Ειδήσεις

8 Δεκ 2008

"Μην τους δέρνετε!", "Είναι 15 χρονών παιδιά!""Μην τους δέρνετε!", "Είναι 15 χρονών παιδιά!", "Δεν ντρέπεστε;", "Μας ρίχνουν χειροβομβίδες στα πόδια", "Οι άνθρωποι είναι φονιάδες", "Φωνάξτε εισαγγελέα!".
Αυτά δεν είναι λόγια διαδηλωτών αλλά του ρεπόρτερ του Αlpha radio, Γιώργου Κακούση.
Στο συγκλονιστικό του ρεπορτάζ, εχθές το απόγευμα, απο την Ομόνοια είδε δίπλα του μια διμοιρία ΜΑΤ, να χτυπά παιδιά 15 ετών, αφού τους είχαν περάσει χειροπέδες και ξέσπασε. ........
Συνεχίζεται...

Μαζί του πολίτες όλων των ηλικιών που αγανακτισμένοι γιούχαραν τους αστυνομικούς.
Αυτό το ρεπορτάζ δεν το είδαμε ούτε το ακούσαμε στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Το ηχητικό το ανέβασε ο Παναγιώτης του "Πρόχειρου Τετράδιου".
Πατήστε εδώ για να το ακούσετε.
Ο Γιώργος Κακούσης είναι γνωστός για την καθημερινή εκπομπή "Σεμνά και Ταπεινά", που παρουσιάζει μαζί με τον Δημήτρη Πετρόπουλο στον Alpha Radio, από 13.00 έως 15.00 (εδώ το live stream) και θα τον ακούσω σίγουρα σήμερα!
Το ηχητικό υπάρχει και σε mp3 στο rapishare εδώ

1 σχόλια:

Ιωάννα είπε...

Οι φοιτητές για ακόμη μια φορά δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ χωρίς να έχουν προκαλέσει στο ελάχιστο!Στη Θεσσαλονίκη η πορεία απαρτιζόταν από συγκινητικά μεγάλο αριθμό διαδηλωτών , μέσα σε όλους υπήρχε ένα πολύ μικρό ποσοστό αντιεξουσιαστών γιατί κανείς δεν τους κυνήγησε;Γιατί πάλι την πλήρωσαν αθώοι άνθρωποι;Γιατί μας απαγορεύουν να τιμήσουμε τον Αλέξη;Έλεος...αν κάποιος δεν τους σταματήσει πολύ φοβάμαι πως θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους!