολυάριθμη ανοικοδόμηση "αναψυκτηρίων" στην περιοχή.
Αν στη Βέροια οι υπάλληλοι ελέγχουν ακόμα και τα κοτέτσια, δεν έρχονται κάποιοι από αυτούς και εδώ να... διευκολύνουν την κατάσταση;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τεστ γενετικής ταυτότητας; Είστε Μακεδόνας; Απόδειξη!

Το χαρακτηρίζουν «ένα νέο προϊόν για την εκλεκτική γενετική σκιαγράφηση» (SGP).
Ο χρήστης του τεστ μπορεί σε πέντε λεπτά να μάθει τη γενετική του ταυτότητα και αν αυτή σχετίζεται με «ένα λαμπρό αυτοκρατορικό παρελθόν».
Για να λειτουργήσει χρειάζεται αίμα ή ούρα και η εξέταση γίνεται με απλό τρόπο στο σπίτι γιατί «μέσω της προόδου της νανοτεχνολογίας και της κβαντικής φυσικής» είναι δυνατόν να συμπυκνωθούν όλες οι δυνατότητες ενός γενετικού εργαστηρίου σε μια μικρή ράβδο.
Μοιάζει με τα γνωστά τεστ εγκυμοσύνης και δείτε σε φωτογραφίες που πήραμε από την ιστοσελίδα στην οποία προβάλλεται πώς βγαίνουν τα αποτελέσματα.


Θετικό: Είστε αληθινός Μακεδόνας, απόγονος της βασιλικής δυναστείας και υποδειγματικός πολίτης του βαλκανικού έθνους - κράτους σας.

Αρνητικό: Έχετε έναν ορισμένο βαθμό μίξης DNA από τη νότια Σαχάρα.
Σκέφτηκε ότι το τεστ είναι πολύ ευαίσθητο και μπορεί να ανιχνεύσει τη μίξη που έχει συμβεί εκατοντάδες γενιές πριν.


Άκυρο: Είστε κοινοί θνητοί, απαλλαγμένοι από αυτοκρατορικά γνωρίσματα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...