Ειδήσεις

18 Ιουν 2008

Πάλεψε, αλλά έχασε (πάλι) η Ελλάδα…

Με νέα ήττα, τρίτη σερί, αποχαιρέτησε η εθνική ομάδα της Ελλάδας το Euro 2008. Η Ισπανία, παίζοντας ουσιαστικά με τη δεύτερη ενδεκάδα, νίκησε με 2-1 και έγινε η τρίτη ομάδα που πέτυχε το απόλυτο (τρία στα τρία) στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.
...........
Περισσότερα (και βίντο): http://www.protothema.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δείτε εδώ όλα όσα χρειάζεστε για την δήλωση στο Κτηματολόγιο

Δείτε εδώ όλα όσα χρειάζεστε για την δήλωση στο Κτηματολόγιο

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επιχειρηματίας κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια

Επιχειρηματίας κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

65χρονη απανθρακώθηκε στο χωράφι της

65χρονη απανθρακώθηκε στο χωράφι της


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι λέει η εγκύκλιος του Υπουργού Εσωτερικών για τις μετατάξεις και τις αποσπάσεις των υπαλλήλων των ΟΤΑ

Τη δυνατότητα μετάταξης ή απόσπασης για σοβαρούς προσωπικούς λόγους αλλά και μείωση του χρόνου παραμονής σε παραμεθόριες περιοχές για τους πολύτεκνους από 10 σε 6 έτη προβλέπει μεταξύ άλλων η εγκύκλιος του Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου για τις μετατάξεις και τις αποσπάσεις των υπαλλήλων των ΟΤΑ.
.......
Περισσότερα: www.aftodioikisi.gr

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Euro 2008": Επιτέλους η Ελλάδα έβαλε γκολ!

Με θετικό αποτέλεσμα θέλει να αποχωρήσει απόψε η Εθνική μας ομάδα και φαίνεται να τα καταφέρνει. Γκολ του Χαριστέα στο 41!
Δείτε αναλυτικά στατιστικά και ζωντανά την εξέλιξη όλων των αγώνων στην ειδικά διαμορφωμένη για το EURO 2008 ιστοσελίδα του madata.gr, με την οποία θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε διαρκώς.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εικόνες ντροπής κατέγραψε η κάμερα του «Alpha» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου

Εκατοντάδες ασθενείς –ανάμεσά τους καρδιοπαθείς και νεφροπαθείς- βρίσκονται στοιβαγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον σε ράντζα σε όλους τους διαδρόμους, ακόμη και έξω από τα χειρουργεία. Η μεταφορά ασθενών από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» που είχε υποστεί ζημιές από το σεισμό, έχει δημιουργήσει μια αφόρητη κατάσταση, ενώ προκαλείται «έμφραγμα» τις ημέρες εφημερίας.
.........
Περισσότερα: http://www.alphatv.gr/


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως έπειτα από κάθε σεισμό μερίδα σεισμο-επιστημόνων φωνάζουν στα ΜΜΕ, για την «πίτα των κονδυλίων»…

Σύνηθες το φαινόμενο μετά τα Ρίχτερ του Εγκέλαδου να ακολουθούν τεκτονικές αναταράξεις στον επιστημονικό χώρο. Ακόμη και από τα ίδια Ινστιτούτα επιστήμονες καταφέρονται εναντίον των συναδέλφων τους, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση στο κοινό, πότε για το ακριβές μέγεθος του σεισμού, πότε για την καθυστέρηση στην ώρα ανακοίνωσης του μεγέθους.Το παράθυρο του νόμου να παίρνουν οι επιστήμονες 120% του μισθού τους από επιμίσθια μέσω προγραμμάτων πυροδοτεί τον διαρκή και συχνά αθέμιτο ανταγωνισμό για την πίτα των κονδυλίων.
………….
Συνεχίζεται


Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, από τον σεισμό της Πάρνηθας το 1999 έως σήμερα έχουν διατεθεί για σεισμολογικές έρευνες 7.830.300 ευρώ από τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας και 19.253.454 από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Σε αυτά δεν περιλαμβάνονται τα κονδύλια, άγνωστα τα ποσά, που διατέθηκαν με απευθείας αναθέσεις από δήμους, περιφέρειες και νομαρχίες. Από τα 83 ερευνητικά έργα σε θέματα σεισμών της ΓΓΕΤ του υπουργείου Ανάπτυξης το μεγαλύτερο «πακέτο» (3.222.924 ευρώ) υλοποιείται από το Αστεροσκοπείο Αθηνών. Ακολουθούν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (2.806.126), το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (1.561.702), το Πανεπιστήμιο Πατρών (1.257.605) κ.ά. Για τη δημιουργία του Εθνικού Δικτύου Σεισμογράφων -θα συνδέει τους περίπου 80 σεισμογράφους των τεσσάρων ερευνητικών ιδρυμάτων- διατέθηκε ένα ποσό 2,6 εκατ. ευρώ στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Με ανοιχτό το χρηματοδοτικό σχήμα του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα 2007 - 2013 του Δ' ΚΠΣ, όπου περίπου 250 εκατ. ευρώ προορίζονται για την έρευνα, την τεχνολογία και την καινοτομία, η μάχη των σεισμολόγων κορυφώνεται.Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που πιστεύουν πως τα αίματα έχουν ανάψει επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό όχι μόνο για το μοίρασμα της πίτας αλλά και για την πρωτοκαθεδρία στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Εκεί όπου εδώ και ενάμιση χρόνο εκκρεμεί η εκλογή του νέου διευθυντή, αφού η θητεία του Γιώργου Σταυρακάκη έχει λήξει. Ο ίδιος είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση μαζί με τους Γεράσιμο Παπαδόπουλο, Γιώργο Δρακάτο και τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ και καθηγητή Σεισμολογίας Κωνσταντίνο Μακρόπουλο.
………

Περισσότερα: http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=71312504

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κηδεύτηκαν το μεσημέρι στο μουσουλμανικό νεκροταφείο της πόλης, τα δύο αδελφάκια, που είχαν εξαφανιστεί από την Ορεστιάδα

Στην κηδεία παραβρέθηκε και ο 31χρονος πατέρας τους, αποφυλακισμένος προσωρινά από τις Φυλακές Κομοτηνής όπου κρατείτο. Η κηδεία των δυο παιδιών καθυστέρησε επί έξη μέρες, καθώς ο πατέρας είχε ζητήσει να παραστεί στην τελετή.
Στο τέλος εβδομάδας θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα δείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους ενώ αναμένονται και οι εκθέσεις των δύο επιτροπών εμπειρογνωμόνων οι οποίες αναμένεται να φωτίσουν τις συνθήκες που συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ζητήσει από τη σύζυγό μου να μην ασχολείται με ακίνητα του Δημοσίου και αυτό έχει πράξει, απαντά ο Αλογοσκούφης

"…η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών είναι αυτή που επισήμως ορίστηκε νόμιμος εκπρόσωπος της Jones Lang La Salle (ΤΖΟΝΣ ΛΑΝΓΚ ΛΑ ΣΑΛ) στην Ελλάδα. Και ποια είναι αυτή η εταιρεία; Είναι η εταιρεία που διεθνώς έχει ανακοινώσει ότι διαχειρίζεται ως σύμβουλος, το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσία της Deutsche Telekom!
Στην οποία ακίνητη περιουσία από σήμερα το βράδυ θα έχει προστεθεί και ο έλεγχος της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του ΟΤΕ, που χαρίστηκε στους Γερμανούς, χωρίς ποτέ να αποτιμηθεί η αξία των ακινήτων του ΟΤΕ, και τη στιγμή που οι εκτιμήσεις μιλούν για αντικειμενική αξία μισού δις και εμπορική αξίας ενάμιση δις ευρώ!".
Αυτά είπε ο Μιχάλης Καρχιμάκης στη Βουλή.

Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ζητήσει από τη σύζυγό μου να μην ασχολείται με ακίνητα του Δημοσίου και αυτό έχει πράξει, απαντά ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης. . Επιτέθηκε δε στον κ. Καρχιμάκη κάνοντας λόγο για άνανδρη και συκοφαντική επίθεση εκ μέρους του και κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να αποδοκιμάσει το βουλευτή του κόμματος.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ο Μιχάλης Καρχιμάκης και "άναψε τα αίματα" σήμερα στη Βουλή - Γιατί ο Αλογοσκούφης έχει πολλούς λόγους να ανοίξει σαμπάνιες απόψε...

ΟΜΙΛΙΑ
Του Βουλευτή Λασιθίου και Μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη
Στην Συζήτηση της Βουλής για την «Κύρωση της Σύμβασης Πώλησης Μετοχών και της Συμφωνίας Μετόχων μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Deutsche Telekom AG»
Κύριοι και κυρίες συνάδελφοι,
Στην προσπάθεια του κοινού νου να αντιληφθεί τους λόγους, για τους οποίους μία συντηρητική και δήθεν πατριωτική Κυβέρνηση, αποφασίζει να πουλήσει με τον πλέον ασύμφορο και αδιαφανή τρόπο, μια κορυφαία Ελληνική κερδοφόρα επιχείρηση εκτεινόμενη σε όλα τα Βαλκάνια, σε μία κρατική Γερμανική Εταιρεία πνιγμένη στα σκάνδαλα, δύο μόνο συλλογισμοί ευσταθούν:
Ή αυτή η Κυβέρνηση αποτελείται από αφελείς.
Ή αυτή η Κυβέρνηση αποτελείται από ικανότατους ιδιοτελείς ψεύτες, που παριστάνουν τους αφελείς, ενώ λυμαίνονται με πρωτοφανή ασυδοσία τον δημόσιο πλούτο, λειτουργώντας ως μεσάζοντες στο άδικο ξεπούλημα της πατρίδας μας.
Και θα μπορούσε πράγματι να ευσταθεί ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή αποτελείται από αφελείς, ΕΑΝ απλά κάποιοι εξυπνότεροι επιχειρηματίες και κάποιοι εξυπνότεροι Γερμανικοί κρατικοί λειτουργοί, είχαν κοροϊδέψει τα κακόμοιρα στελέχη της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Τα γεγονότα, όμως, άλλα δείχνουν:
……..
Συνεχίζεται

1. Ο μεν μεσάζοντας επιχειρηματίας, παρά την ανάμειξη του Ομίλου του σε αιτηθείσα κακουργηματική ποινική δίωξη, να καταλήξει να είναι ο βασικός, μέχρι σήμερα, κερδισμένος της συναλλαγής πώλησης του ΟΤΕ, κατά το σύστημα «η Ελλάδα πουλάει, αλλά η MIG εισπράττει».
2. Η δε Γερμανική Κρατική Εταιρεία να πανηγυρίζει την απόκτηση του δικού μας ΟΤΕ, αν βέβαια συνεχίσει να ονομάζεται ΟΤΕ, του κερδοφόρου ΟΤΕ, του ΟΤΕ που επεκτείνεται σε ολόκληρα τα Βαλκάνια, του ΟΤΕ που θα ενισχύσει την οικονομική και αναπτυξιακή παρουσία των Γερμανών στην Ανατολική Ευρώπη, του ΟΤΕ που θα αντικαταστήσει το δίκτυο Ελλήνων συνεργατών του με γερμανικές επιχειρήσεις για να τονώσει την Γερμανική οικονομία, του ΟΤΕ που θα δώσει δουλειά σε νέους Γερμανούς επιστήμονες και στελέχη στη θέση των Ελλήνων, του ΟΤΕ που θα συνεχίσει να παράγει έρευνα και καινοτομία, αλλά πια με Γερμανική σφραγίδα και γερμανικό όφελος, του ΟΤΕ που θα αποτελεί εργαλείο εξωτερικής πολιτικής των Γερμανών στα Βαλκάνια, του ΟΤΕ που θα ορίζει το μέτρο του ανταγωνισμού και τις τιμές που θα πληρώνει ο Έλληνας καταναλωτής για τις τηλεπικοινωνίες, ώστε να αυξάνονται τα έσοδα του Γερμανικού Κρατικού Προϋπολογισμού!

Και όλα αυτά με το εξευτελιστικό υπερτίμημα των 141 εκ ευρώ, όσο δηλαδή θα εισέπραττε το Ελληνικό Δημόσιο αν κρατούσε τον ΟΤΕ λίγο ακόμα! Πράγματι με όλα αυτά τα αδιαμφισβήτητα δεδομένα, θα μπορούσε εύλογα κάποιος να υποστηρίξει ότι η Ελληνική Κυβέρνηση που, χωρίς να της περισσεύουν τέτοιες Ελληνικές εξωστρεφείς κερδοφόρες επιχειρήσεις, αποφάσισε να χαρίσει στη Γερμανική Οικονομία ένα τέτοιο διαμάντι, υπερέβη τα ελάχιστα όρια της αποδεκτής Κυβερνητικής νοημοσύνης παγκοσμίως.
Είναι μια συναλλαγή που αποφασίστηκε να γίνει εις βάρος του οικονομικού και αναπτυξιακού μέλλοντος της πατρίδας μας, για να κερδοσκοπήσουν «λίγοι»! Η κερδοσκοπία δεν ήταν περιφερειακό νοσηρό σύμπτωμα μιας δήθεν πολιτικής απόφασης ξεπουλήματος του ΟΤΕ.
Η πολιτική απόφαση ήταν το πρόσχημα και η κερδοσκοπία ο πραγματικός λόγος, που η Κυβέρνηση Καραμανλή αποφάσισε, με πρωτομάστορα τον Υπουργό Οικονομικών να «χαρίσει» μια κερδοφόρα, εξωστρεφή, ισχυρή και μεγάλη Ελληνική Επιχείρηση σε μια Γερμανική πνιγμένη στα σκάνδαλα κρατική εταιρεία.
Η ασύδοτη κερδοσκοπία ήταν το κίνητρο του ξεπουλήματος, αλλά και της άλωσης του Οργανισμού πριν το ξεπούλημα! Τι κάνει η Ελληνική Δικαιοσύνη που έχει στα χέρια της, εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια, την μηνυτήρια αναφορά βουλευτών, για την ασύμφορη και αδικαιολόγητη εξαγορά του ΓΕΡΜΑΝΟΥ από τον ΟΤΕ, ένα σκάνδαλο ενσωματωμένο μέσα στο σκάνδαλο της σημερινής πώλησης; Της πώλησης του ΟΤΕ που παρά τις συστηματικές προσπάθειες της Κυβέρνησης να τον απαξιώσει, για να έχει μια δικαιολογία για το ξεπούλημα, εξακολουθεί σήμερα να είναι κερδοφόρος, ένας ισχυρός Οργανισμός που ξεπουλήθηκε με πενιχρό αντίτιμο; Τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του ΟΤΕ δικαιώνουν τις καταγγελίες της μηνυτήριας αναφοράς αυτής, αφού ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ εμφάνισε ζημίες το 2008 της τάξης του 1,3 εκ ευρώ έναντι κερδών 5,4 το αντίστοιχο τρίμηνο του 2007. Αλλά και τα αποτελέσματα του 2007 ήδη αρκούν για να επιβεβαιώσουν ότι ήταν ασύμφορη η εξαγορά, αφού τα καθαρά κέρδη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ μειώθηκαν σχεδόν στο μισό, από 24 εκ ευρώ το 2005 πριν την εξαγορά στα 14 εκ ευρώ το 2007!

Καταθέτω τα στοιχεία αυτά στα πρακτικά, στοιχεία για τα οποία η Κυβέρνησή σας καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να αποσιωπηθούν και να μην αξιολογηθούν από τη Δικαιοσύνη. Δυστυχώς, πίσω από όλες αυτές τις περίπλοκες μεθοδεύσεις παραγωγής, ατιμωρησίας και συγκάλυψης σκανδάλων δεν κρύβεται καμία επιδημία πολιτικής βλακείας. Κρύβεται η ιδιοτελής επιδίωξη του προσωπικού συμφέροντος, η χρήση της εξουσίας για αποκλειστικά προσωπικό όφελος, η ασυδοσία, το ανεξέλεγκτο και η αλαζονεία προσώπων του πολιτικού βίου, που συγκροτούν μια παράταξη υπέρμαχο της διαφθοράς και που θα μείνουν στην ιστορία ως πολιτικοί πρωταθλητές της φαυλότητας.
Ανοίξτε, λοιπόν, τα αυτιά σας, κύριοι συνάδελφοι, Κυρίως εσείς, οι συνάδελφοι της συμπολίτευσης, που έρχεστε κάθε μέρα αντιμέτωποι με τη δυσαρέσκεια, την αίσθηση προδοσίας και την απόγνωση των ψηφοφόρων σας.
Εκτός από τον κύριο MIG, εκτός από «γαλάζια» στελέχη όπως ο κ. Βουρλούμης που η Κυβέρνησή σας όρισε να αμείβεται με πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως για να απαξιώνει και να ξεπουλά φθηνά το δημόσιο πλούτο, εκτός από όλους αυτούς που μηχανεύονται, στα πλαίσια του κλίματος ασυδοσίας και ατιμωρησίας που εγκαθιδρύσει η Κυβέρνηση Καραμανλή, τρόπους να κερδοσκοπήσουν εις βάρος των Ελλήνων, υπάρχουν και άλλοι που σήμερα το βράδυ θα πίνουν στην υγεία του κοροΐδου.
Όχι μόνο του κοροΐδου Έλληνα πολίτη, Αλλά και των κοροΐδων συναδέλφων ομοϊδεατών τους που τρέχουν στις επαρχίες να διασώσουν την παράταξή τους.
Μιλάμε τον Υπουργό Οικονομικών, κυρίες και κύριοι. Που φαίνεται να έχει πολλούς λόγους να ανοίξει πολλές ακριβές σαμπάνιες απόψε και να πιει στην υγειά των κορόιδων. Γιατί η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών είναι αυτή που επισήμως ορίστηκε νόμιμος εκπρόσωπος της Jones Lang La Salle (ΤΖΟΝΣ ΛΑΝΓΚ ΛΑ ΣΑΛ) στην Ελλάδα.
Και ποια είναι αυτή η εταιρεία; Είναι η εταιρεία που διεθνώς έχει ανακοινώσει ότι διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσία της Deutsche Telekom! Στην οποία ακίνητη περιουσία από σήμερα το βράδυ θα έχει προστεθεί και ο έλεγχος της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ακίνητης περιουσίας του ΟΤΕ, που χαρίστηκε στους Γερμανούς, χωρίς ποτέ να αποτιμηθεί η αξία των ακινήτων του ΟΤΕ, και τη στιγμή που οι εκτιμήσεις μιλούν για αντικειμενική αξία μισού δις και εμπορική αξίας ενάμιση δις ευρώ!
Αυτήν την περιουσία από σήμερα το βράδυ μπορεί και να τη διαχειρίζεται ως σύμβουλος η ίδια η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών, που δεν ξέρουμε και ποτέ δεν θα μάθουμε τι ρόλο έπαιξε πραγματικά σε αυτήν την συμφωνία, μια συμφωνία της οποίας, όσο και αν το απέκρυψε η Κυβέρνηση, βασικό δέλεαρ για τους Γερμανούς, εκτός των άλλων ήταν και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ακίνητη περιουσία του Ελληνικού ΟΤΕ! Το Ελληνικό Κράτος ζημιώνεται, χάνει τον έλεγχο του κερδοφόρου, στρατηγικά και αναπτυξιακά ανεκτίμητου ΟΤΕ.
Οι Έλληνες ζημιώνονται, χάνουν ένα σημαντικό πόλο ανάπτυξης, εγγύησης της ασφάλειας των εθνικών τηλεπικοινωνιών, αλλά και διαμόρφωσης των τιμών σε βασικές υπηρεσίες. ΟΜΩΣ η άμεση ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του αρχιτέκτονα του ξεπουλήματος του ΟΤΕ, από σήμερα το βράδυ, μπορεί να γιορτάζει για τις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ με δυνατότητα να απολαύσει τεράστια οικονομικά ωφελήματα μετά τη συμφωνία αυτού του ξεπουλήματος. Σήμερα, αποκαλύπτεσθε και ο βασιλιάς, για να μην πω ο τσάρος, στέκεται γυμνός. Αποκαλύπτετε η Κυβέρνηση Καραμανλή. Αποκαλύπτεται πανηγυρικά η προσήλωσή σας στην αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία, το δίκαιο του ισχυρού και την ασυδοσία εις βάρος των πολλών. Αυτή είναι η Κυβέρνησή σας.
Μια Κυβέρνηση που συνειδητά μεθοδεύει το αδιαφανές ξεπούλημα της περιουσίας του Έλληνα, για να αυξηθούν οι περιουσίες ολίγων εκλεκτών οικογενειών, όχι μόνο οικογενειών των ισχυρών που ελέγχουν την Κυβέρνησή σας, αλλά και οικογενειών μέσα στο ίδιο το Υπουργικό Συμβούλιο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το βινύλιο έχει πλέον το δικό του blog

Οι λάτρεις των παλαιών ελληνικών δίσκων 33 και 45 στροφών έχουν τη δυνατότητα να «ξεναγηθούν» αλλά και να συμμετέχουν με όποιο τρόπο επιθυμούν στο μαγικό κόσμο μιας εποχής που μπορεί τεχνολογικά να έχει ξεπεραστεί, αλλά ακόμη και σήμερα έχει χιλιάδες οπαδούς που ψάχνουν σε παλιά και σκονισμένα ράφια για να βρουν ένα σπάνιο κομμάτι.
Άγνωστες ιστορίες, ενδιαφέροντα περιστατικά και καταγραφή ανέκδοτου υλικού.
Ξεναγηθείτε τώρα…
vinylmaniac.madblog.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι μην παραπονιέστε. Από την ακρίβεια πλήττονται και οι επιχειρηματίες. Δείτε πώς τους κατάντησε...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φωτογραφίες με γουρούνια και βόδια που τρώνε από τους κάδους σκουπιδιών του Δήμου Κορυδαλλού - Τι λέει ο Νομάρχης;

Κορυδαλλός, στην πόλη με τις χιλιάδες φυλακισμένους ανθρώπους τα γουρούνια και τα μοσχάρια (βόδια;) είναι λεύτερα. Συχνάζουν σε πλατείες, δρόμους και νησίδες της πόλης μας. Fast food για αυτά είναι τα σκουπίδια.

Περισσότερα: korydallos.blogspot.com



Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ας μην προτρέχουμε για την αιτία θανάτου των παιδιών στην Ορεστιάδα...

Από το http://olympia.gr/ λάβαμε τις τελευταίες μέρες τα δυο κείμενα που ακολουθούν:
Δολοφονήθηκαν με το συνήθη τρόπο τα παιδιά στην Ορεστιάδα. Μαζική απόπειρα συγκάλυψης.
Συνεχίζεται η απόπειρα συγκάλυψης της δολοφονίας των παιδιών. Το Mega έβγαλε πόρισμα!
Και τα δυο αναφέρονται στην άνεση με την οποία χαρακτήρισαν δυστύχημα και όχι εγκληματική ενέργεια το συμβάν, τα ΜΜΕ και η Ασφάλεια.
Για την Ασφάλεια δεν ξέρουμε για τα ΜΜΕ διαφωνούμε και πιστεύουμε ότι επειδή δεν είναι τίποτα σίγουρα ακόμα και στην πραγματικότητα αυτό λένε και τα ΜΜΕ, το μόνο σωστότερο είναι να περιμένουμε έχοντας κάποια ερωτηματικά ο καθένας από το πόστο του, χωρίς όμως να βγάζουμε ακραία συμπεράσματα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι διαβάζουμε για τη Siemens; Δέκα εκατ. μάρκα «μίζα» σε υπουργό του ΠΑΣΟΚ το 1998;

Ποσό 10 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων δόθηκε το 1998 ως "μίζα" σε υπουργό του ΠΑΣΟΚ για τον καθοριστικό ρόλο που είχε στην κύρωση και εφαρμογή των προγραμματικών συμφωνιών του ΟΤΕ. Το ποσό δόθηκε σε υποκατάστημα μικρής καναδικής τράπεζας στη Γερμανία, μετά από υπόδειξη συνεργάτη του πολιτικού σε στέλεχος της θυγατρικής Siemens, ο οποίος το παρέδωσε στη μητρική εταιρεία στο Μόναχο.Το σημείωμα δεν έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου που ερευνά την υπόθεση Siemens. Ωστόσο του έχει υποδειχθεί έγγραφο που περιλαμβάνει ενδείξεις για την ροή τής υψηλής μίζας.
.........
Από: http://www.skai.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μεγάλη επιτυχία! Μιλήσαμε με το 1015, τον αριθμό στον οποίο παίρνουμε πληροφορίες για το Κτηματολόγιο!



«Σας ενημερώνουμε ότι αυτήν τη στιγμή όλοι οι εκπρόσωποί μας είναι απασχολημένοι. Είστε σε γραμμή προτεραιότητας. Παρακαλώ περιμένετε…».
Ακούσαμε αυτό το μήνυμα για σχεδόν ένα τέταρτο… Οι προσπάθειές μας διήρκησαν μισή ώρα συνεχόμενης προσπάθειας. Τελικά, το μόνο που μπορούμε να πληροφορηθούμε από το 1015 είναι οι διευθύνσεις των γραφείων κτηματογράφησης και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή της δήλωσης. Πολύ κακό για το τίποτα, θα λέγαμε. Αυτά υπάρχουν και στο http://www.ktimatologio.gr/ και σε όλες τις εφημερίδες. Βέβαια, όπως είπε και η Λιάνα Κανέλλη, χθες το πρωί στο «Καλημέρα Ελλάδα», ξέρετε πολλούς απλούς ανθρώπους ανά την Ελλάδα να έχουν υπολογιστή και ίντερνετ; Εγώ ξέρω έναν που είχε λάπτοπ στη στάνη για να βλέπει τσόντες…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κτηματολόγιο Α.Ε. - Πώς πήγε η πρώτη μέρα υποβολής δικαιολογητικών

("κλικ" για μεγέθυνση)


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...