Ειδήσεις

12 Ιαν 2009

Φωτογραφίες με συνθήματα σχετικά με το δολοφονικό χτύπημα στο Διαμαντή Μαντζούνη - Ντροπή!

Μήνυμα αναγνώστη
.....
Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009 στις 6 μ.μ..
Θεσσαλονίκη.
Οδός Αγίου Δημητρίου.
Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από τα συνθήματα που έγραψαν κατά τη διάρκεια της πορείας - τα χαϊδεμένα "παιδιά" πολιτικών και δημοσιογράφων.


Στα ρολά της καμένης Εμπορικής Τράπεζας, απέναντι από το Υπουργείο Βορείου Ελλάδος



Μεταξύ υπουργείου και εκκλησίας Αγ. Δημητρίου

Πρόσοψη του υπουργείου Βορείου Ελλάδος

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτε.
Πριν έναν μήνα δακρύβρεχτοι έκλαιγαν για τον 16χρονο. Έτσι "δικαιολογούσαν" την οργή τους.
Για τον 20χρονο αστυνομικό όμως τους ξέφυγε τι αληθινά έχουν μέσα στην ψυχή τους.

Από: antiparakmi.blogspot.com

Και τώρα διαβάστε τα σχόλια που γράφτηκαν σε αυτήν την ανάρτηση πριν σταματήσουμε να τα επιτρέπουμε:

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Βαρέθηκα να διαβάζω αυτή την αηδία σε όλα τα blogs! Αναζητήστε τους 'συγγραφείς' στους ΜΑΤατζήδες, στους χρυσαυγίτες και στους ΚΥΠατζήδες κοκ. Η βρώμα πάει με την βρώμα!

12/1/09 16:40


Σχόλιο διεγράφη

Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.

12/1/09 17:10


Σχόλιο διεγράφη

Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.

12/1/09 17:38


Σχόλιο διεγράφη

Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.

13/1/09 00:09

Ο/Η the Bloopers team είπε... UPDATE για την απάτη:Αποδεικνύουμε ότι μετά (πολύ μετά) από όποιον έγραψε το πρώτο σύνθημα, το συμπλήρωσε κάποιος άλλος με διαφορετική απόσταση ψεκασμού και άλλο γραφικό χαρακτήρα. Κι ενώ ακόμα το σπρέι δεν έχει καν στεγνώσει, πέφτει και η φωτό με την Panasonic DMZ-TZ1. Ο εντοπισμός ήταν εύκολος, Σαλονίκη, κάπου κοντά στο μαγαζί του Λιάκουρα στη μεγάλη φασιστομάνα του Βορρά. Αστυνομία και χρυσή αυγή μαζί στη μάχη κατά της αλήθειας!Η γραφιστική/εικαστική ανάλυση της φωτό, έγινε από μέλος του καλλιτεχνικού (και εικαστικού) επιμελητηρίου. ...στούμε φίλε!

Κατεβάστε τις φωτό και 2-3 αναλύσεις από εδώ κι εκτιμήστε δεόντως την "πληροφόρηση" που μεταξύ των άλλων στόκων, μας προσφέρει ΚΑΙ ο στούντιος ALPHAς...Αποστέλλομεν υμίν τας πιτσικουλίτσας ημών...

13/1/09 01:13


Ο/Η the Bloopers team είπε... you've been reported as a nazi to the RTL's administration

13/1/09 18:24Ο/

Η the Bloopers Team (CA) είπε... as we wrote before: you've been flagged and reported.

13/1/09 18:36

grbloopers team προς Εμένα

Μπορούμε να το κλιμακώσουμε αλλά από αυτοσεβασμό δεν θα το κάνουμε.

Το ζητούμενο πλέον είναι μόνο το να κλείσει ένα μπλογκ που εκμεταλλευόμενο το κύρος το οποίο του προσδίσει η εκπομπή, διαδίδει ψευδείς ειδήσεις. Είναι η δεύτερη σειρά πλαστογραφημένων φωτό που ανεβάσατε.

Η όποια αντιμαχία πάντως θα περιοριστεί στο μπλογκ. Δεν θα μεταφερθεί σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, αφού στόχος δεν είναι τα άτομα, αλλά το μέσο για την τέλεση της πράξης.Ο αυτοσεβασμός του αριστερού βλέπετε, είναι κάτι το οποίο η ακροδεξιά ποτέ δεν είχε, ούτε ποτέ πρόκειται να αποκτήσει.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαρέθηκα να διαβάζω αυτή την αηδία σε όλα τα blogs! Αναζητήστε τους 'συγγραφείς' στους ΜΑΤατζήδες, στους χρυσαυγίτες και στους ΚΥΠατζήδες κοκ. Η βρώμα πάει με την βρώμα!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

UPDATE για την απάτη:

Αποδεικνύουμε ότι μετά (πολύ μετά) από όποιον έγραψε το πρώτο σύνθημα, το συμπλήρωσε κάποιος άλλος με διαφορετική απόσταση ψεκασμού και άλλο γραφικό χαρακτήρα. Κι ενώ ακόμα το σπρέι δεν έχει καν στεγνώσει, πέφτει και η φωτό με την Panasonic DMZ-TZ1. Ο εντοπισμός ήταν εύκολος, Σαλονίκη, κάπου κοντά στο μαγαζί του Λιάκουρα στη μεγάλη φασιστομάνα του Βορρά. Αστυνομία και χρυσή αυγή μαζί στη μάχη κατά της αλήθειας!


Η γραφιστική/εικαστική ανάλυση της φωτό, έγινε από μέλος του καλλιτεχνικού (και εικαστικού) επιμελητηρίου. ...στούμε φίλε!

Κατεβάστε τις φωτό και 2-3 αναλύσεις από εδώ, κι εκτιμήστε δεόντως την "πληροφόρηση" που μεταξύ των άλλων στόκων, μας προσφέρει ΚΑΙ ο στούντιος ALPHAς...

Αποστέλλομεν υμίν τας πιτσικουλίτσας ημών...

Unknown είπε...

you've been reported as a nazi to the RTL's administration

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

as we wrote before: you've been flagged and reported.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

1ον: Συγκρίνετε τον γραφικό χαρακτήρα του συνθήματος ενάντια στον ΑΛΑΒΑΝΟ με τον γραφικό χαρακτήρα των "αναρχικών" συνθημάτων. Μπορείτε να ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ομοιότητα στο στυλ γραφής.Η μόνη σχέση που τα συνδέει είναι ότι καταγράφτηκαν από την ίδια φωτογραφική μηχανή. Τι να κάνουμε, εμείς δεν συνηθίζουμε να "πλιατσικολογούμε" στα μαγαζιά για να τραβάμε κάθε σειρά φωτογραφιών με άλλη συσκευή. Την ίδια φωτογραφική μηχανή χρησιμοποίησαν συνεργάτες του ιστολογίου μας σε πλήθος δράσεων ή καταγραφών πριν και μετά το συγκεκριμένο περιστατικό (πχ καταγραφή βεβηλώσεων στα παρεκκλήσια
από τους αναρχικούς, γιορτή στο πομακοχώρι του Μ.Δέρροιου κλπ). Αν ψάχνατε το ιστολόγιό μας θα το διαπιστώνατε με ευκολία.


2ον: Τα συνθήματα για τον Αλαβάνο ΔΕΝ γράφτηκαν την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και από το πλήθος των συνθημάτων και από το ελάχιστο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις φωτογραφίες (οι αποστάσεις στα συνθήματα που εντοπίστηκαν είναι αρκετά μεγάλες, πχ από Τούμπα στο Καυτατζόγλειο, Χανθ κλπ). Αφού εντοπίστηκαν τα συνθήματα, κάποια ημέρα, χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφική μηχανή απλά για να τα καταγράψει. Δεν αρχίσαμε να διακτινιζόμαστε μέσα στην πόλη!



3ον: Η οδός Αγίου Δημητρίου είχε κατακλυσθεί από πλήθος συνθημάτων των αναρχικών που έγραφαν στις πορείες τους. Πορείες έκαναν (μετά τις 6/12/2008) σχεδόν 2 ή και 3 φορές κάθε εβδομάδα. Η αστυνομία (ΜΑΤ) ήταν τελείως απούσα και έτσι οι αναρχικοί δεν είχαν αφήσει τοίχο στην πόλη. Έτσι εξηγείται η διαφορά στο στυλ γραφής των 2 αναρχικών συνθημάτων στον ίδιο τοίχο. Συγκεκριμένα, στην Εμπορική τράπεζα υπήρχαν τουλάχιστον 5 συνθήματα αναρχικών και στον τοίχο 3 τα οποία γράφτηκαν είτε στην ίδια είτε σε διαφορετικές πορείες.


4ον: Το σύνθημα "Καλό Ψόφο Διαμαντή" γράφτηκε στην πορεία της Παρασκευής 9 Ιανουαρίου (απόγευμα).
αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και στις παρακάτω συνδέσεις:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=965537

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=966516

όπου παραδέχονται ότι γράφτηκαν συνθήματα στο Υπουργείο.

Στην φωτογραφία στο indymedia φαίνεται και αυτός που πιθανώς έγραψε το σύνθημα "καλό ψόφο Διαμαντή".

Τα σβησίματα των εμετικού συνθήματος "Καλό ψόφο Διαμαντή" έγιναν από συναγωνιστές την Κυριακή 11/1/2009 οπότε και πάρθηκαν οι φωτογραφίες (πριν και μετά την δράση "σβήσιμο").

Ειδικά το σύνθημα στον κίτρινο τοίχο (πεζούλι) του Υπουργείου ήταν ήδη σβησμένο από το Σάββατο (δεν γνωρίζουμε από ποιους) και γι αυτό ενώ το καταγράψαμε σβησμένο δεν έχουμε την φωτογραφία πριν σβηστεί.


5ον: ΔΕΝ έχουμε ΣΧΕΣΗ με την Χρυσή Αυγή (όπως μπορείτε να παρατηρήσετε δεν υπάρχει κανένας σύνδεσμος του ιστολογίου μας στη συγκεκριμένη οργάνωση). Φροντίστε λοιπόν να ΣΕΒΕΣΤΕ το δικαίωμά μας να έχουμε ξεχωριστή ταυτότητα.


6ον: Επίσης ΔΕΝ έχουμε ΣΧΕΣΗ με την αστυνομία. Επιτρέψτε μας να υποθέσουμε ότι το "πολύ ψάξιμο" στις φωτογραφίες και οι γραφολογικές "αναλύσεις" στα συνθήματα μας κάνουν να υποθέσουμε ότι ... εσείς είστε αυτοί που σχετίζεστε με ασφαλίτες και με τις τακτικές τους.
Έντιμο θα ήταν ν αφήσετε τις καχυποψίες σας και να κάνετε για πρώτη φορά στη ζωή σας έντιμα τον αγώνα σας.


7ον: Πριν κατηγορήσετε κάποιο ιστολόγιο στο μέλλον, τίμιο θα ήταν να το ενημερώνατε για τις κατηγορίες για να μην χρειαζόταν να περάσουν 3 μήνες μέχρι να διαπιστώσουμε τις ελεεινές συκοφαντίες σας.


εκ μέρους της συντακτικής ομάδας του
http://antiparakmi.blogspot.com (σύντομα θα αναρτήσουμε και αναλυτική και πλήρη απάντηση σε όσα γράψατε, προς το παρόν απαντάμε με αυτό το σχόλιο)