Ειδήσεις

20 Νοε 2008

Τελευταία μέρα αύριο για το Κτηματολόγιο

Ανοικτό έως τις οκτώ αύριο το βράδυ θα είναι το γραφείο Γραφείο Κτηματογράφησης στο Σύνταγμα και έως τις 3:30 μετά το μεσημέρι, τα υπόλοιπα γραφεία της Αττικής.

Το πρόστιμο για όσους υποβάλλουν εκπρόθεσμες δηλώσεις κυμαίνεται από 50 έως 250 ευρώ.
Όσοι υποβάλλουν τις δηλώσεις τους έως τις 12 Δεκεμβρίου θα πληρώσουν πρόστιμο μειωμένο κατά 50%.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έντονα επεισόδια στη Λευκίμμη, σήμερα

Συγκλονίστηκες μαρτυρίες κατέφθασαν στο σταθμό του Corfu News, με νέες επιθέσεις των ΜΑΤ, κατά των κατοίκων Λευκίμμης που συμμετείχαν σε καθιστική διαμαρτυρία.
Περίπου στις δύο το μεσημέρι, στο χώρο της καθιστικής διαμαρτυρίας εισήλθαν τα ΜΑΤ, οι κάτοικοι ξάπλωσαν στο δρόμο, ο κόσμος αγρίεψε,δυο γυναίκες δεν υποχώρησαν και στην εξέλιξη αυτή οι ένστολοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με τις γυναίκες αυτές προβαίνοντας σε ιδιαιτέρως προκλητικές δηλώσεις, ενώ έσυραν κυριολεκτικά μια εξ αυτών στο εν λόγω περιπολικό.
Τραγικές εικόνες διαδραματίστηκαν καθώς, η μια από αυτές άρχισε να αισθάνεται έντονη δυσφορία, λόγω κλειστοφοβίας.
…………..
Περισσότερα: http://xyta-lefkimis.blogspot.com/2008/11/blog-post_9411.html
και
http://www.corfunews.eu/xyta-leukimmis/xyta-leukimmis/entona-epeisodia-tora-sten-leukimme.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Όποιος καεί στο χυλό...

Διερωτώμενος γιατί η συνάντησή του με τον Αθανάσιο Πάπιστα είναι το μείζων θέμα στην υπόθεση Βατοπεδίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alter ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον επιχειρηματία δεν αποκόμισε την εντύπωση ότι ο εκβιασμός είχε σχέση με το Δημόσιο, αλλά αφορούσε σε ιδιώτες, ότι δεν του αναφέρθηκαν ονόματα, ούτε και ρώτησε λεπτομέρειες και ότι το μόνο που έκανε είναι να τον συμβουλεύσει να πάει στον Εισαγγελέα.
«Έχουμε «καεί», έχουμε δει τι σημαίνει παραλήπτης dvd και του είπα ότι αυτά αφορούν στη Δικαιοσύνη» είπε ο κύριος Παπακωνσταντίνου.
Είπε ακόμα ότι η Εξεταστική Επιτροπή κάνει τη δουλειά της και δεν είναι δουλειά του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ να την καθοδηγεί.
Για τον Αθανάσιο Πάπιστα είπε ότι τον έχει δει δυο, τρεις φορές στη ζωή του σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Μετά από ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, πρόσθεσε ότι αυτήν τη στιγμή η προσήλωση του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και όσον αφορά στη σχέση του με τον πρόεδρο του κόμματος ανέφερε ότι, από ό,τι γνωρίζει, δεν υπάρχει καμία σκιά σε αυτήν.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Κάντε υπουργό Οικονομίας τον Εφραίμ" λένε στο "Facebook"!

Ο θεοσέβαστος πατήρ Εφραίμ, με τις εκπληκτικές του ικανότητες στην διαχείρηση χρημάτων, είναι η μοναδική διέξοδος τις χώρας απο την οικονομική δυσχέρεια. Στηρίξτε αυτήν την προσπάθεια...
Με αυτήν την προτροπή, 34 μέλη μας καλούν να γίνουμε μέλη στο γκρούπ "Κάντε υπουργό Οικονομίας τον Εφραίμ", στο Facebook.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μείωση των δημοτικών τελών ζητούν οι Πολίτες των Αμπελοκήπων

Μήνυμα αναγνώστη
......
Τις τελευταίες μέρες λάβαμε Δελτία Τύπου για πάγωμα των ανταποδοτικών τελών στο Δήμο Πολίχνης αλλά και στο Δήμο Τριανδρίας. Η ίδια πρακτική εφαρμόζεται σε πολλούς Δήμους σε όλη τη χώρα. Φαίνεται ότι εκεί οι Δήμαρχοι ή κολυμπάνε στο χρήμα ή δεν μαζεύουν τα σκουπίδια, ούτε κι ανάβουν τα φώτα.
Αντίθετα στον Δήμο μας η αύξηση που εγκρίθηκε είναι 2%...
…….
Περισσότερα: http://polites-ampelokipon.blogspot.com/2008/11/blog-post_20.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πώς «ταΐζουν» τα ιδιωτικά νοσοκομεία

Μήνυμα αναγνώστη

........
Μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας έχει έναν μαγνητικό τομογράφο με τον οποίο οι γιατροί εξυπηρετούν - τουλάχιστον κατά προτεραιότητα - μόνο τους ασθενείς του ΙΚΑ.
Κάθε μήνα "βγάζει" περίπου δυόμισι χιλιάδες απεικονίσεις, τις λεγόμενες "πλάκες".
Ο συγκεκριμένος μαγνητικός τομογράφος εξυπηρετεί κατά καιρούς και διάφορα έκτακτα γεγονότα αλλά ο ασθενής που χρειάζεται καθημερινά δεν τον βρίσκει, με αποτέλεσμα να πηγαίνει στον ιδιώτη.
Πριν από λίγο καιρό, ένας γνωστός επιχειρηματίας αποφάσισε να δωρίσει έναν μαγνητικό τομογράφο στο νοσοκομείο με την προϋπόθεση να υπάρχει μία μικρή προταιρεότητα στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων του. Αυτό είναι ένα πάγιο αίτημα όσων κάνουν δωρεές.
Οι αρμόδιοι όμως αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να δεχθούν τον μαγνητικό τομογράφο. Μάλιστα για αυτή την απόφαση δεν υπάρχει και καμία επίσημη δικαιολογία.
Τελικά ο επιχειρηματίας αποφάσισε να δωρίσει το πανάκριβο μηχάνημα σε Νοσοκομείο της Βουλγαρίας.
Εκεί ίσως η δωρεά πιάσει τόπο…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Σωτηροπούλου είχε γράψει στην Κάνου αυτά που ήθελε να πει...

Η Κωνσταντίνα Κάνου, η οποία ήταν παρούσα στο τετ-α-τετ του νομάρχη Θεσσαλονίκης με τη Σταματία Σωτηροπούλου, τη δικηγόρο των κατοίκων της Νέας Ραιδεστού, προσκόμισε στην Επιτροπή σημείωμα της κυρίας Σωτηροπούλου με το οποίο της υποδείκνυε τι να πει στην κατάθεσή της στην Εξεταστική.
Το σημείωμα που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι γραμμένο σε επιστολόχαρτο που φέρει στοιχεία συγγενικού προσώπου της κυρίας Σωτηροπούλου, είναι χειρόγραφο και καθοδηγεί τη μάρτυρα ώστε να καταθέσει με τρόπο που δε θα ερχόταν σε αντίθεση με τη δικη της κατάθεση.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Εξεταστική Επιτροπή ζητάει τα στοιχεία από το άνοιγμα των λογαριασμών Εφραίμ και Αρσένιου

Στο συρτάρι της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών βρίσκονται τα στοιχεία από το άνοιγμα των πέντε λογαριασμών του ηγούμενου Εφραίμ και του μοναχού Αρσένιου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί σημαντικές εκροές προς φυσικά πρόσωπα. Η έρευνα συνεχίζεται καθώς δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής οι τελικοί αποδέκτες. Αδιευκρίνιστος όμως, παραμένει ο λόγος που η Εισαγγελία δεν έχει αποστείλει στην εξεταστική, τα στοιχεία που προκύπτουν από το άνοιγμα των λογαριασμών, τα οποία ζήτησε σήμερα από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δεν πληρώσαμε διόδια και τώρα μας υπενθυμίζουν την οφειλή μας πριν η "Ολυμπία Οδός" "προβεί σε περαιτέρω ενέργειες"

Για 2,80 ευρώ:
........
"Επισημαίνουμε ότι η άρνηση της καταβολής διοδίων συνιστά πράξη παράνομη και επιφέρει τις κατά νόμο προβλεπόμενες αστικές και ποινικές ευθύνες".
.......
Διαβάστε και:

Ο εφιάλτης στον δρόμο με τα διόδια

Όχι άλλα διόδια στην "καρμανιόλα" Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών

Να πληρώνουμε ή όχι διόδια στην Πατρών - Κορίνθου;

Για τα διόδια στην Πατρών - Κορίνθου

"Πες όχι.gr" - Όχι στα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών

Όλο και περισσότεροι οδηγοί αρνούνται να πληρώσουν τα διόδια στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αθανάσιος Πάπιστας: Ενημέρωσα τον Παπακωνσταντίνου για τον εκβιασμό και μου είπε απευθυνθώ στις αρμόδιες αρχές

Ερωτήματα προκαλεί η συνάντηση πριν από δύο μήνες του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τον επιχειρηματία Αθανάσιο Πάπιστα.
Ο Αθανάσιος Πάπιστας αναφέρει σε ανακοίνωσή του στα ΜΜΕ:
«Σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Παπακωσταντίνου, επιβεβαιώνω ότι τον είχα ενημερώσει, σε μεταξύ μας συνάντηση, για τη θέση μου στο θέμα της αγοραπωλησίας των οικοπέδων από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι έχω υποστεί εκβιασμό, ο οποίος επιβεβαιώνεται από σχετικό οπτικοακουστικό υλικό. Ο κ. Παπακωσταντίνου μου είχε υποδείξει να απευθυνθώ στις αρμόδιες αρχές».

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όπως υποστηρίζει δεν ενημέρωσε την ηγεσία του κόμματος για το ραντεβού και δεν κατήγγειλε τον εκβιασμό του επιχειρηματία ενώ όπως ισχυρίζεται δεν είδε το επίμαχο dvd.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...