Ειδήσεις

10 Ιαν 2009

Μια "αστυνομική διαταγή" του 1907


Μήνυμα αναγνώστη
......
Δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια αλλά έχει πλάκα...

2 σχόλια:

Δ' Ενδειαν Δένδιαν Ν. είπε...

Γαμώ τα υπουργεία σου!

Από tsaousa
...via apnea

Σε φυλακή τριτοκοσμικής χώρας, οι κρατούμενοι ελεεινοί και βρώμικοι, έκλαιγαν τη μοίρα τους. Μια μέρα μπαίνει ο διευθυντής στο κελί και τους λέει: «Ρεμάλια σήμερα θα αλλάξετε σώβρακα». Kι ενώ αυτοί άρχισαν να χειροκροτούν, ο διευθυντής συμπληρώνει: «Εσύ θα αλλάξεις μ΄ αυτόν κι εσύ μ΄ εκείνον».

Έτσι ακριβώς έγινε ο ανασχηματισμός χθες.

Ο Χατζηδάκης πήρε το υπουργείο Ανάπτυξης και θα παραδώσει το Μεταφορών στον Στυλιανίδη, ο οποίος θα παραδώσει το υπουργείο Παιδείας στον Σπηλιωτόπουλο που θα παραδώσει το υπουργείο Τουρισμού στον δεν θυμάμαι ποιον, πάντως όχι στον Αλογοσκούφη.
Ο Αλογοσκούφης δεν αντάλλαξε σώβρακο με κανέναν σύντροφο. Αντίθετα αυτουνού, του πήρανε τα σώβρακα.
Βέβαια, ο καλός μας Πρωθυπουργός άφησε χωρίς σώβρακα και όσους αναμείχθηκαν στα σκάνδαλα Siemens και Βατοπαίδι για να μάθουν άλλη φορά.
Τον Στυλιανίδη επειδή δεν αρτήθηκε με τα σκάνδαλα αλλά πήγε μονάχα στα μπουζούκια το βράδυ της δολοφονίας του Αλέξανδρου, τον τιμώρησε λίγο και του άλλαξε θρανίο.

Εγώ ήθελα να τιμωρήσει και την Φάνη Ματαπάλι Πετραλιά, που όλο σαβουρντιάζεται και πέφτει. Επίσης τον Σουφλιά, που του λείπει ένα δόντι στο πλάι και δεν πάει να το φτιάξει. Και φυσικά τη Ντόρα για το κακό της γούστο, αφού πήρε δώρο της μαμάς για τα Χριστούγεννα από την Prada.

Τον Αβραμόπουλο όμως, καλά έκανε και τον άφησε στο υπουργείο Υγείας, γιατί εξυγίανε το ΕΣΥ ο άνθρωπος. Θα ξεχάσω που βγήκαν τις γιορτές οι γιατροί και οι νοσοκόμες του Γενικού Νίκαιας και μάζευαν ψιλά με ντενεκάκι στα φανάρια, για να αγοράσουν γάζες και Betadine; Τέτοια οικονομία στο ΕΣΥ ποιος άλλος υπουργός μπορούσε να κάνει;
Τελευταία δε, που άρχισαν να αυτοκτονούν οι ασθενείς για να ξεμπερδεύουν, υπάρχει πληθώρα ελεύθερων κλινών όσο ποτέ άλλοτε.
Όχι, μπράβο στον Πρωθυπουργό που δεν αφήνει τα ταλέντα να χάνονται.

Το ίδιο έκανε και με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος αφήνει έργο στο υπουργείο Τουρισμού. Συγκεκριμένα το έργο του Τάκη Βουγιουκλάκη "Χάρισε μου το γουνάκι σου".
Σήμερα δε, πρώτα φοράει φακιόλι, σφουγγαρίζει κι ύστερα παραδίδει.
Τέτοια ευσυνειδησία. Άμα η γυναίκα είναι νοικοκυρά...
Τον αναβάθμισε ο Πρωθυπουργός ακριβώς γι αυτό το λόγο.
Γιατί, να έχεις το Τουρισμού και να παίρνεις το Ανάπτυξης, είναι προαγωγή σου λέει.
Στο υπουργείο Τουρισμού μπορείς αν θες να ξύνεις τα αρχίδια σου και δεν τρέχει μια. Ενώ στο Παιδείας καλείσαι να τα έχεις ξυσμένα από το σπίτι.
Το ίδιο ισχύει και για το υπουργείο Ανάπτυξης. Αναβαθμίστηκε και ο Χατζηδάκης, γιατί το Μεταφορών που είχε πριν, τι είναι; Ένα κωλοϋπουργείο είναι.
Τι καταλαβαίνουμε δηλαδή, όλα τα υπουργεία ίσα κι όμοια;
Στο κωλοϋπουργείο Πολιτισμού π.χ. έβαλε τον Σαμαρά. Ο οποίος τα ξύνει 20 χρόνια και είναι έμπειρος.
Όχι, μπράβο του Πρωθυπουργού που τιμά και τους βετεράνους.

Οι κακόβουλοι φυσικά λένε πως ο ανασχηματισμός δεν σηματοδοτεί πολιτικές ανατροπές και γι αυτό δεν κέρδισε τις εντυπώσεις.
Τι μαλακίες είναι αυτές;

Οι βουλευτές της κυβέρνησης το μόνο πράγμα που μπορούν να σηματοδοτήσουν είναι τα σώβρακα: το κίτρινο μπροστά, το καφέ πίσω.

StudioA-blog είπε...

Σας θυμίζουμε απλώς ότι κάποτε διαμαρτυρόσασταν για τους αναγνώστες που έγραφαν άσχετα σχόλια, σε άσχετες αναρτήσεις.

Αυτό, σήμερα εσείς το κάνετε κατά κόρον...