Ειδήσεις

12 Νοε 2008

«Προσοχή χειμωνιάζει… Καιρός για Υ…»

Μήνυμα αναγνώστη
.......
Το νέο «Y magazine», το απόλυτο free press περιοδικό της Θεσσαλονίκης – τεύχος Νοεμβρίου- επιτέλους κυκλοφόρησε…
Θα το βρείτε σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.
Σκοπός μας να δώσουμε στους αναγνώστες ένα καθαρά νεανικό περιοδικό που δεν θα το πετάξετε στα…σκουπίδια!
Σε αυτό το τεύχος οι αναγνώστες μας έχουν τη δυνατότητα να:
Ενημερωθούν από τη νέα στήλη του «Y magazine», “Bayatica”, για πρόσωπα, καταστάσεις και ειδήσεις που πέρασαν στα «ψιλά» τον περασμένο μήνα… Εμείς τα εντοπίζουμε και σας τα σερβίρουμε κάπως…bayatica!
Ένα οδοιπορικό Dark Room Story στην μαγευτική Βαλένθια. Εκεί όπου το χρώμα και η ατμόσφαιρα, το σουρεάλ και η ζωντάνια, το κιτς, το χύμα και το «καθώς πρέπει» είναι τέλεια αναμεμειγμένα. Όλα αυτά στην όμορφη Βαλένθια!
«Στην εποχή της μιντιοτρομοκρατίας» από την Άννα Παναγιωταρέα. Η Άννα Παναγιωταρέα για ακόμη μια φορά αγκαλιάζει το «Y magazine» και με το δικό της μοναδικό τρόπο σχολιάζει τα γεγονότα της επικαιρότητας.
Ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης απαντά στις ερωτήσεις της συντακτικής μας ομάδας…
Αποστολή στη Στρατονίκη… Θα σας αφηγηθούμε ένα παραμύθι οικολογικού παροξυσμού, αμαρτωλού παρελθόντος, ελπίδας για το μέλλον και μάλλον, αθόρυβου δυναμίτη. Μια νύχτα στα Μαντεμοχώρια…
Γερμανικό! Μια γνήσια «γερμανική» στήλη που πέφτει μέσα πριν τα γεγονότα συμβούν. Αυτό το μήνα Οι Αμερικάνικες εκλογές και το αποτέλεσμά τους σχολιάζονται από τους συντάκτες του «Y magazine» πριν αυτές συμβούν!
Μια νόστιμη συνταγή από τον μοναδικό Δημήτρη Σταρόβα!
Αποκλειστική συνέντευξη του Στέλιου Κούλογλου στο «Y magazine»: "Το σύστημα Ρουσσόπουλου ήταν ένα σύστημα απόλυτου ελέγχου της ενημέρωσης"…
«Προβλέπουμε» αυτά που κρύβουν τα άστρα μέσα από τα Ζώδια μας… Σας προσφέρουμε προβλέψεις της επικαιρότητας και της ελληνικής πραγματικότητας με το δικό μας μάτι!
Τέλος, και σε αυτό το τεύχος το κείμενου του μοναδικού Γιάννη Σερβετά που θα σας κάνει να χτυπιέστε από τα γέλια…