Ειδήσεις

12 Απρ 2008

Διπλό φονικό με δράστη άτομο με ψυχολογικά προβλήματα

Τραγωδία έλαβε χώρα το Σάββατο στην περιοχή Περιβόλι στα Μέγαρα, όπου ένας 50χρονος άνδρας που φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα δύο ξαδέλφια ηλικίας 26 και 29 ετών, όταν αυτοί προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, να σκοτώσει έναν 57χρονο συγχωριανό του, τον οποίο τραυμάτισε στο πόδι. Ο δράστης που είχε λογοφέρει πριν με τα θύματα, αμέσως μετά έφυγε και κλείστηκε σε μοναστήρι της περιοχής. Ομάδα της ΕΚΑΜ έφθασε στην Ιερά Μονή και ο 50χρονος λίγο αργότερα παραδόθηκε.
Ο δράστης έχοντας στην κατοχή του δύο κυνηγετικά όπλα άρχισε το πρωί να πυροβολεί στον αέρα από την είσοδο του σπιτιού του. Ο 57χονος που μένει στο διπλανό σπίτι, πήγε να του ζητήσει να σταματήσει και ο 50χρονος έστρεψε απροειδοποίητα το όπλο πάνω του και τον πυροβόλησε στο πόδι. Τα δύο ξαδέλφια και κάτοικοι επίσης της περιοχής ακούγοντας τους πυροβολισμούς πήγαν στο σημείο με ένα αυτοκίνητο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και κινήθηκε προς τον δράστη. Ο 50χρονος τον πυροβόλησε στο κεφάλι, συνέχισε προς τον συνοδηγό και τον πυροβόλησε τρεις φορές, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.
Aπό: "Alpha"

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

elpizoume poli sintoma na plirwsei o fonias...oti k na ginei twra den allazei tipota giati ta paidia mas efugan adika...oi goneis t tous megalwsan gia na t kamarwsoun k oxi na t "faei" enas trelos..elpizoume k euxomaste na paei sthn kolash...emeis pou eimastan filoi tous tha mas perasei o ponos kapoia stigmh omws den tha t ksexasoume pote...alimono apo t goneis t poy oyte kan den tha mporousan na poyn ena teleutaio antio sta paidia t gt autos ta katestrepse...dikaiosunh den uparxei alla o THEOS einai megalos...