Ειδήσεις

5 Μαΐ 2008

Κανείς δε φταίει για τις διακοπές ρεύματος κατά τη διάρκεια της απεργίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ λέει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών

Στο αρχείο ζητά να τεθεί η δικογραφία για τις διακοπές ρεύματος, κατά τη διάρκεια της απεργίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά.

Ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν προέκυψαν στοιχεία για τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων, καθώς τόσο η διοίκηση όσο και η πλευρά των εργαζομένων κινήθηκαν εντός των ορίων που θέτει ο νόμος για το προσωπικό ασφαλείας και την ισχύ του ρεύματος, που διατέθηκε.
Τον τελικό λόγο για την υπόθεση θα έχει ο αρμόδιος εισαγγελέας Εφετών, που θα κρίνει το πόρισμα του κ. Παναγιωτόπουλου.
.
Από: www.in.gr

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Ωραία.
Τώρα έπονται αγωγές και μηνύσεις εναντίον εντεταλμένων δημοσιογράφων που παρά την μαύρη τύφλα που τους έδερνε, είχαν αποδυθεί σε μια σαδιστική εκστρατεία κατασυκοφάντησης των εργαζομένων και των συνδικαλιστών τους.

Οι οικονομικές ζημιές που υπέστησαν οι εργαζόμενοι από την αήθη αυτή επίθεση των ΜΜΕ, είχε άμεσο αντίκτυπο στο μέλλον τους και στο μέλλον των ταμείων τους. Ακόμα είχε και έχει αντίκτυπο στον κοινωνικό τους περίγυρο. Τώρα, επιμελητήρια και δημοσιογράφοι θα κληθούν να τους αποζημιώσουν.

Ετοιμαστείτε για "πύρινους λόγους" για "τον τύπο", αυτό το μικρό κομμάτι του δηλαδή που με διαφημιστικά ή/και άλλα ανταλλάγματα, προβαίνει σε αξιόποινες πράξεις με διασπορά ψευδών ειδήσεων, απλή δυσφήμηση. συκοφαντική δυσφήμηση, προσβολή προσωπικότητας και άλλα πολλά.

Ετσι μέσα στο πνεύμα του "κοίτα να ντύνεσαι καλά κι έρχεται κρύο", πάρτε χαρτομάντηλα αδέρφια, έρχεται γέλιο μέχρις δακρύων!

KL