Ειδήσεις

28 Φεβ 2009

Έκτακτη Ανακοίνωση του απεργού πείνας Θεόδωρου Τενέζου

Μήνυμα αναγνώστη
.....
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 15:30 στάθμευσε στην γωνία Πατησίων και Κότσικα μπροστά στον χώρο που κάνω απεργία πείνας ένα αυτοκίνητο κλειστού τύπου βαν και ξεφόρτωσε συνεργείο με τρεις υπαλλήλους.
Οι εν λόγω υπάλληλοι κάνανε εργασίες στο κουτί που υπάρχει δίπλα από την κολόνα που είναι τοποθετημένη η κάμερα της Ασφαλείας.
….
Συνεχίζεται…

Η κάμερα αυτή είναι ακριβώς πάνω από εμένα και παρακολουθεί κάθε τυχόν κίνηση.
Έξαφνα τέσσερα άτομα με κράνη και ρόπαλα αρπάξανε τα μηχανήματα επισκευής χτυπώντας και βρίζοντας και έφυγαν τρέχοντας από την οδό Κότσικα.
Σε ερώτηση μας γιατί τους επετέθησαν μας ανέφεραν ότι είχαν έρθει για να απενεργοποιήσουν την κάμερα της Ασφαλείας που βρίσκεται από πάνω μου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που το συνεργείο βρισκόταν εδώ ήρθε κύριος … με γυαλιά και μας υπέδειξε ότι απαγορεύεται να έχουμε κάμερα και να δείχνουμε τα πρόσωπα των ανθρώπων και ρωτούσε για τον κάθε έναν-έναν από εμάς ξεχωριστά ποιοι ήμαστε.
Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι εδώ και τέσσερις ώρες περίπου η κεντρική είσοδος της Επιτροπής Ανταγωνισμού έχει κατεβάσει ρολά . . .
Ας βγάλει ο κάθε ένας τα δικά του συμπεράσματα
Το γεγονός καταγγέλλεται στην Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας
Τενέζος Θεόδωρος
Σχόλιο :

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον απεργό πείνας, μας πιστοποίησε ότι η παραπάνω ανακοίνωση είναι δική του.
Επίσης μας διαβεβαίωσε ότι το Α.Τ. της περιοχής του είναι ενήμερο και ότι τον διαβεβαίωσαν ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Ν.Ζ.

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/02/blog-post_5334.html