Ειδήσεις

13 Ιαν 2009

Και οι "Ανένταχτοι Πατριώτες" έξω από τη Βουλή

Μήνυμα αναγνώστη

.............
Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, η Βουλή των Ελλήνων συνεδριάζει για να κυρώσει «Συμφωνία Σταθεροποίησης και Σύνδεσης μεταξύ Ε.Ε. και Αλβανίας». Τήν ίδια στιγμή στην Βόρειο Ήπειρο το Αλβανικό Κράτος εκποιεί και επινοικιάζει για εκατονταετία περιουσίες Βορειοηπειρωτών -παρά τις νόμιμες προσφυγές τους που ακόμα δεν έχουν τελεσιδικήσει- σε τουριστικές πολυεθνικές και κατασκευαστικές καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου. Σε ολόκληρη την Βόρειο Ήπειρο ο Ελληνισμός με αγώνες ανθίσταται των σχεδίων του οικονομικού ξεριζωμού και απαντάει με κινητοποιήσεις που συνοδεύονται από πολύ ξύλο, αθρόες συλλήψεις και βασανισμούς Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, όπως πολύ πρόσφατα στη Νιβίτσα.........

Συνεχίζεται...

Οι Βορειοηπειρώτες αδερφοί μας, που βρίσκονται στα απελευθερωμένα εδάφη της μητέρας Πατρίδας ζητάνε από την Ελληνική Βουλή να αναβάλει προσωρινά την συγκεκριμένη συνεδρίαση και να αποτελέσει αυτό ΜΗΝΥΜΑ προς την πλευρά της Αλβανίας, που αρνείται να αντιληφθεί τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την διάθεση της να προσανατολισθεί ευρωπαϊκά.


...
Συμπατριώτες, δεν τρέφουμε φρούδες ελπίδες, περι ευρωπαϊκών προοπτικών της Αλβανίας -ή της τουρκιας- και δεν πιστεύουμε πως η κυβέρνηση Μπερίσσα σήμερα, Νάνο χθές και Χότζα προχθές, έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό της από την εξαφάνιση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Γι αυτό και αισθανόμαστε την ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να σταθούμε πλάϊ στα αδέρφια μας που δοκιμάζονται ακόμη μιά φορά με το Ελληνικό Κράτος να αδιαφορεί, στα πλαίσια που οι ίδιοι ορίζουν, «μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων με σκοπό να ενημερωθούν οι Έλληνες βουλευτές καθώς και η κοινή γνώμη για την τεράστια αδικία που συντελείται από το αλβανικό κράτος εις βάρως Ελλήνων στην Βόρειο Ήπειρο»... Απέναντι σε αυτούς που δείχνουν να μην καταλαβαίνουν ότι και σε αυτό το μεγάλο Εθνικό μας ζήτημα, οι λύσεις είναι στο χέρι μας.


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΔΟΥΛΩΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΚΕΙ!


……
Από: http://www.patriwtes.gr/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
.............................................
Σε φυλακή τριτοκοσμικής χώρας, οι κρατούμενοι ελεεινοί και βρώμικοι, έκλαιγαν τη μοίρα τους.
Μια μέρα μπαίνει ο διευθυντής στο κελί και τους λέει: «Ρεμάλια σήμερα θα αλλάξετε σώβρακα».
Kι ενώ αυτοί άρχισαν να χειροκροτούν, ο διευθυντής συμπληρώνει:
«Εσύ θα αλλάξεις μ΄ αυτόν κι εσύ μ΄ εκείνον».


''PASOK poisonous''