Ειδήσεις

29 Σεπ 2008

Αμαλιάδα: Γιαγιά ετών 38 γέννησε το 17ο παιδί της!

Η Γιαννούλα Τσάκου μοιάζει αποφασισμένη να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ, αφού στα 38 της χρόνια όχι μόνο είναι ήδη γιαγιά, αλλά το περασμένο Σάββατο έφερε στον κόσμο το 17ο παιδί της, που είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,5 κιλών.
Σίγουρα, πρόκειται για σπάνια στα ελληνικά χρονικά περίπτωση, αφού ο πανελλαδικός μέσος όρος στις γέννες είναι 1,25 παιδιά, ενώ λίγες είναι και οι γυναίκες που έχουν αποκτήσει εγγόνια σ’ αυτή την ηλικία.
Η κ. Τσάκου παντρεύτηκε όταν ήταν 13 ετών και μέχρι στιγμής την οικογένειά της απαρτίζουν δέκα κορίτσια (μαζί με το νεογέννητο) και επτά αγόρια, με το μεγαλύτερο απ’ όλα να είναι αγόρι ηλικίας 22 ετών.
…………
Συνεχίζεται…


Η 38χρονη μητέρα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανη, αφού έχει παντρέψει τις δύο κόρες της, οι οποίες μάλιστα της έχουν «χαρίσει» τρία εγγονάκια. Μάλιστα, το τελευταίο από αυτά γεννήθηκε στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Αμαλιάδας λίγες μέρες προτού η ίδια φέρει στον κόσμο το 17ο παιδί της. Φυσικά, οι γιατροί του νοσοκομείου δεν έχουν ξανασυναντήσει παρόμοια περίπτωση, μια και το ρεκόρ γεννών στο νοσοκομείο τους ήταν 13 παιδιά, αλλά δεν παύουν να θεωρούν πως η γέννηση τόσων πολλών παιδιών είναι επικίνδυνη τόσο για τα μωρά όσο και για την ίδια τη μητέρα.
……..

Από: http://www.madata.gr/index.php?news=24655