Ειδήσεις

13 Ιαν 2009

Επιβεβαίωση των πληροφοριών, παρά τις διαψεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης, ότι ο αμερικανικός στρατός οργάνωνε τη μεταφορά πολεμοφοδίων μέσω Αστακού

Εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου, ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η αποστολή πολεμοφοδίων μέσω του Αστακού, για λόγους ασφαλείας, επειδή ο τελικός προορισμός του φορτίου, η πόλη Ασντόντ, βρίσκεται κοντά στη Γάζα.
Ο αντισμήναρχος Πάτρικ Ράιντερ δήλωσε ότι η Διοίκηση Θαλασσίων Μεταφορών του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού προκήρυξε διαγωνισμό στις 31 Δεκεμβρίου για τη μεταφορά 325 κοντέινερ με πολεμοφόδια, σε δύο φάσεις, από το λιμάνι του Αστακού με προορισμό το Ασντόντ του Ισραήλ.
......
Συνεχίζεται...

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου πρόσθεσε ότι εξετάζονται οι κατάλληλες ενέργειες για την παράδοση των αντικειμένων στην αμερικανική αποθήκη στο Ισραήλ, χωρίς να δώσει πληροφορίες για την επιχείρηση. Το ελληνικό ΥΠΕΞ είχε διαψεύσει τις πληροφορίες για εμπλοκή της Ελλάδας στον εφοδιασμό των Ισραηλινών με πολεμικό υλικό, μέσω του Αστακού. ''Λυπάμαι για τη δήλωση της κ. Μπακογιάννη, σχολίασε στον Α 9,89, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου, τονίζοντας ότι δε γίνεται καμία μεταφορά υλικού από μία χωρα, χωρίς να υπάρχει η έγκρισή της κυβέρνησης".

Από: Alpha 98,9

1 σχόλια:

Unknown είπε...

you've been flagged.