Ειδήσεις

11 Δεκ 2008

Ανακάλεσε την παραίτησή του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας μετά από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Όπως εξήγησε στον Α 9,89 η παρέμβαση του ΠτΔ, ήταν αυτή που στιγμάτισε την ζωή του, αλλά και την καριέρα του.
Ο κ. Χρήστος Κίττας, υποστήριξε πως αν εδώ και χρόνια, είχαν ακούσει τα κόμματα τις εκκλήσεις του και είχαν συναινέσει στη διαμόρφωση μιας καλής παιδείας, η νεολαία και η χώρα δεν θα είχαν σήμερα αυτά τα προβλήματα.
Δήλωσε μάλιστα ότι αισθάνεται υπεύθυνος για το γεγονός ότι έχει διαρραγεί μεταξύ άλλων η σχέση των παιδιών με τους δασκάλους τους.
Τέλος, εξέφρασε τη λύπη του για τις βολές που εξαπέλυσε γνωστός δικηγόρος εναντίον του ΠτΔ.

2 σχόλια:

Unknown είπε...


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ ΜΑΣ

Εσείς κ. Κίττα δεν ήσασταν εκείνος που τοποθετήσατε ΚΑΙ τις δύο κόρες σας στο Πανεπιστήμιο, ενώ άλλοι νέοι με σπουδές και μεταπτυχιακά δεν μπορούν να βρουν ούτε μία θέση και αποτελούν την γενιά των 600 ευρώ;

Είναι γνωστό ότι σχεδόν όλοι οι πανεπιστημιακοί έχουν τακτοποιήσει συγγενείς και φίλους στα πανεπιστήμια, την στιγμή που άλλοι, και μάλιστα νέοι, με μεγάλη δυσκολία τα βγάζουν πέρα.

Εσείς κ. Κίττα δεν ήσαστε;
οι καθηγητές συνηθίζουν να ροκανίζουν ειδικά και ευρωπαϊκά κονδύλια για να μπορούν να τοποθετούν συνεργάτες, δηλαδή ημέτερους.

Συνέχισε ο κ. Κίττας λέγοντας ακόμα ότι υπέστη ζημιές και το πανεπιστημιακό εντευκτήριο του Κωστή Παλαμά, που μάλιστα είχε πρόσφατα ανακαινιστεί.

Εσείς κ. Κίττα δεν ήσαστε που ξέρετε ότι το κτήριο αυτό είναι "κλειστό club" των πανεπιστημιακών για τις εκδηλώσεις και τις δεξιώσεις τους, ενώ οι φοιτητές δεν έχουν καν πρόσβαση;;;

Εσείς κ. Κίττα δεν ήσαστε;

Ας παραιτηθήκατε κύριε Κίττα, ασφαλώς θα βρεθεί κάποιος σαν εσάς - ισως και καλύτερος - για να σας αντικαταστήσει. Στο κάτω κάτω κύριε Κίττα, τόσο καιρό δεν επαναστατούσατε εναντίον νοσηρών καταστάσεων.
Εσείς επαναστατήσατε εναντίον των... επαναστατημένων, εσείς είστε δάσκαλε!

Ανώνυμος είπε...

TI EGINE?

EXEI KI ALLA PAIDIA NA DIORISEI H EXEI KI ALLA PROGRAMMATA NA ROKANISEI???