Ειδήσεις

11 Μαΐ 2008

"Τσίπρας εναντίον Καλομοίρας" αλλά "και εναντίον Σαρμπέλ και εναντίον Άννας Βίσση "

Μήνυμα αναγνώστη

Η εκδήλωση "Eurovisi-OFF 3" είναι μια γιορτή για τη μουσική των πολιτισμών και όχι της κατανάλωσης που γίνεται μια μέρα πριν τον τελικό της Eurovision.
Η Ανοιχτή Πόλη τη διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά και όχι για πρώτη όπως πολλοί αναφέρουν, την Παρασκευή 23 Μαίου 2008, από τις 7.00 μμ, στο παρκάκι δίπλα από το σταθμό ΗΣΑΠ στο Θησείο.΄

Άρα όσοι γράφουν "Τσίπρας εναντίον Καλομοίρας" θα πρέπει να προσθέσουν "και εναντίον Σαρμπέλ και εναντίον Άννας Βίσση "

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βυθισμένη «τοξική βόμβα» το «Sea Diamond» αλλά η πλοιοκτήτρια εταιρεία του μπορεί να προσφύγει εναντίον του ελληνικού Δημοσίου!

Tο "Sea Diamond" είναι μια βραδυφλεγής βόμβα στο βυθό της Σαντορίνης. Πετρέλαια, λάδια μηχανών, χρώματα, διαβρωτικά, ακετυλένια, διαλύτες, βαρέα μέταλλα. Επιπλέον, χιλιάδες λάμπες φθορίου με τοξικό υδράργυρο!

Διαβάστε περισσότερα στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία".
..
.
Εμείς ξεχωρίσαμε δυο σημεία:
  1. Την περασμένη εβδομάδα ένα υδρογραφικό πλοίο ξεκίνησε τη μέτρηση του ύφαλου στον οποίον είχε προσκρούσει το πλοίο. Στους επίσημους υδρογραφικούς χάρτες ο ύφαλος είναι 24 μέτρα, αλλά η πλοιοκτήτρια εταιρεία ισχυρίζεται ότι πρόκειται για λάθος και ότι ο ύφαλος είναι 74 μέτρα. Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, η εταιρεία αναμένεται να προσφύγει εναντίον του ελληνικού Δημοσίου.
  2. Το «Πράσινο Διαβατήριο» για ένα πλοίο είναι η καταγραφή των ρυπογόνων υλικών κατασκευής και εξοπλισμού. Μέχρι σήμερα, ήταν «καταχωνιασμένο» και σε απόσταση ασφαλείας από τους ενδιαφερόμενους φορείς, και τους επιστήμονες. Συντάχθηκε με βάση τα στοιχεία που παρείχε η πλοιοκτήτρια εταιρεία, η «Luis Hellenic Cruises» και γι' αυτό αναμένεται να αποτελέσει πεδίο έντασης, καθώς, όπως προκύπτει, απουσιάζουν από τη λίστα εκείνες οι ουσίες που με βάση τον ΙΜΟ (διεθνής οργανισμός θαλάσσιας προστασίας) θεωρούνται οι πλέον επικίνδυνες για το περιβάλλον, όπως: αμίαντος, PCb's και κασσιτερωμένα χρώματα. (Πρέπει να επισημάνουμε ότι μόνον ο Νηογνώμονας είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την απουσία ή μη αυτών των υλικών. Κι αυτό ένα χρόνο μετά δεν έχει συμβεί). «Αυτή η πιστοποίηση απαιτείται και απορώ πώς δεν έχει γίνει ακόμη» σχολιάζει ο πρόεδρος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ν. Μαρκάτος.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Υμηττού απαιτεί την έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και τη μη είσοδο της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας"!

Μήνυμα αναγνώστη

.
.
Δημήτρης Δούδης
Μαθηματικός
Θεσσαλονίκη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Τα Σκόπια είναι πρωτεύουσα της Δημ. της Μακεδονίας" έγραφε η εφημερίδα "Αυγή" το 2004,αμέσως μετά την αναγνώριση των Σκοπίων απο τον Μπους

Μήνυμα αναγνώστη


Δημήτρης Δούδης
Μαθηματικός
Θεσσαλονίκη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το τουρκικό ΥΠΕΞ κάνει λόγο για μια Ελλάδα που «διψάει για εδαφική επέκταση». Τι απαντάει το ελληνικό ΥΠΕΞ; Αξιολογεί όσα γράφονται στην ιστοσελίδα…

Η προηγούμενη ανάρτηση αναφέρεται στο τουρκικό ΥΠΕΞ το οποίο στην ιστοσελίδα του κάνει λόγο για μια Ελλάδα που «διψάει για εδαφική επέκταση» και που έχει στόχο την υπονόμευση της εδαφικής ακεραιότητας της Τουρκίας.
Το δικό μας υπουργείο Εξωτερικών απαντά στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", ως εξής:
.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Υπηρεσία Ενημέρωσης και Δημόσιας Διπλωματίας
Αθήνα, 11 Μαΐου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού της ΝΕΤ σχετικά με την αναθεωρημένη ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που αναφέρεται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, υπογράμμισε τα εξής :«Η εξελισσόμενη το τελευταίο διάστημα αναθεώρηση της ιστοσελίδας του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών που αναφέρεται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αξιολογείται σε κάθε της παράμετρο και λεπτομέρεια. Στο πλαίσιο αυτό γίνονται ήδη και θα συνεχίσουν να γίνονται όλες οι ενδεικνυόμενες διπλωματικές ενέργειες προς την τουρκική πλευρά στη βάση των γνωστών ελληνικών θέσεων. Θέσεων στέρεα θεμελιωμένων στο διεθνές δίκαιο, καθώς και στους κανόνες και τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία τηρούμε συνεχώς ενήμερη».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος Μακεδόνας όλων των εποχών; Τα ονόματα του Μ. Αλέξανδρου, του Φίλιππου και της Κλεοπάτρας στη λίστα των υποψήφιων

Για το ότι η Κλεοπάτρα ήταν Μακεδόνισσα γιατί είχε... μακεδονική μύτη γράψαμε και εμείς, παίρνοντας πληροφορίες από την "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία".
Διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα:
Χαρακτηριστικό του εθνικιστικού κλίματος στα Σκόπια είναι η ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη στον διαδικτυακό τόπο www.macedoniaonline.eu, για τον «μεγαλύτερο Μακεδόνα όλων των εποχών», στο πρότυπο διαγωνισμού που γίνεται σε διάφορες χώρες, όπως και στην Ελλάδα.
Εκτός «φυσικά» από τον Μέγα Αλέξανδρο, υποψηφιότητα για τον τίτλο αυτόν έχουν κατά σειράν ο πατέρας του Μ. Αλεξάνδρου, Φίλιππος, ακολουθεί ο Γκότσε Ντέλτσεφ, επαναστάτης ο οποίος δολοφονήθηκε από τον τουρκικό στρατό το 1903, έπεται η... Κλεοπάτρα και η λίστα κλείνει με έναν άλλο εθνικό ήρωα της χώρας, τον Γιάνε Σαντάνσκι, ο οποίος βρήκε το θάνατο από μισθοφόρους του βούλγαρου τσάρου Φερδινάνδου το 1915.
΄.
Περισσότερα: "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το τουρκικό ΥΠΕΞ κάνει λόγο για μια Ελλάδα που «διψάει για εδαφική επέκταση» και που έχει στόχο την υπονόμευση της εδαφικής ακεραιότητας της Τουρκίας

Εμφανιζόμενη ως προστάτιδα των Ελλήνων μουσουλμάνων η Άγκυρα θέτει προτεραιότητες και καθορίζει τους άξονες της πολιτικής της στη Θράκη, δίνοντας ουσιαστικά το χρίσμα εκπροσώπησής της στην περιοχή στη λεγόμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή».
Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το τουρκικό ΥΠΕΞ όχι μόνο επαναλαμβάνει (με περιφραστικό τρόπο, όπως όλα τα τελευταία χρόνια) το casus belli, αλλά πλέον η Άγκυρα επιδιώκει να εμφανίσει την Ελλάδα ως χώρα περιορισμένης κυριαρχίας στο Αιγαίο.
ίναι χαρακτηριστικό ότι η Τουρκία επιμένει απολύτως στη θεωρία των «γκρίζων ζωνών», δηλώνοντας ότι πρέπει πρώτα να υπάρξει διάλογος για την κυριότητα νησιών και βραχονησίδων στο Αιγαίο και μετά να ακολουθήσει «διάλογος για την οριοθέτηση των χωρικών υδάτων».
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υποστηρίζει ότι το «ελληνικό έθνος βασίζεται στην αρχή ότι ανήκει στην ελληνική φυλή και στην ελληνορθόδοξη εκκλησία» και στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής για «ομογενοποίηση» αρνείται την εθνική ταυτότητα σε άλλες ομάδες.
Εκφράζεται μάλιστα η απορία για το ποια ήταν η «μοίρα των Αλβανών, των μουσουλμάνων Αλβανών, των Βλάχων, των Μακεδόνων, των Βουλγάρων, των Εβραίων και των Τούρκων» προκειμένου να επιτευχθεί η εθνική ομοιογένεια...
΄
Περισσότερα στο "Έθνος".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βενζίνη τέλος! Και απεργία ταξί από αύριο. Πού να απευθυνθούν όσοι αντιμετωπίσουν έντονο πρόβλημα

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο αν και πολλοί μιλούν για λύση της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών. Το πιθανότερο είναι να μην εμποδιστούν τα ιδιωτικά βυτιοφόρα να μεταφέρουν καύσιμα και να εφοδιαστούν κάποια βενζινάδικα από τα οποία θα μπορούμε να προμηθευτούμε βενζίνη έστω, περιμένοντας σε... ουρές. Το σίγουρο είναι ότι αυτήν τη στιγμή έχουν "στεγνώσει" τα πρατήρια καυσίμων. Βενζίνη τέλος! Και το πρόβλημα αναμένεται να είναι έντονο αύριο καθώς οι ταξιτζήδες προχωρούν σε 24ωρη απεργία από τις 5 τα ξημερώματα, με αίτημα μεγαλύτερες αυξήσεις στα κόμιστρα, από το 5% που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Η απεργία αναμένεται -μεταξύ άλλων- να δημιουργήσει προβλήματα στους ασθενείς που κινούνται με ταξί, και ειδικά στους νεφροπαθείς που θα πρέπει να μεταφερθούν συγκεκριμένη ώρα στις Μονάδες Αιμοκάθαρσης.

Σε περίπτωση ανάγκης, οι ασθενείς μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:

  • Του Δήμου Αθηναίων: 210 32 59 062
  • Του ΕΚΑΒ: 166
  • Του Συνδέσμου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής: 210 52 27 986 και 210 52 42 589
  • Του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών: 210 77 71 176

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Από τον Ιανουάριο του 1965 η CIA γνώριζε ότι ο βασιλιάς Κωνσταντίνος σχεδίαζε να ασκήσει πίεση στον πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου να παραιτηθεί

Από τον Ιανουάριο του 1965 η CIA ήταν ήδη ενήμερη ότι ο βασιλιάς Κωνσταντίνος σχεδίαζε να ασκήσει πίεση στον πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου να παραιτηθεί. Αυτό που όλοι είχαν υποπτευθεί τότε, ότι δηλαδή η αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών, η CIA, γνώριζε τις κινήσεις του βασιλιά την ταραγμένη περίοδο του 1965, που οδήγησαν στην αποστασία και στην πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου, επιβεβαιώνεται από το απόρρητο τηλεγράφημα της CIA με τον τίτλο «Σχέδια του βασιλέως Κωνσταντίνου να εξαναγκάσει σε παραίτηση τον πρωθυπουργό Παπανδρέου», με ημερομηνία 21 Ιανουαρίου 1965, που αποκάλυψαν χθες «Τα Νέα».
Το τηλεγράφημα της CIA, το οποίο έχει λογοκριθεί προτού δοθεί στη δημοσιότητα και έχει καλυφθεί με ταινία λογοκρισίας ο τόπος και η ημερομηνία της πληροφορίας καθώς και το όνομα της πηγής των πληροφοριών, είναι αντίγραφο του πρωτοτύπου που βρίσκεται στα αρχεία της προεδρικής βιβλιοθήκης «Λίντον Τζόνσον», ο οποίος ήταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών την εποχή εκείνη.
.
Περισσότερα: tovima.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Δεν παραπονέθηκε ούτε όταν τα δόντια της άρχισαν να σαπίζουν και να της πέφτουν, το ένα μετά το άλλο» λέει ο πατέρας δεσμοφύλακας και βιαστής

«Πρέπει να ήμουν τρελός για να κάνω αυτό το πράγμα». Με τη φράση αυτή ο Γιόζεφ Φριτσλ προσπαθεί, στην πρώτη του συνέντευξη, η οποία δημοσιεύθηκε στο αυστριακό περιοδικό «Νews», να δικαιολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του: την επί 24 χρόνια φυλάκιση και τους βιασμούς της κόρης του Ελίζαμπετ, την οποία είχε κλείσει στο υπόγειο του σπιτιού του μαζί με τα τρία από τα επτά παιδιά που έκανε μαζί της.
Λέει ότι διδάχθηκε την πειθαρχία από την αυστηρή μητέρα του επί Χίτλερ, ότι περνούσε Χριστούγεννα και γιορτές μαζί με τη «δεύτερη οικογένειά μου» και ότι η άτυχη 42χρονη, σήμερα, κόρη του, γέννησε μόνη της, αφού ο ίδιος τής έδωσε απλώς «κάποια βιβλία μαιευτικής».
Τη συνέντευξη πήρε από το κελί της φυλακής ο δικηγόρος του, ο Ρούντολφ Μάγερ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει υπερασπιστεί αυστριακούς νεοναζιστές. Ο δικηγόρος τόνισε ότι ο πελάτης του θέλησε «να απαντήσει στη μονομερή περιγραφή του από τα μέσα ενημέρωσης ως τέρατος». Και επανέλαβε την υπερασπιστική γραμμή του: ότι ο συλληφθείς πρέπει να μην οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική ως έχων «το ακαταλόγιστο των πράξεών του»..


Περισσότερα: tovimadaily

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η κατάθεση του δικηγόρου της Siemens, Jens Burgard, φωτίζει ρόλους, μεθόδους και τις διαδρομές της μίζας

Για τη μεθοδολογία των παράνομων διαδικασιών που ακολουθούσε η Siemens Ελλάδος για να εξυπηρετήσει τους στόχους της, αναφέρεται στην κατάθεση που έδωσε στην Υπηρεσία Δίωξης Εγκλημάτων Βαυαρίας ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην υπόθεση. Ο δικηγόρος της Siemens AG στο Erlangen, Jens Burgard.

Τη συγκεκριμένη κατάθεση αποκαλύπτει σήμερα ο "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι ζωγραφιές τους "φωνάζουν" για μια ζεστή αγκαλιά...

H Εργίνα και ο Γιάννης είναι δυο επτάχρονα παιδιά που ζουν στο Κέντρο Βρεφών "Μητέρα" και με τις ζωγραφιές τους "φωνάζουν" τη μεγάλη ανάγκη που έχουν για οικογένεια. Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει τα δυο παιδιά, τα οποία αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα υγείας, ας επικοινωνήσει με το Κέντρο Βρεφών "Μητέρα".
Από την εφημερίδα "Εθνος".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Περίπου 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο μας κοστίζουν δεξιώσεις, κοκτέιλ, πάρτι, ανακαινίσεις υπουργικών γραφείων και ταξίδια στο εξωτερικό

Στο υπουργείο Εξωτερικών οι ελαιοχρωματισμοί, ο εξοπλισμός των γραφείων και η καινούργια τραπεζαρία στοίχισαν 131.518,35 ευρώ.

    .

  • Την πρώτη φορά, με το που ορκίστηκε υφυπουργός ο κ. Π. Σκανδαλάκης, τον Μάρτιο του 2004, δαπανήθηκαν 44.840,00 ευρώ για ανακατασκευή χώρων του γραφείου του. Εν συνεχεία δαπανήθηκαν άλλα 11.682,00 ευρώ για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
  • Σε έγγραφο που κατέθεσε στις 28 Μαρτίου 2008 στη Βουλή ο υπουργός Πολιτισμού κ. Μιχ. Λιάπης αναφέρει επί λέξει: «Το ύψος των εξόδων αποστολών στο εξωτερικό από κυβερνητικά στελέχη και υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού για τα έτη 2006 και 2007 ανήλθε στο ποσό του 1.002.304,27 ευρώ».
  • Στο υπουργείο Ανάπτυξης, όπως παραδέχεται εγγράφως ο κ. Χ. Φώλιας, δαπανήθηκαν 44.744 ευρώ για ανακαίνιση των γραφείων του υφυπουργού, του γενικού γραμματέα και του... Γραφείου Τύπου!
Περισσότερα: tovima

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βέροια: «Ψάρευε» ανήλικους «επιβήτορες» έναντι αμοιβής - Κατείχε ιδιαίτερα σκληρό παιδεραστικό υλικό

Εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό και διαστροφικό περιεχόμενο με παιδεραστές, βρέθηκε στην κατοχή 48χρονου επαγγελματία.
Το υλικό αυτό το είχε στο κατάστημά και στο σπίτι του όπου διέμενε μόνος. Εντοπίστηκε μετά από έρευνα, σε συνέχεια της εξέτασής του στην Αστυνομία.
Ο προσαγωγή έγινε μετά από μια όχι και τόσο φυσιολογική συνάντηση που είχε με ανήλικο αγόρι, μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο ανήλικος ομολόγησε στην αστυνομία ότι ικανοποιεί τις παθητικές ορέξεις του 48χρονου, έναντι αμοιβής την οποία μάλιστα και προσδιόρισε.
.....
Περισσότερα: www.verianet.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Χάθηκε γερμανικός ποιμενικός στην περιοχή των Αφιδνών - Αμοιβή σε όποιον τη βρει

Μήνυμα αναγνώστη


Χάσαμε προχθές - στην περιοχή των Αφιδνών - τον αγαπημένο μας σκύλο Άρεκ. Είναι γερμανικός ποιμενικός, 10 μηνών.
Ο Άρεκ φοράει περιλαίμιο στο οποίο κρέμεται μια μεταλλική πλακέτα με το όνομά του και έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου.
Σε όποιον τον βρει θα δώσουμε αμοιβή.

StudioA-Blog: Επικοινωνήστε με το e mail του ιστολογίου μας αν τον δείτε κάπου και εμείς θα ενημερώσουμε τη Τζοάννα Φούντη-Κρόνε που μας έστειλε το μήνυμα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μην ακούτε τους δημοσιογράφους. Στην Κρήτη η αμόλυβδη είναι έως 1,20 ευρώ!

Τα πρατήρια βενζίνης έχουν στερέψει, ακόμα και... ξύλο "έπεσε" σε βενζινάδικα για τη σειρά προτεραιότητας που θα εξασφάλιζε ένα γεμάτο ρεζερβουάρ, οι πληροφορίες για τις τιμές της αμόλυβδης από την επαρχία "μιλούν" για τιμές που υπερβαίνουν τα 1,20 ευρώ...
Το υπουργείο Ανάπτυξης όμως, περί άλλων τυρβάζει...
Η ιστοσελίδα η οποία ενημερώνει τους κατόχους ΙΧ για τα φθηνότερα πρατήρια έχει να ανανεωθεί από τις 2.5.2008 και για παράδειγμα, στην Κρήτη όπου μαθαίνουμε ότι οι τιμές της αμόλυβδης φτάνουν και ξεπερνούν το 1 ευρώ και 70 λεπτά, δίνει τιμές ένα ευρώ και κάτι!
Αν θέλετε περισσότερες τέτοιες "πληροφορίες" επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του υπουργείου από εδώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Κομμένη" στα δύο η η Νέα Σμύρνη

Η Νέα Σμύρνη εδώ και 30 μήνες έχει «κοπεί» στη μέση.
Η πιο κεντρική κάθετη οδική αρτηρία (Αγ. Φωτεινής) έχει κλείσει για να κατασκευαστεί το υπόγειο γκαράζ.
Η κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο αδυνατεί να το ολοκληρώσει.
Βάσει σύμβασης το έργο ολοκληρωμένο έπρεπε να παραδοθεί έως τον Απρίλιο του 2007. Με τους ρυθμούς που εργάζονται σήμερα θα χρειαστούν άλλα 3 χρόνια το λιγότερο να ολοκληρωθεί.
Ζητούμε από σας να γνωστοποιήσετε στη κοινή γνώμη το πρόβλημά μας, και ο υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιάς με πολιτική βούληση να λύσει το θέμα.
Έως σήμερα έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 4.000 υπογραφές αγανακτισμένων κατοίκων της Ν. Σμύρνης.
Επίσης έχουμε την ομόφωνη συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των πολιτικών παρατάξεων του Δήμου μας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...