Ειδήσεις

8 Μαρ 2008

Εισαγγελέας για την απεργία της ΔΕΗ

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς προκειμένου να διερευνηθούν καταγγελίες συνδικαλιστών ότι οι διακοπές ρεύματος γίνονται με σκοπιμότητα αλλά και μετά από αίτημα του πρόεδρου της ΔΕΗ, Τάκη Αθανασόπουλου αλλά και μετά από
Δύο εισαγγελείς πρωτοδικών εξετάζουν έως αργά το βράδυ μάρτυρες στην Ευελπίδων για να διαπιστώσουν τις αιτίες του χάους που επικρατεί στη χώρα. Η εξέταση των μαρτύρων αναμένεται να συνεχιστεί και την Κυριακή.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Σανιδάς αναφέρει ότι "το δικαίωμα της απεργίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ οριοθετείται αφενός από το δικαίωμα του κοινωνικού συνόλου στην ακώλυτη απόλαυση του κοινωνικού αγαθού του ηλεκτρικού ρεύματος και αφετέρου από την αποτροπή της διακινδύνευσης να προκληθούν καταστροφές στα εργοστάσια και λοιπές εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ρεύματος".

10 σχόλια:

Unknown είπε...


Once again... κατάπτυστος!


Γιάννης Μανώλης, ο βουλευτής της ΝΔ και συνδικαλισταράς επαγγελματίας προβοκάτωρ.

Είπε στο δελτίο του ALPHA Mar. 8, 2008 ώρα 20:15:
«[…] να αποδείξουν οι εργαζόμενοι ότι δεν είναι αυτοί που κατεβάζουν τους διακόπτες! […]»

...και μετά να αποδείξουν - συμπληρώνουμε εμείς - και ότι δεν είναι ελέφαντες, έτσι, επειδή ο Ψευτόγιαννος το αποφάσισε! Δεν κατηγορούνται οι εργαζόμενοι αλλά η Διοίκηση της ΔΕΗ για την σύνταξη προγράμματος "έκτακτων" διακοπών και την έκδοση εντολών για την πραγματοποίησή τους.

Ευτυχώς ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!

Ρε ψευτόγιαννε, πάλι ψέματα λες; Πάλι προβοκάρεις;
Ντροπή και αυτοσεβασμό, δεν έχεις... ούτε για δείγμα;

Ανώνυμος είπε...

Χθες η ομάδα μας στη Ελλάδα ήταν 3 ώρες με γεννήτρια που ευτυχώς προβλέψαμε να έχουμε.

Ενα περίεργο πράγμα όμως, μόλις επενέβη ο εισαγγελέας, αμέσως αυξήθηκαν τα αποθέματα ενέργειας και σταμάτησαν οι διακοπές!

Τι "ανακυκλώσιμες" και αηδίες!

Εισαγγελέας λέγεται η νέα μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας, η μέθοδος του μέλλοντός μας...

:-)

Ανώνυμος είπε...

Με την βενζίνη θα το κάνουμε αλα γαλλικά αν ανέβει και άλλο, είδα ένα άρθρο που έλεγε ότι στην Γαλλία το βραδύ σπάνε τις αντλίες στα βενζινάδικα και φουλάρουν τα αυτοκίνητα λόγω τις αυξημένης τιμής των καυσίμων.

StudioA-blog είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Επι τέλους ας σταματήσει το παραμύθι από τότε που δεν εγγίζει το ασφαλιστικό τους δημοσιογράφους (ξεχωριστό Ταμείο) αλλάξαν στάση και το μόνο πρόβλημα είναι το ποιος κατεβάζει το διακόπτη αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη και δρώντας σαν πέμπτη φάλλαγγα.
Επί τέλους το ασφαλιστικό αφορά όλο τον ελληνικό λαό ασ το βάλουμε στις σωστές του διαστάσεις.
Είναι θέμα πρωτίστως διαχείρισης και όχι ορίων ηλικίας .
νομίζετε πως αν το οριο παει στα 100!!! χρόνια τα ταμεία θα αποκτήσουν ανθηρά οικονομικά; αν δεν σταματήσει η ληστρική διαχείριση!!!

StudioA-blog είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΕΚΑΣΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝΤΟΣ?
ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

KAI META ΛEME ΓIATI EXOYME ΠPOBΛHMA ME TH MAKEΔONIA. EΔΩ H ΔEH THN EXEI AΠAΛEIΨEI AΠO TO XAPTH ΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

THN KHΦHΣIA ΔEN THN EIΔA ΣTIΣ ΔIAKOΠEΣ! XAPHΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας,
Με οργή βιώνουμε τις διακοπές ρεύματος σε καθημερινή βάση. Αν δεν είναι φασισμός αυτό τί είναι¨?
Εφόσον υπάρχει επάρκεια ρεύματος όπως λέει η ΓΕΝΟΠ και όλα είναι προβοκάτσια της διοίκησης τότε λυπάμαι αλλά τόσοι υπάλληλοι δεν χρειάζονται.
Εμείς που δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα δεν μπορούμε να κάνουμε απεργία αλλά και αν κάναμε δεν θα βλάπταμε τους διπλανούς μας.Είναι ωραίο και εύκολο να κάνεις απεργία με την σιγουριά του Δημοσίου.Ας έρθουν μια β΄λολτα από τον Ιδιωτικό τομέα.

Να βρουν άλλο τρόπο διαμαρτυρίας. Είναι φασισμός να μας επιβάλουν να περνάμε τα βράδια μας στο σκοτάδι. Έλεος πια με τους προνομιούχους.