Ειδήσεις

27 Ιουν 2009

Ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον κατέρριψε όλα τα ρεκόρ στη διαδικτυακή πύλη "Yahoo!"

Η διαδικτυακή πύλη «Yahoo!» ανακοίνωσε την Παρασκευή πως ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον την προηγουμένη κατέρριψε πολλά ρεκόρ, ιδιαίτερα εκείνο του μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών στη σελίδα «Yahoo! News», ξεπερνώντας εκείνον που καταγράφηκε την ημέρα της εκλογής του Μπαράκ Ομπάμα.
….
Συνεχίζεται…

"Η «Yahoo! News» κατέγραψε απόλυτο ρεκόρ σε αριθμό ξεχωριστών επισκέψεων, με 16,4 εκατομμύρια ανθρώπους, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 15,1 εκατομμυρίων" που καταγράφηκαν την ημέρα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών στις 4 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η Yahoo! στο επίσημο μπλογκ της διαδικτυακής πύλης. "Το άρθρο με τίτλο 'Ο Μάικλ Τζάκσον επειγόντως στο νοσοκομείο' έλαβε τα πιο πολλά 'κλικ' στην ιστορία μας: κατέγραψε το απίστευτο νούμερο των 800.000 κλικ σε διάστημα δέκα λεπτών. Η ανακοίνωση του θανάτου του προκάλεσε 560.000 κλικ σε δέκα λεπτά", διευκρίνισε ο Νίκι Ντούγκαν, ένας επίσημος μπλόγκερ της πύλης.

Ο συνολικός αριθμός των σελίδων που συμβουλεύθηκαν οι χρήστες του διαδικτύου στο «Yahoo! News» ήταν, αντίθετα, χαμηλότερος εκείνου που καταγράφηκε σε άλλα γεγονότα, όπως η ορκωμοσία του Ομπάμα τον Ιανουάριο, η επομένη της ορκωμοσίας και ο τυφώνας Άικ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η «Yahoo!» έκανε επίσης μία σύνοψη των θεμάτων που προκάλεσαν τις περισσότερες αναζητήσεις στην ιστοσελίδα της από την Πέμπτη (ημέρα του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον στις ΗΠΑ), ιδίως "αισθητική χειρουργική", το φαρμακευτικό σκεύασμα "Demerol" που έχει αναφερθεί ως πιθανή αιτία θανάτου ή ακόμα "πώς να κάνετε το moonwalk", την εμβληματική χορευτική κίνηση του Μάικλ Τζάκσον.


Από: ΑΠΕ