Ειδήσεις

22 Απρ 2008

Η αυταρχική γιαγιά, ο... "μαύρος", το εισιτήριο και πώς ένα ανέκδοτο γίνεται είδηση...

Εδώ και πολλά χρόνια στις χώρες της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης, κυκλοφορεί ένα ανέκδοτο σύμφωνα με το οποίο μία αυταρχική γηραιά κυρία βρίζει υστερικά τους μετανάστες στο λεωφορείο χρησιμοποιώντας ρατσιστικούς όρους.
Ο μαύρος μετανάστης που κάθεται στο διπλανό κάθισμα, αγανακτισμένος, της αρπάζει το εισιτήριο και το… τρώει.
Όταν φτάνει ο ελεγκτής η κυρία εκτίθεται ανεπανόρθωτα και γελοιοποιείται αφού πρέπει να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι το εισιτήριο το… έφαγε ο μαύρος δίπλα της!Αυτό λοιπόν το ανέκδοτο, προσπάθησε να μας πασάρει ως "αληθινό γεγονός" που συνέβη κάπου στην «ρατσιστική» Ελλάδα, ο «έγκριτος» δημοσιογράφος Γκασμέτ Καπλάνι, της εφημερίδας «Τα Νέα». (διαβάστε το, εδώ).
Η ίδια ιστορία δύο μήνες αργότερα πλασαρίστηκε και από την Πανδώρα της εφημερίδας «Το Βήμα», με μεγαλύτερη… ακρίβεια και λεπτομέρειες αφού ανέφερε ότι συνέβη στο λεωφορείο για το… Γαλάτσι, την περασμένη Δευτέρα. (Διαβάστε το, εδώ).
Για την ιστορία, το ανέκδοτο έχει γίνει και... φιλμάκι που μπορείτε να το δείτε ολόκληρο εδώ.
.
και
και

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Όλη η αλήθεια για την υπόθεση Ζαχόπουλου - Η πτώση, οι συνέπειες και ο αντίκτυπος για τη "Νέα Δημοκρατία"




...μόνο από τους "Βloopers"

Από: http://grbloopers.blogspot.com/2008/04/blog-post_9794.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βρέθηκε το ελικόπτερο με Κώστα Μακεδόνα και πιλότο

Αίσιο τέλος είχε τελικά η περιπέτεια του γνωστού τραγουδιστή.
Σε νοσοκομεία της Αθήνας μεταφέρθηκαν ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας και ο κυβερνήτης-εκπαιδευτής του ιδιωτικού ελικοπτέρου, το οποίο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη θέση Σφενδάλη Πάρνηθας, λόγω μηχανικής βλάβης.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αγνοείται ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας

Το ελικόπτερο ξεκίνησε από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό την Τανάγρα και αυτή τη στιγμή δε δίνει το στίγμα του σε κανένα ραντάρ.
Απογειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, στις 15.43 υπήρξε επικοινωνία του πιλότου με τον πύργο ελέγχου στην οποία δεν αναφέρθηκε κάποιο πρόβλημα αλλά από τότε το ελικόπτερο αγνοείται.
Σε συναγερμό Αεροπορία και υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας "χτενίζουν" αυτήν τη στιγμή την περιοχή προκειμένου να βρουν ίχνη του ελικοπτέρου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των πυρόπληκτων της Ηλείας - Απειλεί με παραίτηση ο Μολυβιάτης

Καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των πυρόπληκτων της Ηλείας επισημαίνει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο Πρόεδρος του Ειδικού Ταμείου Αρωγής.
Ο Πέτρος Μολυβιάτης - σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του City 99,5 - σημειώνει ότι 150 από τα συνολικά 170 εκατομμύρια ευρώ που συγκεντρώθηκαν παραμένουν αναξιοποίητα και ζητά συντονισμό και ταχύτερους ρυθμούς για την ανοικοδόμηση της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες το όλο θέμα έχει προκαλέσει δυσφορία στον κ. Μολυβιάτη ο οποίος σκέπτεται ακόμα και... παραίτηση.

City 99,5
Από την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ελλάς το μεγαλείο σου

Αυτό που γίνεται με το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει προηγούμενο. Τα έχουμε ακούσει όλα. Για πρωταθλήματα στα χαρτιά, για ανήθικες κινήσεις, για πρωταθλήτριες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και άλλα τρελά και απίθανα πράγματα, που δυστυχώς μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν.
Όταν ήρθε στην Ελλάδα ο Ρομάν Βάλνερ σίγουρα δεν περίμενε ότι μία και μόνο συμμετοχή του θα ήταν αρκετή για κάνει άνω κάτω το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Η υπόθεση Βάλνερ είναι απλή. Η Καλαμαριά χρησιμοποίησε έναν ποδοσφαιριστή χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είχε ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της φετινής σαιζόν και δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί και σε τρίτη. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν κατέληξε στην ομάδα του Λεβαδειακού, που επίσης ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει κατά τη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου. Οι άνθρωποι του Απόλλων Καλαμαριάς φαίνεται ότι αγνοούσαν τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να κάνουν αυτό το απίστευτο λάθος.
Ο Ολυμπιακός έκανε, όπως όφειλε σύμφωνα με τους κανονισμούς ποδοσφαίρου, ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του συγκεκριμένου παίκτη. Η ποινή που έπρεπε να επιβληθεί στην Καλαμαριά σύμφωνα με τον ΚΑΠ ήταν -1 βαθμός και κατοχύρωση του παιχνιδιού στην αντίπαλη ομάδα με σκορ 3-0.
Η πρώτη απόφαση του αθλητικού δικαστή προκάλεσε την αντίδραση όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Η επανάληψη του αγώνα δεν προβλεπόταν από τον ΚΑΠ, ωστόσο ήταν μία απόφαση που έκοβε το καρπούζι στη μέση. Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς θα ασκούσε έφεση, αν και οι άνθρωποί του, γνώριζαν πως είχαν κάνει λάθος, και αναπόφευκτα θα ακολουθούσε ο Ολυμπιακός αφού αν έφτανε η υπόθεση στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, θα εξεταζόταν μόνο το αίτημα της Καλαμαριάς.
Η επιτροπή εφέσεων το μόνο που έκανε ήταν να εφαρμόσει το γράμμα του κανονισμού και μόλις αυτό έγινε τότε όλοι έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Ολυμπιακό που τα βάζει με την Καλαμαριά και την ΕΠΟ που χαρίζει τα πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό.
Πολλοί είναι αυτοί που είπαν ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς αυτό που έκανε η ομάδα του Πειραιά ήταν σωστό. Ηθικά όμως ήταν άδικο. Αυτό και αν είναι υποκρισία. Για ποια ηθική μιλούν; Έχετε δει ποτέ ποδοσφαιριστή να μην παίζει θέατρο μέσα στο γήπεδο; Πόσες φόρες έχετε δει ποδοσφαιριστή να πέφτει στο έδαφος χωρίς να τον έχει ακουμπήσει κανένας και να κερδίζει πέναλτι. Πόσες φορές έχετε δει να παριστάνει κάποιος το χτυπημένο με σκοπό να κάνει καθυστέρηση για να κερδίσει η ομάδα του. Πόσες φορές έχετε δει ποδοσφαιριστή να προσποιείτε ότι τον χτύπησε αντίπαλος με σκοπό να κερδίσει κόκκινη κάρτα. Είδατε ποτέ κάποιον ποδοσφαιριστή, παράγοντα ή προπονητή να ζητήσει επανάληψη του αγώνα επειδή η ομάδα του κέρδισε έναν αγώνα που δεν έπρεπε να κερδίσει; Η μήπως στο ποδόσφαιρο επιτρέπονται όλα αρκεί να γίνονται εντός αγωνιστικού χώρου; Και τέλος πάντων δεν μπορούμε να μιλάμε για ηθική σε ένα κατεξοχήν βρώμικο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων παιχνίδι.
Μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων κάποιοι, άγνωστο για ποιο λόγο, άρχισαν να ξεθάβουν παλιές ιστορίες που όμως δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση Βάλνερ.
Πριν από 3 χρόνια ο αγώνας ανάμεσα στο Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό δεν είχε ξεκινήσει λόγο των επεισοδίων πού είχαν δημιουργηθεί πριν την έναρξη του παιχνιδιού ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Η ποινή που προβλεπόταν από τον ΚΑΠ ήταν από επανάληψη του αγώνα έως μηδενισμό των υπαιτίων ομάδων και αφαίρεση 3 βαθμών. Η ποινή που επιβλήθηκε τότε ήταν ακόμη πιο αυστηρή. Μηδενισμός, αφαίρεση 3 βαθμών, 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 300 χιλιάδες ευρώ χρηματικό πρόστιμο.
Ο αθλητικός δικαστής εξάντλησε όλη την αυστηρότητά του με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση και της διοίκησης και των οπαδών του Ολυμπιακού. Ο λόγος; Μέχρι εκείνη τη στιγμή καμία ομάδα δεν είχε τιμωρηθεί τόσο αυστηρά λόγω επεισοδίων. Και αυτό ήταν αλήθεια αφού σε άλλες περιπτώσεις οι δικαστές δεν είχαν λάβει παρόμοιες αποφάσεις
Η επιτροπή εφέσεων βεβαίως, δικαίωσε τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο και αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα τον δύο ΠΑΕ για επανάληψη του αγώνα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση εφαρμόστηκε το γράμμα του κανονισμού και δεν βλέπω που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός.
Και περνάμε στην ΕΠΟ. Η ΕΠΟ δεν έχει καμία ευθύνη στην έκδοση του δελτίου. Από τη στιγμή που είχε στα χέρια της όλα τα έγγραφα που απαιτούνταν για την έκδοση του δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.
Το ότι έχει δελτίο ένας ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει πως μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κιόλας. Αν δηλαδή μία ομάδα είχε αγοράσει το Δεκέμβριο έναν ποδοσφαιριστή από ομάδα που έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον χρησιμοποιούσε στην ίδια διοργάνωση θα έφταιγε η ΕΠΟ ή η UEFA που δεν τους ενημέρωσε; Νομίζω πως η επίθεση προς την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι τουλάχιστον άδικη για να μην πω κατευθυνόμενη. Ασφαλώς και έχει κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν αλλά δεν μπορεί να φταίει για όλα κάποιος άλλος και όχι το ξερό μας το κεφάλι.
Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Το ακούσαμε και αυτό. Η ΑΕΚ ζήτησε από την ΕΠΟ να μην επικυρώσει την βαθμολογία. Μα πώς να γίνει αυτό κύριοι της ΑΕΚ αφού δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. Η επικύρωση της βαθμολογίας γίνεται από τη SUPER LEAGUE σύμφωνα με την προκύρηξη του πρωταθλήματος που έχει αποδεχτεί και υπογράψει και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Δηλαδή από τους εκπροσώπους του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, του Πανιωνίου, της Καλαμαριάς, του Εργοτέλη κ.τ.λ. Εννέα από τους της 15 ομάδες ψήφησαν υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας. Η μόνη που ψήφησε κατά ήταν η ΠΑΕ ΑΕΚ. Λάρισα και Παναθηναϊκός ψήφισαν λευκό, ενώ 4 ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και η Καλαμαριά ήταν απούσες.
Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ όμως είπαμε. Για όλα φταίει ο Γκαγκάτσης. Και κάτι τελευταίο για να μην ξεχνιόμαστε. Το πρωτάθλημα εδώ και δύο χρόνια δεν το διοργανώνει η ΕΠΟ αλλά η 15 ΠΑΕ που συμμετέχουν σε αυτό. Ας αποφασίσουν λοιπόν με ποιους κανόνες θέλουν να παίζουν και ποιους αθλητικούς δικαστές θέλουν. Αυτοί έχουν το μαχαίρι αυτοί και το καρπούζι. Όσο και να φωνάζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχουν δίκιο. Για την απώλεια του πρωταθλήματος ευθύνεται η ομάδα τους και μόνο. Να σας θυμίσω ότι η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα διότι ηττήθηκε από Λάρισα και Πανιώνιο και δεν κατάφερε να κερδίσει ΆΡΗ και ΠΑΟ στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας στο δεύτερο γύρο. Αν είχε πάρει ένα από τα τέσσερα παιχνίδια τότε σήμερα θα ήταν πρωταθλήτρια.
Οι παράγοντες της ΑΕΚ ισχυρίζονται ότι η ομάδα τους έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ότι άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα. Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους διαβάστε τι έλεγε ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ένα μήνα πριν. «Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όταν είχαμε έξι στα έξι αλλά είχαμε λίγο κόσμο στα γήπεδα, είχα στενοχωρηθεί. Έλεγα ‘κάτι κάνουμε λάθος’. Κάθε χρόνο πέφτει ο μέσος όρος των εισιτηρίων. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος έχει δίκαιο να μην έρχεται στο γήπεδο, αφού δεν βλέπει κάτι που του αρέσει. Παίζουμε κακό ποδόσφαιρο. Θα έχουν δίκιο να μην πάρουν διαρκείας του χρόνου.
«Ποδόσφαιρο στο γήπεδό μας δεν έχουμε χαρεί και η εικόνα της ομάδας μας δεν είναι καλή. Αυτό δεν θα αλλάξει με το να βγει πρώτη η ομάδα μας φέτος. Δεν έχουμε δώσει χαρά στον κόσμο, ούτε έχουμε πάρει οι ίδιοι.
«Δεν κάθομαι να συγκρίνω την ομάδα μου με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είναι πρωτάθλημα μετρίων ομάδων το φετινό, αλλά έστω κι έτσι θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι. Δεν δώσαμε χαρά φέτος στον κόσμο μας, κάθε χρόνο κάτι δίναμε, αλλά φέτος δεν πήρε χαρά, ούτε κι εμείς».
Αν μία ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο φέτος αυτή ήταν ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη, να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου και να τερματίσει πρώτη στο πρωτάθλημα. Τρία καρπούζια δηλαδή στην ίδια μασχάλη.
Και στο τέλος ακούσαμε και το καλύτερο. Οι παίκτες της ΑΕΚ λέει θα εισηγηθούν να μην κατέβει η ομάδα στα πλέι – οφ γιατί αισθάνονται πρωταθλητές και αδικημένοι. Λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Αν θέλουν ας μην κατέβουν να παίξουν ή αν θέλει η διοίκηση ας κατεβάσει την ομάδα νέων. Αμ δε. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη του Τσάμπιονς Λιγκ όπως θα έλεγε και ο Σπύρος Καλογήρου. Εκτός και αν οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να χαρίσουν θα χρήματα που δικαιούνται βάση συμβολαίων στην ΠΑΕ για να μην ζημιωθεί οικονομικά. Άσε που του χρόνου θα πρέπει να κάνουν προετοιμασία για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
.
Κ.Μ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συνελήφθησαν γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές ως πιθανοί παραλήπτες ασυνόδευτου δέματος που περιείχε κοκαΐνη

Δύο γνωστοί τραγουδιστές νησιώτικων επιτυχιών, συνελήφθησαν από το Λιμενικό, στη Νάξο, ως πιθανοί παραλήπτες ασυνόδευτου δέματος, που περιείχε 7,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Το δέμα είχε φτάσει στο νησί με το πλοίο "Μπλου Σταρ Νάξος".
Οι λιμενικοί προχώρησαν στις συλλήψεις, αφού προηγουμένως είχαν συλλάβει τον αποστολέα του δέματος, ο οποίος στην κατάθεση του, υποστήριξε ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν οι παραλήπτες.
Οι δύο τραγουδιστές αναμένεται να φτάσουν στον Πειραιά το μεσημέρι, για να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Από την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στον πλανήτη βρίσκει την Ελλάδα να «αποβάλλεται» από τη Συνθήκη του Κιότο

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ απεφάνθη: «Κύριοι, μας κοροϊδεύετε! Τα στοιχεία που μας δίνετε για τις εκπομπές ρύπων στην Ελλάδα δεν μας πείθουν. Η χώρα σας -μέχρι νεωτέρας- θα μείνει εκτός του Πρωτοκόλλου του Κιότο».
Η αρμόδια επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών δεν χρησιμοποίησε, βέβαια, τη γλώσσα αυτή. Η ουσία, όμως, της απόφασης που εξέδωσε (με 8 ψήφους υπέρ και 1 κατά) για τη συμμόρφωση της Ελλάδας προς τις υποχρεώσεις της απέναντι στο Πρωτόκολλο του Κιότο παραμένει η ίδια. Η χώρα μας δεν έχει συμμορφωθεί με τους κανόνες που επιβάλλει η διεθνής συνθήκη και κινδυνεύει πλέον με πρόστιμα και διεθνή διασυρμό, καθώς το σύστημα με το οποίο καταγράφει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου χαρακτηρίζεται «ανεπαρκές».

Περισσότερα: http://www.e-tipos.com/newsitem?id=33488

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βγαίνει από το νοσοκομείο η Μαριέττα Γιαννάκου - «Μένω στην πολιτική. Όμως δεν θα αναλάμβανα θέση σε σχέση με τον ελληνικό κρατικό τομέα», δήλωσε

«Μένω στην πολιτική. Όμως δεν θα αναλάμβανα θέση σε σχέση με τον ελληνικό κρατικό τομέα», δήλωσε η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Ερρίκος Ντυνάν» και σε λίγα 24ωρα θα πάρει στα χέρια της το εξιτήριο.
Με συνέντευξή της στη ΝΕΤ και στη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη, η πρώην υπουργός Παιδείας εμφανίστηκε αποφασισμένη να συνεχίσει δυναμικά τη ζωή της: «Ήξερα τι θα συμβεί, το έβλεπα να έρχεται… Θα συνεχίσω την κινησιοθεραπεία μέχρι να μπει το τεχνητό μέλος κι από εκεί και πέρα θέληση και διάθεση υπάρχουν. Οφείλω να ζήσω για να είμαι κοντά στο παιδί μου… Είμαι πολιτικό πρόσωπο και θα παραμείνω».
Όπως τόνισε, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας την επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός και συζήτησαν, ενώ με την ευκαιρία εξέφρασε δημόσια την αγάπη της σε όλους εκείνους που της συμπαραστάθηκαν.
Κάνοντας την αυτοκριτική της τόνισε: «Λάθη όλοι κάνουμε. Προσωπικά μπορεί να μην ασχολήθηκα πολύ με την επικοινωνία που σημαίνει δημόσιες σχέσεις, αλλά με την πραγματική δουλειά. Ακόμη και σήμερα, θα διάλεγα το ίδιο».
Η κυρία Γιαννάκου επισήμανε ότι δεν θέλει να σκέφτεται τι της έχει λείψει, αλλά τι θα κάνει από εδώ και στο εξής.

Από την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νέο blog

Διάβασα κάπου: Η αλήθεια δεν θα μπορεί να κρυφτεί με τη δημιουργία των blog.
Είμαι δημοσιογράφος και θα προσπαθήσω να σας γράψω όσες αλήθειες ξέρω! απο Μέσα.
Κουράστηκα να βλέπω πράγματα και να μην μπορώ να πω τίποτα για να μην χάσω την δουλειά μου!
Θα τα γράφω όλα εδώ http://grpressakias.blogspot.com/

Σας ευχαριστώ.

StudioA-blog: Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κανείς δεν περίμενε να βγάλει τόση πίκρα και τόση χολή ο Rivaldo

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή . Από την μέρα που πάτησε στην Ελλάδα έως και σήμερα.

Στης 22/7/2004 ο Rivaldo προσγειώνεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Την ίδια ώρα, έξω από το αεροδρόμιο χιλιάδες φίλοι του «Ολυμπιακού» παραληρούν και θέλουν να δουν το νέο ίνδαλμά τους από κοντά. Η πρώτη χρονιά είναι εκπληκτική για τον Rivaldo και τον «Ολυμπιακό». Με έντεκα γκολ στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελο, οδηγεί τον «Ολυμπιακό» στην κατάκτηση του νταμπλ.
Την περίοδο 2005-2006 με τρία γκολ στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελο ο «Ολυμπιακό» κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη φορά το νταμπλ.
Την περίοδο 2006-2007 με δεκατέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα οδηγεί και πάλι τον «Ολυμπιακό» στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.
O Rivaldo έχει μπει για τα καλά στην καρδιά τον οπαδών του «Ολυμπιακού» όμως, ο πρόεδρος της ομάδας έχει άλλη γνώμη, και προς το τέλος της σεζόν 2006-2007 και αφού όλοι στο μεγάλο λιμάνι ετοιμάζονται για την καθιερωμένη φιέστα, η ΠΑΕ «Ολυμπιακός» με μια λιτή ανακοίνωση λέει πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Rivaldo. O κόσμος διχάζεται, ο Rimpo δεν πάει στη φιέστα, καλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου και με δάκρια στα μάτια λέει πολλά για τον πρόεδρο του «Ολυμπιακού» και εξηγεί πως δεν ήθελε να φύγει. Η κόντρα του Βραζιλιάνου με το Σωκράτη Κόκκαλη μόλις άρχισε.
Στης 16/12/2007 ο Rivaldo γυρνάει στο παλιό του σπίτι, αυτή την φορά σαν αντίπαλος, με τα χρώματα της AEK. Λίγες ημέρες πριν, με δηλώσεις του, βάζει φωτιά στο ντέρμπι πριν ακόμα αρχίσει. Λέει πως θα κερδίσει μόνος του τον «Ολυμπιακό» και θα πάρει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο βλέπει ένα πανό που γράφει στην γλώσσα του πως «οι μεγάλοι παίχτες παίζουν σε μεγάλες ομάδες».
Η ΑΕΚ χάνει με 1-0 και ο Rivaldo δηλώνει στεναχωρημένος και δίνει όρκο πως το πρωτάθλημα θα το πάρει η ΑΕΚ.
Στις 30/3/2008 η ΑΕΚ υποδέχεται τον «Ολυμπιακό» για την 26η αγωνιστική και τον κερδίζει με 4-0.
Ο Rivaldo αισθάνεται δικαιωμένος και στο τέλος του παιχνιδιού κάνει το γύρο του θριάμβου και σηκώνει προκλητικά τα τέσσερα δάχτυλά του για να πικάρει τον κόσμο και τον πρόεδρο του «Ολυμπιακού». Σε δηλώσεις του, είναι σίγουρος πως η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα.
.
Φτάνουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ είναι δυο βαθμούς πίσω από τον «Ολυμπιακό». Κερδίζουν και οι δυο, όμως εκκρεμεί μια απόφαση του CAS για την υπόθεση Valner αλλά, όλα δείχνουν πως είναι τυπικό το θέμα και πως ο «Ολυμπιακός» θα δικαιωθεί, το ξέρει και ο Rivaldo πολύ καλά.
Στο τέλος του παιχνιδιού κάνει ίσως το τελευταίο του σόου, σηκώνει πάλι τα τέσσερα δάχτυλά του προκλητικά και κάνει προκλητικές δηλώσεις εναντίον του «Ολυμπιακού».

Υστερόγραφο: Καταλαβαίνω το Rivaldo, τον πίκρανε η απόφαση του Κόκκαλη να τον απομακρύνει, καταλαβαίνω επίσης την ανάγκη του να δώσει απαντήσεις…
Μα να βγάλει τόση χολή, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Ξέχασε την ΑΕΚ, ξέχασε τον κόσμο, το πρωτάθλημα, τα χρόνια του στον «Ολυμπιακό» και έδειχνε παραληρηματικά, τα τέσσερα δάχτυλα στις κάμερες. Δεν μπορεί να είναι έτσι ένας παίχτης τέτοιου διαμετρήματος. Και τέλος πάντων αν δεν είναι «ηθικό» να παίζεται το πρωτάθλημα με κανόνες, τι είναι «ηθικό»; Να παίζεται χωρίς αυτούς;
Φυσικά και προτιμάμε να παίζονται τα παιχνίδια μέσα στα γήπεδα. Αλλά αυτό προϋποθέτει να παίζουν οι ομάδες με παίχτες που επιτρέπεται να παίζουν.
Rivaldo πέρσι τους χάλασες τη φιέστα και φέτος τους την έφτιαξες . Και τώρα όλη τη φετινή φιέστα θα σου την αφιερώσουν, και με το δίκιο τους.
.
Παναγιώτης Φριντζάλας

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ιδού η αθλιότητα της γραφειοκρατίας

Το ασφαλιστικό είναι πια νόμος του κράτους. Διαφωνούμε ή συμφωνούμε, τα άρθρα του νομοσχεδίου ισχύουν. Η είδηση που περιγράφουμε είναι πραγματική.
Βάσει του νόμου, οι μητέρες δικαιούνται στον ιδιωτικό τομέα εξάμηνη άδεια. Βάσει, όμως, του παραλογισμού ενός υδροκέφαλου δημόσιου τομέα, δεν ισχύει τίποτα.
Ο λόγος; Δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Έτσι, λοιπόν, οι μητέρες που ρωτούν και διεκδικούν την εξάμηνη άδεια, παίρνουν την απάντηση: «Δεν ξέρουμε τίποτα… Περιμένουμε την εγκύκλιο.»
Έλεος πια, αγαπητή κυρία Φάνη! Στείλτε την εγκύκλιο ή επιβάλλετε στους υπαλλήλους των ταμείων να βλέπουν δελτία ειδήσεων.
Η γη γυρίζει και για την αποστολή της εγκυκλίου με τις διατάξεις του Ασφαλιστικού απαιτείται το πάτημα ενός κουμπιού (fax ή e-mail). Όχι υπηρεσιακή αλληλογραφία.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...