Ειδήσεις

9 Ιουν 2008

Ποιος άλλος ξέρει καλύτερα πώς να σώσει τη χώρα από την καταστροφή, αν όχι αυτός που τη δημιούργησε;



Άλλη μια κοινωνική προσφορά του: www.citypress-gr.blogspot.com



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ουδέποτε τέθηκε θέμα δωρεάν μετάβασης βουλευτών στην Αυστρία, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας. Και των 300 μαζί εννοεί. Γιατί για μερικούς…

Τζάμπα και οι 300 στο «Euro 2008» είχαμε γράψει το περασμένο Σαββάτο, σήμερα όμως διαβάζουμε στο http://www.ethnos.gr/ ότι ο κ. Σιούφας τόνισε ότι "ουδέποτε τέθηκε, ούτε καν συζητήθηκε, ούτε ως ιδέα, ούτε ως σκέψη, ούτε ως εισήγηση και ασφαλέστατα ούτε ως απόφαση, θέμα μετάβασης των 300 βουλευτών με πρωτοβουλία ή συμμετοχή της Βουλής των Ελλήνων στις χώρες διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.
Η αλήθεια είναι ότι την περασμένη εβδομάδα…
………
Συνεχίζεται…

οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στις Διαρκείς Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Μορφωτικών και Οικονομικών Υποθέσεων, και μόνον αυτοί, κλήθηκαν από το Υφυπουργείο Αθλητισμού να δηλώσουν συμμετοχή για τις ειδικές πτήσεις τσάρτερς που προγραμματίζονται, προκειμένου να μεταβούν όσοι θέλουν στην Αυστρία για τα παιχνίδια της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου στο EURO 2008.
Η σχετική δαπάνη, είτε προέρχεται από κονδύλια του Υπουργείου Πολιτισμού, είτε από άλλες πηγές, είναι λάθος, ειδικά σε μια εποχή όπου η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών μαστίζεται από την ακρίβεια, την εξανέμιση του εισοδήματός του και τόσα άλλα προβλήματα, ανακοίνωσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κινήματος Δ. Ρέππας επισήμανε στους συναδέλφους - εισηγητές των δύο ΚΤΕ "ότι είναι πρόκληση" και "κανείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν θα συμμετάσχει στον προγραμματισμό αυτό του αρμόδιου Υφυπουργού". Τέλος δηλώνεται ότι "όποιος από τους βουλευτές του Κινήματος θελήσει να μεταβεί στην Αυστρία, θα το πράξει με δικά του έξοδα."

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πλημμέλημα για τον βουλευτή η μίζα μέχρι 73.000 ευρώ... Κακούργημα για τον πολίτη που θα φωτογραφίσει την παράνομη συναλλαγή με το βουλευτή!

Συγχαρητήρια κ.Υπουργέ!

Αντί να διώκονται όσοι ολιγωρούν και συγκαλύπτουν τα σκάνδαλα, προσπαθείτε τώρα να αποτρέψετε και την αποκάλυψή των σκανδάλων. Εκτός από το τραπεζικό απόρρητο που προστατεύει τους ληστές του ιδρώτα μας, διότι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χρεωμένοι και τα στοιχεία μας ταξιδεύουν ελεύθερα σε όλες τις τράπεζες του κόσμου... ο κ. Χατζηγάκης θέλει να παρέχει πλήρη προστασία στους νταβατζήδες του λαού ακόμα και από τις... φήμες!
.............
-------------------------
Περισσότερα: macedonia-greece.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σας εύχεται καλή επιτυχία...

Καλή επιτυχία Σουηδία...

...............



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επείγουσα έκκληση

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 7 Ιουνίου στις 12 και μισή το βράδυ αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων χτύπησε μια 26χρονη κοπέλα καθώς διερχόταν την Κηφισίας στο ύψος του ΜΕΤΡΟ Μεγάρου Μουσικής και την εγκατέλειψε.
Οι περαστικοί ειδοποίησαν την Τροχαία Καισαριανής και το ΕΚΑΒ το οποίο τη μετέφερε τραυματισμένη με κατάγματα στο Ναυτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Παρακαλούμε θερμά όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει με την οικογένεια στο τηλέφωνο: 210 96 50 418.
Θα σας είμαστε ευγνώμονες.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δείτε στο zougla.gr πότε για πρώτη φορά ο Γεράσιμος Χουλιάρας, παρουσίασε την επιστημονική μελέτη της ομάδας ΒΑΝ που αφορά στο χθεσινό σεισμό

Στην εκπομπή «Ζούγκλα» στις 14 Φεβρουαρίου 2008, ο Γεράσιμος Χουλιάρας, παρουσίασε την επιστημονική μελέτη της ομάδας ΒΑΝ που αφορά στο χθεσινό σεισμό. Δείτε το βίντεο εδώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Θα παλέψω για να ξεφύγω, το οφείλω στη μητέρα μου



.
.
.
.
..
.
..
.
..
..
.
..
.
..
.
.
.
.
.
.("κλικ" στις σελίδες για να διαβάσετε τη συνέντευξη)
.....
Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα στις σελίδες 46, 47 και 48.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σας στέλνουμε ένα υπέροχο βίντεο - αφιέρωμα στο Νίκο Σεργιανόπουλο...

Μήνυμα αναγνώστη
...............
Σας στέλνουμε ένα πολύ ωράιο βίντεο για το Νίκο.
Καλό του ταξίδι...







Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αν τα blogs και τα podcasts είναι το παρόν, τα vidcasts είναι σίγουρα το μέλλον - Μια καινούρια ιδέα που ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα...

Αν τα blogs και τα podcasts είναι το παρόν, τα vidcasts είναι σίγουρα το μέλλον. Αυτή τη στιγμή, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, αντικαθιστούν τα παραδοσιακά μέσα με το θαυμαστό κόσμο του internet και των Web 2.0 (ή New) Media. Έχουμε νέους διαμορφωτές γνώμης, αφού ο κάθε Νίκος, Παναγιώτης ή Κώστας, μπορεί πλέον να λέει την άποψή του, ελεύθερα και απεριόριστα. Και αν αμαυρώθηκε για λίγο χρόνο η εικόνα των blogs, και πολεμήθηκε από τα παραδοσιακά μέσα, έγινε για ένα λόγο: Πήγαν οι παραδοσιακοί δημοσιογράφοι να μετατρέψουν τη μπλογκόσφαιρα σε παραμάγαζό τους. Φυσικά όμως, πάντα υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις: Κάποιοι παραδοσιακοί δημοσιογράφοι συμμορφώθηκαν με τους άγραφους κανόνες και για αυτό και συνεχίζουν ακόμη με αυτό.
………………….
Συνεχίζεται

Στην εποχή λοιπόν που η εικόνα έχει μεγάλη δύναμη, έρχεται ένα νέο site, από πραγματικούς bloggers, να καλύψει το κενό στις διαδικτυακές εκπομπές. Το BlogChannel.gr, θα παρέχει στο κοινό καθημερινά νέες εκπομπές, δημιουργημένες από μερικούς από τους διασημότερους Έλληνες bloggers, καλύπτοντας μία αρκετά μεγάλη θεματολογία, από τεχνολογία μέχρι τον καιρό (που λέει ο λόγος…!!).Μάλιστα, οι εκπομπές θα είναι διαθέσιμες και για download, λόγω και του μικρού μεγέθους τους. Όνειρό μας, είναι κάποια μέρα, να γίνει ο σταθμός ένας από τους πρώτους διαδικτυακούς προορισμούς των Ελλήνων για ψυχαγωγία αλλά και ενημέρωση, ενώ ελπίζουμε πως κάποια μέρα, μία μεγάλη μερίδα του κόσμου, πηγαίνοντας το πρωί στη δουλειά του με το μετρό, θα παρακολουθεί από το κινητό της, τις εκπομπές του σταθμού…!!Ελπίζουμε σε στήριξη και συμμετοχή από όλους, για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το info@blogchannel.gr.
Ημέρα έναρξης λειτουργίας, Κυριακή 8 Ιουνίου 2008.
Φιλικά,η ομάδα ανάπτυξης του BlogChannel.gr
………………….
http://www.blogchannel.gr/blog/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βγήκε από το νοσοκομέιο ο Λούα - Λούα - «Γιατρέ μου σε ευχαριστώ πολύ, μου έσωσες τη ζωή…»

Με αυτά τα λόγια ο Κονγκολέζος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λούα- Λούα , σήμερα το πρωί βγαίνοντας από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ευχαρίστησε τον διαπρεπή χειρουργό και Διευθυντή Γενικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη , ο οποίος πραγματικά του έσωσε τη ζωή.
Ο Λούα- Λούα μετά από νοσηλεία μιας εβδομάδας επέστρεψε σήμερα απόλυτα υγιής , όπως τον διαβεβαίωσε ο κ Κωνσταντινίδης, στο σπίτι του και μέσα στις επόμενες 20 ημέρες θα αρχίσει προπονήσεις , ενώ σε 4 με 6 εβδομάδες θα μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο και πάλι.
…………..
Συνεχίζεται

Όπως είναι γνωστό ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κινδύνευσε να πεθάνει από ρήξη σκωληκοειδίτιδας κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Αιγύπτου- Κονγκό την 1η Ιουνίου στο Κάιρο.
Αμέσως μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα εσπευσμένα μεταφέρθηκε από το Κάιρο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα.
Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως αιτία της αδιαθεσίας και των ισχυρών κοιλιακών πόνων του ήταν « οξεία σκωληκοειδίτιδα, με ρήξη της σκωληκοειδούς αποφύσεως και γενικευμένη περιτονίτιδα με απόστημα κοιλιάς», μια κατάσταση, που αν καθυστερούσε λίγες ώρες ακόμα θα ήταν μοιραία για την ίδια του τη ζωή.
Οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο όπου με απόλυτη επιτυχία έγινε λαπαροσκοπική σκωληκοειδεκτομή, καθαρισμός της γενικευμένης περιτονίτιδας και παροχέτευση του ενδοκοιλιακού αποστήματος.
Όπως εξήγησε ο διακεκριμένος χειρουργός η λαπαροσκοπική επέμβαση βοήθησε σημαντικά στη γρήγορη ανάρρωση του επιθετικού του Ολυμπιακού.
Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή η επέμβαση γινόταν με την κλασική χειρουργική μέθοδο άνοιγμα κοιλιάς, θα έπρεπε να γίνει μια τεράστια τομή σε όλη την κοιλιά προκειμένου εκτός από την αφαίρεση της σκωληκοειδούς να γίνει επιμελής καθαρισμός της περιτονίτιδας και παροχέτευση των πολλαπλών αποστημάτων.
Η τομή και μόνο θα εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους μετεγχειρητικά, όπως δημιουργία συμφύσεων στο μέλλον και επεισόδια ειλεού, μόλυνση – διαπύηση του τραύματος, δυσκολία στην αναπνοή με επακόλουθα προβλήματα από τους πνεύμονες ( ατελεκτασία, πνευμονία), μετεγχειρητική κήλη, μετεγχειρητικό πόνο και πολύ πιθανή νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Ο παίκτης θα έμενε έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων.Στην περίπτωση αυτή η εφαρμογή της λαπαροσκοπικής μεθόδου, με τρεις τομές λίγων χιλιοστών και η μεγάλη εμπειρία της χειρουργικής ομάδας ήταν πραγματικά ένα ευτυχές γεγονός.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παράνομες κατασκευές στο Πάρκο Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο με άδεια "αναψυκτηρίου"

Μήνυμα αναγνώστη
…….
Σάββατο 8 Ιουνίου 2008 και βγήκα για βόλτα, στην παραλιακή. Με τα πόδια. Για άλλη μια φορά, η εικόνα από Πάρκο μέχρι Τροκαντερό ήταν απογοητευτική. Για άλλη μια φορά χρειάστηκε να καλέσω την Τροχαία για τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Φυσικά, και στην επιστροφή από την υποτιθέμενη βόλτα αναψυχής, η εικόνα ήταν ίδια.
Για άλλη μια φορά λοιπόν, κάνω έκκληση στον κύριο Δήμαρχο: Πόσες φορές πρέπει να καλέσω την Τροχαία για το αίσχος των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου στο πλάι του πάρκου Φλοίσβου;
……….
Συνεχίζεται...

Σημειωτέον ότι το Πάρκο προστατεύεται από το Π. Δ. " Καθορισμός ζωνών προστασίας χρήσεων γης και όρων και περιορισμών δόμησης στην παραλιακή ζώνη της Αττικής από τον Φαληρικό Όρμο μέχρι την Αγία Μαρίνα Κρωπίας" (ΦΕΚ 254/Δ/5.3.2004) το οποίο προβλέπει έγκριση της μελέτης διαμόρφωσης του Πάρκου από τον Οργανισμό Αθήνας (ΟΡΣΑ).
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι και τοπικοί φορείς έχει παραβιαστεί κατάφωρα η εγκεκριμένη από τον ΟΡΣΑ μελέτη του Δήμου (με την από 30-5-2007 απόφαση της 13ης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΟΡΣΑ , θέμα 4ο) ενώ δεν έχει εκδοθεί η κατά νόμον απαιτούμενη οικοδομική άδεια από την Πολεοδομία Αργυρούπολης.
Αν και η μελέτη προβλέπει τη φύτευση πολλών νέων δέντρων δεν έχει φυτευτεί κανένα, αντίθετα έχουν ήδη αποψιλωθεί 6,5 στρέμματα από το άλλοτε πυκνόφυτο Πάρκο τα οποία έχουν επιστρωθεί εν μέρει με νησίδες από μπετόν. Η χρήση μπετόν δεν προβλέπεται στη μελέτη, αντίκειται μάλιστα και στο διάταγμα, το οποίο επιβάλει τη χρήση υδατοπερατών υλικών.
Ενώ η απόφαση του ΟΡΣΑ προβλέπει μείωση των παιχνιδιών στις δύο παιδικές χαρές και τη χρήση ξύλου σαν υλικό, στους δύο χώρους έχουν στοιβαχτεί πανύψηλα πλαστικά παιδικά παιχνίδια, τα οποία αποκόπτουν ακόμη και τη θέα προς τη θάλασσα.
Στο χώρο ανάμεσα στις παιδικές χαρές έχει ανεγερθεί τεράστια καφασωτή πέργκολα, της οποίας την αποφυγή ζητά η απόφαση του ΟΡΣΑ.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με δύο αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Φαλήρου (368/2006 και 447/2006) η πέργκολα αυτή θα στεγάζει κινητή καντίνα η οποία απαγορεύεται από το Π.Δ. Η καντίνα θα μισθωθεί σε ιδιώτη στον οποίο θα ανατεθεί η φύλαξη του χώρου, όπου θα διοργανώνονται events 4 πολυεθνικών. Για το λόγο αυτό έχει περιφραχθεί παράνομα το σύνολο του χώρου.
Η πολεοδομία Αργυρούπολης αγνόησε την καταγγελία πολιτών για την μη έκδοση οικοδομικής άδειας και τις παραβιάσεις της απόφασης του ΟΡΣΑ, θεωρώντας ότι για την έγκριση διαμόρφωσης δεκάδων στρεμμάτων Πάρκου με κατασκευές που απαιτούν αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες (πέργκολες, ανοικτό θέατρο) αρκεί η υπ' αριθ. 1632/2007 άδεια για την επέκταση αναψυκτηρίου μέσα στο Πάρκο.

Κατόπιν των ανωτέρω

ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
1) Θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση της νομιμότητας στο Πάρκο Φλοίσβου;
2) Θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για τη μίσθωση κινητής καντίνας σύμφωνα με την απόφαση 447/2006 του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Φαλήρου την οποία έκρινε σύννομη η αρμόδια επιτροπή της περιφέρειας;
3) Θα φυτευτούν τα προβλεπόμενα από τη μελέτη νέα δέντρα στο Πάρκο Φλοίσβου;
4) Πότε θα συσταθούν οι Επιτροπές Ελέγχου για την εφαρμογή του εν λόγω Προεδρικού Διατάγματος για την παραλιακή ζώνη που προβλέπονται από το άρθρο 11 του ιδίου διατάγματος;

Αθήνα, 1/2/2008
--------------------
Μια από τους πολλούς απογοητευμένους δημότες Παλαιού Φαλήρου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Διασταυρώστε" τα πριν τα προωθήσετε!

Λάβαμε πριν από λίγο το παρακάτω μήνυμα:

ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ). ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ...(δε γράφουμε το όνομα ούτε και τα τηλέφωνα τα οποία αναγράφονται στο μήνυμα για ευνόητους όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια, λόγους).

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.


Εμείς λέμε να μην προωθείτε το συγκεκριμένο μήνυμα γιατί…
………….
Συνεχίζεται

Όπως έχουμε γράψει και σε ανάρτησή μας στις 7 Μαρτίου, το συγκεκριμένο μήνυμα κυκλοφορεί μέσω e-mail, έχει δημοσιευτεί σε πολλά ιστολόγια, ακόμα και σε εφημερίδες και το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ενοχλέι την οικογένεια στην οποία αναφέρεται.
Πιο συγκεκριμένα, το παιδάκι στο οποίο αναφέρεται είναι υπαρκτό πρόσωπο, δεν πάσχει από λευχαιμία, νοσηλεύεται πράγματι στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και όπως μας είπε ο πατέρας του με τον οποίο επικοινωνήσαμε ποτέ δε ζήτησε τη συνεισφορά του κόσμου. Σας παρακαλώ θερμά να αποκαταστήσετε την αλήθεια».Είναι γεγονός ότι και στο παρελθόν υπήρξαν παρόμοιες ανακοινώσεις οι οποίες μέσω διαδικτύου καλούν τους ευαίσθητους πολίτες σε βοήθεια, χωρίς όμως να στηρίζοντα σε πραγματικά γεγονότα.
Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή μας πριν λίγο καιρό, ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κ. Δημήτρης Γάκης είχε διαψεύσει παρόμοιο περιστατικό.
Για αυτό "διασταυρώστε" τέτοιου είδους μηνύματα πριν τα διαδώσετε...


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για το μποϋκοτάζ που κάνουμε στο γάλα...

Έμαθα για το μποϋκοτάζ που κάνουμε στο γάλα και μου άρεσε πολύ η ιδέα.Έτσι σήμερα το πρωί που ξύπνησα, λειτούργησα σαν καλή μάνα αλλά κυρίως σαν υπεύθυνη καταναλώτρια.
Έδωσα στο παιδί για πρωινό τρία σακουλάκια πατατάκια ορυκτελαίου να πάρει μαζί και σέρβιρα το πρωινό του με λίγα φιστίκια βαρέων μετάλλων.

Του πάσαρα να κατεβάσει κι ένα ποτήρι ουίσκι.
Είχε αντιρρήσεις αλλά του εξήγησα ευγενικά ότι σήμερα δεν πίνουμε γάλα.

Μετά, τύφλα όπως ήταν σαν την Πετραλιά, το πήρα αγκαλιά με στοργή και το έβαλα στο σχολικό να πάει να ξεράσει και να λιποθυμήσει στο parking παιδιών που συνηθίζουμε να αποκαλούμε παιδικό σταθμό.
Αν ζήσει, πράγμα αμφίβολο, θα το παραλάβω αργότερα από το νοσοκομείο...
Αν φύγω πριν τις 11 το βράδυ...
Όλα μπορούν να γίνονται ακόμα και χωρίς την σωστή λειτουργία των αρμοδίων υπηρεσιών του κράτους.

Αφού σκατά, μπορώ να τα κάνω και μόνη μου!
………………
Tης "μικρής"

Από: grbloopers.blogspot.com


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τρέξτε για το... επίδομα!

- Βαλάντη, ρώτα ρε ένα μπαλαμό, καλά πάμε για το τριχίλιαρο στην Αχαγιά;
..........
Από: blogathinaios.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Είχαμε δημοσιεύσει την πρόβλεψη της ομάδας ΒΑΝ για τον σεισμό της Ανδραβίδας!

Μήνυμα αναγνώστη
……..
Ήταν 15 Φεβρουαρίου 2008 όταν δημοσιεύσαμε (το www.aegeantimes.gr) ως κύριο άρθρο πληροφορίες που είχαμε για επικείμενο σεισμό στην Δ. Ελλάδα. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονταν από την ομάδα ΒΑΝ του καθηγητή Βαρώτσου. Όσο κι αν ακούγεται ανατριχιαστικό, διαβάστε ένα συγκλονιστικό κομμάτι του άρθρου μας έτσι όπως δημοσιεύτηκε τότε:« … Στο νέο σήμα αυτό, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι ότι στις σελίδες 11 και 12 γίνεται λόγος για τα νέα σήματα που κατέγραψαν οι σταθμοί ΒΑΝ, μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, στην Πάτρα και τον Πύργο. Ειδικότερα, προκύπτει από τις παραπομπές σε συγκεκριμένα σχεδιαγράμματα, όπως το υπ αριθ. 9 και 13, ότι μελετάται μια περιοχή που περιλαμβάνει Πάτρα, Ολυμπία, Δυτικό Κορινθιακό, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και μέρος της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ μελετάται και η ευρύτερη νοτιότερα περιοχή…».
…………..
Συνεχίζεται

Πρόκειται ουσιαστικά για τις περιοχές που επλήγησαν από τον σημερινό σεισμό των 6.5 Ρίχτερ ! Κατά την εκτίμηση μας, πρόκειται στην ουσία για άλλη μια επιτυχημένη πρόβλεψη της ομάδας ΒΑΝ , γεγονός που εξοργίζει ακόμη περισσότερο την κοινή γνώμη, μιας και το όλο πρόγραμμα του καθηγητή Βαρώτσου δεν έχει την αντιμετώπιση που του αξίζει από τις Ελληνικές Κυβερνήσεις. Φυσικά, τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα ΒΑΝ και ο ίδιος ο κ.Βαρωτσος, που πρέπει άμεσα να ενημερώσουν , αν η συγκεκριμένη δημοσίευση , που αναρτήθηκε την πρώτη Φεβρουαρίου στη βάση δεδομένων «Statistical mechanics» του αμερικανικού πανεπιστημίου Cornell, αφορά στον σημερινό σεισμό της Ανδραβίδας.………
Από: http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=24968

…………..
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:……………….
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάστε ολόκληρο το «προφητικό» μας άρθρο της 15ης Φεβρουαρίου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο γνωστός εργατολόγος που εμπλέκεται στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Από την Παρασκευή ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά και είχε μπει στο ψυχιατρείο των Φυλακών. Υπέγραψε όμως υπεύθυνη δήλωση και βγήκε.
Μόλις βγήκε έκανε απόπειρα αυτοκτονίας προσπαθώντας να κρεμαστεί με το καλώδιο της τηλεόρασης.
Ευτυχώς, είχε τεθεί σε παρακολούθηση με εντολή του διευθυντή των Φυλακών και για αυτό τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή. Ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος δεν αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή κανένα πρόβλημα με την υγεία του. Επιπλέον πρόβλημα, από την απόπειρα εννοούμε...


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πολύ σύντομα ο Χρήστος Ζαχόπουλος θα είναι το πιο διάσημο στέλεχος εκδοτικού οίκου στη χώρα μας

Σε λίγες μέρες, όταν θα βγει από τον Ευαγγελισμό, ετοιμάζεται να ξεκινήσει ξανά από την αρχή. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι από όλα όσα θα μπορούσαν να του θυμίζουν το πρόσφατο παρελθόν.Δεν θα επιστρέψει στο σπίτι της Καρνεάδου, αφού μόνιμή κατοικία του θα είναι στο εξής η έως τώρα εξοχική του στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.
………..
Συνεχίζεται

Ο κ. Χ. Ζαχόπουλος θα εργαστεί στον εκδοτικό οίκο «Ιανός», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Είναι ο ίδιος εκδοτικός οίκος με τον οποίο εξέδωσε το 2004 το βιβλίο του «Ο πολιτισμός των γηπέδων». Τα ακριβή καθήκοντά του στον «Ιανό» δεν έχουν καθοριστεί ακόμη. Το σίγουρο είναι ότι σε πρώτη φάση θα εργάζεται εξ αποστάσεως, καθισμένος στο κομπιούτερ του, με θέα τον κόλπο της Κασσάνδρας.
……
Από την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μποϊκοτάζ στο γάλα με τιμή πάνω από ένα ευρώ το λίτρο, από σήμερα έως και την Παρασκευή

Πρόκειται για κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών να μην αγοράσουν φρέσκο γάλα με τιμή πάνω από ένα ευρώ από το λίτρο, από σήμερα έως και την Παρασκευή.
Μέλη της ομοσπονδίας είναι 14 ενώσεις καταναλωτών, ενώ σε αυτήν την δράση συμμετέχουν 18 ενώσεις από όλη τη χώρα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σε ξενοδοχείο στη Βενεζουέλα, βρέθηκε νεκρός μάλλον από ναρκωτικά, ο Πίτερ Σέντομ, που είχε αποδράσει τον Μάιο του 2002 από τις φυλακές Κορυδαλλού

Ο Σέντομ είχε βρεθεί νεκρός στη Βενεζουέλα στις αρχές του χρόνου, αλλά η αποκάλυψη των στοιχείων της ταυτότητάς του άργησε να γίνει και οι ελληνικές αρχές που τον αναζητούσαν μέσω Ιντερπόλ ενημερώθηκαν το περασμένο Σάββατο.
Πιθανότερη αιτία για τον θάνατό του θεωρούνται τα ναρκωτικά, δεδομένου ότι ο Σέντομ ήταν από νεαρή ηλικία χρήστης κοκαϊνης.
Ο ισοβίτης Πίτερ Σέντομ είχε αποδράσει από τον Κορυδαλλό με τη βοήθεια της ψυχολόγου των φυλακών Ολγας Α., με την οποία είχε αποκτήσει ιδιαίτερη σχέση όσο καιρό ήταν κρατούμενος.
Η γυναίκα αυτή τον ακολούθησε στη Λατινική Αμερική μετά την απόδρασή του και είχε το ίδιο τέλος με τον Σέντομ.
...
Περισσότερα: Έθνος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συνάντηση ωμοφάγων

Οι ωμοφάγοι σας καλούν στις 22 Ιουνίου 2008, ώρα 11:30 πμ., στην κάτω πλευρά του πάρκου της Πανεπιστημιούπολης που βρίσκεται ακριβώς στην συμβολή των δρόμων Πρεμετής και Στενών Πόρτας, πολύ κοντά στο Ξενοδοχείο "Κάραβελ" γίνεται συνάντηση ωμοφάγων. Η συνάντηση είναι δωρεάν το μόνο που θα πρέπει να φέρετε είναι ένα πιάτο ωμοφαγικό που θα μοιραστείτε με τους άλλους ή μια μερίδα σαλάτα. Επίσης, φέρτε μαζί σας το πιάτο σας, το ποτήρι σας, το πιρούνι σας και πολύ κέφι!Θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις, να λυθούν απορίες.
Και κυρίως, να δοκιμάσουν πολλές συνταγές!


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στις 3 Ιουλίου γεννάει ο πρώτος έγκυος «άνδρας». Φωτογραφήθηκε, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μαζί με τη σύντροφό του…

Και δεύτερο και... τρίτο παιδί σκέφτεται να κάνει στο μέλλον ο πρώτος έγκυος «άνδρας», που στις 3 Ιουλίου θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι με καισαρική. Το αποκάλυψε στην αμερικανική «Νews of the World», ενώ δέχτηκε να φωτογραφηθεί σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μαζί με τη σύντροφό του, στο σπίτι τους στο Όρεγκον των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε και άλλες φωτογραφίες στο News of the World και στο Έθνος.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Υπάρχει περίπτωση να είναι υπεράνω υποψίας ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» που μπορείτε να διαβάσετε εδώ υπάρχει περίπτωση να είναι υπεράνω υποψίας ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου και ο φόνος να έχει ως αιτία το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η ομάδα ΒΑΝ επεσήμανε στις 29 Μαΐου τον κίνδυνο σεισμού στην περιοχή της Ανδραβίδας. Ανάλογη εκτίμηση και της νέας ομάδας Λάγιου.

Στο κενό φαίνεται πως έπεσαν οι προειδοποιήσεις επιστημόνων για επικείμενη ισχυρή σεισμική δόνηση στην περιοχή, όπου χθες εκδηλώθηκε ο φονικός σεισμός έντασης 6,5 Ρίχτερ.
Παρά το γεγονός ότι και οι δύο προβλέψεις ήταν ανηρτημένες στο Διαδίκτυο και, σύμφωνα με πληροφορίες, η μία εξ αυτών είχε φτάσει και στον ΟΑΣΠ, φαίνεται πως δεν αξιοποιήθηκαν από την Πολιτεία.
.
Περισσότερα στο Έθνος


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δεν είναι περίεργο που δεν υπάρχει ισχυρός μετασεισμός και δεν είναι ανησυχητική αυτή η εξέλιξη,είπε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος

Δεν είναι περίεργο που δεν υπάρχει ισχυρός μετασεισμός και δεν είναι ανησυχητική αυτή η εξέλιξη, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι δε θα γίνει ισχυρός μετασεισμός, είπε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος από το Αστεροσκοπείο Αθηνών.
…….
Συνεχίζεται

Μετά από ερώτηση δημοσιογράφων είπε ότι διάβασε πρόσφατα την πρόβλεψη της ομάδας ΒΑΝ και αναρωτήθηκε: «Αν υποθέσουμε ότι ήταν σωστή η πρόβλεψη, θα ήμασταν σίγουροι ότι ο Εγκέλαδος θα «χτυπούσε» στο συγκεκριμένο χωριό;».
Όσο για το αν θα καλέσει, τώρα που φαίνεται πώς δικαιώθηκε, την ομάδα ΒΑΝ για να συνομιλήσουν η απάντησή του ήταν ότι η ομάδα προσεκλήθη προ διμήνου εγγράφως και αρνήθηκε να τους συναντήσει παραπέμποντάς τους στο ίδρυμαΓενικότερα, ανοιχτή πρόσκληση υπάρχει για όλους, συμπλήρωσε ο κύριος Παπαδόπουλος.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Περιμένουμε μετασεισμό που μπορεί να είναι από 0,3 έως 1 Ρίχτερ μικρότερος από τον κύριο σεισμό

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις που έχουν γίνει, οι έως τώρα, οι μετασεισμοί δεν είναι ικανοποιητικοί αφού το σύνηθες είναι, από τις επόμενες ώρες μέχρι και κάποιες μέρες μετά τον κύριο σεισμό, που σύμφωνα με το σεισμολόγο ήταν ο χθεσινός, να γίνεται μετασεισμός μεγέθους από από 0,3 έως 1 Ρίχτερ μικρότερος από τον κύριο σεισμό.
Για αυτό οι κάτοικοι της περιοχής που επλήγη χθες, πρέπει να κάνουν υπομονή, είπε σήμερα στις 7:30 το πρωί, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Γιώργος Σταυρακάκης.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...