Ειδήσεις

1 Μαΐ 2009

Η γρίπη των χοίρων είναι μία πραγματική πανδημία ή ένα φιάσκο που έχει σκοπό την κερδοσκοπία;

Μήνυμα αναγνώστη

Η γρίπη των χοίρων είναι μία πραγματική πανδημία, που εξελίσσεται επικίνδυνα, ή ένα φιάσκο που έχει σκοπό την κερδοσκοπία και την μαζική κατατρομοκράτηση και χειραγώγηση του κόσμου; Ξετυλίγοντας τον σκοτεινό αυτό κουβάρι - μίτο της Αριάδνης θα μπορέσουμε να δούμε πίσω απ' τα παρασκήνια τα πράγματα πως έχουν στην πραγματικότητα.

Συνεχίζεται…

Το καλοκαίρι του 2005 είχε κάνει την εμφάνισή της η περιβόητη γρίπη των πτηνών, η οποία όμως, είχε παρουσιαστεί και καταγραφεί στην Ευρώπη ήδη από τα μέσα του 18ου αιώνα. Πολλοί είναι οι ιοί που προσβάλλουν τα είδη των πτηνών και καταγράφονται με τις περίεργες ονομασίες όπως Η5Ν2, Η7Ν1, Η7Ν3 κ.α. Όλες οι περιπτώσεις αυτές εδώ και αρκετές δεκαετίες αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με τα συνήθη κτηνιατρικά μέτρα, όπως συμβαίνει με τις τυπικές ασθένειες που προσβάλλουν τα υπόλοιπα κατοικίδια ζώα, όπως τους σκύλους και τις γάτες. Όσο για τους 59 θανάτους από τον Η5Ν1 οφείλονται απλά στην κακή τήρηση των κανόνων υγιεινής στα ορνιθοτροφεία της Ασίας. Κάτι που συνέβαινε και εξακολουθεί να συμβαίνει κατά τελευταία 200 έτη από όσο τουλάχιστον γνωρίζουμε. Μέσα από όλους αυτούς τους ιούς οι «ειδικοί» της υγείας αναγνώρισαν έναν και μόνο, έναν ιδιαίτερα κακό, τον Η5Ν1, ο οποίος σύντομα «θα» μεταλλασσόταν και «θα» εξόντωνε μαζικά την ανθρωπότητα. Εδώ ξεκίνησε η γνωστή παραπληροφόρηση των μαζών, που συνοδευόταν από ομαδική ψύχωση, όπως με άλλες παλαιότερες παρόμοιες περιπτώσεις τρομοϋστερίας για δήθεν αναμενόμενες πανδημίες από τον ιό του SARS, ο οποίος δεν ήλθε ποτέ, τη σκόνη του άνθρακα κ.ά.



Τα σενάρια τότε μίλησαν για επιδημία γρίπης, που θα μπορούσε να είναι ισάξια με την Ισπανική του 1818-19, που σκότωσε μέσα σε λίγους μήνες 50 εκ. Ευρωπαίους. Ο ιός, που όλοι ανακοίνωσαν ως άμεσο και επικίνδυνο δεν μεταδόθηκε βέβαια ποτέ από άνθρωπο σε άνθρωπο και φυσικά ήταν και είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί. Πραγματικά, οι ιοί των πτηνών υπάρχουν από πολλούς αιώνες και είναι πρακτικά ακίνδυνοι για τον άνθρωπο. Μόνο το 2004 όμως, η Roche είχε πουλήσει Tamiflu για 300 εκ. ευρώ, ενώ οι παραγγελίες των κοινών εμβολίων της γρίπης και άλλων αντιϊκών φαρμάκων στην Ευρώπη άγγιξαν το 1 δις ευρώ φθάνοντας σε απίστευτο ρεκόρ πωλήσεων. Στις Η.Π.Α. ο Τζωρζ Μπους ζήτησε από το Κογκρέσο να διαθέσει 7 εκ. δολλάρια για την απόκτηση φαρμάκων και εμβολίων ενώ ταυτόχρονα μίλησε για στρατιωτική κινητοποίηση. Οι Φαρμακευτικές Εταιρείες, ο υπουργός εξωτερικών Ντόναλτ Ράμσφελτ και άλλοι κρατικοί υπάλληλοι της κυβερνήσεως Μπους, ο Τόνυ Μπλερ και άλλοι πολιτικοί επίσημα μέλη των Φαρμακοβιομηχανιών, γίνονται πάμπλουτοι.


Η γρίπη των χοίρων είναι η νέα επερχόμενη μάστιγα, που δήθεν χτυπάει ήδη αλύπητα την ανθρωπότητα. Και φυσικά όσο οι μέρες θα περνούν η υστερία και η μαζική ψύχωση θα κορυφώνεται. Και κάποια στιγμή, όσο ξαφνικά ήρθε, έτσι ξαφνικά θα ξεχαστεί, όπως ακριβώς έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις παλαιότερα...


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://freeinquiry.gr/webfiles/pro.php?id=623