Ειδήσεις

21 Ιαν 2009

Συνελήφθη ο Νικήτας Μαυρίκης που κατηγορείται για τη μεγάλη ληστεία στην Alpha Bank Καλαμάτας με λεία 400.000 ευρώ!

Μήνυμα αναγνώστη
.......
Ο Νικήτας Μαυρίκης είναι πρώην αστυφύλακας, με 16 συνολικά χρόνια από τη ζωή του στις φυλακές...


Συνελήφθη προχθές το απόγευμα στο Διακοφτό Αιγιαλείας ο 52χρονος Νικήτας Μαυρίκης που, μεταξύ άλλων, κατηγορείται ως βασικός ύποπτος για τη μεγάλη ληστεία της 30ής Οκτωβρίου 2008 στο υποκατάστημα της Alpha Bank στην Καλαμάτα με λεία 400.000 ευρώ!
………
Συνεχίζεται…

Η σύλληψη έγινε, μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, όταν ο Μαυρίκης δεν σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας για έλεγχο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον καταζητούμενο έξω από το Διακοφτό.

Στον έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητό του βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο με κομμένη κάννη, μια κουκούλα, αρκετά φυσίγγια, ενώ νωρίτερα είχε πετάξει όπλο από το παράθυρο.


Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα Αιγίου για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες που διέπραξε κατά την καταδίωξη και τη σύλληψή του και τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθεί στην Καλαμάτα για να απολογηθεί για τη ληστεία στην Alpha Bank.


Σημειώνουμε πως, για τη ληστεία στην Alpha Bank έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί μια γυναίκα ενώ καταζητούνται δυο ακόμη άτομα.

Θυμίζουμε πως στις 25 Νοεμβρίου δημοσιεύθηκε αποκλειστική συνέντευξη του Νικήτα Μαυρίκη στην εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ", όπου κατέθεσε την άποψή του σχετικά με την συγκεκριμένη κατηγορία που του προσάπτουν οι Αστυνομικές Αρχές.


Ο Νικήτας Μαυρίκης είναι πρώην αστυφύλακας, με 16 συνολικά χρόνια από τη ζωή του στις φυλακές...***Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στην "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'' και την οποία αναδημοσιεύσαμε...
http://trifylianews.blogspot.com/2008/11/alpha-bank.html


Από: http://trifylianews.blogspot.com/2009/01/alpha-bank-400000.html