Ειδήσεις

29 Απρ 2009

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Πέμπτη 30.4.09

Άστατος καιρός προβλέπεται για αύριο στην Δυτική και Βόρεια Ελλάδα ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μόνο στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 6 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και στα νότια.

Συνεχίζεται…

Πιο αναλυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές καταιγίδες περιμένουμε για αύριο Πέμπτη στην Δυτική και Βόρεια χώρα κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με κάποιες αραιές νεφώσεις στα κεντρικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν και τα 6 Βeaufort. H θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 24 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα από 9 έως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 13 έως 23 βαθμούς.


Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις λίγο πιο αυξημένες τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 ίσως και 24 βαθμούς.


Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές μπόρες τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς.


Από: http://kairikaxristos.blogspot.com/2009/04/30409.html