Ειδήσεις

17 Ιαν 2009

Ένας αστυνομικός για τη δολοφονία του Αλέξη

Μήνυμα αναγνώστη
……

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.
ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ… ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ-ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ- ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΄΄ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ’’.
ΝΑΙ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
…..
Συνεχίζεται…


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ---ΟΠΩΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ(ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ),Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Κ.Λ.Π.,---ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ-ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ-ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ‘’ΤΟ ΓΕΡΙΚΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ’’,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ‘’ΥΠΟΓΡΑΦΗ’’ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ‘’ΑΛΕΞΗ’’ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!!!
ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2 ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 40 ΣΦΑΙΡΕΣ.ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑΥΜΑ!!!
ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 73ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΗΣ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ…ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΗΣΤΕΙΑΣ…ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ!!!
ΧΤΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Ο.Π.Κ.Ε. ΤΗΣ Α.Δ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ… ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ‘’ΑΛΕΞΗΣ’’!!!
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ. ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΗΤΑΝ ‘’ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ’’!!!
ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ‘’ΑΛΕΞΗ’’!!!
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!


2 σχόλια:

Αταίριαστος είπε...

Τελείως πρόχειρα μπορώ να θυμηθώ το περιστατικό στην Κρήτη όπου σε ένα μπλόκο ειδικών φρουρών με επικεφαλής αστυνομικό (αρχιφύλακα), ο οδηγός δεν σταμάτησε σε κλήση (επειδή είχε ένα τσιγαρλίκι). Αποτέλεσμα: ο αρχιφύλακας πυροβόλησε το αμάξι που έφευγε (δεν απειλούσε τη ζωή τους) και σκότωσε τον οδηγό πετυχαίνοντάς τον στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Κι άλλα τέτοια περιστατικά υπάρχουν πολλά και "κατά λάθος" φόνοι έχουν γίνει άπειρες φορές πριν να εφαρμοστεί ο θεσμός του ειδικού φρουρού και του συνοριακού φύλακα.

Ανώνυμος είπε...

Αν αρχίσουμε να απαριθμούμε τις "γκαφες" των εκπαιδευμένων δεν θα αργήσουμε να καταλάβουμε γιατί όλη η Ελλάδα βρίζει την αστυνομία πολύ πριν την ένταξη των συνοριοφυλάκων και ειδικών φρουρών. Ούτως ή άλλως η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποιεί τους ανεκπαίδευτους Σ.Φ. και Ε.Φ. σε θέσεις που ΔΕΝ θα έπρεπε... επόμενως πρόκειται για άλλη μία γκάφα εκπαιδευμένων φωστήρων, μάλλον λόγω ανικανότητας των ίδιων να ανταπεξέλθουν στο έργο τους.