Ειδήσεις

10 Νοε 2008

Βρέθηκαν τα σχέδια κατασκευής του Άουσβιτς – Προέβλεπαν θαλάμους αερίων - Έχουν υποσημείωση: «Προβλέπεται επέκταση σε περίπτωση αυξημένων αναγκών»

Τα αυθεντικά σχέδια κατασκευής του στρατοπέδου εξόντωσης στο Αουσβιτς βρέθηκαν σε διαμέρισμα του Βερολίνου κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης.
Πρόκειται για έγγραφα που προέρχονται από το έτος 1941 έως 1943 και παρουσιάζουν σε κλίμακα 1/100 το στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Άουσβιτς της σημερινής Πολωνίας, στο οποίο εξοντώθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο Εβραίοι.
Πολλά από αυτά τα σχέδια φέρουν με πράσινο στυλό την υπογραφή του διοικητή των Ες-Ες και εγκέφαλο του Ολοκαυτώματος, Χάινριχ Χίμλερ.
Η ιστορική σημασία της ανακάλυψης αυτής είναι τεράστια καθώς ανατρέπει τις θεωρίες όλων εκείνων που αρνούνται το Ολοκαύτωμα, καθώς στα σχέδια κατασκευής του στρατοπέδου, ήδη από το 1941, προβλέπονταν και «θάλαμοι αερίων».
……….
Συνεχίζεται…

Όπως βλέπει κανείς στο σχέδιο, πρόκειται για τετράγωνους χώρους 11 επί 11, οι οποίοι και διαθέτουν προθαλάμους «απολύμανσης και αποδυτήρια».Στο σχέδιο, το οποίο παρουσίασε η «Μπιλντ», αναγράφεται καθαρά «θάλαμος αερίων».
Ανάμεσα στα σχέδια, υπάρχουν και αυτά των κρεματορίων, στα οποία μπορεί κανείς να διαβάσει ότι κατασκευαστές των φούρνων στους οποίους απανθρακώνθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ήταν η εταιρεία Topf, ενώ στους χώρους που ονομάζονται «αποθήκες πτωμάτων» υπάρχει η υποσημείωση: «Προβλέπεται επέκταση σε περίπτωση αυξημένων αναγκών».
………..
Περισσότερα: http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=12732128