Ειδήσεις

6 Ιουν 2008

Η αγριότητα με την οποία αντιμετώπισαν τον 34χρονο Ρουμάνο έχει αποτυπωθεί στο σώμα του. Σχεδόν όλο το τμήμα της Κορίνθου σε διαθεσιμότητα.

Όπως καταγγείλει ο 34χρονος Ρουμάνος, αφού τον ξυλοκόπησαν μέσα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος και του έκλεψαν τα χρήματα, τον έβαλαν σε κλούβα και τον μετέφεραν έξω από το Ναύπλιο όπου στην κυριολεξία τον πετάξανε σε ερημική περιοχή.
Σχεδόν όλο το τμήμα της Κορίνθου τέθηκε σε διαθεσιμότητα καθώς στην υπόθεση εμπλέκονται επτά αστυνομικοί. Οι ίδιοι αρνούνται τα πάντα. Την εντολή για να τον εγκαταλείψουν στα χωράφια φέρεται να την έδωσε ο ίδιος ο Διοικητής του τμήματος.
Ο 34χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη γιατί προκαλούσε φασαρία χτυπώντας τα κουδούνια πολυκατοικίας στην Κόρινθο, ενώ έβαλε και φωτιά σε δέντρα. Αντί να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη φύλαξή του, λόγω της κατάστασής του, εξάντλησαν πάνω του όλη τους την βαρβαρότητα. Το Ρουμάνο βρήκε μια ημέρα αργότερα, σε κακή κατάσταση, ένας περαστικός. Οι δυο αστυνομικοί που τον συνέλαβαν αρχικά, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουν και ποινικές ευθύνες, καθώς είναι αυτοί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό και την κλοπή των χρημάτων του 34χρονου Ρουμάνου.
...............
Από: Apha