Ειδήσεις

7 Απρ 2008

Τι λέει το έγγραφο με το οποίο η κινέζικη εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη για το σκεύασμα που έστειλε στην ομάδα Άρσης Βαρών

Αγαπητέ πελάτη

Λυπούμαι για την παραγγελία, που κανόνισε μια καινούργια συνάδερφός μου.
Μπερδεύτηκε με την παραγγελία σας. Έκανε ένα φοβερό λάθος στην παραγγελία σας, που κάνατε στις αρχές Φεβρουαρίου. Έπρεπε να βάλει καθαρή L- tyrosine για να σας στείλουμε. Αντίθετα σας στείλαμε ένα μίγμα L- tyrosine με κάτι άλλο, το οποίο είναι μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.
Λυπούμαι πάρα πολύ για αυτή την κατάσταση. Θα ανακαλέσω τα προϊόντα και θα σας ξαναστείλω την L- tyrosine.
Μόλις τη στείλω θα σας στείλω και τα στοιχεία της μεταφοράς.

Με εκτίμηση
Σουλι

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Αγαπητό μπλόγκ,

Λυπούμαστε για την παραγγελία που χειρίστηκε ένας νέος συνάδελφός μας. Εγινε ένα τραγικό λάθος, μην το πιείτε, λουστείτε.

Αντί να βάλει τρία κρουασάν και δύο κοκακόλες, σας στείλαμε ένα μείγμα τριοξειδίου του σκατού αναμεμειγμένο με Podarovromin-P, την γνωστή "καλτσίλα του αθλητή", την οποία χρησιμοποιούμε μόνο για αηδιαστικούς σκοπούς.

Λυπούμαι πολύ για χάλια σας αν πιστέψατε τις παπαριές που σας γράψαμε. Πείτε στον δικηγόρο σας να μας ειδοποιήσει για το αν θέλετε να σας γράψουμε κι άλλες τέτοιες μαλΧΧες. "Πάνω απ' όλα η ικανοποίηση του πελάτη", λέμε στο μπούρδ... εεεε... στην επιχείρησή μας.

Θα ανακαλέσουμε την ποδαροβρομίν-Ρ και θα σας στείλω τα τρία κρουασάν με τις κοκακόλες που ζητήσατε. Μόλις τα στείλω και πάρετε ΑΥΤΑ (@@), θα σας στείλω και τα στοιχεία αποστολής και φωτογραφίες από το Θιβέτ.

η αδερφή του Σου-Λί,
Τσου-Λί