Ειδήσεις

24 Σεπ 2008

Καθηγητής στο Αρσάκειο σκότωσε τη γυναίκα του και πήγε στην αστυνομία να δηλώσει την εξαφάνισή της με το πτώμα της στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του

Στις 16 Σεπτεμβρίου είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 36χρονης συζύγου του. Όπως ομολόγησε εχτές, την σκότωσε χτυπώντας την με σίδερο, έβαλε το πτώμα της στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του και πήγε στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει τη δήθεν εξαφάνισή της.
Μετά, με το πτώμα στο πορτ παγκάζ γυρνούσε στην Αττική ψάχνοντας να βρει τρόπο να εξαφανίσει το πτώμα.
Κατέληξε στην πλατεία Πικιώνη της Φιλοθέης όπου άνοιξε έναν λάκκο και την έθαψε!
Στη συνέχεια αποτάθηκε ακόμα και σε ιδιωτικό αστυνομικό δίνοντάς του εντολή να ερευνήσει την εξαφάνισή της!
Σημειώστε ότι ο δράστης είναι καθηγητής μουσικής στο Αρσάκειο της Εκάλης.
Οι οικογένειά του υποστηρίζει ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά η οικογένεια της νεκρής αρνείται ότι αντιμετώπιζε το παραμικρό πρόβλημα υγείας και λέει ότι αυτό το ανέφερε στην Αστυνομία απλώς για να πετύχει καλύτερη μεταχείριση .

Διαβάστε και: Σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε σε πλατεία της Φιλοθέης!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κυριοσ Γιαννης δν ειναι δολοφονος και οποιος τον χαρακτηριζει ετσι ειναι ηλιθιος... .i.

Ανώνυμος είπε...

o kos. giannis htan o klalyteros daskalos pou 8a mporousa na exw..dn einai me kamia dunami dolofonos!!!!mas agapouse k mas frontize san tis kores tou matiou t!!!htan o kalyteros apo olous mas!!! kurie gianni sas agapame!!!!

Ανώνυμος είπε...

το μόνο που έχω να πώ είναι ότι λυπάμαι και ταυτόχρονα ΦΟΒΑΜΑΙ!!! Τα νέα παιδιά ενός από τα καλύτερα ιδιωτικά της Αθήνας ευλογούν έναν στυγνό δολοφόνο! Με πιάνει πανικός να φαντάζομαι ότι τα παιδιά μου θα συναναστρέφονται τέτοια άτομα που δικαιολογούν ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα λέγοντας ότι η γυναίκα του έφταιγε και ότι την αγαπούσε, έχουμε χάσει πια κάθε λογική, στο όνομα της αγάπης κάνουμε τα χειρότερα εγκλήματα! Ξέρετε για ισσοροπημένους ανθρώπους υπάρχουν και τα διαζύγια αν δεν σου αρέσει ο σύντροφός σου.

Μια ερώτηση έχω να κάνω στους μαθητές αυτούς...θα δικαιολογούσατε ποτέ τον πατέρα σας να ξαφνικά στο 5ο έτος της ηλικίας σας ή καλύτερα στους 15 μήνες της ζωής σας αναγκαζόσασταν να πάτε 'μπαλάκι' από την μια γιαγιά στην άλλη μην έχοντας σπίτι δικό σας ξέροντας ότι αν πείτε 'μαμά' την νύχτα κανείς δεν θα έρθει?

Ανώνυμος είπε...

οι μαθητές που έδωσαν τα παραπάνω σχόλια για τον καταπληκτικό καθηγητή τους απλά....ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!!