Ειδήσεις

22 Ιουν 2008

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στο “Studio ALPHA”

Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου και όταν θα αποχωρήσω, γιατί δε θα βγάλω την τετραετία στην ομοσπονδία, θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο αλλά δεν ξέρω από ποιο μετερίζι.
Μετά το 2004 η παρούσα κυβέρνηση ήθελε να με διώξει. Δε θα έλεγα ότι με υποστηρίζει τώρα. Χρόνια έχουμε να πάρουμε χρήματα από το κράτος.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στο “Studio ALPHA” – Ποιο θα είναι το δίδυμο του τελικού στο «Euro 2008»

Ρωσία Τουρκία είναι ο τελικός που... "βλέπει" ο Βασίλης Γκαγκάτσης στο «Euro 2008».
Η Τουρκία δείχνει το πάθος που δείχναμε εμείς το 2004.
Οι Ρώσοι έχουν πολύ καλή ομάδα. Από το τρίτο παιχνίδι και μετά δείχνουν σαν μια διαφορετική ομάδα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στο “Studio ALPHA” - Για τον Ότο Ρεχάγκελ

Για μένα ο Ρεχάγκελ πρέπει υποχρεωτικά να μείνει προπονητής στην Εθνική. Όταν τον πήραμε, με το 2001 ξεκινήσαμε με δυο αποτυχίες και όλοι έλεγαν ακόμα και συνάδελφοι στο ΔΣ, «διώξτε τον». Εγώ έχω μια αρχή, «όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία». Από την μια λέμε ότι ο Ρεχάγκελ πρέπει να αλλάξει και από την άλλη ότι είναι ο καλύτερος που έχει περάσει από την Εθνική.
Από τη μεθεπόμενη Δευτέρα ο κύριος Ρεχάγκελ θα είναι στην Ελλάδα και θα συναντηθουμε. Μετά τη συνάντηση αυτή θα μπορώ να πω περισσότερα πράγματα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στο “Studio ALPHA” - Γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο

  • Τα τέσσερα τελευταία χρόνια η Εθνική ομάδα των νέων είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
  • Η Εθνική ομάδα των νέων είναι «φυτώριο» ταλέντων και πρέπει να πάρουμε από εκεί ποδοσφαιριστές, εφόσον δεν μπορούμε να κάνουμε ηχηρές μεταγραφές, όσο ακόμα είναι νέοι, δεν είναι ανάγκη να τους παίρνουμε στα 25 τους.
  • Είναι κοντά η ώρα της κλήσης αυτών των ατόμων αν και δεν είμαι εγώ αυτός που θα κάνει τις κλήσεις.
  • Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει εγκαταλειφθεί από την πολιτεία η οποία τα τελευταία χρόνια δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στο “Studio ALPHA” - Για την κριτική των δημοσιογράφων

Το 2004 τους ίδιους ανθρώπους τους ανέβασαν στα ουράνια οι δημοσιογράφοι. Τι περιμένουμε; Να κάνουν το ίδιο και όταν δεν παίζουμε καλά;
Κάνουν σωστά τη δουλειά τους με υπερβολές κάποιες φορές αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στο “Studio ALPHA” - Για την εμφάνιση της Εθνικής στο «Euro 2008»

  • Ίσως κορεσμένους από την επιτυχία του 2004 αλλά σε καμία περίπτωση αδιάφορους, χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης τους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας, σχετικά με την εμφάνισή τους στο «Euro 2008»
  • Το μήνυμα του 2006 (αποκλεισμός από το παγκόσμιο Κύπελλο)
    δεν το πήραμε και η ευθύνη είναι συνολική και της ομοσπονδίας, είπε.
  • Το 2004, κάποιοι πάικτες τηλεφωνούσαν στην ομοσπονδία και ρωτούσαν «Θα με έχει στους 23 του "Euro 2008" ο Ρεχάγκελ;».
  • Το 2008 η κατάσταση ήταν πιο… «μόνιμη».
  • Στην Ελλάδα δεν είμαστε ποδοσφαιρική υπερδύναμη, ούτε ποτέ θα γίνουμε, αλλά από την άλλη έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις. Ας μην παραγνωρίζουμε την επιτυχία του 2004.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η 1η διεθνής γυμνή ποδηλατοδρομία στην Ελλάδα θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Παρασκευή 27 Ιουνίου

Όσοι αντικρίσουν την ερχόμενη Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, ένα τσούρμο ποδηλάτες να κάνουν πετάλι... γυμνοί, μην απορήσουν.
Τα αυτοκίνητα που έχουν κατακλύσει τους δρόμους και «εκτοπίζουν» τα ποδήλατα έκαναν τους ποδηλάτες να... βγουν από τα ρούχα τους.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο καθηγητής Παναγιώτης Βαρώτσος «σπάει» τη σιωπή του για να υπερασπιστεί την πρόσφατη μελέτη πρόβλεψης του σεισμού στην Ανδραβίδα

Ο καθηγητής Παναγιώτης Βαρώτσος «σπάει» τη σιωπή του για να υπερασπιστεί την πρόσφατη μελέτη πρόβλεψης του σεισμού στην Ανδραβίδα και δηλώνει πως αποσύρει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.Με μια αποστομωτική επιστολή, με ιδιαίτερα προσεκτικές εκφράσεις, ο καθηγητής Παναγιώτης Βαρώτσος «σπάει» τη σιωπή του για να υπερασπιστεί την πρόσφατη μελέτη πρόβλεψης του σεισμού στην Ανδραβίδα και δηλώνει πως αποσύρει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
……………….
Συνεχίζεται

Οι τυπικοί αποδέκτες της επιστολής είναι οι συνάδελφοί του καθηγητές, οι φοιτητές και οι φίλοι του. Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα όσα λεπτομερώς αναφέρει για την πρόβλεψη του σεισμού στην Πελοπόννησο, οι ουσιαστικοί αποδέκτες είναι πολύ περισσότεροι εκτός των συνόρων του Τμήματος Φυσικής. Είναι εμφανής η διάθεσή του να απαντήσει σε όσους τον αμφισβητούν. *«Είναι κατανοητό ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης προσβλέπει πλέον στις μελλοντικές μας εργασίες σχετικά με το τι ενδεχομένως θα συμβεί σε αυτή (Ανδραβίδα) ή σε άλλες περιοχές της χώρας. Για να ανταποκριθούμε σε αυτό, οι συνεργάτες μου και εγώ πρέπει να συνεχίσουμε την καθημερινή ερευνητική μας προσπάθεια, εργαζόμενοι σχεδόν σε 24ωρη βάση προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των 10 σταθμών μας».*Ο Π. Βαρώτσος δεν αναφέρεται τυχαία στην κοινή γνώμη. Από τότε που δημοσιοποιήθηκε το site όπου ο καθηγητής καταθέτει τις μελέτες του δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπαίνουν για να ενημερωθούν. Αρκετοί μάλιστα επικοινωνούν μαζί του μέσω email.*Ο καθηγητής Βαρώτσος είναι σαφής στα όσα αναφέρει για την τελευταία πρόγνωση της ομάδας ΒΑΝ: πρόβλεψαν τον τόπο, το μέγεθος αλλά και το χρόνο εκδήλωσης.*Κλείνοντας την επιστολή, αναφέρει: «Δεν μπορώ πλέον να ανταποκριθώ στην επιμονή πάρα πολλών συναδέλφων και φοιτητών να είμαι υποψήφιος πρόεδρος του Τμήματος. Ζητώ την κατανόησή σας προκειμένου να αφιερώνω εξ ολοκλήρου τις όποιες δυνάμεις που απομένουν στην ερευνητική μας προσπάθεια και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι και εσείς στη θέση μου θα επιλέγατε το ίδιο».
ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ
Περισσότερα: http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=46056320


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 22/06/2008

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θέλουν να χτίσουν σχολείο δίπλα σε κεραία κινητής τηλεφωνίας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΔΗΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΔΙΑΒΑΤΩΝ - ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.
ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ, ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ" ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ.
……………

Συνεχίζεται…

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τάσος Μαντέλης: «Όλοι μιλάμε για διαφάνεια. Ζητάμε τη διαφάνεια. Όμως, η διαφάνεια μόνο με ένα μέτρο εξασφαλίζεται. Τη δημοσιότητα»

Διαφάνεια ή απόρρητα;
Άρθρο του Τάσου Μαντέλη

Δεν θεωρώ προσβλητική την υποβολή δήλωσης για τις χρηματιστηριακές ή οικονομικές δραστηριότητες. Αντίθετα, πιστεύω πως όποιος έτυχε της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού είναι υποχρεωμένος ανά πάσα στιγμή να λογοδοτεί προς αυτόν. Απλώς, δεν θεωρώ αρκετή την υποβολή αυτής της δήλωσης. Χρειάζεται να υπάρχει και δημοσιοποίησή της. Για να γνωρίζει ο πολίτης ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία ο πολιτικός κόσμος της χώρας είναι ακέραιος.
…………..
Συνεχίζεται

Δεν μου αρκεί το ότι μια αρμόδια, κατά τα άλλα, επιτροπή θα εξετάσει τη δήλωσή μου. Θέλω την εξέταση αυτή να μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε πολίτης το επιθυμεί. Η σχέση εμπιστοσύνης εντολέα-πολίτη προς εντολοδόχο-πολιτικό, που αποτελεί το υπόβαθρο της δημοκρατικής λειτουργίας, δεν θεμελιώνεται μέσω επιτροπών. Ο πολίτης πρέπει ο ίδιος να γνωρίζει, ο ίδιος να κρίνει, ο ίδιος να επιλέγει.Όλοι μιλάμε για διαφάνεια. Ζητάμε τη διαφάνεια. Ορκιζόμαστε στο όνομα της διαφάνειας. Όμως, η διαφάνεια μόνο με ένα μέτρο εξασφαλίζεται. Τη δημοσιότητα. Παντού, σε όλο τον κόσμο, ο αγώνας ενάντια στη διαφθορά είναι ταυτισμένος με τον αγώνα για δημοσιότητα. Πόσες παρανομίες, ανηθικότητες και αναξιοπρέπειες θα είχαν αποφευχθεί, αν ο δράστης τους γνώριζε ότι θα αποκαλυφθούν στα μάτια της οικογένειάς του, των γειτόνων του, των συνανθρώπων του.Η δήλωση που θα υποβάλω είναι απόρρητη. Οπως απόρρητη είναι και η δήλωση του «πόθεν έσχες». Οπως απόρρητη είναι κάθε τραπεζική ή χρηματιστηριακή συναλλαγή. Ομως, διαφάνεια και οικονομικά απόρρητα είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και το κυριότερο, είναι δύο αντίθετα πράγματα. Η διαφάνεια προϋποθέτει δημοσιότητα, τα οικονομικά απόρρητα προϋποθέτουν μυστικότητα.Τα κάθε λογής οικονομικά απόρρητα, χρηματιστηριακό, φορολογικό, τραπεζικό, είναι μια επινόηση της σύγχρονης οικονομικής πραγματικότητας. Για τα απόρρητα αυτά δεν έγινε κανένας κοινωνικός αγώνας. Σε καμία χάρτα ανθρώπινων δικαιωμάτων δεν περιελήφθησαν ποτέ. Κανένα συνδικάτο δεν απήργησε γι' αυτά και κανένα πολιτικό κόμμα δεν τα προέβαλε στην ιδεολογική του προμετωπίδα. Ενώ τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, τα οικονομικά απόρρητα φυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού.Ακόμη και ο αρχικός λόγος της καθιέρωσής τους, από το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, ανάγεται στην ηθελημένη έλλειψη διαφάνειας. Για παράδειγμα, το τραπεζικό απόρρητο προήλθε από την τακτική των ελβετικών τραπεζών που συνέλεγαν καταθέσεις από όλο τον κόσμο και από οποιαδήποτε αιτία. Το χρηματιστηριακό απόρρητο καθιερώθηκε για να πολλαπλασιαστούν οι χρηματιστηριακές συναλλαγές με την είσοδο κεφαλαίων που δεν μπορούσαν να διατεθούν αλλού.Για κάποιους μπορεί αυτά να έχουν τη δικαιολογία τους και συνειδητά να θεσπίζονται. Ως μια αναγκαιότητα της οικονομικής ζωής μπορεί να μην ανατρέπονται ή να μην πρέπει να ανατραπούν. Ομως, τα πράγματα είναι διαφορετικά για όσους εκλέγονται για να υπηρετούν το γενικό συμφέρον όλων των πολιτών. Ο πολιτικός, ανεξάρτητα αν είναι υπουργός, βουλευτής, νομάρχης ή δήμαρχος, αν ανήκει στο ένα ή το άλλο κόμμα, αν πιστεύει στη μία ή στην άλλη ιδεολογία, πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί χωρίς κόστος να κρατά για τον εαυτό του και τη διαφάνεια και τα οικονομικά απόρρητα. Πρέπει να επιλέξει ένα από τα δύο.Προσωπικά πιστεύω ότι το δημόσιο συμφέρον της διαφάνειας των οικονομικών δραστηριοτήτων ενός πολιτικού είναι υπέρτερο του δικαιώματος των οικονομικών απορρήτων του. Αυτό πρέπει να επιλέξει.Είναι ευκαιρία για μια τομή, που ανυψώνει τη σχέση με τον πολίτη. Κατάργηση των οικονομικών απορρήτων για όλους τους εκλεγόμενους σε όλα τα επίπεδα με την ψήφο του ελληνικού λαού. Οι φορολογικές τους δηλώσεις και η περιουσιακή τους κατάσταση να είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου, συνοδευόμενες από τις ρητές υπεύθυνες διαβεβαιώσεις τους. Οτι δεν έχουν άλλα εισοδήματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία, εκτός από αυτά που δηλώνουν. Οτι δεν έχουν άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς, εκτός από αυτούς που δηλώνουν. Και ότι δεν έχουν καμία off-shore εταιρεία.Ετσι, απλά και κατανοητά. Για να μπορούν να υλοποιηθούν, να ελεγχθούν και να έχουν τις πολιτικές τους συνέπειες. Το κυριότερο δε για να μπορεί ο πολίτης να κρίνει τους εντολοδόχους του.* Βουλευτής Β'Αθήνας του ΠΑΣΟΚ
Σχόλιο : -Kε Εισαγγελέα δεν τα έπαιρνε μόνο, μας δούλευε και από πάνω!!!Για το δούλεμα τι ποινή έχει;


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 12/09/2003

Από: http://blogathinaios.blogspot.com/2008/06/blog-post_8277.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μπορούν οι πολίτες αν κινηθούν δικαστικά, να αποζημιωθούν από το Δημόσιο παίρνοντας πίσω τα χρήματα που καταβάλλουν τώρα στο Κτηματολόγιο;

Η κυβέρνηση, με τον τσαμπουκά επιβάλλει την καταβολή τελών, τα οποία δεν θα έπρεπε να καταβάλουν οι πολίτες αφού αναφέρονται σε υποχρέωση της πολιτείας για τη δημιουργία Κτηματολογίου, για την οποία έχουν δοθεί άφθονα κοινοτικά κονδύλια. Επομένως, είναι παράνομη η επιβολή των τελών αυτών. Τίθεται το θέμα πλέον, πώς οι πολίτες μπορούν (όταν θα έχουν πληρώσει) να ζητήσουν την αποζημίωσή τους από το Δημόσιο με τη διαδικασία της Αστικής Ευθύνης του Κράτους (άρθρο 105 του Εισαγωγικού Νόμου του Αστικού Κώδικα).
…………..
Συνεχίζεται

Εδώ το κράτος κάνει τον τσαμπουκά, επειδή γνωρίζει ότι τα δικαστικά έξοδα θα είναι περισσότερα από το ποσό που θα έχει καταβληθεί ατομικά από τον κάθε ένα Έλληνα πολίτη.Ορισμένοι δικηγόροι το έχουν σαν σύστημα να ζητούν από πελάτες τους - όταν προβλέπεται μακροχρόνια δικαστική διένεξη - να τους κάνουν μια εξουσιοδότηση με την οποία να δηλώνουν ότι θα ανταμείψουν το δικηγόρο, μετά την έκδοση τελεσίδικης απόφασης με το 4-5% του ποσού που θα κερδίσουν δικαστικά.Έτσι και ο πολίτης ξενοιάζει και ο δικηγόρος μαζεύει μερικές χιλιάδες ομοειδείς υποθέσεις (π.χ. επιστροφής φόρων που δεν έπρεπε να είχαν επιβληθεί) από στερεότυπες πολυ-φωτοτυπημένες αγωγές.Θα πρέπει τώρα να «στύψουν» το μυαλό τους οι δικηγόροι ως προς το «πώς θα καταφέρουν να μαζέψουν μεγάλους αριθμούς πολιτών που να συνδέονται με το δεσμό της ομοδικίας» ώστε να αποφύγουν τη σκόπελο των δικαστικών εξόδων και να εξασφαλίσουν μια περιουσία με το «φασούλι-φασούλι, γεμίζει το σακούλι».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Είσαστε (οι δημοσιογράφοι) ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων του Αβραμόπουλου!

Μήνυμα αναγνώστη
………….
Υπάρχουν στην Ελλάδα ιδιωτικές τράπεζες βλαστοκυττάρων που είναι παράνομες και κερδίζουν 2.000 ευρώ από κάθε νεογέννητο δότη, χωρίς να έχουν την δυνατότητα να του προσφέρουν τίποτα, άρα είναι και απατεώνες και ο Αβραμόπουλος καλύπτεται από εσάς.
Συνεχίζει στην Ελλάδα η μετάδοση του AIDS επειδή δεν υπάρχει σωστά οργανωμένη αιμοδοσία και εξακολουθεί να μη γίνεται μοριακός έλεγχος του αίματος για AIDS.
Είσαστε ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων του Αβραμόπουλου!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...