Την πρώτη φορά που ο κ. Κώστας Μαλάμος από το Αγρίλι Μεσσηνίας προσέφερε στους φίλους ένα κίτρινο καρπούζι από την παραγωγή του, εκείνοι αντέδρασαν θεωρώντας ότι ήταν... άγουρο. Όταν όμως δοκίμασαν, διαπίστωσαν ότι παρά τη διαφορά στο χρώμα, η γεύση του καρπουζιού ήταν ίδια.
...
Συνεχίζεται...
«Στην περιοχή μας, την επαρχία Τριφυλίας Μεσσηνίας βγαίνουν τα πλέον πρώιμα καρπούζια σε ολόκληρη την Ευρώπη», λέει ο 48χρονος αγρότης. «Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα και να πειραματιστούμε με νέες καλλιέργειες και ποικιλίες, και να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της αγοράς, αφού η παραγωγή μας εξάγεται σχεδόν ολόκληρη στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη».
Περισσότερα: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4510134&ct=1
Ειδήσεις
3 Απρ 2009
Κίτρινα... καρπούζια
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου