Ειδήσεις

15 Οκτ 2008

Οδός Στηβ Λάλα

Μήνυμα αναγνώστη
.......
ΧΘΕΣ 13 -10- 2008 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΣΤΗΒ ΛΑΛΑΣ" ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΑΥΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΑΦΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...
ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΣΕ "ΣΤΗΒ ΛΑΛΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

………
ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Σ. ΤΡΑΓΑΝΑΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΗΒ ΛΑΛΑΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΗ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ?

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ !

ΑΞΙΟΣ ΛΑΛΑΣ,ΑΞΙΟΣ !!!!!!!

Δ' Ενδειαν Δένδιαν Ν. είπε...


ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ


Μπορεί μεν να είναι Ελληνικής καταγωγής, αλλά όμως είναι Αμερικανός πολίτης. Ασχέτως των συμφερόντων λοιπόν που εξυπηρέτησε, είναι ένας Αμερικανός που εξευτέλισε ΚΑΙ την πατρίδα του, ΚΑΙ την καταγωγή του.

Ευγνωμοσύνη για τις πράξεις του αλλά και αποστροφή για το "ήθος" του.

Ανώνυμος είπε...

Bloopers η μόνη ξεφτίλα είστε εσείς, δεν έχετε τίποτα άλλο να κανετε απο το να τριγυρνάτε στο ίντερνετ να βγάζετε μισθό.

Άξιος ο Λάλας!

Κάτι που σίγουρα δεν θα ειπωθεί ποτέ για εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει εάν είναι αμερικανός πολίτης; Το ποια είναι η πατρίδα σου δεν σχετίζεται με το ότι για τυπικούς λόγους αναγκάστηκες να πάρεις την υπηκοότητα ενός κράτους. Δηλαδή σαν οι Τούρκοι της Γερμανίας αισθάνονται Γερμανοί! Μην τρελαθούμε! Ο Λάλας είναι Έλληνας και ως Έλληνας κρίνεται. Όπως και όλοι μας, ως Έλληνες κρινόμαστε.

Πολύ θα ήθελα αυτή την άποψη να την άκουγε ο ίδιος ο Λάλας από μια γωνιά... Τι θα αισθανόταν ο άνθρωπος... Θυσίασε τα πάντα για την πατρίδα του και έρχονται κάποιοι και του λένε σήμερα για το ήθος του... Ποιο είναι το ήθος των τιμητών!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Κανείς δεν τον υποχρέωσε να ορκιστεί.

Είναι προδότης της πατρίδας του και ντροπή για την καταγωγή του.

Τώρα αν για μερικους, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το συμφέρον πάνω απ' όλα, τότε αυτοί ας ψάξουν αλλού συμμάχους, όχι σε εμας. Εμείς έχουμε ηθικές αρχές και πίστη εκεί (και σε αυτά) που ελεύθερα επιλέγουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ Ο ΛΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΡΑΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

τα γουρούνια πάντα αλληλοστηρίζονται.

Ανώνυμος είπε...

Bloopers θα συμφωνήσω απόλυτα!

Τα γουρούνια πάντα αλληλοϋποστηρίζεστε!

Περαστικά, η βασιλεία σας τελείωσε πριν καν αρχίσει πες χαιρετίσματα στο αφεντικό.

Το κάρβουνο είπε...

Δεν ρωτάτε τον ίδιο καλύτερα να σας πεί αν αισθάνεται Έλληνας η Αμερικάνος;

Ρε δεν πάμε καλά...