Ειδήσεις

18 Ιουν 2008

Τι διαβάζουμε για τη Siemens; Δέκα εκατ. μάρκα «μίζα» σε υπουργό του ΠΑΣΟΚ το 1998;

Ποσό 10 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων δόθηκε το 1998 ως "μίζα" σε υπουργό του ΠΑΣΟΚ για τον καθοριστικό ρόλο που είχε στην κύρωση και εφαρμογή των προγραμματικών συμφωνιών του ΟΤΕ. Το ποσό δόθηκε σε υποκατάστημα μικρής καναδικής τράπεζας στη Γερμανία, μετά από υπόδειξη συνεργάτη του πολιτικού σε στέλεχος της θυγατρικής Siemens, ο οποίος το παρέδωσε στη μητρική εταιρεία στο Μόναχο.Το σημείωμα δεν έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου που ερευνά την υπόθεση Siemens. Ωστόσο του έχει υποδειχθεί έγγραφο που περιλαμβάνει ενδείξεις για την ροή τής υψηλής μίζας.
.........
Από: http://www.skai.gr/

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Είναι η ώρα της δικαίωσης.

Φωνάζαμε πολλά χρόνια πριν για τα άδεια frames. Φωνάζαμε για τις ασυμβατότητες firmware. Φωνάζαμε για την υπερευαισθησία στον θόρυβο και την επίπεδη φασματική ισοστάθμιση των ψηφιακών Siemens σε σχέση με την αντίστοιχη του ανταγωνιστή. Χαρακτηριστικό το συγκριτικό αποτέλεσμα μεταξύ των κέντρων πχ την Νέας Σμύρνης (ανταγωνιστής) και την Καλλιθέας. Χαρακτηριστική η έλλειψη τερματικών καρτών για τα DSLAMs. Χαρακτηριστική η προσπάθεια να «ταιριάσει» το firmware γραμμένο για Γερμανία με το Ελληνικό δίκτυο που πλησίαζε τεχνικά περισσότερο με το Γαλλικό. Χαρακτηριστικές και οι άπειρες ώρες που σπαταλήσαμε στο τηλέφωνο μιλώντας πότε με το ένα κέντρο πότε με το άλλο και πότε με την εποπτεία.

Ηρθε η ώρα της εκδίκησης για όσα τραβήξαμε όλοι οι τότε συνδρομητές (οικιακοί και PRI) με τα κωλοκέντρα που λόγω της μίζας αγόρασε ο βρωμιάρης.

Αλλά, μόνο το καγκελάκι... μπορεί να κάνει την διαφορά!