Ειδήσεις

7 Οκτ 2008

Επέστρεψε ο Σταύρος Δαϊλάκης στη Νέα Δημοκρατία - Έπιασε τόπο η επιστολή της Στέλλας Μπεζαντάκου!

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ζήτησε την επανένταξη του βουλευτή Δράμας.



4 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Παμμεγίστως μικρό και ασήμαντο!
Μέγιστως μικρό και ασημαντο πολιτικό γεγονος:

Ο μεγίστως μικρός και ασήμαντος Δαϊλάκης, επιστρέφει στην μεγίστως μικρή και ασήμαντη νεοδημοκρατία.

Τελικά, τα μόνα μεγάλα πράγματα στην ιστορία αυτή, είναι ο μεγάλος του έρωτας για τον Καραμανλή και το μέγιατο μεγαλείο της μεγάλης καλλιτέχνιδας (με το Π κεφαλαίο) με το μεγίστως μεγάλο πνεύμα, που ακούει στο όνομα Μπες en Τάκος!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...


Επάγγελμα βουλευτής.


του SNB

Ως χώρα έχουμε μια πρωτοτυπία. Αν και λίκνο της δημοκρατίας έχουμε γίνει ο τάφος της. Είναι αυτονόητο το ότι ο κάθε υπεύθυνος πολίτης, πέρα από την κομματική του προτίμηση, καλό θα είναι να επιδοκιμάζει και να στηρίζει Δημοκρατικές συμπεριφορές και ενέργειες. Εμείς, σαν ομάδα, πάμε ένα βήμα περισσότερο, πιο μακριά. Επιδοκιμάζουμε και στηρίζουμε την Δημοκρατία υπεράνω και των κομματικών μας προτιμήσεων. Η Δημοκρατία όμως, είθισται να λέγεται, ότι έχει και ένα τίμημα. Το τίμημα της Δημοκρατίας στην χώρα μας φαίνεται είναι η απόλυτη αηδία για σχεδόν το σύνολο των εκπροσώπων μας.

Όταν η ιδιότητα "βουλευτής" μετατρέπεται σε επάγγελμα, όταν η γνώμη εκποιείται στη φτήνια για λίγη εξευτελιστική καριέρα, τότε είναι που η αναξιοπρέπεια μετατρέπεται σε "πολιτική"...
Τότε ακόμα, αποτελεί ανάγκη η ισορροπία, τότε που μόνο η φαντασία και η σάτιρα μπορεί να ισορροπήσουν τα πράγματα και ίσως, διόλου απίθανο, να επαναφέρουν και την πολιτική στην ουσία της.
Δαϊλάκη, ντροπή σου που το έκανες, ντροπή μας που σε υπερασπιστήκαμε όταν για τους δικούς σου, του κόμματός σου, ήσουν ακόμα ο "βαρελόφρων". ΝΤΡΟΠΗ!!!

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τι είναι αυτό το λυτρωτικό για την εικόνα της πολιτικής, έτσι όπως εμείς το φανταστήκαμε...

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...



ΝΔ, όχι πια "κιλόται"...


"Nice Price" ανάρτηση σε Νέα Βέρσιον με μουσική.
Περιέχει το Smash Hit "Condom In A Bottle" σε Live εκτέλεση.