Ειδήσεις

16 Φεβ 2009

Δελτίο Τύπου για την παρουσίαση των Δημοκρατικών στη Θεσ/νίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη, 15 Φεβρουαρίου 2009
.......

Τo Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στις 6.30μ.μ., πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ανοιχτή εκδήλωση του νέου κόμματος των Δημοκρατικών σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Ο Πρόεδρος των Δημοκρατικών Μελέτης Η. Μελετόπουλος, Διδάκτωρ οικονομικών και κοινωνικών επιστημών του πανεπιστημίου της Γενεύης, παρουσίασε τις βασικές πολιτικές θέσεις του νέου κόμματος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, σε μέλη και φίλους των Δημοκρατικών και σε πολίτες από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.
…….
Συνεχίζεται…

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση από την οποία προέκυψε η κοινή πεποίθηση ότι η ελληνική κοινωνία χρειάζεται νέες πολιτικές δυνάμεις με όραμα, ήθος, παιδεία και δυναμισμό, που θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα έχουν ήδη οργανωθεί οι πρώτοι πυρήνες των Δημοκρατικών, με σκοπό την προετοιμασία του κόμματος για τις ευρωεκλογές, κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εμφάνισή του με λίστα διακεκριμένων προσωπικοτήτων της ελληνικής κοινωνίας. Στην εξόρμηση των Δημοκρατικών η Μακεδονία και ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα συμμετέχει ενεργά και δυναμικά.

Ο ιστότοπος των Δημοκρατικών λειτουργεί στη διεύθυνση http://dimokratikoi.gr/. Εκεί παρέχονται πληροφορίες και παρουσιάζονται οι θέσεις, το καταστατικό, το μοντέλο συμμετοχής και οικονομικής στήριξης και η ταυτότητα του νεοϊδρυθέντος κόμματος.