Ειδήσεις

16 Οκτ 2008

Απαγόρευσαν σε συνδικαλιστές αστυνομικούς να μπουν σε κέντρα εκπαίδευσης αστυνομικών

Απαγόρευσαν σε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων την επίσκεψη σε κέντρα εκπαίδευσης αστυνομικών ενώ μόλις πριν δυο μέρες επετράπη η είσοδος σε εκπροσώπους Τραπεζών προκειμένου να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.
Διαβάστε τη σχετική επιστολή του προέδρου και του γενικού γραμματέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ.:
.......
Συνεχίζεται...


Αθήνα 16 Οκτωβρίου 2008
Αριθμ. Πρωτ.: 200/7/17α

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Ομοσπονδία προ ημερών και σύμφωνα με το Νόμο, γνωστοποίησε με έγγραφό της, τόσο στον υπεύθυνο των Αστυνομικών Σχολών όσο και στην Αστυνομική Ηγεσία, ότι Αντιπροσωπεία της θα επισκέπτονταν σήμερα 16/10/2008 τα κέντρα εκπαίδευσης όπου εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί αστυνομικοί.
Όλως παραδόξως και χωρίς μια προηγούμενη ενημέρωση, η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας όταν μετέβη στα κέντρα εκπαίδευσης Αυλώνα και Θήβας, πληροφορήθηκε ότι είναι απαγορευμένη η είσοδος και με λίγα λόγια εφόσον το λέει ο «Αστυνόμος» δεν ισχύει ο Νόμος.
Ως γίνεται αντιληπτό πλέον, εισάγονται «νέοι Νόμοι», νέοι μέθοδοι, νέα ήθη και αυτό γιατί; Γιατί το άρθρο 16 του Ν.1264/82 ακυρώνεται στην πράξη και από την άλλη πλευρά μόλις προχθές εκπρόσωποι εμπορικών Τραπεζών εισήλθαν στις αίθουσες των Δοκίμων διαφημίζοντες τα προϊόντα τους, προτρέποντας τους νέους συναδέλφους να ανοίξουν τους επαγγελματικούς τους λογαριασμούς στις τράπεζές τους.
Η Ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη και τον σκεπτικισμό της καθότι προκύπτουν ερωτηματικά για το ποιος είναι ο σημερινός προσανατολισμός της Ελληνικής Αστυνομίας.
Κατόπιν των ανωτέρω, η Ομοσπονδία θα λάβει συγκεκριμένα μέτρα και πρωτοβουλίες, διότι θεωρεί την υγιή εκπαίδευση των αστυνομικών όχι το ήμισυ της περαιτέρω υπηρεσιακής τους σταδιοδρομίας, αλλά το άπαν.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π. Ο. ΑΣ. Υ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας


ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος ΒΛΑΧΟΣ Γεώργιος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα κέντρα εκπαίδευσης είναι στρατιωτικές μονάδες ... μήπως απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιο θέμα.

Φυσικό ήταν να απαγορευθεί η είσοδος αν τα κέντρα δεν είχαν ειδοποιηθεί.

Ανώνυμος είπε...


ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΩΛΙΚΩΝ ΜΥΩΝ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΡΗΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΕ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

ΣΥΝΕΒΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΩΛΟ.


Ανυποψίαστος περιηγείτο σε κεντρικό σαιτ του διαδικτύου ένας 64χρονος καρδιοπαθής, όταν του εμφανίστηκε στο Youtube 50χρονη Ελληνίδα Σκυλού, υποψήφια του ΛΑΟΣ και του επέδειξε αιφνιδίως τα κωλοφάρδουλά της. Ο άντρας, ο οποίος είναι από την Σαουδαραβία και φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι με ευρυζωνική σύνδεση, τρόμαξε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τώρα νοσηλεύεται εκτός κινδυνου.

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση με αποτέλεσμα να συλληφθεί περιφερόμενος στο διαδίκτυο γνωστός κώλος του ΛΑΟΣ, η ξεβράκωτη στρηπτιτζού και να οδηγηθεί στον εκτιμητή κωλ-εύρους. Στην απολογία της η 50χρονη Σκυλού, υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, οτι ήταν σε ηχογράφηση, οτι δεν είδε την κάμερα, οτι δεν πληρώθηκε για το δημόσιο ξεβράκωμα, οτι ξεβρακώθηκε από χόμπυ, ότι θα νοσηλευτεί για επιδειξιομανία, ότι δεν θυμόταν τίποτα και ζήτησε και τα ρέστα στο πρωϊνάδικο της αγαθιάρας του Μπουμπούκου Τηελεβιβλιοπώλη.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Στριπτιζοδικείο Κώλου μετά τις επισημάνσεις «τριάντα χρόνια βαρελάς, τέτοιο πάτο δεν ξανάδα» και «πωπω κολλάρα για πουκάμισα», της επέβαλλε ποινή φυλάκισης μέσα σε στριγκάκι διαρκείας έξι μηνών, υποχρεωτικη χρήση εσωρούχων με τριετή αναστολή, ώστε να φχαριστηθούμε εντωμεταξύ μπανιστήρι, με το αιτιολογικό της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της καλαισθησίας, και των ανεκτών διαστάσεων του φαρδέως κώλου.