Ειδήσεις

25 Οκτ 2008

Ρουσόπουλος (19.5.2008) για την αγωγή Βγενόπουλου σε βάρος του Παπανδρέου: Δεν συμμεριζόμαστε, σε καμία περίπτωση, τέτοιες πρακτικές…

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Αθήνα, 19 Μαΐου 2008

ΣΠΥΡΑΚΗ: Κύριε Εκπρόσωπε, θεωρώ πως είναι σε γνώση σας η κατάθεση αγωγής από την πλευρά του επιχειρηματία κ. Βγενόπουλου, σε βάρος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου. Θέλω να ρωτήσω, ποιο είναι το σχόλιο της κυβέρνησης και υπό το πρίσμα των απόψεων που έχουν διατυπωθεί και επισήμως από το ΠΑΣΟΚ, ότι ο κ. Βγενόπουλος ενθαρρύνεται από την κυβέρνηση για να προχωρήσει σε τέτοιου είδους πράξεις.
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις που έγιναν από το ΠΑΣΟΚ, οι οποίες αντικρούουν και την πρακτική της κυβέρνησης και τις απόψεις της, αλλά και την κοινή λογική, δηλαδή αυτά τα οποία έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Εκείνο το οποίο θα πω είναι ότι ήδη από τις 11 Απριλίου η κυβέρνηση τοποθετήθηκε ξεκάθαρα, όταν ο ίδιος επιχειρηματίας κατέθεσε αγωγή εναντίον άλλου αρχηγού πολιτικού κόμματος. Σας θυμίζω ότι τότε είχαμε πει πως δεν συμμεριζόμαστε, σε καμία περίπτωση, τέτοιες πρακτικές, δηλαδή το να καταθέτει κάποιος αγωγή σε πολιτικό αρχηγό γιατί άσκησε πολιτική κριτική.
ΦΑΝΙΔΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, δεν συμμερίζεστε, δεν καταδικάζετε όμως. Δηλαδή, σε δύο από τους τέσσερις αρχηγούς της αντιπολίτευσης, ο κ. Βγενόπουλος έχει καταθέσει αγωγές. Το θέμα είναι ξεκάθαρο: Αν καταδικάζετε ή όχι.
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Τι εννοείτε;
ΦΑΝΙΔΗΣ: Άλλο το «δεν συμμερίζομαι» και άλλο το «καταδικάζω».
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Η πολιτική τοποθέτηση της κυβέρνησης έγινε και τότε και τώρα με τον ίδιο τρόπο. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη. Δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτε περισσότερο.


2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ετοιμάζουμε μερικά βιογραφικά και ευθυμογραφήματα των μελών του συστήματος του κοπυμπόυ, του καφετζή της εφημερίδας, του αγαπητού Τεο.

Για αρχή έχουμε την "καθηγήτρια" λογοκρίτρια της ΕΡΤ (τι διάολο, όλοι απάτες έκαναν με τα πτυχία τους?) και τον μονίμως κρατικοδίαιτο, υπαλληλίσκο γραφείων τύπου και διαχρονικό γλύφτη της ΝΔ, Μ. Κωττάκη. Είναι μικρός ο κόσμος, είμαστε όλοι, ΟΛΟΙ, γνωστοί.

Εναν-έναν θα σας τους γνωρίσουμε, θα δείτε ποιοι πραγματικά είναι μέσα από τα ίδια τους τα βιογραφικά. Οσο για τον τεό, πιάσε δυο καφεδάκια ακόμα ρε μεγάλε!

"πτυχιούχε" μου εσύ!

Unknown είπε...

Οποιος από την ομάδα του "καλημέρα" μας έστειλε το υβριστικό e-mail, είναι αλήτης και ντροπή για το επάγγελμα. Αναφέρομαι στο PC με όνομα "\\καλημέρα5".

Παρόλα αυτά, ΔΕΝ σας κρίνει ο εκάστοτε κρινόμενος πολιτικός ή ο εκάστοτε ενδεδυμένος τον χιτώνα του πολιτικού, απατεώνας. Εμείς, οι ιδιοκτήτες του μέσου, οι Πολίτες, οι ιδιοκτήτες του αέρα και των συχνοτήτων που χρησιμοποιείτε για την διευκόλυνσή μας στην άσκηση του δικαιώματος ΜΑΣ για πληροφόρηση, είμαστε οι ΜΟΝΟΙ αρμόδιοι για να σας κρίνουμε.

Για τους λόγους αυτούς, αν και θεωρούμε την εκπομπή του Αυτιά αχαρακτήριστα απαίσια, είμαστε στο πλευρό σας! Οχι στους απατεώνες που με την πανοπλία της ασυλίας καταπατούν την περιουσία μας και το ανθρώπινο δικαίωμα μας στην πληροφόρηση (ιδρυτική διακήρυξη ΟΗΕ 1947, σύμβαση της Ρώμης για τα δικαιώματα του ανθρώπου). Τέλος, πληροφορούμε τον "πρωτοπόρο της ραδιοφωνίας" όπως τον ονόμασαν σε εκπομπή της ΕΡΤ, ότι υπάρχουν ΚΑΙ μεγαλύτεροι σε ηλικία (6-7 χρόνια), ΚΑΙ πρωτοπόροι που υπήρξαν αγωνιστές και όχι γλείφτες κόπυμπόυς.