Ειδήσεις

4 Ιουν 2008

Τριακόσια τριάντα ευρώ το μήνα σε όσους έχουν εισόδημα κάτω από 400 ευρώ μηνιαίως

Μέσω του νέου Ταμείου κατά της Φτώχειας η κυβέρνηση σκοπεύει έως το Σεπτέμβριο να στηρίξει τις οικονομικά ασθενείς κοινωνικές ομάδες.
Το βοήθημα που πρόκειται να δοθεί μέσω αυτού του ταμείου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, 330 ευρώ το μήνα.
Θα το πάρουν άποροι και όσοι έχουν εισόδημα κάτω από 400 ευρώ το μήνα.



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Μικροί, Φτηνοί, Κενοί και Κουτοπόνηροι


Του Αγίου

Όταν η Αθήνα πλημμυρίζει, η ΕΡΤ παίζει: «καταστροφικές πλημμύρες έφερε στο δυτικό ημισφαίριο το Ελ Νίνιο».

Όταν η Ελλάδα καίγεται, η ΕΡΤ λέει: «στο έλεος της πύρινης λαίλαπας παρθένα δάση από τον Αμαζόνιο μέχρι το Λιανοκλάδι».

Όταν η χώρα μας καταντά το βασίλειο του κερδοσκόπου συναγωνιστή της κυβέρνησης, η ΕΡΤ διαπιστώνει: «Βουλιάζει η Ευρώπη από το κύμα ακρίβειας – σωσίβιο στους 27 ρίχνει ο Κώστας Καραμανλής».

Αυτή είναι η γραμμή άμυνας της κυβέρνησης και του κόμματος, το οποίο μας διαβεβαιώνει ότι δεν έλαβε την επιταγή της Siemens!

Αυτοί είναι οι γελοίοι στους οποίους ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού λαού εμπιστεύτηκε την ψήφο του. Αυτοί είναι οι άγαρμποι μιμητές των χειρότερων ημερών του ΠΑΣΟΚ.

Χαρείτε τους! Μικροί, φτηνοί, κενοί και κουτοπόνηροι, παρέδωσαν την κοινωνία στην πλέον κερδοσκοπική αγορά της Ευρώπης και βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στην μίζα διασκεδάζουν κιόλας με την δυστυχία του κόσμου.

Χειροκροτήστε λοιπόν το μπουλούκι των θεατρίνων που εξουσιάζει την πολιτική σκηνή, σε σκηνοθεσία Νταβά και με την ευγενική χορηγία της Siemens. Σκηνικά, κοστούμια και υποβολή: Αλέξανδρος Λυκουρέζος, βραβευμένος και για την παράσταση στο σκάνδαλο Μαξίμου-Ζαχόπουλου.

Στην Ελλάδα με την μεγαλύτερη, σε σχέση με τον πληθυσμό και την συμμετοχή στο ΑΕΠ, γεωργία, όπου οι τιμές καταναλωτή εμφανίζουν την διπλάσια σχεδόν αύξηση σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης, κυβερνά ένας πρωθυπουργός ο οποίος επιχειρεί να εμφανίσει το πρόβλημα της χώρας, πρόβλημα της ΕΕ.

Όπως ακριβώς το σκοπιανό δεν είναι δικό μας πρόβλημα, αλλά του ΝΑΤΟ! Το πρόβλημα του Αιγαίου πρόβλημα της ΕΕ! Και το κυπριακό πρόβλημα του ΟΗΕ!

Εμείς, να το ξέρετε δεν παράγουμε προβλήματα, μόνον τα καταναλώνουμε και έτσι αυξάνεται ο εισαγόμενος πληθωρισμός και ο τιμάριθμος!

Δεν ξέρω αν με εννοείτε…αν όχι κατεβαίνω από την έδρα της πολιτικής οικονομίας και δίνω τη θέση μου στο αχτύπητο δίδυμο Καραμανλή-Αλογοσκούφη για να συνεχίσει την παράσταση στέλνοντας επιστολή στον πρόεδρο της Κομισιόν, από τον οποίο ζητεί - με μια ημέρα καθυστέρηση και αφού έχει ήδη μπει στην ατζέντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το θέμα του υψηλού πληθωρισμού - να εξεταστεί κατά την Σύνοδο Κορυφής (19- 20 Ιουνίου) η λήψη μέτρων κατά της ακρίβειας!

Έτσι κάνανε πάντα τα μπουλούκια, εξειδικεύονταν στην κακότεχνη παντομίμα, την οποία παρουσίαζαν ως κλασσικό ρεπερτόριο στους υπηκόους του βασιλείου της αρπαχτής.

Άλλωστε, όπως φαντάζομαι, συμβούλεψε τον κ. Καραμανλή ο έμπιστος του ποινικολόγος - ναυαγοσώστης Αλ. Λυκουρέζος, η διατήρηση της «ακρίβειας» στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, συμβάλλει καθοριστικά εκτός από την διασκέδαση της υπόθεσης και την λυτρωτική διάσταση του ζητήματος από την δημοσιότητά του και στην υποβάθμιση του οργίου με το πολιτικό χρήμα που διένειμε η Siemens σε αυτούς που… δεν πήραν την επιταγή.

Η επιτυχία δεν είναι βέβαια του Λυκουρέζου, ούτε καν του Ρουσόπουλου, πρέπει να αποδοθεί ακριβοδίκαια σε αυτούς που ανήκει: στους νταβάδες και στο ολοκληρωτικό σύστημα ενημέρωσης που έστησαν.

Μπράβο παιδιά, καταφέρατε ακόμη και την ταχυδακτυλουργική αφαίρεση του αντιγράφου με τις επιταγές της Siemens, από τον Λυκουρέζο να κρύψετε!

Ας καταθέτει η γυναίκα που έκανε το παιχνίδι με τις επιταγές ότι αντίγραφα του φακέλου με τα στοιχεία «παρέδωσα στον εκπρόσωπο της Debevoise -Plimpton». Αυτός ο φάκελος έκανε φτερά και δεν περιήλθε στα χέρια του εισαγγελέα, καθώς δεν εμπεριήχετο στα στοιχεία, τα οποία του παρέδωσε ο πληρεξούσιος της εταιρείας, Αλέξ. Λυκουρέζος!

Έλα τώρα «Άγιε» που βάζεις και θαυμαστικό, αποσιωπητικά ταιριάζουν καλύτερα…