Ειδήσεις

10 Μαρ 2008

ο/η studio A blog είπε...

Δε θέλουμε να μας αναγκάζετε να αποσύρουμε τα σχόλιά σας.
Από την άλλη, θέλουμε τα σχόλιά σας. Αν δεν τα θέλαμε δε θα υπήρχε η δυνατότητα σχολίων στο ιστολόγιο.
Ούτε θέλουμε να εφαρμόσουμε το "Μετριασμό Σχολιών".
Θέλουμε μόνοι μας, εσείς και εμείς, να αυδιαχειριστούμε με κόσμιο και όσο μπορούμε αντικειμενικό τρόπο, αυτόν τον τόπο συνάντησής μας.
Δεν είναι ότι η Καθαρά Δευτέρα έχει περάσει από παλιά στη συνείδησή μας σαν ήμερα κάθαρσης. Αναγκαζόμαστε να αποσύρουμε κάποια από τα σχόλιά σας τα οποία είναι μη τεκμηριωμένες καταγγελιές οι οποίες αφορούν σε συγκεκριμένα άτομα.
Να πουμε λοιπόν στους φίλους (τους αποκαλούμε έτσι γιατί έχουμε γνωριστεί και από κοντά) που μας στέλνουν ως σχόλιο, κείμενο από εφημερίδα με τίτλο "Οι ατσίδες με τα ταξί-"μαϊμούδες" ότι είμασταν από τους πρώτους που δημοσιοποιήσαμε το πρόβλημά τους και θα το ξανακάνουμε.
Δε θέλουμε όμως αυτό να γίνει από εδώ, με το να αναρτούμε χωρίς έρευνα, ονόματα, διευθύνσεις και φωτογραφίες από το κατάστημά τους, τη στιγμή που η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικίσει με όλα τα "θύματά" τους.
Να πούμε και στους φίλους από την "the Bloopers team" ( τους αποκαλούμε έτσι γιατί μας έχουν στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουμε με αυτό εδώ το ιστολόγιο) ότι σχόλια όπως το "Για τις ειδικές παραγγελίες από Ιαπωνία με περιορισμένο εξοπλισμό και για τρακαρισμένα που πουλούσε σαν καινούργια λέτε να "ντρέπεται" άραγε;" όταν αφορούν σε συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο καταλαβαίνουμε ποιο είναι από το σημείο στο οποίο ήταν αναρτημένο το σχόλιο, χωρίς όμως να ξέρουμε τι ακριβώς εννοούν και αν αυτό που εννοούν είναι διασταυρωμένο, δε βοηθούν το δημιουργικό διάλογο.
Όσοι πραγματικά γνωρίζετε κάποια πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας έτσι ώστε να αποδειχτεί η αλήθεια τους, μπορείτε να μας στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα, να τα "ψάχνουμε", να τα λέμε και από κοντά και μετά να τα δημοσιοποιούμε εδώ ή αλλού.
Σας αφήνουμε για λίγες ώρες γιατί πάμε να... πετάξουμε το χαρταετό μας και νωρίς το απόγευμα θα είμαστε και πάλι μαζί...

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Αν το κάνουμε αυτό πρέπει να αποκαλύψουμε την ταυτότητά μας.

Πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα παιδιά, μπορείτε χωρίς καμία παρεξήγηση να κρατάτε ή να απορρίπτετε οτιδήποτε θεωρείτε "επικίνδυνο". Κι εμείς στο δικό μας το ίδιο κάνουμε.

Καλή Σαρακοστή και μην κάνετε το λάθος που κάναμε εμείς από την πρωινή νύστα. Τρέχαμε, τρέχαμε αλλά ομολογουμένως δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να πετάξει η ... λαγάνα!

:-)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας.

Μόλις είδα το σχόλιο για την ανάρτηση που έχω κάνει.
Έκανα και δύο αποστολές σήμερα το πρωί, αλλά δεν είχα δει το σχόλιο.
Αν θέλετε ακυρώστε τα .
Ελπίζω να δημοσιεύσετε στο μέλλον κάτι ακόμη για το θέμα γιατί εμείς παραμένουμε μέσα στο πρόβλημα, άνεργοι και με ανήλικα παιδιά, χωρίς να υπάρχει λύση
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΜΑΚΗΣ ΖΗΛΑΚΟΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΕΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.