«Το ελληνικό λάδι ποιοτικά είναι άριστο. Εμείς καταφέρνουμε να το θάβουμε: δεν το προωθούμε σωστά, το πουλάμε χύμα αντί να το τυποποιούμε. Και βέβαια αφήνουμε περιθώρια και για άλλα: Είχε μπει το ελληνικό λάδι στην κινέζικη αγορά και με καλά ποσοστά, μπήκαν πολλοί αεριτζήδες, έδωσαν ποσότητες δεύτερου λαδιού και το ενδιαφέρον έπεσε κατά πολύ», λέει ο ελαιοπαραγωγός κ. Μπραουδάκης, που τυποποίησε μόνος του το προϊόν του.
.....
Περισσότερα: Τα Νέα
Ειδήσεις
28 Ιαν 2009
«Πουλάω το λάδι μου στο Ίντερνετ χωρίς να περιμένω επιδοτήσεις»
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
1 σχόλια:
την καλύτερη δουλειά κάνει
Δημοσίευση σχολίου