Ειδήσεις

27 Μαρ 2009

Ζώα - "Επιτήδειοι" κλέφτες - Βίντεο

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οικολόγοι – Πράσινοι: Να πέσουν επιτέλους οι κουκούλες της υποκρισίας και της κοινωνικής αναλγησίας

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ

Να πέσουν επιτέλους οι κουκούλες της υποκρισίας και της κοινωνικής αναλγησίας

Τις τελευταίες βδομάδες, πληθαίνουν τα κρούσματα κατάφωρης παραβίασης στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την ανοχή της κοινωνίας. Σε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα διάχυτης κι ανεύθυνης βίας, γενικευμένης οικονομικής και κοινωνικής ανασφάλειας και απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων περνούν απαρατήρητα.
….
Συνεχίζεται…

Αντ’ αυτού η «κοινωνία του θεάματος» όπου ζούμε, συμψηφίζοντας ανθρώπινες ζωές με σπασμένα τζάμια, επιτάσσει και υποθάλπει την αυθαίρετη επίδειξη κρατικού «τσαμπουκά», με την επιχειρούμενη νομοθετική ενίσχυση των μηχανισμών καταστολής και περιορισμού των ατομικών ελευθεριών, λες και η έλλειψη περισσότερου και πιο «αποτελεσματικού» αστυνομικού κράτους είναι το πρόβλημα.


Η συγκλονιστική ιστορία της Κατερίνας Γκουλιώνη, που βρέθηκε νεκρή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δεμένη πισθάγκωνα με χειροπέδες στη διάρκεια της εκδικητικής μεταγωγής της από τις φυλακές της Θήβας σε σωφρονιστικό κατάστημα της Κρήτης, μας αφήνει άφωνους και -αν επιβεβαιωθεί- μας γυρνάει στο Μεσαίωνα. Η Γκουλιώνη είχε πρωτοστατήσει στις κινητοποιήσεις των κρατουμένων γυναικών για τη βελτίωση των συνθηκών στις φυλακές και με επιστολή της ένα μήνα πριν το θάνατό της προς τον Συνήγορο του Πολίτη είχε καταγγείλει την εξευτελιστική πρακτική της υποχρεωτικής κολπικής εξέτασης από αναρμόδια πρόσωπα στις γυναικείες φυλακές.


Οι καταγγελίες των εργαζομένων στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Πάτρας για τη φασιστική συμπεριφορά των διοικούντων και τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης των εγκλείστων μας συγκλονίζουν, όπως και ο πρωτοφανής εμπαιγμός του συνόλου των κρατουμένων της χώρας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η μη ικανοποίηση των αιτημάτων τους για πιο ανθρώπινες συνθήκες κράτησης και μεταγωγών μετά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις τους.


Η απόφαση του Αρείου Πάγου, που δικαίωσε επιχείρηση η οποία απέλυσε εργαζόμενο επειδή ήταν φορέας AIDS, είναι απίστευτη, όπως και η απόφαση του ΟΑΕΔ να εξαιρέσει από προγράμματα απασχόλησης απεξαρτημένων χρηστών τους καταδικασθέντες με βάση το νόμο περί «ναρκωτικών». Τέτοια γεγονότα αποκαλύπτουν τον υφέρποντα ρατσισμό μιας υποκριτικής κοινωνίας, που αρέσκεται να επιδεικνύει τον ανθρωπισμό της και την κοινωνική ευαισθησία της προς τους πάσης φύσεως «περιθωριακούς», φτάνει να μην ενοχληθεί προσωπικά.


Ο ξυλοδαρμός, στις φυλακές Αλικαρνασσού, του αντιεξουσιαστή Γιάννη Δημητράκη από έγκλειστους παρακρατικούς Χρυσαυγίτες με επικεφαλής τον περιώνυμο Περίανδρο (Αντώνη Ανδρουτσόπουλο), ο οποίος αναθάρρησε μετά την πρόσφατη ευνοϊκή γι’ αυτόν δικαστική απόφαση για τη δολοφονική απόπειρα εναντίων 3 μελών του φοιτητικού κινήματος, φανερώνει ότι το παρακράτος μπορεί να δρα ανενόχλητο ακόμη και μέσα στα σωφρονιστικά καταστήματα, υπό την ανοχή προφανώς των εντεταλμένων για την τήρηση της τάξης οργάνων. Σημειωτέον ότι ο Δημητράκης είχε ζητήσει τη μεταγωγή του σε άλλες φυλακές, επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή του, αίτημα που αγνοήθηκε επιδεικτικά από τη διεύθυνση των φυλακών.


Τέλος, η εκδικητική και νομικά διάτρητη στάση της πολιτείας απέναντι στους ανήλικους συλληφθέντες στη Λάρισα που κατηγορούνται με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο, με αφορμή τα γεγονότα του Δεκέμβρη, που ακολούθησαν την αδιανόητη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από αστυνομικό, αποκαλύπτει ότι οι Ναζί δεν ήταν οι τελευταίοι που εφάρμοσαν την αρχή της «συλλογικής ευθύνης».


Μετά απ’ όλα αυτά, και άλλα παρόμοια γεγονότα με πρωταγωνιστές μετανάστες και Έλληνες πολίτες, που συνήθως αγνοούμε γιατί δεν φτάνουν ποτέ στη δημοσιότητα, αναρωτιέται κανείς για ποιο «κράτος δικαίου» και ποια «ευνομούμενη κοινωνία» μιλάμε. Ως Οικολόγοι Πράσινοι, που πρώτοι απ’ όλους και από θέση αρχής στεκόμαστε απέναντι στην κάθε λογής βία, πιστεύουμε ότι για να έχουμε δικαίωμα, ως κοινωνία, να ζητάμε να βγουν οι γνωστές «κουκούλες», οφείλουμε να απαιτήσουμε, προς πάσα κατεύθυνση -κράτος, κοινωνικές ομάδες, τους ίδιους μας τους εαυτούς- να πέσουν και οι κουκούλες της υποκρισίας, της απάνθρωπης αδιαφορίας και της κοινωνικής αναλγησίας.


Αν δεν αναλάβουμε προσωπικά -ο καθένας κι η καθεμιά μας- τις ευθύνες μας για όσα συμβαίνουν γύρω μας, τα χειρότερα καραδοκούν.



Σε αυτό το πλαίσιο:


· Απαιτούμε την απόσυρση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης και καλούμε τους δικηγορικούς συλλόγους και τους νομικούς να διεκδικήσουν την απαξίωση των μέτρων


· Απαιτούμε να σταματήσει το «κουκούλωμα» υποθέσεων κρατικής και αστυνομικής αυθαιρεσίας


· Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των κρατουμένων της χώρας αλλά και του Συντονιστικού Κοινής Δράσης για τους συλληφθέντες του Δεκέμβρη στη Λάρισα




· Καλούμε την εξεγερμένη νεολαία να μην αναζητά διέξοδο στην ατελέσφορη βία αλλά να οικοδομήσουμε την άλλη κοινωνία που ονειρευόμαστε μέσα από την αυτόνομη δημιουργία και την αυτο-οργάνωση



Η Εκτελεστική Γραμματεία

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δημιουργία Δημοπρατηρίων στις 13 περιφέρειες της χώρας

Ο πληθωρισμός στη χώρα μας είναι εν πολλοίς εισαγόμενος. Οι τιμές των δημητριακών διεθνώς, για τους γνωστούς λόγους, έχουν εκτιναχθεί στα ύψη. Ωστόσο, μπορούμε να συγκρατήσουμε τις τιμές στα οπωροκηπευτικά, με τη δημιουργία δημοπρατηρίων αγροτικών προϊόντων και στις 13 περιφέρειες της χώρας τα οποία θα λειτουργούν με όρους χρηματιστηρίου.
..
Συνεχίζεται…

Παράλληλα, θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στους ίδιους τους παραγωγούς, κάτω από συγκεκριμένους όρους και κριτήρια, να αποκτήσουν ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα. Με τα μέτρα αυτά είναι βέβαιο ότι θα αποδυναμωθεί ο ρόλος των μεσαζόντων, θα υπάρξει διαφάνεια στις τιμές και θα αμβλυνθεί η ψαλίδα μεταξύ τελικών τιμών και τιμών παραγωγού. Ακόμη, θα πρέπει να ενθαρρυνθεί η δραστηριοποίηση των συνεταιριστικών οργανώσεων στον τομέα της διακίνησης και διάθεσης των αγροτικών προϊόντων, ώστε να μπορούν να προωθούν στην κατανάλωση τα προϊόντα χωρίς υπερβολικές επιβαρύνσεις».

http://filiatranews.blogspot.com/2009/03/13.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στη χώρα των Στρουμφ

Στη χώρα με τα γαλάζια ανθρωπάκια, τη χώρα των Στρουμφ, μετά την αποχώρηση του Παπα-Στρούμφ, ο νέος αρχηγός Καραμα-Στρούμφ συγκαλεί συμβούλιο υπουργών. Από στιγμή σε στιγμή θα αρχίσουν να εμφανίζονται όλοι: Η Ντορίτα, πρώτη και καλύτερη (μη χάσει!), ο Γκρινιάρης (υπεύθυνος των οικονομικών), ο Προκόπης (για τις εσωτερικές υποθέσεις), ο Χουζούρης (με τα τρενάκια του), ο Χαχαρούλης (για τα παιδάκια), ο Λιχούδης (με τα μολυβένια στρατιωτάκια), ο Ξεφτέρης (που μεριμνά για τον οικισμό του γαλάζιου Στρουμφοχωριού) κι ο Σπιρτούλης (με τα καραβάκια του).

.
Συνεχίζεται...
Ένα στρουμφο-σάντουιτς είναι απαραίτητο για τον αρχηγό που ήδη στέκεται μπροστά στον καθρέ-φτη και μασουλώντας αρχίζει να συλλογίζεται και να …προβάρει την εισήγησή του!…Δύσκολη κατάσταση! Πρέπει να πάρω επειγόντως μέτρα, αλλιώς μαύρο φίδι με περιμένει! Η Ντορίτα δεν είναι πια η Στρουμφίτα, το κοριτσάκι με το χαμόγελο, μεγάλωσε, έχει βέβαια ακόμη το χαμόγελο, αλλά θυμίζει πιο πολύ το χαμόγελο του …νεκροθάφτη όταν περιμένει πολλούς «πελάτες»! Αμ, ο άλλος, ο Παπανδρούφ, που από το πολύ γκρέιπ φρουτ ξέβαψε και …πρασίνισε, στη γωνιά μού την έχει στημένη, αν γλιστρήσω και πέσω! Κι έχω και τα στρουμφάκια που, από τότε που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Δρακουμέλ, ξεθάρρεψαν, ξοδεύουν, ζητούν να τρώνε όλο και πιο πολύ, δεν χορταίνουν εύκολα, γκρινιάζουν και σιγομουρμουρίζουν. Ο Δρακουμέλ ήταν μια κάποια λύση, είχαν το φόβο του και ξεχνιόντουσαν. Αφού δεν υπάρχει πια, πρέπει να βρω, να εφεύρω έναν νέο Δρακουμέλ!

Αν τους υποσχεθώ κι άλλα στρουμφο-ευρώ, σε λίγο τα οικονομικά μου δεν θα φτάνουν ούτε για μεταχειρισμένα παιχνίδια playstation! Είναι γεγονός, υπάρχει κρίση! Η στρουμφο-χώρα μας περνάει κρίση κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν! Είναι ανάγκη να επιβληθούν μερικοί φόροι ακόμη , λίγες περικοπές σε άσκοπες σπατάλες (γιατί να καταναλώνουν κρέας κάθε βδομάδα, να περιορίσουν τη σπατάλη σε μία φορά το 15μερο, μην πω το μήνα!) Θα εξηγήσω στον Γκρινιάρη και τον Προκόπη πώς πρέπει να τους ανακοινώσουν τα μέτρα. Αυτοί είναι πολυλογάδες και με το πολύ μπλα μπλα θα τους ζαλίσουν και στο τέλος θα πειστούν για την αναγκαιότητα της νέας στρουμφο-λιτότητας! Πρέπει να το παραδεχτώ, έχω όραμα και σχέδια για τη Στρουμφο-χώρα!

Αρχίζω να …με θαυμάζω! Βέβαια, μαζί με τον Παπανδρούφ θ’ αρχίσουν να φωνάζουν τα βαμμένα κόκκινα, ροζ ή σκούρα μπλε στρουμφάκια! Θα ξεσηκώσουν τα στρουμφο-πιτσιρίκια και τους στρουμφο-διαμαρτυρόμενους και θ’ αρχίσουν να φωνάζουν, να τρέχουν και να κάνουν άνω κάτω τα μαγαζιά του στρουμφο-χωριού! Πρέπει και γι’ αυτούς να πάρω μέτρα! Ω, ναι! Θα στείλω τα στρουμφ με τις στολές να μαζέψουν μανιτάρια, να τα βράσουν και με το ζουμί τους που θα τους ρίχνουν θα τα κάνουν να κλαίνε, μέχρι να μετανιώσουν που βγήκαν στους δρόμους! Και για να μην ξαναφορέσουν στρουμφο-μάσκες και στρουμφο-κουκούλες, θα βάλω μεγαλύτερο φόρο, τόσο που να μην τους φτάνουν τα λεφτά να ξαναγοράσουν μάσκες και κουκούλες ούτε κι όταν το θερμόμετρο δείχνει 20 υπό το μηδέν! Και για να μη μαθαίνουν από μικρά να κρύβουν το πρόσωπό τους, θα πω στο Χαχαρούλη να απαγορεύσει και το «κρυφτό» και το «φτου, ξελευτερία!» και κείνο το ύποπτο μωρο-παίχνιδο «Κούκου! Τσα!» Ε, όχι να μαθαίνουμε και τα μωρά να κρύβουν το πρόσωπό τους! Ένα στρουμφ δεν κρύβει ποτέ το πρόσωπό του, ακόμα και στο παιχνίδι! Και μην ξανακούσω ούτε να ξαναδώ στρουμφο-μπάτμαν και στρουμφο-ζορό! Φτάνει πια! Η χώρα πρέπει να πάει μπροστά! Και γι’ αυτό χρειάζεται ηγέτη με όραμα, με μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον, έναν ηγέτη που θα αφουγκράζεται τον παλμό και τις ανάγκες των Στρουμφ, έναν ηγέτη, δηλαδή, σαν εμένα…

…Πραγματικά, είμαι αχτύπητος! Με θαυμάζω! Με την εισήγησή μου θα τους αφήσω άφωνους ό-λους με πρώτη τη Ντορίτα με το χαμόγελο που σκοτώνει! Διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε, είμαι καταπληκτικός!

Μα, που είναι το playstation; Θα το πήραν τα μικρά! Τα μπαγάσικα, βιάζονται να κυβερνήσουν! Του μπαμπάκα τους έμοιασαν!

*Ευχαριστώ τον haki για τις 2 φωτογραφίες!!!

Από: http://ourgreektv.blogspot.com/2009/03/blog-post_7697.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δυο "ποντικίνες" πιάστηκαν στη "φάκα" στη Νάουσα

Δύο γυναίκες - διαρρήκτες 59 και 19 ετών συνέλαβε η αστυνομία στην Νάουσα να παραβιάζουν με κατσαβίδι πολυκατοικίες και να "αδειάζουν" τα διαμερίσματα... Οι "ποντικίνες" μετά τη σχετική δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βέροιας για τα... περαιτέρω.

.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ανακοίνωση

Η πλήρης απομαγνητοφώνηση των επίμαχων συνεντεύξεών μου, καταδεικνύει ότι:

1. Από Μ.Μ.Ε. μου αποδίδονται δηλώσεις που ουδέποτε έκανα.

2. Αναφορικά με δηλώσεις που όντως έχουν καταγραφεί, προκύπτει ότι εσφαλμένα (ελέω μοντάζ) μου απεδόθησαν προθέσεις τις οποίες δεν είχα.

Τονίζω ότι λέω ναι στην κριτική, αλλά όχι στη διαπόμπευση και τις προσωπικές ύβρεις.
Θεωρώ ότι η ακρίβεια των λεγομένων μου θα αποδειχτεί στο άμεσο μέλλον και πάντως, εκτός «αέρα».

Ν. ΜΑΝΕΣΗΣ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ληστεία στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο στη Ν. Φιλαδέλφεια

Τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο που βρίσκεται στην οδό Δεκελείας 99 και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Η ληστεία της Παρασκευής λίγο πριν κλείσουν τα δημόσια ταμεία...
.....
Λεωνίδας Καπερναράκος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς συμμετέχει και υποστηρίζει την προσπάθεια της WWF για την Ώρα Της Γης

Ενημερώνουμε και καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας να συμμετέχουν στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», όλοι οι κάτοικοι του Δ.Δ. Επτάλοφου του δήμου Κρουσσών στο νομό Κιλκίς, ενημερώθηκαν από τα μέλη του συλλόγου για το πόσο σημαντική είναι αυτή η απλή κίνηση και πως μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι.
….
Συνεχίζεται…


Τι είναι η Ώρα της Γης.

Η Ώρα της Γης (EARTH HOUR) ξεκίνησε ως μία εκστρατεία ευαισθητοποίησης που καλούσε τους πολίτες του Σίδνεϊ για να σβήσουν τα φώτα τους ένα βράδυ, για μια ώρα. Η ενέργεια αυτή σύντομα μετατράπηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες ενάντια στην κλιματική αλλαγή παγκοσμίως. Φέτος, στις 20.30 το Σάββατο 28 Μαρτίου, καλούμε τους πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα – την Ώρα της Γης. Στόχος μας είναι να συμμετάσχουν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι, σε περισσότερες από 1000 πόλεις, και όλοι μαζί να αποδείξουμε πως είναι δυνατόν να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.


Η Ώρα της Γης ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας με τη συμμετοχή 2.2 εκατομμυρίων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που έσβησαν τα φώτα τους για μία ώρα. Μόλις έναν χρόνο αργότερα η εκστρατεία μετατράπηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα για το κλίμα με τη συμμετοχή 100 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 35 χώρες. Παγκοσμίως γνωστά κτίρια και τοποθεσίες όπως η γέφυρα Golden Gate και το Κολοσσαίο, σκοτείνιασαν για μία ώρα και μετατράπηκαν σε σύμβολα ελπίδας για ένα πρόβλημα που γίνεται κάθε ώρα και πιο έντονο.


Η Ώρα της Γης 2009 απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα στον πλανήτη. Μας καλεί να δράσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες για ένα βιώσιμο μέλλον. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους και θα ενώσουν για μία ώρα τις ζωές για το μέλλον του πολύτιμου πλανήτη μας.


Περισσότερες από 64 χώρες συμμετέχουν στην Ώρα της Γης 2009. Αυτός ο αριθμός μεγαλώνει καθημερινά, καθώς οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως μία τόσο απλή ενέργεια, όπως το να σβήσουν τα φώτα τους, μπορεί να έχει τόσο μεγάλη συμβολή στην έλευση της αλλαγής.


Η Ώρα της Γης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης.
http://www.wwf.gr

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

http://akrites.madblog.gr/
akriteseptalofou@yahoo.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για άλλη μια φορά... "φταίνε άλλοι"

Εξομοίωση ορίων ηλικίας γυναικών - ανδρών στο δημόσιο και τις Ένοπλες δυνάμεις.
Για άλλη μια φορά... για την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο... φταίνε άλλοι.
"Η κυβέρνηση έδωσε τη μάχη, (σ.σ. αλλά δεν φταίμε γιατί) ήμασταν μειοψηφία στην επιτροπή.
Φταίνε οι άλλοι που ήταν και πλειοψηφία στην επιτροπή!!!!



Αν αυτή η δήλωση του κ. Λυκουρέντζου δεν είναι καθαρή ομολογία αποτυχίας, τότε τι είναι;

Έστω και ότι οι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ήταν ανεπαρκείς και ανίκανοι, αυτοί τί έκαναν για να αναπληρώσουν αυτό το κενό; Σίγουρα τίποτα. Απλοί παρατηρητές, όπως σε όλες τις διαπραγματεύσεις της σημερινής κυβέρνησης στην Ε.Ε.
Ακούμε, σκύβουμε το κεφάλι και υπακούμε. Τίποτε άλλο.

Το έχω παράπονο. Μια φορά να βγουν και να πουν, "φταίμε εμείς", "δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε", "δεν προσπαθήσαμε αρκετά"... μια φορά, βρε παιδί μου!

Σχετικά: Οι γυναίκες θύματα της κούρασης και της αδιαφορίας...
.
Από: http://krogias.blogspot.com/2009/03/blog-post_3125.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για άλλη μια φορά... "φταίνε άλλοι"

Type your summary here

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γεύμα στο Χίλτον για Ντόρα και Σουφλιά

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της υπουργού Εξωτερικών, η συνάντηση, που είχε ήδη προγραμματιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, αναβλήθηκε και έγινε τελικά χθες, αμέσως μετά την Κυβερνητική Επιτροπή, επειδή δεν υπήρχε άλλος κενός χρόνος στο πρόγραμμα της κυρίας Μπακογιάννη.
Αν και στην κυβέρνηση υπενθυμίζουν ότι οι δύο κορυφαίοι υπουργοί είχαν συναντηθεί ξανά πριν από ένα μήνα, πολλοί στο κυβερνητικό στρατόπεδο εκτιμούν ότι ο σκοπός της συνάντησης ήταν να διαλύσει τις σκιές και τις ανησυχίες που έχουν δημιουργήσει οι φήμες για τις ηγετικές φιλοδοξίες του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ.
Μάλιστα, κάποια κυβερνητικά στελέχη εκτιμούσαν ότι η συνάντηση ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι ο κ. Σουφλιάς και η κυρία Μπακογιάννη δεν είναι απέναντι αλλά βρίσκονται σε συνεννόηση και έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας.
....
Περισσότερα: Ελεύθερος Τύπος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...