Ειδήσεις

8 Μαρ 2008

"Βλέπουν" Τρίτο Βαλκανικό Πόλεμο το 2013

Ένα άκρως προκλητικό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες σε ιστοσελίδα του διαδικτύου.
Τούρκοι, Βούλγαροι και Αλβανοί κηρύσσουν στη χώρα μας τον Τρίτο Βαλκανικό Πόλεμο, εισβάλλουν στα εδάφη μας και νικητές παρελαύνουν στην Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα.
Και όλα αυτά το 2013, δηλαδή, σε πέντε χρόνια.


15 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ είπε...

μομισαν οτι η ελλαδα ειναι το σπιτι του καραμανλη αλλα ξεχασαν την χρυση αυγη!!!!!ακουστε καλα τι λεν οι μαθητες κατω τ αχερια απο τους εθνικιστες!!!!!!! http://greeksite-ese.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι που δεν κατάλαβα βρε παιδιά. Μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι οι ιστοσελίδες αυτές είναι γραμμένες σε άπταιστα ελληνικά Πώς γίνεται αυτό;
Φίλιππος Μ.

Unknown είπε...


Αυτός εδώ είναι.


Ουδέν κρυπτόν στο Internet.
Περιποιηθείτε τον on the air!

Δείτε τον πατώντας στο λινκ εδώ.

Registrant ID:D11517340232666
Registrant Name: Nikolaos Stoidis
Registrant Organization: Private Registration US
Registrant Street1: P O Box 99800
Registrant City: EmeryVille
Registrant State/Province: CA
Registrant Postal Code: 94662
Registrant Country: US
Registrant Phone: 001-510-595-2002

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...


Διαβάσατε τι έγραψε ο πρώτος "σχολιαστής";


Τα παιδιά σας, εσείς, έτσι θέλετε να τα δείτε;;;

"Ο/Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ" τέτοιος είναι!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο (ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ) ΤΡΑΒΑ ΜΑΘΕ ΚΥΡΙΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!!ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ!!!! ΜΗΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΗΤΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ????? http://greeksite-ese.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Αν ετοιμάζονται για πόλεμο το 2013 την πατήσανε, αφού όπως λέει ο Πατέρας Μάξιμος το 2012 θα γίνει η β΄παρουσία.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι να μην αρχισουμε και εμεις οι Ελληνες να διεκδηκουμε εδαφη απο την Βορεια Ηπειρο και απο τη FYROM? Ετσι κι αλλιως εχουμε μεγαλο Ελληνικο στοιχειο σε αυτα τα μερη που υποφερει και καταπιεζεται.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι να μην αρχισουμε και εμεις οι Ελληνες να διεκδηκουμε εδαφη απο την Βορεια Ηπειρο και απο τη FYROM? Ετσι κι αλλιως εχουμε μεγαλο Ελληνικο στοιχειο σε αυτα τα μερη που υποφερει και καταπιεζεται.

Unknown είπε...

@
Ο/Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ είπε...
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο (ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ)


Δεν μας είναι χρήσιμοι σε τίποτα οι απόγονοι των ναζί γερμανοτσολιάδων και θαυμαστές της φιλοσοφίας της Γερμανίας του Μεσοπολέμου, ούτε των εγκληματιών κατά της Ελλάδας και Ανθρωπότητας.
Αυτά και μαθήματα πατριωτισμού από φασίστες καταδότες Ελλήνων Πατριωτών δεν δεχόμαστε.

Θα σας ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον,
δεν θα πεθάνει μόνος,
ΤΣΑΚΙΣΕ τον!

Ανώνυμος είπε...

Οι σκοπιανοί λένε οτι είναι Μακεδόνες, οι βούλγαροι θρακιώτες το ίδιο και οι ρουμάνοι κτλ . Αυτά κατέβασαν οι γκλάβες των αμερικάνων για να κόψουν τις συνδέσεις με το σλαβικό στοιχείο και την "μαμα Ρωσσία".
Ψάξτε στο ιντερνετ τι λένε οι Βούλγαροι για την ιστορία της Σόφιας.

Ανώνυμος είπε...

min to gelate den ine astio tha sas po mia istoria.
imoun se ena party stin nea yorki prin apo 25 xronia se ena filiko spiti ke eki itan enas kirios pou ton evlepa gia proti fora mas ipe oti o adelfos tou ide sto white house harti tis evropis melontiko ke i ellada den ipirxe os ellada otan ton rotisame leptomeries sopase ke den mas ipe tipota allo. emis pou to akousame gelasame alla tora me afta pou ginonde ston kosmo to thimame ke me exi piasi megalos fovos.vlepete den exoume ke kanenan exipno politiko na vlepi mprosta ine olli kathisterimeni mono tin tsepitous. kala tha kani o ellinikos laos na xipnisi.

Ανώνυμος είπε...

Μένω στο Περιστέρι Και εχθές το βράδυ για δεύτερη φορά δύο Αλβανοί χτύπησαν τον μικρό τον γιό μου (16 ετών ) και του πήραν το κινητό και κάποια χρήματα.
Δεν είναι κανένα κορόιδο αλλά όταν ο αλός είναι οπλισμένος με μαχαίρι τι να κάνει το παιδί.
Θέλω να μου πεις τι θα πρέπει να κάνουμε ως Έλληνες πολίτες να βγαίνουμε τα βράδια έξω και όποιον βλέπουμε άσπρο σκύλο μαύρο σκύλο να τον στέλνουμε;
Γιατί έχουν καταντήσει έτσι την Ελλάδα αυτοί που την κυβερνούν τόσα χρόνια
πράσινοι μπλε κόκκινοι με όλοι αυτήν την σαβούρα που μας έχουν μαζέψει εδώ και είναι ανίκανοι να προασπίσουν τα δικαιώματα των Ελλήνων.
Έχουμε αναλογιστεί τι θα γίνει αν συμβεί και χρειαστεί να στρατευτούν κάποιες ηλικίες (βλέπε χτεσινό video σχετικά με τον 3ο Βαλκανικό Πόλεμο ) με ποιόν εχθρό θα τα βάλουμε με τον υποτιθέμενο εξωτερικό η με τον εσωτερικό που πλέον μας έχει καταλάβει.

Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι μόνοι μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ είπε...

ο θεος απολλωνας ειναι φασιστας????διαβαστε να μαθετε και μετα μιλατε!!!!!ποιοι θα μας τσακισετε????αυτοι που γεμιζουν τον ευαγγελισμο απο επιθεση εθνικιστων!!!!προδοτες συνομοτες και νεοτεξικοι στις αποθηκες εχουμε χλμ σχοινι!!!! http://greeksite-ese.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

kalispera paidia.eidame tin selida apo tin ekpompi tou alpha.kai apofasisame na tin riksoume.eimaste mia omada pou asxoloumaste me hacking tools programmata pc help.Crazynet xakers team.tha rixnoume kathe site me anthelliniko periexomeno.parakalo steilte mas kai alla tetoia site.gia na ta riksoume.auti tin propaganda de ti goustaroume. email : antwnisgreece@hotmail.com