Ειδήσεις

18 Νοε 2008

Το ΠΑΣΟΚ έφερε στη Βουλή δύο εκ διαμέτρου αντίθετες επιστολές του Νομάρχη Θεσσαλονίκης

Στην πρώτη, το Δεκέμβριο το 2005 προς τους υπουργούς Οικονομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, εξέφραζε αντιρρήσεις για την παραχώρηση ακινήτων της Νέας Ραιδεστού.


Έξι μήνες μετά όμως συναινεί στη μεταβίβαση.

"Δεν είναι δική μου η απόφαση η δεύτερη επιστολή, είναι υπηρεσιακό έγγραφο που δε γνώριζα", είπε στην τηλεόραση του «Alpha», ο νομάρχης Θεσσαλονίκης.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακράτος δρα στη Θεσσαλονίκη, όπως δείχνουν οι τελευταίες αποκαλύψεις της αντιπολίτευσης που λέει ότι για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου υπήρχαν κεντρικός σχεδιασμός, ιθύνων νους και υψηλή προστασία.
Οσον αφορά την προσπάθεια αποπροσανατολισμού στην οποία επιδόθηκαν κυβερνητικά στελέχη τις τελευταίες δύο ημέρες, η αντιπολίτευση τη χαρακτηρίζει «κατάπτυστη» και επιτίθεται στον υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος έσπευσε να υιοθετήσει ανυπόστατες κατηγορίες κατά των μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή.
Είναι πλέον φανερό ότι υπάρχει μεθοδευμένη από την κυβέρνηση επιχείρηση αποπροσανατολισμού και ότι όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ανήκουν στον χώρο της ΝΔ:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ :
«Οι εκβιαστές, οι εκβιαζόμενοι και όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, όλοι αυτοί κινούνται στον χώρο της ΝΔ», και ότι:
-Η δικηγόρος κυρία Σωτηροπούλου, την οποία άλλο κόμμα πρότεινε ως μάρτυρα στην Εξεταστική Επιτροπή (σ.σ.: ο ΣΥΡΙΖΑ), ήταν υποψήφια στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο που πρόσκειται στη ΝΔ.
-Ο σύντροφός της κ. Κουκοβίνος ήταν επίσης υποψήφιος στο ίδιο ψηφοδέλτιο.
-Ανεξάρτητα από αυτά που λέει σήμερα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, η επιστολή που ο ίδιος έστειλε το 2006 αποτελεί έγγραφο που δεν διαψεύδεται και σε αυτήν αναφέρεται στην «εμμονή» εκείνων στους οποίους απευθύνει την επιστολή του.
Κι αυτοί ήταν ο πρωθυπουργός και πολλοί υπουργοί:
«Απαντήθηκε αυτό το έγγραφο του κ. Ψωμιάδη; Και πώς ο ίδιος εξηγεί το γεγονός ότι μερικούς μήνες αργότερα υπήρξε αποδοχή όλων αυτών των πράξεων από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης», διερωτάται η αντιπολίτευση .
Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν αν δεν υπήρχαν κεντρικός σχεδιασμός, ένας ιθύνων νους, άνωθεν εντολές και υψηλή προστασία: «Κάποιος άνοιξε την πόρτα σ' ένα απίστευτο αλισβερίσι, σε διάφορες σκοτεινές δυνάμεις.

Karl Marx Jr