Ειδήσεις

8 Μαρ 2009

Η «εξέγερση» των Μ.Κ.Ο. εναντίον της πολιτικής Χίλαρυ και Ε.Ε. για τη μαρτυρική Γάζα

Μήνυμα αναγνώστη

......
Εκατοντάδες πραγματικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Μαζικοί Φορείς και Αυτοδιοικήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ξεκίνησαν τη δική τους «εξέγερση» εναντίον της πολιτικής που έχουν επιβάλλει ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση σ’ ότι αφορά την ανθρωπιστική βοήθεια και την ανοικοδόμηση της Γάζας.....

Συνεχίζεται...
Πρόσφατα, στις 2 Μάρτη, στο Κάιρο συνεδρίασαν οι ΥΠΕΞ της Ε.Ε. (παρούσα και η κυρία Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη και μάλιστα με ξένα κόλλυβα, δηλαδή τον Τηλεμαραθώνιο και τη βοήθεια που συγκέντρωσαν φορείς), συμφώνησαν με την πρόταση της Χίλαρυ Κλίντον, στον τρόπο «διαχείρισης» της ανοικοδόμησης της Γάζας, ακόμη και ο "πρόεδρος" (;) Αμπάς, του οποίου η θητεία έχει λήξει από 8 Γενάρη!

Απέκλεισαν κάθε παρουσία της νόμιμα εκλεγμένης Παλαιστινιακής κυβέρνησης της Γάζας και κάθε «βοήθεια» θα περνάει από το χωροφύλακα των ΗΠΑ –ακόμη και οι αγορές των όποιων οικοδομικών υλικών αποφασίσουν ότι θα επιτρέψουν την εισαγωγή τους, θα γίνονται από το ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ.

Τι ποιο τραγελαφικό; Το Ισραήλ βομβαρδίζει και καταστρέφει υποδομές (σχολεία, πανεπιστήμια, δημαρχεία, πολιτιστικά κέντρα, ναούς…) και κατόπιν η βοήθεια για την ανοικοδόμηση θα πρέπει να γίνει με αγορές από τη χώρα βιαστή-δολοφόνο!Χθες, οι Αιγυπτιακές αρχές, ακολουθώντας πιστά τις εντολές της Χ. Κλίντον, απαγόρευσαν την έξοδο από τη Γάζα σε ιταλικές οργανώσεις (Μ.Κ.Ο. SOS Gaza), που κατόρθωσαν να μεταφέρουν και να παραδώσουν οι ΙΔΙΟΙ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο νοσοκομείο “Al Awda” για την ανοικοδόμηση βομβαρδισμένων πτερύγων του. Η γελοία αιτιολογία της απαγόρευσης, που έχει δημιουργήσει πρόβλημα και στη Φαρνεζίνα (ΥΠΕΞ Ιταλίας): θα έπρεπε ν’ αποχωρήσουν από τη Γάζα όλοι μαζί τα μέλη της ιταλικής αποστολής.


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/03/blog-post_6596.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στα Γενικά Αρχεία του Κράτους ο πρόεδρος του ΕΙΡΤ επί Ιωαννίδη

Μήνυμα αναγνώστη

.....
«Τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, είναι δυνατόν τα επίσημα κρατικά αρχεία -η θεσμική δηλαδή αποτύπωση της συλλογικής εθνικής μνήμης- να υπαχθούν στον έλεγχο ενός ανθρώπου που ταυτίστηκε με την πιο σκοτεινή κι ανελεύθερη περίοδο της πρόσφατης ιστορίας της χώρας;
……
Συνεχίζεται…

Στις μέρες της καραμανλικής «επανίδρυσης του κράτους», συνέβη ακόμη κι αυτό.
Στις 22 Νοεμβρίου 2007, ο (νεοδιορισμένος τότε) υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδης Στυλιανίδης προχώρησε, ως είθισται, στο διορισμό της νέας Εφορείας των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ΓΑΚ), του επίσημου
φορέα που είναι αρμόδιος για τη διαφύλαξη, ταξινόμηση και διάθεση στο ερευνητικό κοινό των κάθε λογής κρατικών αρχείων.

Ως πρόεδρο του οργάνου, που σύμφωνα με το Ν. 1946/1991 είναι αρμόδιο για «τον καθορισμό των βασικών αξόνων της πολιτικής των ΓΑΚ» και τη χορήγηση αδειών για τη «μελέτη, μεταγραφή, φωτογράφηση κ.λπ.» του αρχειακού υλικού, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης διόρισε τον επίτιμο καθηγητή Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Αθηνών,
Κωνσταντίνο Μανάφη.


Περισσότερα: http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2009/03/blog-post_8872.html


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η φυλακή ταπεινώνει τις γυναίκες με επικίνδυνους και εξευτελιστικούς τρόπους ελέγχου

Μήνυμα αναγνώστη

......
Σας προωθούμε ένα αρκετά ενδιαφέρον e-mail που δυστυχώς έχει να κάνει με την θέση της γυναίκας το 2009.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. υπουργό Δικαιοσύνης

5-3-09
ΘΕΜΑ: Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Οι γυναίκες κρατούμενες υποβάλλονται σε εξευτελιστικούς και επικίνδυνους ελέγχους (κολποσκόπηση ή και πρωκτοσκόπηση) προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μεταφέρουν ουσίες.
Όμως σύμφωνα με την πάγια νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΑΔ) η υποβολή κρατουμένων στους ανωτέρω ελέγχους εκ μέρους των σωφρονιστικών αρχών συνιστά απάνθρωπη ή εξευτελιστική μεταχείριση και προσβολή της ιδιωτικότητας, εφόσον τέτοιο μέτρο δεν προβλέπεται από διάταξη νόμου, καθώς και σε περίπτωση που, μολονότι συντρέχει σχετική νομοθετική πρόβλεψη, τέτοιο μέτρο δεν κρίνεται πρόσφορο και αναγκαίο ή ο σκοπός τον οποίο αυτό εξυπηρετεί θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί με άλλα μέσα.
……..
Συνεχίζεται…

Επίσης η Επιτροπή Πρόληψης Βασανιστηρίων (CPT) στην έκθεσή της για την Ελλάδα, που δημοσιεύθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2006 και ειδικότερα στην παράγραφο 81 αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη πρακτική συνιστά ταπεινωτική μεταχείριση, ότι τόσο αυστηρός έλεγχος είναι επιτρεπτός όταν αυτός διενεργείται κατ’ εξαίρεση και ανάλογα με τον βαθμό επικινδυνότητας της περίπτωσης και όχι συστηματικά ως πάγιο μέτρο ελέγχου κάθε φορά που οι κρατούμενες επιστρέφουν στη φυλακή. Επιπλέον συστήνεται από την Επιτροπή ότι, σε περίπτωση που καθίσταται αναγκαία μια τέτοια εξέταση, αυτή θα πρέπει να διενεργείται μόνο από γιατρό, και μάλιστα όχι από το γενικό ιατρό ή παθολόγο της φυλακής, και κατά τρόπο που να μην προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Επίσης η Επιτροπή έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της σχετικά με την πάγια τακτική χορήγησης καθαρτικών ουσιών στις νεοεισαχθείσες κρατούμενες και της παραμονής αυτών στην απομόνωση επί πέντε ημέρες, καθώς και για την παρακολούθηση της τουαλέτας μέσω ηλεκτρονικής κάμερας και συνέστησε την άμεση διακοπή της ταπεινωτικής αυτής πρακτικής.


Στην Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για την εξέταση του Σωφρονιστικού Συστήματος της Χώρας και των συνθηκών Διαβίωσης των Κρατουμένων(19-02-09) ο Συνήγορος του Πολίτη κατέθεσε Υπόμνημα με το οποίο επισημαίνει την απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση των γυναικών και ζητεί την άρση τέτοιων προσβολών και την αποκατάσταση τυχόν ζημίας σε άμεσο χρόνο.


Ερωτάται ο κ. Υπουργός


Γιατί επιτρέπει στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να προβαίνουν σε μέτρα ταπεινωτικά για τις κρατούμενες εφόσον μπορεί να εξασφαλιστεί η μη διακίνηση ουσιών στη φυλακή με άλλους τρόπους;


Έχει προγραμματιστεί η αγορά συσκευών εντοπισμού ουσιών για όλα τα καταστήματα κράτησης, όπως άλλωστε γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες;




Ο ερωτών βουλευτής



Τάσος Κουράκης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η άλλη μέρα στην Καλλιθέα

Μήνυμα αναγνώστη

...
Κινδύνεψαν ζωές, άδικα χρήματα του Δημοσίου για επισκευές του βομβαρδισμένου γραφείου του ΟΑΕΔ και ρωτώντας ποιοι, η απάντηση είναι "κάτι πιτσιρικάδες με κράνη και μηχανάκια".
Γιατί ρε παιδιά, τι είδους αντίδραση κατά της εξουσίας είναι αυτή. Λυπηθείτε τον εαυτό σας, σήμερα θα τα πληρώσουν οι γονείς σας, αύριο εσείς οι ίδιοι.

Συνεχίζεται…

Ψάξτε να βρείτε άλλους τρόπους μην μπαίνετε στο τρυπάκι της δήθεν αντιεξουσιαστικής δράσης. Η εξουσία χαίρετε αντί να λυπάτε, να το θυμάστε αυτό,είτε ανήκετε σ΄αυτούς που έχουν και κατέχουν όπως εμείς νομίζουμε ότι είστε, είτε στους άλλους τους καθημερινούς πολίτες αυτής της χώρας.

Από: http://enimerwsi-gr.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αποκλειστικά στο farmpress: Ο νόμος προβλέπει τα μέλη του Δ.Σ. των ΕΑΣ να πληρώσουν τα «φέσια»!

Μήνυμα αναγνώστη
.....
O ν. 2810/2000 στο άρθρο 14 και στην παράγραφο 5 αναφέρει:
“…5. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευθύνονται συμμέτρως για κάθε ζημία που προκάλεσαν, με υπαιτιότητά τους, στο συνεταιρισμό κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Οι αξιώσεις του συνεταιρισμού παραγράφονται μετά από τρία (3) έτη από την τέλεση της πράξης, εκτός αν πρόκειται για ζημία από δόλο, οπότε παραγράφονται μετά από δέκα (10) έτη…”
,,,,,,,,,,
Συνεχίζεται...
Εμπρός λοιπόν! Οι «φεσωμένοι» αγρότες να ζητήσουν τα χρήματά τους από τα μέλη του Δ.Σ. των ΕΑΣ που «πούλησαν» και δεν πληρώθηκαν!

Αγρότες, μην «μασάτε»: Τα μέλη των Δ.Σ., να πληρώσουν τα «φέσια»!
Ο νόμος είναι μαζί μας!

Γιαννιτσά, Ξάνθη, Σέρρες, Εορδαία και αλλού, το καταλάβατε;

Ορμάτε στα μέλη του Δ.Σ.!!! για να "καλυφθούν" τα "φέσια"!!!


Από: http://farmpress.blogspot.com/2009/03/farmpress_08.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βόρεια Ιρλανδία: Νεκροί δυο Βρετανοί στρατιώτες σε τρομοκρατικό χτύπημα!

Μήνυμα αναγνώστη
.....
Δύο μέλη της βρετανικής στρατιωτικής βάσης σκοτώθηκαν και άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε ένα "σοβαρό περιστατικό" σε βάση του στρατού στη Βόρεια Ιρλανδία, αστυνομία είπε η αστυνομία .

Καμία ομάδα δεν ανέλαβε αμέσως την ευθύνη για την επίθεση, που σημειώθηκε στην στρατιωτική βάση του Massereene.
…..
Συνεχίζεται…

Το συμβάν ξυπνα αναμνήσεις πριν από τρεις δεκαετίες οταν υπηρχαν μαχες μεταξύ προτεσταντικών loyalists της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας Καθολικών που θέλουν τη Βόρειο Ιρλανδία να γίνει το μεγαλύτερο μέρος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας.




Από: http://my-greek.blogspot.com/2009/03/blog-post_1672.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ρε παιδιά εκεί στο Sport-fm δεν υπάρχει χώρα με το όνομα "Μακεδονία"

Μήνυμα αναγνώστη
.......
Ρε παιδιά εκεί στο sport-fm... ως πότε θα συνεχίζεται αυτό;
Το κρατίδιο που έχετε στην βαθμολογία των χωρών δεν λέγεται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και ούτε και στην βαθμολογία των ομάδων υπάρχει χώρα με ομάδες από "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".
.....
Από: www.greekalert.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ηχούν τα τύμπανα της συνεργασίας!

Μήνυμα αναγνώστη
....
Από: www.epikairo.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μετατρέπουν τη στάχτη ενός ατόμου που απεβίωσε, σε διαμάντι

To όνομα του site είναι www.lifegem.com και οι ιδιοκτήτες του, σας δίνουν την δυνατότητα να μετατρέψετε τις στάχτες ενός αγαπημένου σας προσώπου που απεβίωσε από τον μάταιο τούτο κόσμο, σε ένα τεχνητό διαμάντι.
Η αξία του διαμαντιού σε καράτια είναι αυτό που καθορίζει και το ποσό που θα πληρώσετε. Μακάβριο, δε λέω, αλλά το βρίσκω αρκετά έξυπνο.
Η εταιρεία έχει έδρα στην Αμερική (πού αλλού), αλλά διαθέτει και ONLINE STORE!!!!

Από: anopetra-eleos.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

H Microsoft θα προσθέσει όλους τους BROWSERS στο λογισμικό της!

Μήνυμα αναγνώστη
......
H Microsoft Corp αναπτύσσει ένα χαρακτηριστικό του νέου λειτουργικού συστήματος που επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν τον Internet Explorer και άλλα βασικά προγράμματα της Microsoft.
Το νέο στοιχείο είναι ένα σημαντικό βήμα για τη μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία λογισμικού, η οποία έχει κατηγορηθεί από τους ανταγωνιστές και τις ρυθμιστικές αρχές ότι αναγκάζουν τους καταναλωτές να τρέχουν το δικό της λογισμικό, με αποτέλεσμα την συμπίεση των ανταγωνιστών προσφορών από την αγορά.
…….
Συνεχίζεται...
Εκτός από τα χαρακτηριστικά που ήταν ήδη διαθέσιμα στην ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση στα Windows Vista, έχουμε προσθέσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά του καταλόγου στα Windows 7," ανέφερε η Microsoft ε την Παρασκευή, στο ενημερωτικό δελτίο του Internet Explorer 8, το Windows Media Player και μια σειρά από άλλα προγράμματα της.


Τις διαθέσιμες στο κοινό αναβαθμισεις μπορειτε να δειτε και εδω:
http://blogs.msdn.com/e7/


Περισσότερα: http://my-greek.blogspot.com/2009/03/h-microsoft-browsers.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επείγουσα έκκληση στη διεθνή κοινότητα

Μήνυμα αναγνώστη
....
O Θεόδωρος Tενέζος βρίσκεται τώρα στην 24η ημέρα της Απεργίας Πείνας, μπροστά από τα γραφεία της Ελληνικής Αντιμονοπωλιακής Αρχής στην Αθήνα, της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Ο λόγος για αυτή την πολιτική Απεργία Πείνας είναι η Διαμαρτυρία κατά τών καρτέλ, που ελέγχουν το σύνολο της Ελληνικής οικονομίας.
Αυτός ο έλέγχος έχει ως αποτέλεσμα τό δραματικά υψηλό κόστος διαβίωσης σε αυτό το κράτος -μέλος της ΕΕ, το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων, χρέη, φτώχεια καί απελπισία για ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού, που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
............
Συνεχίζεται...

Ο λόγος για αυτή την πολιτική Απεργία Πείνας είναι η Διαμαρτυρία κατά τών καρτέλ, που ελέγχουν το σύνολο της Ελληνικής οικονομίας.Αυτός ο έλέγχος έχει ως αποτέλεσμα τό δραματικά υψηλό κόστος διαβίωσης σε αυτό το κράτος -μέλος της ΕΕ, το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων, χρέη, φτώχεια καί απελπισία για ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού, που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.



Ο Απεργός Πείνας κ. Τενέζος είναι ο 39 ετών,επιχειρηματίας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IRON TENCO Α.Ε., εταιρείας εμπορίας σιδήρου, ο οποίος είδε την εταιρεία του να καταρρέει, σαν άμεσο αποτέλεσμα μιας αιφνίδιας , χωρίς οικονομικούς λόγους , άρνησης προμήθειας πρώτης ύλης ,από μέλη τού σκληρού καρτέλ χάλυβα που λειτουργεί στην Ελλάδα.Η επίσημη καταγγελία του, που υποβλήθηκε πρίν 2,5 χρόνια δεν διερευνήθηκε ποτέ πλήρως και σε όλη την έκταση της από την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, της οποίας το μόνο ενδιαφέρον και φροντίδα ήταν μέχρι πρόσφατα, παράνομα να παρέχει προστασία στους καταγγελθέντες οικονομικούς δημίους του.


Ο Θεόδωρος Τενέζος, φέρνοντας στο φως αναμφισβήτητα δεδομένα, κατηγορεί την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού και την Ελληνική κυβέρνηση ότι προσφέρουν προστασία στο σκληρό Ελληνικό καρτέλ χάλυβα , μια πρακτική που ισχύει επίσης και για όλα τα Ελληνικά καρτέλ, πού κυριαρχούν στο σύνολο της Ελληνικής οικονομίας. Υπενθυμίζεται ότι Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, κατατάσσεται μόνιμα τελευταία στον κόσμο σε αποδοτικότητα, , σύμφωνα με τους ετήσιους πίνακες της έγγυρης επιθεώρησης Global Competition Review και η Ελλάδα θεωρείται και είναι η "μαύρη τρύπα" του ανταγωνισμού στην Ευρώπη.


Ο Απεργός Πείνας ζητεί από την Ελληνική κυβέρνηση.1.Πλήρη έρευνα τής καταγγελίας του κατά του καρτέλ του χάλυβα .2.Αντικατάσταση της παρούσας Επιτροπής, μέλη της οποίας έχουν μηνυθεί από τον ίδιο, στην ποινική δικαιοσύνη για παράνομες πρακτικές προστασίας του καρτέλ του χάλυβα και των άλλων καρτέλ.3.Δικαστική προστασία όσων καταγγέλλουν καρτέλ, από τις σοβαρές ανταποδοτικές συνέπειες εξόντωσης που υφίστανται μετά την υποβολή των καταγγελιών τους.




Ο Θεόδωρος Τενέζος , πάνω από όλα απαιτεί από την Ελληνική κυβέρνηση και την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού να τερματίσουν την προστασία τών καρτέλ που κυριαρχούν στην Ελληνική οικονομία, μια πρακτική που άφησε τη χώρα αυτή απροστάτευτη και ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την παρούσα οικονομική κρίση και τον Ελληνικό λαό εκτεθειμένο στη φτώχεια και την απελπισία.



Αυτή είναι η πρώτη Αντιμονοπωλιακή Απεργία Πείνας στον κόσμο, που γίνεται κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και αναφέρεται στην αντιμετώπιση τού βασικού διαρθρωτικού οικονομικού / πολιτικού προβλήματος που υπάρχει στην πλειονότητα των χωρών.



Έχουμε κάνει μια επείγουσα έκκληση για τη δημοσιοποίηση αυτής της πολιτικής Απεργίας Πείνας στους Έλληνες πολίτες και τη διεθνή κοινότητα, ώστε να ενεργοποιηθούν πολίτες , πολιτικοί και έντιμοι επιχειρηματίες, να εκφράσουν την υποστήριξή τους και να ξεκινήσουν τις πολιτικές και άλλες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση τού παραπάνω βασικού διαρθρωτικού προβλήματος, που μας αφορά όλους.



Η Οργάνωση STOPCARTEL επειγόντως υπενθυμίζει στην ελληνική κυβέρνηση :


1) Τους υπάρχοντες κινδύνους ανεπανόρθωτης βλάβης της υγείας και / ή της απώλειας της ζωής του Απεργού Πείνας Θεόδωρου Τενέζου.


2) Το γεγονός ότι αυτή η πολιτική διαμαρτυρία είναι ειρηνική και, ως εκ τούτου, οι προσπάθειες παρενόχλησης, ο εκφοβισμός, η ο βίαιος τερματισμός της Απεργίας Πείνας είναι παράνομες ενέργειες.


Και τα δύο δεν μπορεί να γίνουν ανεκτά σε μια Ευρωπαϊκή χώρα του 21ου αιώνα. "





For your full information concerning Mr.Theodoros Tenezo's Hunger Strike and STOPCARTEL activities,that is the only Antitrust N.G.O. in Europe, please visit www.stopcartel.org



Dr. George Cosmopoulos,


Chairman of the Board of Directors,


STOPCARTEL Organization


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στον τελικό της Σουηδίας η Σοφία!

Η Σοφία και το "Άλλα" τα κατάφερε και πέρασε στο σουηδικό τελικό για τη Eurovision.
Ήταν μέσα στους τυχερούς, καλούς από τους ημιτελικούς που πέρασαν από τη χτεσινή βραδιά "δεύτερης ευκαιρίας" και πλέον όλα είναι πιθανά!!
>>>>>>>>>
Συνεχίζεται...>

Αφού νίκησε τα προγνωστικά που δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξα, τώρα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο!!

Στηρίζουμε Σοφία και πάμε να ακούσουμε ελληνικά στη Eurovision φέτος, έστω από τη Σουηδία!!
Και έτσι και εκπροσωπήσει τελικά τη Σουηδία, το δηλώνω Σουηδία θα στηρίζω!!!!

Περισσότερα:http://ourgreektv.blogspot.com/2009/03/blog-post_1480.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι κοινό έχει ένα ξενοδοχείο σε παραλία, με έναν στάβλο;

Πληρώνουν και τα δύο ΕΤΑΠ δηλαδή, Ενιαίο Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.
Με αυτή την φράση αποτύπωσε τον... παραλογισμό του Ελληνικού κράτους ο κ. Αρκούδας Γεώργιος χοιροτρόφος από την Αγιά της Λάρισας μιλώντας στο Agroschannel .
……..
Συνεχίζεται...


Είναι ντροπή μας είπε, να δίνουμε ένα ευρώ το μέτρο για τους στάβλους. Η δική μου μονάδα είναι 5.000 τ.μ και το 2008 πλήρωσα 5000. ευρώ. Αν είναι δυνατόν λέει με απόγνωση. Αυξήθηκαν οι ζωοτροφές ήρθε το ΕΤΑΠ, μειώθηκε η τιμή του χοιρινού τι πρέπει να κάνω λέει χαρακτηριστικά, «να πάω να ζήσω στην Αθήνα; Ακόμη πληρώνω με δόσεις τα περσινά».


Είναι ένα από τα βασικά μας αιτήματα που ζητάμε να καταργηθεί λέει ο Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων της περιοχής κ. Τζιότζιος .



Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα και τις επόμενες ημέρες περιμένουμε τις νέες ειδοποιήσεις για να πάμε στην Εφορία.



Από: http://www.agroschannel.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βούλγαρος κατέκλεψε 80χρονη στις Σάπες παίρνοντας και το βούτυρο από το ψυγείο…

Σε άλλο χωριό οι κλέφτες πήραν τιμαλφή ηλεκτρικά αλλά και το μπρίκι του καφέ Υπάρχουν όμως και συγκροτημένοι αλλοδαποί από την Βουλγαρία όπως αυτός που πήγε στην Πόρπη ζητώντας δουλειά σε κήπους με 5 ευρώ και φυσικά έμεινε Κλοπές που γίνονται απροκάλυπτα με θύματα ηλικιωμένους ανθρώπους μας καταγγέλλουν αναγνώστες μας, λέγοντας ότι είναι στο έλεος του Θεού αφού αετονύχηδες από την Βουλγαρία τις τελευταίες μέρες έκαναν την εμφάνισή τους και χτυπούν σε βάρος ανθρώπων μοναχικών και ηλικιωμένων.
………
Συνεχίζεται…

Μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση αφορά 80χρονη από τις Σάπες όπου Βούλγαροι που μπήκαν στο σπίτι της ξεσήκωσαν σχεδόν τα πάντα πήραν και το κομπόδεμά της αλλά και το βούτυρο από το ψυγείο, θα πει χαρακτηριστικά δείχνοντας την ένδεια που υπάρχει αφού τα …σκουπίζουν όλα. Οι «πεινασμένοι» κλέφτες πήραν από κλοπή που έκαναν σε άλλο χωριό ηλεκτρικές συσκευές κλινοσκεπάσματα χρήματα αλλά και το μπρίκι του καφέ!

Σε αντιδιαστολή αυτών των περιστατικών είναι και άλλα όπως η περίπτωση Βούλγαρου πάλι νεαρού που πήγε στην Πόρπη και ζήτησε δουλειά από τους κατοίκους για να ζήσει δουλεύοντας για 5 ευρώ. Οι νοικοκυραίοι που τον πήραν για σκάψιμο σε κήπους και φυτέματα τον τάϊσαν, τον φιλοξένησαν και του έδωσαν γερό μεροκάματο 50 ευρώ, βλέποντας την ποιότητα της δουλειάς και την ταχύτητα με την οποία δούλευε, πιστεύοντας ότι είναι ένας άξιος άνθρωπος που έχει κάθε λόγο να μείνει και να είναι ευπρόσδεκτος. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της ελεύθερης διακίνησης μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών.

Μελαχροινή Μαρτίδου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έργα που δεν τελειώνουν ποτέ

Μήνυμα αναγνώστη
.........
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΓΩΓΟΣ ΟΜΒΡΙΩΝ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ, ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΥΝΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ ΑΓΩΓΟΥ.



ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΛΑΠΟΥΤΑ ΚΑΙ ΟΔΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ.





ΤΑ ΕΡΓΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ 1ον Ο ΑΓΩΓΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ, 2ον ΠΙΣΣΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ, 3ον ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ, 4ον ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΚΥΒΟΛΙΘΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ 5ον ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ.
.....
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Ευφρόσυνος Τσελίγκας

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δεκάδες δηλητηριασμένα σκυλάκια και γατάκια από φόλες στην Κεφαλονιά

Από χθες Παρασκευή έχει ξεσπάσει μεγάλη αναταραχή στο Πόρο, στα Τζανάτα, στη Ρίζα, στο Ρατζακλί και σε άλλα χωριά του Ελειού.
Ασυνείδητοι πέταξαν φωλιασμένο κρέας και το έφαγαν δεκάδες σκυλάκια και γατούλες . Πολλά από τα θύματα δεν είναι αδέσποτα αλλά σκυλάκια που είχαν βγει βόλτα με το λουρί. Δεν πρόλαβαν να τα προστατεύουν τα αφεντικά τους. Ένα-δυο μόνο πρόλαβαν και σώθηκαν από το κτηνίατρο Βαγγέλη Ψαρρό.

Περισσότερα: kefaloniapress.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τιμούν το Χιώτη ιερέα και δημιουργό της «Κιβωτού του Κόσμου»,

Μήνυμα αναγνώστη
........
Η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής την Κυριακή 15 Μαρτίου 2009, και ώρα 11:00 π.μ. θα τιμήσει τον πρόσφατα βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών, Χιώτη ιερέα και δημιουργό της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου για το εξαιρετικό εθελοντικό του έργο που επιτελεί για τα άπορα και εγκαταλελειμμένα παιδιά.
……..
Συνεχίζεται…


Η εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, θα πραγματοποιηθεί .στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».


Το εξαιρετικά σημαντικό έργο του πατρός Αντώνιου και της Κιβωτού έχει αναγνωρισθεί με εθνικές και παγκόσμιες διακρίσεις. Η Κιβωτός βραβεύτηκε στην Παλαιά Βουλή το Νοέμβριο του 2003 από τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας κ Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο ως μία από τις καλύτερες οργανώσεις για τη μέριμνα του παιδιού στην Ελλάδα. To Ευρωπαϊκό παρατηρητήριο ενάντια στο Ρατσισμό και την Ξενοφοβία επέλεξε την Κιβωτό ως το "Φωτεινότερο παράδειγμα ενάντια στο Ρατσισμό και την Ξενοφοβία στην Ελλάδα" για το έτος 2003 . Το Δεκέμβριο του 2004 η Κιβωτός βραβεύτηκε από την UNESCO για το έργο της. Στις 5 Δεκεμβρίου 2005, η Κιβωτός βραβεύτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο από τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ Κάρολο Παπούλια, ξανά ως μία από τις καλύτερες οργανώσεις στην Ελλάδα πάνω στη μέριμνα του παιδιού.


Τέλος, η Ακαδημία Αθηνών στην καθιερωμένη πανηγυρική συνεδρία της στις 30/12/2008 βράβευσε τον πατέρα Αντώνιο και την "Κιβωτό Του Κόσμου" με το βραβείο «για την τάξη των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών».


Επίσης, την Κυριακή 8/02/2009, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, κ.κ. Ιερώνυμος σε συνέντευξή του, εξήρε το έργο του και ανέφερε ότι προτίθεται να τον αποσπάσει στην Αρχιεπισκοπή, προκειμένου το έργο που έκανε στην Αθήνα, να επεκταθεί σ’ όλη την Ελλάδα.


Θα ακολουθήσει ομιλία του πατέρα Αντωνίου και προβολή video για το έργο και τη δράση της οργάνωσης από το 1998 μέχρι σήμερα.


Η βυζαντινή χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιά υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου πρωτοψάλτη και καθηγητή μουσικής Χάρη Νταραβάνογλου θα ψάλλει βυζαντινούς ύμνους.



Η Λεμονιά Βουλγαράκη (από τα Μεστά) με το σαντούρι της και το χορευτικό του Συλλόγου Μεστούσων Αττικής θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς και τραγούδια.



Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ετήσιες τακτικές κρίσεις Στρατού Ξηράς - Αξιωματικοί

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, κατά τις τακτικές κρίσεις έτους 2009-2010, έκρινε τους παρακάτω Αξιωματικούς Σωμάτων Στρατού Ξηράς ως εξής:
……..
Συνεχίζεται…

α. Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους Συνταγματάρχες Σωμάτων:

(1) Τεχνικού Γελαδάκη Δημήτριο (2) Τεχνικού Ραφαηλίδη Θεόδωρο (3) Τεχνικού Νάκα Κωνσταντίνο (4) Εφοδιασμού Μεταφορών Βογιατζόγλου Ιωάννη (5) Υλικού Πολέμου Μπεκιαρίδη Δημήτριο (6) Έρευνας Πληροφορικής Στρωματιά Κωνσταντίνο(7) Υγειονομικού Ιατρών Τσολάκη Κωνσταντίνο(8) Υγειονομικού Ιατρών Πανταζή Ευάγγελο (9) Υγειονομικού Ιατρών Κωφίδη Νικόλαο (10) Υγειονομικού Κτηνιάτρων Κοντογιάννη Νικόλαο (11) Υγειονομικού Νοσηλευτικής Παρδαλοπούλου Αγγελική(12) Υγειονομικού Νοσηλευτικής Μπασιούκα Χριστίνα(13) Υγειονομικού Νοσηλευτικής Λοψίδου Αθηνά(14) Ελεγκτικού Καλούδη Κωνσταντίνοβ. Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους Συνταγματάρχες Σωμάτων και στη συνέχεια προακτέοι:



(1) Εφοδιασμού Μεταφορών Ελμέζογλου Πρόδρομο (2) Εφοδιασμού Μεταφορών Μπερτόλη Βασίλειο (3) Εφοδιασμού Μεταφορών Θεοχάρη Αθανάσιο (4) Έρευνας Πληροφορικής Βενέτη Χρήστου(5) Υγειονομικού Ιατρών Ανεμούλη Πολυχρόνη(6) Υγειονομικού Ιατρών Βακιάνη Παντελεήμονα(7) Υγειονομικού Ιατρών Όσσα Δημητρίου(8) Υγειονομικού Ιατρών Κουκουβή Δημητρίου(9) Οικονομικού Ηλιόπουλο Αντώνιο (10) Ελεγκτικού Μπρωκούμη Μάρκο
γ. Διατηρητέοι Συνταγματάρχες Σωμάτων, που διανύουν τον τελευταίο βαθμό εξελίξεώς τους: Στρατιωτικών Διερμηνέων Μπουγά ΙωάννηΣτρατιωτικών Διερμηνέων Σούμα Παναγιώτη


δ. Ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του Συνταγματάρχη Διαχειριστών Υγειονομικού Παντζάρη Σωτήριο και στη συνέχεια προακτέου, ο οποίος διανύει τον τελευταίο βαθμό εξελίξεως, συμπληρώνει 35ετία και καταλαμβάνεται από όριο ηλικίας στο βαθμό του.

Ανχης (ΠΖ) Γρηγόριος Γρηγοριάδης

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ετήσιες τακτικές κρίσεις Στρατού Ξηράς - Υποστράτηγοι

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, κατά τις τακτικές ετήσιες κρίσεις έτους 2009-2010, έκρινε τους παρακάτω Αξιωματικούς Σωμάτων Στρατού Ξηράς ως εξής:
…..
Συνεχίζεται…


α. Διατηρητέοι Υποστράτηγοι Σωμάτων:

(1) Εφοδιασμού Μεταφορών Λάζαρη Αλεξάνδρο(2) Υλικού Πολέμου Φιλιόγλου Σπυρίδων(3)Υποστράτηγου Έρευνας Πληροφορικής Κακούτη Νικόλαο (4) Υγειονομικού Ιατρών Μπουζόπουλο Γεώργιο (5) Υγειονομικού Ιατρών Παλαιολόγο Νικόλαο (6) Υγειονομικού Ιατρών Καρανάσσο Θωμά (7) Οικονομικού Σιδηρόπουλο Μιχαήλ

β. Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους Υποστράτηγοι Σωμάτων και στη συνέχεια προακτέων στο βαθμό του Αντιστρατήγου σε αποστρατεία:


(1) Εφοδιασμού Μεταφορών Βλάχο Δημήτριο (2) Εφοδιασμού Μεταφορών Θάνο Ιωάννη (3) Υλικού Πολέμου Παπαϊωάννου Βασίλειο (4) Υγειονομικού Ιατρών Δροσινόπουλο Παναγιώτη

γ. Ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του και στη συνέχεια μη προακτέου στο βαθμό του Αντιστρατήγου σε αποστρατεία Υποστράτηγο Τεχνικού Χαριζόπουλο Δημήτριο.

Ανχης (ΠΖ) Γρηγόριος Γρηγοριάδης Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ετήσιες τακτικές κρίσεις Στρατού Ξηράς – Ταξίαρχοι

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, κατά τις τακτικές ετήσιες κρίσεις έτους 2009-2010, έκρινε τους παρακάτω αξιωματικούς Σωμάτων Στρατού Ξηράς όπως παρακάτω:
…….
Συνεχίζεται…


α. Διατηρητέοι Ταξίαρχοι Σωμάτων:

(1) Τεχνικού Μεντζέλο Άγγελο (2) Τεχνικού Παπαχατζόπουλο Δημήτριο (3) Τεχνικού Ψαράκη Γεώργιο (4) Εφοδιασμού Μεταφορών Μερκούρη Σωτήριο (5) Εφοδιασμού Μεταφορών Ματζιάρη Παναγιώτη (6) Εφοδιασμού Μεταφορών Λιακόπουλο Παύλο (7) Εφοδιασμού Μεταφορών Ξανθούλη Γεώργιο (8) Εφοδιασμού Μεταφορών Νικολόπουλο Νικόλαο (9) Εφοδιασμού Μεταφορών Xαιδεμένο Κωνσταντίνο (10) Υλικού Πολέμου Βασιλάκη Νικόλαο (11) Υλικού Πολέμου Υψηλάντη Αθανάσιο (12) Υλικού Πολέμου Χρυσό Γεώργιο (13) Υλικού Πολέμου Τσιμπρή Εμμανουήλ (14) Υλικού Πολέμου Παλαμιώτη Νικόλαο (15) Έρευνας Πληροφορικής Κυριαζή Ιωάννη (16) Υγειονομικού Ιατρών Φρόνη Χαράλαμπο(17) Υγειονομικού Ιατρών Αντίοχο Χρήστο (18)Υγειονομικού Ιατρών Παπαδόπουλο Γρηγόριο (19) Υγειονομικού Ιατρών Ευσταθίου Κωνσταντίνο (20) Οικονομικού Καλατζόγλου Χαράλαμπο (21) Οικονομικού Ευαγγελόπουλο Δημήτριο (22) Οικονομικού Σιδηρόπουλο Θεόδωρο (23) Οικονομικού Καραβασίλη Ιωάννη


β. Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους Ταξίαρχοι Σωμάτων:


(1) Τεχνικού Σαραντόπουλο Δημήτριο (2) Τεχνικού Μουρίκη Αθανάσιο (3) Εφοδιασμού Μεταφορών Τσιαμπά Κωνσταντίνο (4) Γεωγραφικού Μακρίδη Γεώργιο

γ. Διατηρητέο Ταξίαρχο Υγειονομικού Κτηνιάτρων Μπαλάσκα Νικόλαο, που διανύει τον τελευταίο βαθμό εξελίξεώς του.

δ. Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους Ταξίαρχοι, που διανύουν τον τελευταίο βαθμό εξελίξεώς τους και συμπληρώνουν 35ετία:



(1) Υγειονομικού Νοσηλευτικής Καλλινιώτου Φωτεινή(2) Ελεγκτικού Κώστα Νικόλαο ε. Ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του και στη συνέχεια προακτέου Ταξίαρχο Υγειονομικού Ιατρών Ελαφράς Υπηρεσίας Μολυβά Επαμεινώνδα, ο οποίος διανύει τον τελευταίο βαθμό εξελίξεώς του και συμπληρώνει 35ετία.

Ανχης (ΠΖ) Γρηγόριος Γρηγοριάδης

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Το παίζεις αντάρτης; Παίζω με Καρατζαφέρη..."

Μήνυμα αναγνώστη
..........
Είναι σαν να λέει αυτό ο Καραμανλής, με το σημερινό δημοσίευμα της Realnews του Χατζηνικολάου.
Πανέξυπνο!
Καταλαβαίνουμε τώρα όλοι γιατί ο Καραμανλής ζητούσε τόσο επίμονα και αγχωτικά "συναίνεση";
Γιατί ξέρει ότι με 151 βουλευτές, δεν θα μπορέσει να περάσει τα αντιλαϊκά μέτρα που έχει στο συρτάρι του... Σίγουρα αρκετοί δικοί του θα αντιδρούσαν.
Έτσι, αυτή τη φορά ίσως δούμε μια "αντίστροφη" απειλή σε σχέση με αυτή που εξαπέλυσε προς το ΛΑΟΣ στις εκλογές του 2007.
Θα τον δούμε να απειλεί τους δικούς του βουλευτές-αντάρτες..."Το παίζεις αντάρτης; Έχω τους βουλευτές του Καρατζαφέρη..."
Δεν μένει παρά να δούμε τους βουλευτές του ΛΑΟΣ να στηρίζουν Καραμανλή για να δικαιωθώ...
.......
Από: krogias.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φωτιά στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΟΑΕΔ) Καλλιθέας

Μήνυμα αναγνώστη
.........
Φωτιά εκδηλώθηκε στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης της Καλλιθέας γωνία Δημοσθένους και Μαντζαγριωτάκη.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας είναι παρούσες και προσπαθούν για την κατάσβεση.
Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας είναι στο δρόμο και παρακολουθούν με αγωνία.
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια!
..
Από: enimerwsi-gr.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η νέα έκδοση του "This is our night"

Μήνυμα αναγνώστη

......
Μόλις βρήκαμε στο youtube τη νέα έκδοση του "This is our night", του Δημήτρη Κοντόπουλου για το Σάκη και τη Γιουροβίζιον.
Μετά από προσεκτική (λέμε τώρα) ακρόαση, μπορώ να πω ότι καλή ήταν η αλλαγή.
Μη φανταστείτε πως θα την πάρετε είδηση αμέσως, αλλά αν προσέξετε, η ενορχήστρωση έγινε πιο πλούσια, γεμίζει περισσότερο το τραγούδι (το παραγεμίζει ίσως).
……
Συνεχίζεται…

Από την αρχή το τραγούδι γίνεται πιο δυναμικό και κορυφώνεται στη γέφυρα.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτή θα είναι η τελική έκδοση, μπορεί να γίνουν κι άλλες αλλαγές.
Ακούστε το και περιμένω εντυπώσεις!

Εμένα μου άρεσε και νομίζω το έκανε ακόμα πιο χορευτικό!!





Από: http://ourgreektv.blogspot.com/2009/03/this-is-our-night.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...