Ειδήσεις

20 Ιουν 2009

Μία παλιά προκήρυξη πού είχε δημοσιευθεί στά ΜΜΕ και στο διαδίκτυο - Να γιατί οι αναρχικοί δεν είναι αλληλέγγυοι σε δολοφονίες

Μήνυμα αναγνώστη
…….

Να γιατί οι αναρχικοί δεν είναι αλληλέγγυοι σε δολοφονίες, να γιατί οι αναρχικοί δεν θα αφήσουν ΚΑΝΕΝΑΝ να ποινικοποιήσει τον αγώνα τους, να γιατί δεν θα αφήσουμε κανένα να συκοφαντήσει τις ιδέες μας καί το κίνημα!
ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και σταματήστε να μιλάτε για σχέσεις αναρχικών και εγκλήματος!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ......
……
Συνεχίζεται…

μιά παλιά προκήρυξη πού θά θυμηθεί ο Πέτρος Καρσιώτης.Νά γιατί οι αναρχικοί δέν είναι αλληλέγγυοι σέ δολοφονίες,νά γιατί οι αναρχικοί δέν θά αφήσουν ΚΑΝΕΝΑΝ νά ποινικοποιήσει τόν αγώνα τους,νά γιατί δέν θά αφήσουμε κανένα νά συκοφαντήσει τίς ιδέες μας καί τό κίνημα!
ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ καί σταματήστε νά μιλάτε γιά σχέσεις αναρχικών καί εκλήματος!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ......

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ Χ.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ,ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

15 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ"...ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΔΙΑΚΗΡΗΣΣΟΥΜΕ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ...


ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2004 ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Φ.ΣΥΡΙΓΟΥ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΩΣ "ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ "ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ" ΚΑΙ "ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ".ΕΡΧΕΤΑΙ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Χ.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ "ΕΝΟΧΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ,ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ.


ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ(Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ "ΑΠΟΦΑΓΙΑ" ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ Ν.ΑΣΙΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΟΠΛΟ" ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΤΙΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.


ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ "ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ",ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ,ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ ΟΛΟΤΕΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ "ΜΙΛΗΣΕ" ΜΕ 15 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ Χ.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ.


ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΟΣΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ "ΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ" ΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ "ΣΚΑΝΔΑΛΗ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΠΥΡΟΚΡΟΤΗΤΗ",ΣΤΙΣ "ΕΝΕΔΡΕΣ" ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ",ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ!


ΑΔΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙ ΟΙ "ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ "ΤΡΟΜΟΝΟΜΩΝ" ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ "ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ" ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ "ΔΥΣΦΗΜΗΣΟΥΝ"!


ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΚΕΥΩΡΙΑ Ή ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ,ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ,ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ "ΥΠΗΡΕΣΙΑ","ΣΠΕΙΡΑ","ΚΛΙΚΑ","ΜΑΦΙΑ" Ή "ΦΡΑΞΙΑ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ!


ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΩΣ ΦΑΡΣΑ!!!
ΚΑΙ ΟΣΗ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ή Η ΣΤΥΓΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΣΤΙΣ 5/12/2003 ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΕΝΟΣ ΑΓΡΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΛΗΘΟΣ" ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ Ή ΕΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΤΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ "ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ"(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΕΥΘΥΝΗ" ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ)!


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,"ΕΝΣΤΟΛΟΙ" Ή ΟΧΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ,ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ Ή ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ.


ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑΣΤΗΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΩΡΟ" ΠΟΙΟΣ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ?


ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ,ΣΤΑΛΙΝ,ΠΙΝΟΣΕΤ,ΜΠΟΥΣ,
ΣΑΡΟΝ,ΠΟΥΤΙΝ Ή ΛΑΝΤΕΝ,ΜΠΑΣΑΓΕΦ ΚΑΙ ΖΑΡΚΑΟΥΙ ΞΕΒΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ!
ΦΤΑΝΕΙ!


ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ "ΨΑΧΝΕΤΑΙ" ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΕΝΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ "ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ"!
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ "17Ν"("Ν" ΧΩΡΙΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ "Ε.Ο").
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ!ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η κα ΑΞΑΡΛΙΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ '74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.


ΑΥΤΟ ΤΟ "ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ"!
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!


ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ,ΤΟΥΣ "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ,ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗ!ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΙ,ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΤΑ!ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!
Συλλυπητήρια στούς συγγενείς τού Χ.Αμανατίδηπρωτοβουλία-ευθύνη:


oμάδα "ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ"


ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ


ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...Αυτή είναι γνώμη των λίγων. Οι πολλοί με τις πράξεις τους άλλα μας έχουν δείξει.

Η πρόσφατη ομολογία ενός αναρχικού για την δολοφονία, δείχνει την επικρατούσα άποψη.Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις; Μηπως την εγραψε ο Πέτρος όταν ξύπνησε μέσα του ο Κρουπότκιν;
Ελεος!
Πάνε μια "ε-βολτα" στο Ινδυμίντια και εκεί θα θεις να μιλάνε τα συντρόφια και οι ομοιδεάτες των αλητοσεχταράδων! Που δεν επικαλούνται τον ...κρουπότκιν αλλα τις σφαίρες που "πολτοποίησαν"(!) τον "μπατσο γουρούνο δολοφόνο"
Μη μας τρελλάνετε....εντελώς

Ανώνυμος είπε...

απ ότι θυμάμαι είναι οι "αναρχικοί" που συνομιλούν με τον ...Καρατζαφέρη!

Μιλάμε για τους ...αυθεντικούς αναρχικούς! Σαν τους Αντιφα και τους Τερμιναλ 911!