Ειδήσεις

27 Ιουν 2008

Βάζουν κάμερες ασφαλείας στο «Τζάνειο» για να μην κλέβουν τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο;

Έζωσαν με χαφιεδοκάμερες το νοσοκομείο - Ο «μεγάλος αδελφός» εισέβαλε και στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά!» έγραφε προχθές η εφημερίδα «Ριζοσπάστης».
"Η διοίκηση του νοσοκομείου, εγκατέστησε κάμερες στο νέο παιδιατρικό, παιδοχειρουργικό, μαιευτικό τμήμα και στο τμήμα επειγόντων περιστατικών παίδων, στο όνομα, δήθεν, της ασφάλειας εργαζομένων και ασθενών".
Επικοινωνήσαμε με αρμόδιους στο νοσοκομείο οι οποίοι επιβεβαίωσαν το γεγονός.
Με απλά λόγια μας είπαν ότι οι κάμερες μπήκαν στα συγκεκριμένα τμήματα για την ασφάλεια των Παιδιών που νοσηλεύονται σε αυτά.
Με ακόμη απλούστερα λόγια, μας είπαν ότι φοβούνται τις κλοπές παιδιών!
Δηλαδή, είναι σα να λένε στους γονείς που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ή στις έγκυες που γεννούν εκεί, ότι τα παιδιά τους κινδυνεύουν να απαχθούν;
Και αν αυτό συμβεί, θα βρουν από τις κάμερες τον απαγωγέα;
Είναι «ασφάλεια» αυτό;
Ο διοικητής του νοσοκομείου πάντως, ο κύριος Γιώργος Μισαηλίδης, λέει ότι οι κάμερες έχουν τοποθετηθεί μόνο στις εξόδους κινδύνου του νοσοκομείου και όχι στους θαλάμους.

4 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Οι κάμερες μπαίνουν για δύο λόγους:

Ο ένας είναι να εντοπίζονται οι δημοσιογράφοι που μπορεί να βγάλουν τα χάλια της υγείας, τη βρωμιά που επικρατεί εκεί μέσα και γύρω, τα αχρηστευμένα μηχανήματα και τα φακελάκια «στη φόρα».

Ο δεύτερος είναι ότι, όπως συνέβη και στο παρελθόν, θα ξανακάνουν εμπόριο με τα ιατρικά στοιχεία και τα προσωπικά δεδομένα. Θα πωλούν όχι μόνο στοιχεία των νοσηλευομένων και ασθενών αλλά και των επισκεπτών τους.

Και ο υπουργός Αβραμοκοιμίσης δίνει συνεντεύξεις στην ΕΡΤ αντί να κόψει κανένα κώλο για να μάθουν τι σημαίνει προσωπικά δεδομένα και ιατρικό απόρρητο. Του ετοιμάζουμε video με τις «αγωνιστικές» μπούρδες που είπε στον πολίτη για τα «ματωμένα γόνατα» και ενδεχομένως τις «τριχωτές χούφτες».

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρο το δημόσιο είναι μια φυλακή.

Ο Αβραμόπουλος είναι απλά ο δεσμοφύλακας, ο "καγκελα παντού", ο "της καγκέλας το πούτανο", τώρα ΚΑΙ στην υγεία...

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Ο κύριος Γιώργος Μισαηλίδης διαθέτει μια από τις πιο κερδοφόρες βιομηχανικές μονάδες παρανόμων εκτρώσεων στην ελλάδα.

Από αύριο θα παρακολουθείται το σπίτι του κατά τις απογευματινές και τις βραδυνές ώρες με night vision. Ολοι όσοι μπαίνουν και βγαίνουν. Για ασφάλεια...

Ερχεται σύντομα στο κανάλι misailides στο youtube.

aris53m είπε...

@ Ο/Η the (CA) Bloopers Team είπε...

Για άλλον Μισαηλίδη μάλλον μιλάς.

Έχει σημασία να γράφουμε αλήθειες στα blogs, δηλαδή σωστές πληροφορίες, αλλιώς θα είμαστε σαν ΤΟ ΒΗΜΑ και θα λεμε τι είπαν ο Καραμανλής και ο Ερντογάν όταν ΔΕΝ συναντήθηκαν.

Ξαναεξέτασε την πληροφορία σου γιατί αυτό που έγραψες δεν είναι αλήθεια. Ο Μισαηλίδης που αναφέρεσαι ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμία σχέση με τον τέως Διοικητή του Τζανείου.