Ειδήσεις

10 Σεπ 2008

Μακεδονία, βέτο μόνο στην «εξωτερική» χρήση

Το περιγραφόμενο ως αμοιβαίως αποδεκτό όνομα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας θα αφορά μόνο στις εξωτερικές σχέσεις της FYROM με την Ελλάδα και ενδεχομένως τρίτες χώρες και δεν θα μεταβάλει τη συνταγματική ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας», την οποία έχει επιλέξει η γειτονική χώρα.
Η ελληνική κυβέρνηση και ο κ. Κώστας Καραμανλής που μέχρι τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, δήλωναν επισήμως ότι επιδιώκουν την υιοθέτηση μιας ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, ο οποίος θα ισχύει έναντι όλων, σήμερα εμφανίζονται να έχουν διαφοροποιήσει τις απόψεις τους.
«Η Ελλάδα και η κυβέρνηση έχει απόλυτα σαφή θέση: Μία διεθνής ονομασία, με γεωγραφικό προσδιορισμό, που θα ισχύει έναντι όλων. Αυτή είναι η θέση μας», δήλωσε ο κ. Καραμανλής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
.................
Περισσότερα: http://www.protothema.gr/content.php?id=14640

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο βιολιστής στο... μπακάλικο - Παίζει εδώ και 65 χρόνια, τώρα πια στους πελάτες του μαγαζιού του

Στα ογδόντα χρόνια του σήμερα, ο κ. Παναγιώτης Μπαρούνης από τον Άγριλο Μεσσηνίας παίζει εδώ κι εξήντα πέντε χρόνια βιολί. Έχει παίξει σε πανηγύρια σε όλη την Ελλάδα, έχει ταξιδέψει δεκαεπτά φορές στην Ευρώπη και την Αμερική για να παίξει μπροστά σε ομογενείς, παίζει καθημερινά- με ακροατές τους πελάτες του, στο παραδοσιακό μπακάλικο που έχει μαζί με τη γυναίκα του, στο χωριό του.
........
Συνεχίζεται...

«”Τι διάβολο κάνει αυτό το παιδί;”, απορούσε ο πατέρας μου όταν μ΄ έβλεπε πιτσιρίκι να παίζω με την ξύλινη τάβλα με τα σύρματα, το αυτοσχέδιο ψεύτικο βιολί μου...», θυμάται ο κ. Μπαρούνης. «Πρέπει να γεννήθηκα μουσικός, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Μικρός έβλεπα βέβαια να παίζουν μουσική στα πανηγύρια, αλλά δεν είχαν μόνο βιολί· πώς αυτό “καρφώθηκε” στη σκέψη μου, ούτε εγώ ο ίδιος μπορώ να το απαντήσω. Δεν ήξερα καν να μετρήσω κι όμως, βιολί ζητούσα...», λέει χαρακτηριστικά στα «ΝΕΑ». Στα δεκαπέντε του, η απόπειρα συστηματικής εκμάθησης του αγαπημένου του μουσικού οργάνου αποτυγχάνει. «”Έλα να πάμε σε δάσκαλο”, με προέτρεψε ο αδερφός μου. Πήγα πράγματι σε Ρώσο μουσικό, τού ΄παιξα το “Παναγιωτίτσα η λυγερή”, αργό παραδοσιακό καλαματιανό, που είχα κιόλας μάθει μόνος μου. “Άσ΄ το, δεν μπορώ να σου κάνω τίποτα”, μου είπε εκείνος, όταν με ρώτησε τι μαθητής ήμουν. Κλάσματα και διαίρεση έπρεπε απαραίτητα να ξέρω για να παίξω σωστά αυτό το όργανο. Έτσι έφυγα αμέσως, άπρακτος...», περιγράφει. Κάτω, πάντως, δεν το έβαλε. «Από 20 χρόνων έπαιζα παντού, σε όλη την Ελλάδα, δυο-τρία τραγούδια από κάθε νομό τα ήξερα- έγραψα και δικά μου, που βγήκαν και σε δισκάκια. Για δεκαετίες ολόκληρες, πανηγύρι για πανηγύρι δεν είχα αφήσει!». Αργότερα, μετά τα 50 του, ταξίδεψε 17 φορές και στην υπόλοιπη Ευρώπη, ακόμα και στην Αμερική. «”Ταΰγετο” και “Μεσσηνία” έπαιζα εκεί κι έκλαιγαν με συγκίνηση οι Έλλη νες...», καμαρώνει. «Δεν σταματάω...» Σήμερα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, στο παραδοσιακό παντοπωλείο που διατηρεί με τη σύζυγό του στο χωριό του, τον Άγριλο, εξακολουθεί να παίζει. «Δεν σταματάω καθόλου να παίζω και στο μαγαζί. Όταν οι τηλεοράσεις δείχνουν παραδοσιακά τραγούδια, εγώ πιάνω το βιολί μου και τις συνοδεύω! Δεν υπάρχει ημέρα που να μην παίξω- το βιολί άμα δεν το πιάσεις, σ΄ άφησε. Ακόμα και σήμερα, ανακαλύπτω σε αυτό ήχους που τόσα χρόνια δεν ήξερα...», λέει. Το μόνο που θέλει για να ακουστούν οι μελωδίες του είναι η... άκρα σιωπή, κανείς να μην τον διακόψει στην «ιεροτελεστία» του, ούτε φίλος ούτε πελάτης στο μπακάλικο. «Αν κάποιος, την ώρα που παίζω κουβεντιάζει ή μου δείξει πως δεν θέλει να με ακούσει, πάει να πει πως είτε δεν κατάλαβε τίποτε από τη μουσική μου είτε εγώ δεν ξέρω να παίζω. Γι΄ αυτό κι εγώ τότε σταματώ και φεύγω...», ξεκαθαρίζει. Εξίμισι δεκαετίες βιολιστής, ο κυρ-Παναγιώτης έχει αλλάξει πέντε βιολιά όλα κι όλα. «Σημασία δεν έχει απαραίτητα το καλό βιολί, αλλά κυρίως τα δάχτυλά σου, αυτά σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ο καλός ο βιολιστής θα κάνει και το μουγκό όργανο να παίξει- με Στραντιβάριους, βέβαια, ακόμα και τα άγρια θηρία της ζούγκλας θα πλησιάσουν για να τ΄ ακούσουν», λέει γλαφυρά.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νέα βίντεο με καψώνια στο στρατό





Περισσότερα: http://prezatv.blogspot.com/2008/09/tv-2-videos.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έχουν κάνει την παραλία αυλή τους

Μήνυμα αναγνώστη
.............
Οι καρέκλες είναι από διπλανή ταβέρνα. Τις δένουν κάθε βράδυ στους κορμούς των δέντρων για να τις χρησιμοποιήσουν την επομένη.
Το... μπάρμπεκιου είναι λουομένων. Και οι καρέκλα στο βάθος επίσης.
Έχουν κάνει και μια ξύλινη παράγκα και αποθηκεύουν εκεί διάφορα πράγματα για να τα βρουν την επόμενη μέρα που θα πάνε στην παραλία.
Μένουν εκεί από το πρωί έως το βράδυ, τρώνε κοιμούνται, έχουν και την αποθήκη τους και κανείς δεν τους κουνάει...

StudioA-Blog: Δεν καταλάβαμε από το ύφος του μηνύματος, αν είναι επικριτικό για τη συγκεκριμένη εικόνα ή αν είναι ένα "αφιέρωμα" στην ανεμελιά του καλοκαιριού.
Ό,τι και αν είναι, δε βαριέστε, καλοκαίρι ήταν και... περνάει...
Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για τρίτη μέρα χωρίς νερό τα Μέγαρα

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ.
ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ;
ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ.
ΟΣΟΙ ΤΟ ΖΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...

.............

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το αυριανό πρωτοσέλιδο της "Πειραϊκής Πολιτείας"



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Όταν ο Μπόμπος πήγαινε σχολείο...



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για όσους έχουν σχολείο αύριο...




Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σομαλοί πειρατές επιχείρησαν σήμερα να καταλάβουν ελληνικό φορτηγό πλοίο μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων – Άγνοια δηλώνει το ΥΕΝ

Σομαλοί πειρατές επιχείρησαν σήμερα να καταλάβουν ελληνικό φορτηγό πλοίο που έπλεε στον Κόλπο του Άντεν, αλλά η απόπειρά τους απέτυχε παταγωδώς, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.
Οι πειρατές, αφού καταδίωξαν το ελληνικό πλοίο με ταχύπλοα, άνοιξαν πυρ εναντίον του πληρώματος με πυροβόλα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και έσπευσαν στην περιοχή ένα πολεμικό πλοίο και ένα στρατιωτικό ελικόπτερο. Μετά από λίγο, κατάφεραν να τρέψουν τους επικίνδυνους πειρατές σε φυγή.
…….
Συνεχίζεται…

Ωστόσο, την ίδια τύχη δεν είχε και ένα φορτηγό πλοίο με σημαία Νότιας Κορέας και 21 άτομα πλήρωμα. Το Νοτιοκορεατικό ειδησεογραφικό δίκτυο, Γιονχάπ, μετέδωσε ότι όλα τα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή. Πρόκειται για το 11ο πλοίο που καταλαμβάνουν Σομαλοί πειρατές από τις 20 Ιουλίου και το 50ο από τις αρχές του έτους.
Από τον Κόλπο του Άντεν, που συνδέει την Ερυθρά Θάλασσα με τον Ινδικό ωκεανό, περνούν κάθε χρόνο περίπου 20.000 πλοία. Ωστόσο, η συγκεκριμένη περιοχή είναι και γνωστή για τις συχνές επιθέσεις Σομαλών πειρατών.
Η zougla.gr επικοινώνησε με το ΥΕΝ, οι αρμόδιοι όμως δήλωσαν άγνοια για το γεγονός.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γενεύη - Κωνσταντινούπολη με ότο στοπ - Δείτε το βίντεο



Δυο αδέρφια ταξίδεψαν από τη Γενεύη στην Κωνσταντινούπολη με ότο στοπ.
Τα ταξίδι ήταν διάρκειας δυο μηνών. Κατά τη διάρκειά του άλλαξαν 72 αυτοκίνητα, διένυσαν 5.800 χιλιόμετρα και πέρασαν τέλεια!
Πέρασαν από Αυστρία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Σλοβακία.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η κατάρα του Λόττο κτύπησε ξανά

Παρακαλούσαν να κερδίσουν τον πρώτο λαχνό στο Λόττο και τελικά κέρδισαν δέκα εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.
Τα εκατομμύρια όχι μόνο δεν τους έφεραν την ευτυχία αλλά, αντίθετα, έφεραν το θάνατο και τη δυστυχία.
Τελευταία πράξη της τραγωδίας ο θάνατος του 15χρονου εγγονού τους που σκοτώθηκε όταν το πιστόλι που είχαν σπίτι τους εκπυρσοκρότησε.
Η ίδια οικογένεια είχε χάσει άλλο ένα μέλος της από πυροβολισμό παλαιότερα.
Νωρίτερα είχε χάσει σε κακές επενδύσεις και επτά από τα δέκα εκατομμύρια δολάρια. Τα άλλα τρία εκατομμύρια τα είχαν μοιράσει σε συγγενείς.
«Δεν έχουμε οικογένεια, ούτε χρήματα πλέον» δήλωσε ο Ντέϊβιντ Τέιλορ στην εφημερίδα Herald Sun που γράφει ότι «η κατάρα του Λόττο κτύπησε ξανά».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ευάγγελος Πολύζος: Αν ήμουν στη θέση του Ρουσόπουλου ή του Βουλγαράκη θα είχα υποβάλει την παραίτηση μου για να διευκολύνω την κυβέρνηση

Καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του «Alpha» ο ο βουλευτής Πιερίας Ευάγγελος Πολύζος ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2005 έμαθε από το δελτίο ειδήσεων του «Alpha» την ανακοίνωση «απομάκρυνσής» του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, είπε σε γενικές γραμμές ότι ήταν ένα ατύχημα και όχι αποπομπή η διαγραφή του από την κυβέρνηση, ότι ο Καραμανλής δεν είχε ενημερωθεί σωστά για τα όσα τότε είχε πει και ότι δε γνωρίζει ποιος εισηγήθηκε τη διαγραφή του.
Σε ερώτηση σχετική με το πώς συνδυάζεται η περίπτωσή του με τη σημερινή κατάσταση στην κυβέρνηση, απάντησε ότι ήταν άλλη εποχή τότε και δε συνδέονται τα γεγονότα, αφού σήμερα, ακούγονται ορισμένα πράγματα που μπορεί να ανταποκρίνονται αλλά μπορεί και όχι, στην πραγματικότητα.
Πάντως τόνισε ότι αν ήταν αυτός στη θέση του Ρουσόπουλου ή του Βουλγαράκη θα είχε υποβάλει την παραίτηση του για να διευκολύνει την κυβέρνηση και όταν ρωτήθηκε για το τι είπε με τον πρωθυπουργό όταν τον συνάντησε στη ΔΕΘ, απάντησε: «Δεν πρέπει να τα λέμε όλα».
Θυμίζουμε ότι ο βουλευτής έπεσε «θύμα» δήλωσής του ότι σε όλα τα κόμματα, και στη ΝΔ, υπάρχουν τίμιοι και μη. Είχε κληθεί να σχολιάσει την τοποθέτηση που αποδίδεται στον αγροτοσυνδικαλιστή της ΝΔ Αθ. Κοκκινούλη για υπουργό που χρηματίζεται.Η αντίδραση του κ. Πολύζου μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του ήταν η εξής: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο μου. Θα τον πιστεύω και θα τον στηρίζω για πάντα».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απατεώνας με λεία δυο εκατομμύρια ευρώ από ανυποψίαστους Ηρακλειώτες, καταζητείται από την Ιντερπόλ

Στους 17 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι Ηρακλειώτες που καταγγέλλουν ότι εξαπατήθηκαν από το ίδιο πρόσωπο... έναν 37χρονο υπήκοο Δανίας, στον οποίο εμπιστεύτηκαν συνολικά πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ για να τους τα "αβγατίσει", υποσχόμενος κερδοφόρες επενδύσεις. Ο καταγγελλόμενος ως απατεώνας, με λεία τις οικονομίες των ανυποψίαστων θυμάτων του, παραμένει άφαντος, ενώ αναζητείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου αλλά και την Ιντερπόλ. Στο μεταξύ, οι διωκτικές Αρχές του Ηρακλείου έχουν καταλήξει στην ταυτότητα του καταγγελλόμενου, διαθέτοντας ακόμη και φωτογραφίες του.
…………..
Συνεχίζεται…

Πρόκειται για έναν 37χρονο υπήκοο Δανίας με αραβική καταγωγή. Είναι μελαχρινός, μέτριου αναστήματος και με ξυρισμένο κεφάλι. Με αυτά τα χαρακτηριστικά περιγράφεται η εικόνα του 37χρονου από την προανάκριση που έχει σχηματιστεί από την έρευνα των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας. Στο φάκελο της προανάκρισης της υπόθεσης συγκαταλέγονται αρκετές φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη, τις οποίες κατάφεραν να "αποσπάσουν" πολλά από τα θύματά του. Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στη Δικαιοσύνη, από την οποία αναμένονται το επόμενο διάστημα εξελίξεις με τις σχετικές αποφάσεις του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Το χρονικό

Από τις 27 Αυγούστου, που βγήκε στο φως της δημοσιότητας η καταγγελία της 34χρονης οδοντιάτρου στο Ηράκλειο - η οποία έπεσε θύμα του και πλήρωσε με 17 χιλιάδες ευρώ την εξασφάλιση της συμμετοχής της σε διαγωνισμό τραπεζικού προγράμματος και τη λήψη δανείου επαγγελματικής στέγης για αναβάθμιση του ιατρείου της - και μέχρι αργά χθες το βράδυ, προσήλθαν συνολικά 17 άτομα και κατήγγειλαν τον αυτο-ονομαζόμενο "χρηματιστή" ως απατεώνα. Η απάτη ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι ο 37χρονος κατάφερε να αποσπάσει ανά περίπτωση πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ για τραπεζικά και επενδυτικά προγράμματα, με εγγυημένες αποδόσεις, από πολλές οικογένειες στο Ηράκλειο.

Τους... πήγε διακοπές

Ο αυτο-ονομαζόμενος "χρηματιστής", που έδειχνε ότι είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια την οποία απέκτησε κάνοντας - όπως έλεγε ο ίδιος - επενδύσεις, έμενε για ένα διάστημα σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αμμουδάρας Ηρακλείου. Επίσης, ο άνθρωπος που εμφανίζονταν ως πελάτης, κάνοντας ακριβές αγορές από τους καταστηματάρχες που έβαζε στόχο αλλά και ακριβά δώρα όπως ταξίδια στα ελληνικά νησιά, πάντα έβρισκε την ευκαιρία να πάρει αυτό που ήθελε...

«Όταν σου μιλούσε ήταν τόσο έντονη η πειθώ του που, αν δεν έδινες τα χρήματα, ένιωθες ότι ήσουν βλάκας γιατί νόμιζες ότι έχανες μια μεγάλη ευκαιρία», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει ένα από τα θύματα του δράστη με την προσεγμένη εμφάνιση και τις μεγάλες διασυνδέσεις σε τραπεζικά καταστήματα... Χαρακτηριστική ήταν και η περίπτωση ενός ακόμη εξαπατημένου ατόμου που χρεώθηκε στο όνομά του ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα παραδόθηκε στο χρηματιστή σε διάστημα μόλις δύο ημερών.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η σύζυγος του Μαγγίνα μίλησε στον «Alpha» για την βίλα… αναψυκτήριο

Εννέα μήνες μετά την αποπομπή Μαγγίνα από την κυβέρνηση για την περίφημη βίλα… αναψυκτήριο, η σύζυγος του πρώην υπουργού Απασχόλησης μίλησε και αποκάλυψε στην κάμερα του «Alpha» και τον Κώστα Σαρικά όλες τις παρανομίες, τα αυθαίρετα κτίσματα, το παρασκήνιο της απομάκρυνσης από την κυβέρνηση, αλλά και την πίκρα της οικογένειας, γιατί στοχοποιήθηκε ο Βασίλης Μαγγίνας, την ώρα που άλλοι καλύπτονται. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μαγγίνα, μπορεί να παρανομήσαμε, αλλά ποτέ δεν είχαμε offshore εταιρεία.
Το «αναψυκτήριο» ήταν ουσιαστικά η αιτία, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, να καρατομηθεί ο Βασίλης Μαγγίνας από την θέση του υπουργού.
Η ίδια η κ. Μαγγίνα παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει παρανομίες…
………….
Συνεχίζεται…
στο κτήμα του Κορωπίου και ερωτηθείσα γιατί, απάντησε με ειλικρίνεια: «Ρωτήστε τους πολιτικούς γιατί παρανομούν» είπε και πρόσθεσε, ότι πίστεψαν αφελώς, πως επειδή το οικόπεδο είναι στο πιο απομακρυσμένο σημείο, δεν θα έβρισκαν ποτέ την παρανομία. Η προκατασκευασμένη βίλα στήθηκε μέσα σε ένα βράδυ το 1996, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Μαγγίνα. Μοναδικός τρόπος για να βγει άδεια, ήταν να δηλωθεί ως… αναψυκτήριο, καθώς στην περιοχή που είναι δάσος, απαγορεύεται από το νόμο να χτιστούν σπίτια. Η άδεια εκδόθηκε στο όνομα της Κατερίνας Μαγγίνα, η οποία όπως είπε, έτρεμε στην ιδέα, ότι θα τους έπιαναν να παρανομούν.


Μάλιστα, η κ. Μαγγίνα αποκάλυψε, ότι πρότεινε στον σύζυγό της, προκειμένου το κτίσμα να έχει μια κάλυψη νομιμότητας, να πραγματοποιούταν στο κτήμα κάποιες εκδηλώσεις γάμων και βαπτίσεων κάθε καλοκαίρι, ωστόσο αυτός αρνήθηκε.


Η απάτη αποκαλύφθηκε σύμφωνα με την Κατερίνα Μαγγίνα, όταν ο άνδρας της προσπάθησε να περάσει το Ασφαλιστικό και βρέθηκε στη «δίνη» του κυκλώνα.
Η πίεση από την κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις ήταν αφόρητη για τον υπουργό, παραδέχεται η Κατερίνα Μαγγίνα.


Η βίλα και η πισίνα κατασκευάστηκαν με την άδεια για αναψυκτήριο. Όλα τα υπόλοιπα κτίσματα, δύο μικρότερα σπίτια, το υπόστεγο, ακόμα και οι μαντρότοιχοι είναι αυθαίρετα, αποκαλύπτει η γυναίκα του πρώην υπουργού.


Σε ένα απ’ τα αυθαίρετα σπίτια εξακολουθεί να ζει η οικογένεια του Ινδού, που δούλευε ανασφάλιστος στο κτήμα σύμφωνα με τις καταγγελίες. Ένα από τα τέσσερα παιδιά είναι εκ γενετής ανάπηρο και η κ. Μαγγίνα τονίζει ότι «δεν θα τους εγκαταλείψω ποτέ».


Μετά τις αποκαλύψεις παρενέβη η Πολεοδομία, επέβαλε πρόστιμο 70.000 και ζήτησε την κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Η ίδια παραδέχθηκε ενώπιον την κάμερας, ότι κάποιοι της είπαν, να μην γκρεμίσει τα αυθαίρετα, αφού πληρώσει το πρόστιμο. Ωστόσο όπως λέει «ο Μαγγίνας και θα πληρώσει και θα γκρεμίσει τα αυθαίρετα. Ίσως είναι ο μοναδικός Έλληνας που θα το κάνει αυτό».


Η σύζυγος του πρώην υπουργού μιλά με πίκρα. «Ο Μαγγίνας πλήρωσε τα λάθη του» υποστηρίζει, ενώ κάποιο άλλοι όχι. «Ο Μαγγίνας δεν έχει offshore εταιρεία» λέει με νόημα μπροστά στην κάμερα. Η Κατερίνα Μαγγινα θα πληρώσει, όπως λέει, το πρόστιμο και θα κατεδαφίσει όλα τα αυθαίρετα, εκτός απ’ το μικρό σπίτι όπου ζει η οικογένεια των Ινδών.


Από: http://www.alphatv.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου κατέκτησε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης

O Έλληνας κολυμβητής κατέλαβε την πρώτη θέση στα 100 μ. ελεύθερο καταρρίπτοντας, το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από τον Δεκέμβριο του 2006.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Οδηγούμαστε στην καταστροφή», δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας – Αυτογνωσία;

Μήνυμα αναγνώστη
……..
«Οδηγούμαστε στην καταστροφή», δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας – Αυτογνωσία;
Μπα… Εννοούσε ότι η χώρα θα οδηγηθεί στην καταστροφή αν δεν αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στην οικονομία και την κοινωνία.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πώς ξέκίνησε η καριέρα της Μαντόνα - Βίντεο με την πρώτη της εμφάνιση

Δείτε εδώ το βίντεο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απευθείας σύνδεση από το Cern

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://wwwc.aftonbladet.se/special/webbtv/wmlive/wmp6.html
............
Από: http://taxalia.blogspot.com/2008/09/live-from-cern-now.html


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θέλω να μου απαντήσει κάποιος...

Μήνυμα αναγνώστη
...........
Θέλω να μου απαντήσει κάποιος. Στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο υπάρχει έστω και μια διάταξη με την οποία να πλήττονται οι έχοντες. Εφοπλιστές, μεγελοεπιχειρηματίες και άλλοι;
Αν υπάρχει παρακαλώ να μου τη γνωστοποιήσετε.
Έστω και μία...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σατανιστές έσφαξαν τέσσερις εφήβους και κατανάλωσαν κομμάτια από τα πτώματά τους

Πέντε 19χρονοι σπουδαστές και άλλοι τρεις ύποπτοι σατανιστές κατηγορούνται πως σκότωσαν με μαχαίρι τρία κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας 16-17 ετών και στη συνέχεια, αφού τα τεμάχισαν, έφαγαν κομμάτια από τα πτώματά τους, γράφει σήμερα η ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Γιάροσλαβ, σε απόσταση 300 χιλιομέτρων βόρεια της Μόσχας, σε ένα εξοχικό σπίτι όπου οι δράστες, παρέσυραν τα θύματά τους και τα κατέσφαξαν σύμφωνα με το τελετουργικό των σατανιστών, αφού προηγουμένως τα ανάγκασαν…
……….
Συνεχίζεται…

να καταναλώσουν αλκοόλ μέχρι να μεθύσουν.
Στη συνέχεια οι δράστες άναψαν φωτιά κάτω από ένα δέντρο όπου έφαγαν κομμάτια από τα νεκρά σώματα των θυμάτων τους, πάντα σύμφωνα με τη μακάβρια περιγραφή της εφημερίδας.
Μέσα στα αποκαΐδια οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ίχνη από το τριχωτό της κεφαλής των άτυχων εφήβων.
"Ο σατανάς θα με βοηθήσει να γλυτώσω από την ενοχή", δήλωσε στη διάρκεια των ανακρίσεων που ακολούθησαν, ένας από τους κατηγορούμενους, αναφέρει το δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι δράστες κατάφεραν στα θύματά τους "666 μαχαιριές", σύμφωνα με ένα σατανιστικό τελετουργικό.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σφήνωσε το πόδι της σε σπασμένο φρεάτιο

Μια συνηθισμένη απογευματινή βόλτα, παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία όταν μια Κύπρια φοιτήτρια που σπουδάζει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, περπατούσε μαζί με τους γονείς της επί της οδού Δημοκρίτου, έπεσε σε ένα φρεάτιο της ΔΕΥΑΚ, της «υπό κάθαρσης» επιχείρησης του Δήμου Κομοτηνής.
Πριν λίγο καιρό στο συγκεκριμένο φρεάτιο, κομμάτι της σχάρας είχε σπάσει και τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ λανθασμένα την κολλήσανε και δεν την αντικατέστησαν, με αποτέλεσμα να εγκυμονούν μεγάλοι κίνδυνοι.
Η κινητοποίηση των πολιτών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ ήταν άμεση, δίνοντας της κουράγιο και προσπαθώντας με κάθε τρόπο για τον απεγκλωβισμό της μετά από τον οποίο, η νεαρή φοιτήτρια μετακομίστηκε στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου οι εφημερεύοντες ιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Από: http://piazzadelpopolo.blogspot.com/feeds/posts/default

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σε εξέλιξη το πείραμα για Νέο Κόμμα

Του Αγίου
..

Είμαι αναγκασμένος να επανέλθω, κατεπειγόντως, διότι έχω την πληροφορία από άριστη πηγή ότι επέρχεται «κοσμοχαλασιά» στο πολιτικό σύστημα τις επόμενες μέρες και οφείλω να ενημερώσω τις φίλες και τους φίλους του blog.
Οι δοκιμές, φίλες και φίλοι, ξεκίνησαν στον Μεγάλο Επιταχυντή Πολιτικών Ανδρεικέλων - το σημαντικότερο παραπολιτικό πείραμα των τελευταίων δεκαετιών, στην Ελλάδα.
Χιλιάδες Έλληνες παρακολουθούν από το μεσημέρι της Κυριακής την πρώτη πυροδότηση μιας δέσμης δημοσιευμάτων σε όλο το μήκος της υπόγειας εγκατάστασης των νταβάδων. Όμως, η ζήτηση φαίνεται ότι ξεπέρασε τις αντοχές της προπαγάνδας και η πρόσβαση στο διατονικό σύστημα είναι αδύνατη από το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά μάλιστα από την απόφαση του Καραμανλή να σταματήσει η ροή πληροφοριών για τις εκλογές.
.........
Περισσότερα: http://grbloopers.blogspot.com/2008/09/blog-post_2628.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βίντεο: Εγώ που παίρνω 200 ευρώ πώς θα ζήσω; ρωτάει τον υπουργό Οικονομίας μια γυναίκα και εκείνος της λέει ωμά: Όχι, με 220 ευρώ δε θα ζήσετε!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ένα βίντεο για το προφίλ του Αλογοσκούφη σπικαρισμένο από τον ίδιο

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ξαναχτυπάει ο Καρχιμάκης - Και στρατόπεδο θα παραχωρούσαν στη Μονή Βατοπαιδίου…

ΕΡΩΤΗΣΗ
Για τους κ.κ. Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, και Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: «Στα πλαίσια του διαρκούς σκανδάλου αλλεπάλληλων παραχωρήσεων στη Μονή Βατοπεδίου, δημοσίων εκτάσεων δασών που αποχαρακτηρίζονται αναρμοδίως και προνομιακών περιοχών σε ολόκληρη την Ελλάδα ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, με εμπλεκόμενους συμβολαιογράφο, συγγενή Υπουργού και δικηγόρο πολιτευτή της παράταξης και συγγενή του ίδιου Υπουργού, η Κυβέρνηση Καραμανλή φέρεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να επιχειρεί, μέσω φορέα Αυτοδιοίκησης, την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ στην Μονή Βατοπεδίου
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Συνεχίζεται…

Αφού, όπως είναι γνωστό, η Κυβέρνηση Καραμανλή αποφάσισε να παραιτηθεί των διεκδικήσεων του Ελληνικού Δημοσίου στην περιοχή της Λίμνης Βιστωνίδας, παραχωρώντας την τελικά στην Μονή Βατοπεδίου, αφού, στη συνέχεια αποφάσισε να πάρει πίσω αυτές τις χαμηλής εμπορικής αξίας εκτάσεις στη Λίμνη Βιστωνίδα και, μέσω της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου, να παραχωρήσει επίσης στη Μονή Βατοπεδίου οικόπεδα φιλέτα συνολικής αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε περιοχές της μισής Ελλάδας, και αφού τελικά κατέληξε να ανταλλάξει ξανά μέρος των ανταλλαγμένων για να παραχωρήσει και πάλι στην Μονή Βατοπεδίου και ένα τεράστιο ακίνητο στο Ολυμπιακό Χωριό (;!), νέες καταγγελίες αναφέρουν ότι στην ίδια Μονή επιχειρείται να παραχωρηθεί, μέσω φορέα Αυτοδιοίκησης, και στρατόπεδο από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Επειδή στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυβέρνησής σας πράγματι αναφέρεται ότι υπάρχει πρωτοβουλία για μερική πολεοδόμηση 29 στρατοπέδων κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, μέσω ΟΤΑ, συνολικής έκτασης άνω των 2.050 στρεμμάτων, εκ των οποίων το 50% προορίζεται, χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις, για αστικές χρήσεις γης και όχι για κοινόχρηστο πράσινο και κοινωφελείς υπηρεσίες. Επειδή, παράλληλα εξελίσσεται ένα Κυβερνητικής οργάνωσης και εκτέλεσης πρωτοφανές σκάνδαλο ξεπουλήματος της δημόσιας γης, από το οποίο ζημιώνεται το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, αλλά ευνοείται σαφώς η Μονή Βατοπεδίου, η οικογένεια Υπουργού της Κυβέρνησής σας και λοιποί συγγενείς, μεταξύ των οποίων πολιτευτής της παράταξής σας, συγγενής του ίδιου Υπουργού, φαίνεται πως δεν έχει όρια. Επειδή οι ευνοιοκρατικές αδιαφανείς μεθοδεύσεις του σκανδάλου αυτού, που έφθασαν στο σημείο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να αποχαρακτηριστεί από παντελώς αναρμόδιο όργανο, και με τις οξείες αντιρρήσεις του ίδιου του Αντιπροέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, δάσος 8.801 στρεμμάτων που επίσης είχε παραχωρηθεί στην ίδια Μονή Επειδή πλέον είναι ανεξέλεγκτες, ανεξήγητες και σκανδαλώδεις οι ζημιογόνες για το δημόσιο συμφέρον χαριστικές πράξεις της Κυβέρνησης προς την Μονή Βατοπεδίου Και επειδή είναι παγκοίνως γνωστές οι περίεργες και εμπιστευτικές μέχρι εξομολογήσεων διασυνδέσεις του Ηγούμενου της Μονής μετά του κ. Υπουργού Επικρατείας και του Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, καθώς και οι αλλεπάλληλες και συχνές επισκέψεις του Ηγουμένου της Μονής στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας


Ερωτάσθε:


1. Έχει ολοκληρωθεί ή βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία παραχώρησης στρατοπέδου από φορείς του Υπουργείου σας, μέσω ΟΤΑ, προς την Μονή Βατοπεδίου;



2. Με ποιο αιτιολογικό επιθυμεί η «εκλεκτή» του Υπουργού Επικρατείας Μονή την παραχώρηση σε αυτήν στρατοπέδου, τη στιγμή που ήδη της έχουν παραχωρηθεί με χαριστικές πράξεις από την Κυβέρνηση Καραμανλή ατελείωτες εκτάσεις δημόσιας γης, κτίρια διοίκησης στο Ολυμπιακό Χωριό, ακόμα και δάση που αποχαρακτηρίστηκαν;



3. Εντάσσεται στο πρόγραμμα μερικής πολεοδόμησης 29 στρατοπέδων που δρομολογείται από την Κυβέρνησή σας, συνολικής έκτασης 2050 στρεμμάτων, από τα οποία μόνο το 50% θα χρησιμοποιηθεί για κοινωφελείς υπηρεσίες και κοινόχρηστο πράσινο, ενώ το υπόλοιπο 50% θα χρησιμοποιηθεί για αστικές χρήσεις γης;



4. Εάν ναι, είστε σε θέση να διευκρινίσετε με ποιους όρους και ποια διαδικασία επιλογής δρομολογείται μια τέτοια παραχώρηση στη Μονή Βατοπεδίου, ποιο το συνολικό εμβαδό της παραχωρούμενης έκτασης, ποιες χρήσεις έχουν προσδιοριστεί; Και κυρίως ποιο θα είναι το όφελος, που λογικά θα πρέπει να έχει η τοπική αυτοδιοίκηση, αφού σε αυτήν εμφανίζεται να εξαγγέλλει το Υπουργείο σας ότι απευθύνεται αυτή η πρωτοβουλία, από μία παραχώρηση που θα καταλήξει στη Μονή;




5. Ποιος ο σκοπός των αλλεπάλληλων επισκέψεων του Ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας; 6. Επιτέλους, ας εξηγήσει η Κυβέρνησή σας στον Ελληνικό Λαό τι συμβαίνει με τις αλλεπάλληλες παραχωρήσεις δημόσιας γης στη Μονή Βατοπεδίου;



Οι ερωτώντες Βουλευτές
Μιχάλης Καρχιμάκης


Μάρκος Μπόλαρης Χρύσα Αράπογλου


Γιάννης Δριβελέγκας


Μιχάλης Τιμοσίδης


Χρήστος Αηδόνης


Γιώργος Πεταλωτής


Γιώργος Ντόλιος


Αλέξανδρος Αθανασιάδης


Γιάννης Αμοιρίδης


Τάσος Σιδηρόπουλος


Θεοδώρα Τζάκρη


Δημήτρης Τσιρώνης


Μιχάλης Παντούλας


Βαγγέλης Παπαχρήστος


Χρήστος Χάιδος


Θάνος Μωραίτης


Λεωνίδας Γρηγοράκος


Μιχάλης Κατρίνης



Δημήτρης Κουσελάς


Νίκος Ζωίδης


Γιώργος Νικητιάδης


Μανώλης Στρατάκης


Βασίλης Κεγκέρογλου


Παναγιώτης Ρήγας

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Προσπάθησε να κλέψει από το παγκάρι της εκκλησίας και ακρωτηριάστηκε το δάκτυλό του. Άφησε εκεί το μακάβριο αποδεικτικό στοιχείο!

Μακάβριο ενοχοποιητικό στοιχείο άφησε πίσω του 33χρονος επίδοξος διαρρήκτης παγκαριού παρεκκλησίου του Αγίου Χριστόφορου, στην Αγιάσο της Λέσβου.
Ο 33χρονος Ρουμάνος, την ώρα που προσπαθούσε να μετακινήσει και να σπάσει το παγκάρι της εκκλησίας, αυτό έπεσε πάνω στο χέρι του, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί κομμάτι του δακτύλου του.
Το περιστατικό έγινε, σύμφωνα με τον εφημέριο της εκκλησίας που ανακάλυψε τη διάρρηξη, μεταξύ 31 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίσθηκε ο Ρουμάνος και παρά το γεγονός ότι το τραυματισμένο δάκτυλό του ταίριαζε απόλυτα με το κομμένο τμήμα που βρέθηκε στο χώρο της εκκλησίας, αυτός αρχικά υποστήριξε ότι το δάκτυλό του κόπηκε σε τροχαίο ατύχημα.
Η Αστυνομία έστειλε όμως το κομμένο τμήμα του δακτύλου, μήκους περίπου δύο εκατοστών, στα εργαστήρια της ΓΑΔΑ όπου διαπιστώθηκε και επίσημα η ταυτότητα του δράστη.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Cern - Απευθείας σύνδεση

Από: http://troktiko.blogspot.com/2008/09/cern-live.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σημειολογικό;

Αν και ο πρωθυπουργός συνήθιζε να πηγαίνει στο Υπουργικό Συμβούλιο με το Θόδωρο Ρουσόπουλο, σήμερα πήγε με το Γιάννη Αγγέλου.
Σημειολογικό, αναρωτιέται ο δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καταγγελία - σοκ από τον βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ, Αθηναίο Φλωρίνη στον Α 9,89 περί ενδεχομένου να χάσει την έδρα του

Και αυτό επειδή είχε αντιδράσει στην παραχώρηση εκτάσεων στη Μονή Βατοπεδίου! "Την πληρώνω αυτήν την υπόθεση" είπε χαρακτηριστικά ο κ.Φλωρίνης, εξηγώντας ότι σε 50 εκλογικά τμήματα ακυρώθηκαν τα ψηφοδέλτια με το αιτιολογικό ότι δεν είχαν μονογραφεί από τους εκλογικούς αντιπροσώπους. Όπως εξήγησε ο κ.Φλωρίνης, εάν τελικά χάσει την έδρα θα την καταλάβει ο Βασίλης Παπάς, ο οποίος - όπως είπε ο βουλευτής - μάζευε υπογραφές υπέρ της Μονής. Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για "επιδρομή της Μονής στις εκτάσεις της περιοχής", για τις οποίες είχε καταθέσει ερωτήσεις, ενώ χαρακτήρισε τον Μοναχό Ευφραίμ "επιχειρηματία μεγέθους και κολοσσό.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ποιος βουλευτής "έσπασε το φράγμα" της... AGB της... Βουλής;

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου ΛΑΟΣ:

Καθαρά και σταθερά πρώτη παραμένει η Κ.Ο. του ΛΑΟΣ με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Βουλής των Ελλήνων, όπως αυτά δημοσιεύονται στο περιοδικό «ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ».
Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στους 8 πρώτους βουλευτές σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις οι 5 ανήκουν στον ΛΑΟΣ, με τον Κωστή Αϊβαλιώτη να έχει σπάσει το φράγμα των 2.000 ερωτήσεων και να έχει φτάσει πλέον τις 2.163, τον Κ. Βελόπουλο να έχει 1.985, τον Β. Αποστολάτο 1.114, τον Α. Γεωργιάδη 750 και τον Α. Πλεύρη 671.

Στις ομιλίες μέσα στην Αίθουσα της Ολομέλειας οι 7 στους 13 πρώτους βουλευτές της σημερινής Βουλής ανήκουν στον ΛΑΟΣ, ενώ και στις παρουσίες στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές 4 βουλευτές του ΛΑΟΣ είναι ανάμεσα στους 17 πρώτους (Α. Πλεύρης, Μ. Βορίδης, Η. Πολατίδης, Κ. Αϊβαλιώτης).

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Προσέλαβαν στο δήμο Περάματος, συγγενείς των θυμάτων της Ναυπηγοεπισκευαστικής

Συνεπής στις δεσμεύσεις του, ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Γλύκας, απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος, στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, προσέλαβε στον Δήμο Περάματος, την Ελένη Ρουσσάκη και την Χριστίνα Μουραντχανιάν, μέλη των οικογενειών των θυμάτων.
Ο Δήμαρχος Περάματος, είχε χθες συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, έτσι ώστε να εξασφαλίσει, για όλες τις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος, από μια κατοικία, έτσι ώστε να υπάρξει ουσιαστική βοήθεια για τις οικογένειες.
Ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Κ, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Περάματος, δεσμεύτηκε να υλοποιήσει την πρωτοβουλία Γλύκα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έντονες φήμες για παραίτηση Βουλγαράκη

Παράδοξο θα είναι αν συμβεί, τη στιγμή που ο πρωθυπουργός του παρείχε πολιτική στήριξη κατά τη συνέντευξή του στη ΔΕΘ…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δέκα Χειμαρριώτες κατηγορούνται από τις αλβανικές αρχές επειδή διαδήλωσαν στις 10 Απριλίου έξω από το αστυνομικό τμήμα της Χειμάρρας



Διαμαρτύρονταν για το ξυλοδαρμό και την άδικη κράτηση δύο νέων Χειμαρριωτών από τα αλβανικά αστυνομικά όργανα. Τότε η αλβανική αστυνομία είχε κάνει εκτεταμένη χρήση των όπλων της πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό. Σύμφωνα με την αλβανική εισαγγελία οι Χειμαρριώτες φώναζαν στην διαδήλωση συνθήματα όπως «Να απομακρυνθεί η αστυνομία από την Χειμάρρα» και «Θέλουμε αστυνομία ελληνική».
Επίσης ο δήμαρχος της Χειμάρρας και πρόεδρος της «Ομόνοιας» Βασίλης Μπολάνος είναι υπόδικος επειδή αφαίρεσε οδικές πινακίδες σε μόνη την αλβανική γλώσσα.
Συμφωνία με την Ε.Ε. που έχει υπογράψει η Αλβανία αποδέχεται ότι όπου ο ελληνικός πληθυσμός υπερβαίνει το 20% του συνόλου οι πινακίδες θα πρέπει να είναι δίγλωσσες.
Στη Χειμάρρα το ελληνικό στοιχείο έχει την συντριπτική πλειοψηφία.
Να θυμίσουμε ακόμα πως πέντε Χειμαρριώτες είναι από το 2003 καταδικασμένοι ερήμην σε πολυετείς ποινές φυλάκισης από αλβανικό δικαστήριο σε πολιτική δίκη - παρωδία με στημένες και αναληθείς κατηγορίες.
Πόσο έτοιμη είναι άραγε η Αλβανία για τις ευρωατλαντικές δομές;
…….
Συνεχίζεται…

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νέα διατροφική κρίση στην Κίνα με γάλα σε σκόνη - Δεκατέσσερα βρέφη νοσηλεύονται με πέτρες στα νεφρά

Δεκατέσσερα βρέφη, μικρότερα των 11 μηνών, εισήχθησαν στο ίδιο νοσοκομείο της Κίνας με πέτρες στα νεφρά και όπως αποδείχτηκε όλα είχαν πιει τον ίδιο τύπο γάλακτος, σε μια υπόθεση που θυμίζει το σκάνδαλο με τα 13 βρέφη που πέθαναν μετά την κατανάλωση γάλακτος σε σκόνη.
Οι γονείς τους είπαν στους γιατρούς ότι τα παιδιά τους κατανάλωσαν όλα, γάλα σε σκόνη της ίδιας μάρκας, μετέδωσε το πρακτορείο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την ονομασία του προϊόντος.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γιάννης Μανώλης: Είστε αναξιόπιστος κύριε υπουργέ

Θέμα "ηθικής τάξεως" για την τροποποίηση που αφορά στη "γενιά των 700 ευρώ" έθεσε ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα φορολογικά μέτρα, στο Β' Τμήμα διακοπών της Βουλής.
Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη η αρχική δέσμευση Αλογοσκούφη για υπαγωγή των ελευθέρων επαγγελματιών που εργάζονται ως μισθωτοί σε έναν εργοδότη στο αφορολόγητο των 10.500 ευρώ, άλλαξε σε μια "απαράδεκτη" ρύθμιση που…
…..
Συνεχίζεται…

βάζει "ρατσιστικό" ηλικιακό όριο στα 30 έτη. Η γενιά των 700 ευρώ δεν είναι μόνο οι νέοι των 20-25 ετών αλλά και οι απολυθέντες 40-45 ετών που τους λείπουν ένσημα και πληρώνονται με δελτία παροχής υπηρεσιών, βάζοντας από την τσέπη τους για το ΤΕΒΕ, είπε ο κ. Μανώλης και συνέχισε: Εάν θέλετε ως υπουργείο, να είστε αναξιόπιστοι σε σχέση με αυτά που είπατε στους βουλευτές της ΝΔ και στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, εμάς κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει αναξιόπιστους. Πρώτος να βγω να στηρίξω το πρόγραμμα της ΝΔ, αλλά σε κανένα σημείο του δεν λέει ότι οι των 700 ευρώ πρέπει να φορολογούνται. "Οφείλετε, έστω και την τελευταία στιγμή να το αλλάξετε" είπε ο κ. Μανώλης.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καταγγελία εναντίον γιατρών του νοσοκομείου Μυτιλήνης: «Μου έραψαν το χέρι και άφησαν μέσα πέτρες και χώματα»

«Ημουν τραυματισμένη στο χέρι, το πόδι και το πρόσωπο. Με έριξαν σε ένα κρεβάτι, με έραψαν σαν τσουβάλι, χωρίς καν να καθαρίσουν τα τραύματά μου. Προτίμησα να εγχειριστώ σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου μένω μόνιμα, για να αποφύγω τα χειρότερα». Με αυτόν τον τρόπο περιγράφει την περιπέτειά της μια Ελληνίδα από την Πόλη, η κ. Βιολέτα Δούκα, η οποία είχε την ατυχία πριν από λίγες ημέρες να πάθει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.
..........
Περισσότερα: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=86045

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

103χρονη το γηραιότερο μέλος του Facebook!


Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε τη γιαγιά σας να περνά περισσότερες ώρες από εσάς μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή;
Το όνομα της εικονιζόμενης κυρίας είναι Ivy Bean και κατοικεί στο Μπραντφορντ της Μ. Βρετανίας, όμως είναι πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες γιαγιάδες της ηλικίας της, αφού είναι το γηραιότερο μέλος του Facebook!
Και μπορεί να γεννήθηκε το 1905, τότε που ο ηλεκτρονικός υπολογιστής δεν είχε καν εφευρεθεί, όμως η εν λόγω γιαγιά καθημερινά χάνεται με τις ώρες στον κόσμο του Facebook! Μάλιστα, διατηρεί γκρουπ, με θαυμαστές που φτάνουν τα 16.215 άτομα, με τα οποία γιόρτασε, ηλεκτρονικά, τα γενέθλιά της τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου!
Η μοντέρνα γιαγιά είναι καινούργιο μέλος στο Facebook και εκδήλωσε το ενδιαφέρον της να γραφτεί σε αυτό μόλις άκουσε τους ανθρώπους που τη φροντίζουν στον οίκο ευγηρίας, να μιλούν γι’ αυτό!
Στις φωτογραφίες τη βλέπετε με τις φίλες της από τον οίκο ευγηρίας.
.........
Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι τσιχλόφουσκες που... "φουσκώνουν" το λογαριασμό

Μικροαντικείμενα όπως τσίχλες, αναπτήρες και άλλα μικροπράγματα τοποθετούνται στα ράφια κόντα στα ταμεία για να μην προλαβαίνει ο καταναλωτής να ελέγχει τις τιμές τους οι οποίες είναι αρκετά υψηλές αφού ένα κουτάκι τσίχλες για παράδειγμα κοστίζει 3,20 ευρώ, δηλαδή, 1.090 δραχμές!
......
Περισσότερα: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=86039&ct=1


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από αστυνομικούς - «Αν κάνεις μήνυση θα το μετανιώσεις», της είπαν

Για την Άννα Φραγκίδου οι φετινές διακοπές στη Σκάλα Ερεσού εξελίχθηκαν οδυνηρά: στις 27 Αυγούστου, τις πρώτες πρωινές ώρες, και ενώ βρισκόταν στη Λέσβο ήδη τρεις ημέρες, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. «Σε διπλανό καφέ μπαρ από αυτό όπου καθόμουν στην Πλατεία της Σκάλας, άκουσα φωνές και είδα έναν άντρα να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο μία γυναίκα. Μέχρι να πλησιάσω κάποιοι θαμώνες κρατούσαν τον δράστη. Όμως ελευθερώθηκε, με έριξε πάνω σε ένα τραπέζι και προσπάθησε να με στραγγαλίσει. Ευτυχώς κάποιοι τον τράβηξαν από πάνω μου».
Στην απόφασή μου να υποβάλω μήνυση κατά του ανθρώπου που πήγε να με πνίξει, ο αστυνομικός, του Αστυνομικού Τμήματος Αντίσσης, προσπαθούσε να με αποτρέψει λέγοντάς μου μάλιστα “θα το μετανιώσεις”. Γρήγορα κατάλαβα ότι αστυνομικοί και δράστης ήταν γνωστοί».
...........
Περισσότερα: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=86038&ct=1



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πενηντάρισαν τα στρουμφάκια!

Αν είστε λάτρεις των συγκεκριμένων καρτούν επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους: www.smurf.com


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το στοίχημα των 100 λιρών του Στίβεν Χόκινγκ για την αποτυχία του εγχειρήματος του Cern

Ο "Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων" (LHC), ο οποίος θα τεθεί σε λειτουργία την Τετάρτη στα γαλλο-ελβετικά σύνορα, δεν θα βρει το μποζόνιο του Χιγκς, το οποίο θεωρείται κάτι σαν το "ιερό δισκοπότηρο" της θεμελιώδους φυσικής, στοιχημάτισε την Τρίτη ο βρετανός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ.
....
Περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&tag=8334&pubid=1554744

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μικρό ηλεκτρικό πρόβλημα στο Cern το οποίο δε θα καθυστερήσει την έναρξη του πειράματος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έβαλαν γύψο σε λάθος πόδι σε τετράχρονο κοριτσάκι

Το τετράχρονο κοριτσάκι είχε χτυπήσει στο αριστερό πόδι και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ο γιατρός του νοσοκομείου Κατερίνης αποφάσισε να της βάλει γύψο στο ύψος του αστραγάλου.
Έτσι και έγινε μόνο που όταν της έβγαλαν ξανά ακτίνες ανακάλυψαν το λάθος.
Έσπασαν το γύψο και της έβαλαν νέο, στο σωστό πόδι.
Συγνώμη ζήτησε ο Διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης για την απροσεξία του γιατρού και απέδωσε σε κόπωση το λάθος μιας και αυτό έγινε την ώρα λήξης της εφημερίας του.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα σενάρια για την ύπαρξη τρίτου ατόμου στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου στο σπίτι του, το βράδυ της δολοφονίας του

Τρεις μήνες μετά την άγρια δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, ο γαμπρός του δημοφιλούς πρωταγωνιστή πετάει βόμβες που τινάζουν στον αέρα τα γνωστά δεδομένα της ειδεχθούς ανθρωποκτονίας.
Ο 63χρονος φαρμακοποιός από τη Δράμα υποστηρίζει ότι κίνητρο του αποτρόπαιου εγκλήματος δεν είναι η εκδίκηση του μανιασμένου μακελάρη από τη Γεωργία, επειδή τάχα θίχτηκε ο ανδρισμός του και εξευτελίστηκε η σεξουαλική του αξιοπρέπεια.
Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου «σέρνει την ανάκριση» στα επικίνδυνα μονοπάτια της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών και ξεκάθαρα υποστηρίζει ότι ο «Γεωργιανός ήταν το βαποράκι του Νίκου που του έδινε ναρκωτικά».
....
Περισσότερα: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=1&catid=1&artid=829834&pg=3

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εξετάσεις στην ΕΥΠ - 10.300 αιτήσεις για μόλις 120 θέσεις


Δεύτερη μέρα των προφορικών εξετάσεων για την κάλυψη των 120 θέσεων η χθεσινή και από το πρωί σχηματίζονταν ουρές από τους υποψηφίους έξω από τις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας.
Ο χαμός, εξάλλου, ήταν προδιαγεγραμμένος, αφού οι αιτήσεις έφθαναν τις 10.300 και οι υποψήφιοι προέρχονται κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ο ηλικιακός μέσος όρος κυμαίνεται στα 30 χρόνια, αφού οι νεότεροι είναι 21 και οι πέντε μεγαλύτεροι 55 ετών, ενώ οι περισσότεροι από τους υποψηφίους είναι γυναίκες.
....
Περισσότερα: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=830565

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Kάρφωσε" τη γυναίκα του ο Ιάπωνας διπλωμάτης - Προφυλακίστηκαν οι δύο γονείς!

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τη χθεσινή απολογία τους στον ανακριτή Χαλκίδας ο Ιάπωνας πρώην πρεσβευτής Μασάμι Τανίντα και η σύζυγός του Μαρία, οι οποίοι κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία της κόρης τους Αμφιθέας.
Ο Ιάπωνας διπλωμάτης, που παρέμεινε «πιστός» σε όλα όσα είχε αναφέρει στην προανακριτική του κατάθεση, επεφύλαξε μια «έκπληξη» σχετικά με τη συμπεριφορά της συζύγου του, για την οποία αποκάλυψε ότι ήταν συχνά βίαιη -ψυχολογικά και σωματικά- τόσο απέναντι στην κόρη της όσο και απέναντι στον ίδιο!
.........
Περισσότερα: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=830591



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κυρία Φεβρωνία, μπορώ και εγώ να κάνω μια διόρθωση;


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στην φυλακή ο Ιάπωνας πρέσβης και η γυναίκα του ως ύποπτοι της δολοφονίας της κόρης τους

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρουν οι γονείς της 36χρονης που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην τουαλέτα της έπαυλης της οικογένειάς στην Αμάρυνθο της Εύβοιας, μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.
Οι δύο ηλικιωμένοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν την ενοχή τους, ωστόσο οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσαν αλλά και τα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα δεν άφησαν περιθώρια σε ανακριτή και εισαγγελέα για αυτό και διέταξαν την προφυλάκισή τους.
.....
Συνεχίζεται...

Η Αστυνομία Χαλκίδας θεώρησε από την αρχή ύποπτους τους γονείς της νεκρής, αφού, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα τηλεφώνησε σε οικογενειακό φίλο και ομολόγησε τη δολοφονία της κόρης της.


Η άτυχη γυναίκα είχε επισκεφθεί μαζί με την 3,5 ετών κόρη της τους γονείς της, ωστόσο παρά τις προσπάθειες του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού να επικοινωνήσει μαζί τους, αυτό ήταν αδύνατο. Ο άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία εκφράζοντας την ανησυχία του για την τύχη τους.


Οι υποψίες στράφηκαν στη μητέρα του θύματος, καθώς, όπως έγινε γνωστό, είχε πάει στο νοσοκομείο Κύμης ζητώντας εμπιστευτικά πιστοποιητικό θανάτου της κόρης της, ισχυριζόμενη πως σκοτώθηκε πέφτοντας από τη σκάλα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία από τις τουαλέτες της βίλας, τυλιγμένη σε σεντόνι και με τραύμα στο εσωτερικό του αριστερού χεριού στο ύψος του καρπού, χτυπήματα στην πλάτη και μώλωπες στη δεξιά πλευρά του προσώπου.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν θα μπορούσε να έχει αυτοκτονήσει, ενώ και οι πρώτες εκτιμήσεις από την ιατροδικαστική εξέταση ενίσχυσαν την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας, καθώς βρέθηκαν ίχνη στραγγαλισμού.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το κίνητρο της μητέρας να είναι η διεκδίκηση της επιμέλειας της εγγονής της, γεγονός που πιθανόν να προκάλεσε ρήξη με το θύμα.

Από: http://www.madata.gr/index.php?news=23891

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης

Ναρκωτικά χάπια βρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιο κέντρου απεξάρτησης τοξικομανών στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το κέντρο φιλοξενεί επτά τροφίμους και απασχολεί τρεις συμβούλους ψυχικής υποστήριξης.
.......

Από: http://www.protothema.gr/content.php?id=14563

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Παμφάγα; Αυταρχική; Πιεστική;

Αποκλειστικά ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την ιστοσελίδα του Δημήτρη Λιμπερόπουλου.
Δείτε περισσότερα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...