Ειδήσεις

12 Απρ 2008

Καταγγελία - σοκ αθλήτριας: "Μας οδηγούσατε στο θάνατο..."

Αναφερθήκαμε και εχθές (Και οι ευθύνες έγιναν μπαλάκι... ) αλλά επειδή είναι από τις κινήσεις στις οποίες δε μας έχουν συνηθίσει οι αθλητές, επανερχόμαστε:


Καταγγελίες-φωτιά κάνει αθλήτρια της ομάδας άρσης βαρών, σε εξώδικο που απέστειλε μέσω του δικηγόρου της κ. Αλέξη Κούγια προς τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Η αθλήτρια, που υποστηρίζει ότι τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή της λόγω της χορήγησης επικίνδυνων ουσιών, αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξώδικό της: «Πάντοτε υποστηρίζατε όλοι σας ότι η συμμετοχή και μόνο σε αυτή την ομάδα σου λύνει το πρόβλημα της ζωής σου, και μας πιέζατε καθημερινά να κάνουμε θυσίες. Βεβαίως, κανείς από εσάς, ούτε τους προπονητές ούτε τους ιατρούς ούτε τους διοικούντες, στερήθηκε το παραμικρό, εξαντλήθηκε από τις προπονήσεις ή έλαβε αυτές τις ουσίες και, όπως είναι γνωστό, τόσο οι διοικούντες όσο οι προπονητές και ιατροί κερδίζατε πολύ περισσότερα και σε επίπεδο κατακτήσεων δημοσίων σχέσεων, αφού από τις δικές μας στερήσεις και επιτυχίες λύσατε σχεδόν όλοι σας το οικονομικό σας πρόβλημα και πετύχατε την κοινωνική σας διάκριση. Ορισμένοι από εσάς καταφέρνετε να διοικείται ακόμη και το ελληνικό κράτος».

«Γνώριζαν όλοι »
Και συνεχίζει: «Υπήρξε τραγωδία για μένα και τους γονείς μου αυτό που αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ημέρες, ότι χορηγήσατε σε εμένα και τους συναθλητές και τις συναθλήτριές μου ουσία η οποία οδηγεί στον θάνατο και, αν μη τι άλλο, στην καλύτερη περίπτωση καταστρέφει τη ζωή μας. Αμέσως τότε αντελήφθην για ποιο λόγο, αμέσως μόλις αποκαλύφθηκε αυτό το γεγονός, δώσατε εντολή τόσο σε εμένα όσο και σους συναθλητές και τις συναθλήτριές μου να αλλάξουμε τις κάρτες των κινητών μας τηλεφώνων και αμέσως να φύγουμε από το προπονητήριο της Εθνικής ομάδας, ώστε να μη μας βρίσκουν, δίνοντάς μας τη σαφή οδηγία, ακόμη και αν μας βρει κανείς, να αρνηθούμε να ανταλλάξουμε μαζί του έστω και μία κουβέντα, αφού οι συνέπειες αφορούν μόνο εμάς και η ομοσπονδία θα αναλάβει όλη την υπεράσπισή μας, επιλέγοντας τους νομικούς συμβούλους και με την υποστήριξη που έχει στη διεθνή ομοσπονδία, θα καταφέρει τελικώς να μας απαλλάξει». Η αθλήτρια ζητεί να πληροφορηθεί, μεταξύ άλλων, από τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών: Ποια είναι η ακριβής επωνυμία και η «ταυτότητα» της εταιρείας από την οποία παραγγέλθηκαν οι ουσίες που βρέθηκαν στο αίμα της, ποιος παρήγγειλε αυτές τις ουσίες και ποιος δημόσιος φορέας ήλεγξε και ενέκρινε τις παραγγελίες. Προειδοποιεί ότι θα στραφεί δικαστικά οποιαδήποτε υπεύθυνου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

1 σχόλια:

Targetting είπε...

εκεινο που λεει ο αγραφος κωδικας τιμης ειναι οτι αν μας πιασουν , μας επιασαν ολους. Οχι να βγαζουμε ενας ενας την ουρα μας απ'εξω! Μια απορια: ολοι οι αθλητες ηταν μπουζουριασμενοι στο προπονητηριο και δεν ειχαν επαφη με τον εξω κοσμο? δεν πηγαν ποτε σε ενα γιατρο για μια απλη καλλιεργια ουρων, μια αιματολογικη εξεταση, κατι, οτιδηποτε? Μαζι με ολη την Ελλαδα, πεσαν και αυτοι απο τα συννεφα? Ο brainless προτεινει στον επομενο κρατικο προυπολογισμο να προβλεφθει ενα τεραστιο δυχτι ασφαλειας γιατι η Ελλαδα πεφτει απο τα συννεφα.... προτεινει επισης να ενοχοποιησουμε τον Ιακωβου και για τον πολεμο στον Κολπο. Να δεις που θα υπαρχει στενη σχεση με το Σανταμ. Θα του προμηθευε αμινοξεα για τον στρατο... Να μη σας πω οτι το τελευταιο τηλεφωνημα του χαΖοπουλου ηταν στον Ιακωβου. Εξαιτιας του επεσε...