Ειδήσεις

25 Οκτ 2008

Ωραίοι είσαστε εσείς στον Alpha!

Ωραίοι είσαστε εσείς στον Alpha!
Ώστε μπορούν κάποιοι να κατηγορούν άνευ στοιχείων έναν πολίτη για παράνομο πλουτισμό, δηλαδή, κλέφτη και αν αυτός αντιδράσει, τότε να καταγγέλλουν πως επιχειρεί "φίμωση του Τύπου".
Ώστε, θέλετε οι δημοσιογράφοι να είναι στο απυρόβλητο και να έχουν ασυδοσία.
Λοιπόν, δεν συμφωνώ με τις αγωγές, ωστόσο απολύτως συμφωνώ με τις μηνύσεις αν οποιοσδήποτε θίγεται.
Ας αποδείξουν τώρα οι δημοσιογράφοι του Alpha στο δικαστήριο τις καταγγελίες τους κατά Ρουσόπουλου.
Και αν έχουν αποδείξεις, ας μη φοβούνται -ευκαιρία τους να τον ξεμπροστιάσουν.
Αν όμως, όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις τους, δεν έχουν αποδείξεις, ας λάβουν από τη δικαιοσύνη ένα μάθημα για το τι σημαίνει συκοφαντώ έναν πολίτη.

17 σχόλια:

Unknown είπε...

Ας παραιτηθεί πρώτα από την ασυλία του και μετά, επί ίσοις όροις, με ισονομία που αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο και θεμέλιο λίθο της Δημοκρατίας, πάμε όπου θέλει.

Δεν είναι πολίτης, είναι βουλευτής ο οποίος προκλητικά καλυπτόμενος πίσω από μια πρωτοφανή για την Ευρώπη ασυλία και ανισονομία, εξαπολύει μηνύσεις διώξεις και αγωγές εναντίον του δικαιώματός μας στην πληροφόρηση.
Την πληροφόρηση ΕΜΕΙΣ την κρίνουμε την αξιολογούμε και την επιλέγουμε (ή την απορρίπτουμε). ΕΜΕΙΣ, όχι αυτός, οι εποχή της χούντας και του μετέπειτα αρχιμαλάκα που ήθελε να "καταρρίψει" τους δορυφόρους, πέρασε ανεπιστρεπτί.

Ανώνυμος είπε...

Θα επιμείνω σε ένα: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να αποκαλεί τον άλλο κλέφτη χωρίς αποδείξεις. Ο Ρουσόπουλος έπρεπε να παραιτηθεί και είναι ΗΘΙΚΑ ένοχος για πολλά. Οπότε, πολιτικά για εμένα είναι έκθετος και ένοχος. Ωστόσο, όποιος θεωρεί πως ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ότι έκλεψε, τα δημοσιοποιεί και τα καταθέτει στον εισαγγελέα. Χωρίς στοιχεία, απλώς δεν μιλάει για κλεψιές.

Ανώνυμος είπε...

και ΜΗΝΥΣΕΙΣ και ΑΓΩΓΕΣ και καλά κάνει ...

Ποιοί είστε εσείς που θα του στερήσετε τα δικαιώματα που έχει;

Εσείς δεν τον χτυπάγατε πρωί βράδυ;

Τώρα στο δικαστήριο να αποδείξετε αυτά που λέγατε ... αν δεν μπορείτε να έχετε συνέπειες.

Ξεκινήσατε με την σύζυγο συνεχίσατε με τον ίδιο.

Δεν ήταν εμπάθεια; Ένα μήνα οι ειδήσεις του καναλιού δεν έλεγαν τίποτε άλλο.

Αν είχατε δίκιο να πάει αυτός στη φυλακή.

Unknown είπε...

Αγαπητέ στόκε άνωθεν,

"σε 'τούτα 'δω τα μάρμαρα, καμιά σκουριά δεν πιάνει" λέει ο ποιητής.

Η σκουριά της δημοκρατίας στην οποία αναφέρεσαι, ο μόνος υπουργός επί δύο θητείες άνευ ποτέ έστω μίας ψήφου, ο μόνος κυβερνητικός "δημοσιογράφος" που μηνύει δημοσιογράφους, ο αγνώμων αυτός μικρός που επί καιρό εισέπραττε τον παχυλό της Μάρας μισθό από το κανάλι, ο απίστευτος τύπος που "φόραγε" καπέλο σε επιχειρηματίες των μέσων τους "αγαπημένους" του, η ντροπή και όνειδος της δημοσιογραφίας, απλώς επιδιώκει να μην πάει σε δικαστήριο. Προκάλεσε την ντροπή σε ολόκληρη την παράταξή του. Επειδή η ΝΔ δεν έχει μόνο Συμβούλους Ναρκωτικών, Βουλγαράκοπελέκηδες Ρουσσόπουλους και μερικές δεκάδες άλλους, αλλά, και ανθρώπους όπως ο Τατούλης και εκατοντάδες ακόμα δεν αξίζει τέτοιους. Ετσι, ενώ δεν υποστηρίζω ούτε συμφωνώ με τους νεοδημοκράτες, μπορώ να εκτιμώ και να σέβομαι τον βίο, την πολιτεία και τις απόψεις ορισμένων. Μην βιαστείς πάντως, δεν είμαι πασόκος.

Ο Ρουσσόπουλος αγαπητέ νοσταλγέ της χούντας στόκε, προσπαθεί να εμφανιστεί ως θύμα και να μπορέσει να παρατείνει την θητεία του κατά μια ακόμα εκλογική περίοδο ώστε να υπάρξει παραγραφή. Αγωγές μηνύσεις εκφοβισμοί καπελώματα και τραμπουκισμοί όμως, δεν γίνονται δεκτά.

Σε αυτή τη χώρα, είτε του αρέσει είτε όχι, έχουμε δημοκρατία, επιδιώκουμε ισονομία και σκοπεύουμε να το διατηρήσουμε έτσι.

Αν δεν τον ικανοποιεί μπορεί να πάει στην Βόρεια Κορέα, στο Πακιστάν, στην Κίνα και διάφορες άλλες τέτοιες "δημοκρατίες", όπου γίνεσαι βουλευτής και υπουργός χωρίς καμία ψήφο, πλουτίζεις ανεξήγητα ενώ οι πολίτες ζουν σε χαρτόκουτα στους βάλτους ενώ εσύ απολαμβάνεις της προστασίας του κόμματος. Εχει το ταλέντο να γίνει δεκτός και έχει να επιδείξει "έργο θαυμαστό". Το ΣΝ που είχε το θράσος να "κατασκευάσει" για τα μπλόγκς, με ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ παρακολούθηση αθώων πολιτών χωρίς προηγούμενη δικαστική ή εισαγγελική εντολή, έχει εφαρμοστεί ΜΟΝΟ στην Κίνα και στο Πακιστάν από την προηγούμενή του "κυβέρνηση".

Και μία ερώτηση:
Πάτε στο διάολο ρε χουντόφατσες, ή να σας στείλουμε εμείς;

Εάν νομίζετε ότι δεν μπορούμε "πλανάστε πλάνην οικτράν", απλώς δεν μας επιτρέπουν οι δημοκρατικές πεποιθήσεις μας.

Επαναλαμβάνω λοιπόν το ερώτημα:
Πάτε στο διάολο ρε χουντόφατσες, ή να σας στείλουμε εμείς;

snb

Ανώνυμος είπε...

bloopers team, όταν λες χουντόφατσες κοιτάς τον καθρέφτη;

Ανώνυμος είπε...

Για να έχω μια υπεύθυνη απάντηση από τους υπεύθυνους του studioa ...

αυτά που λέει ο bloopers team αντιπροσωπεύουν την εκπομπή σας και το τηλεοπτικό κανάλι σας;

Και εάν η απάντηση σας είναι όχι τότε γιατί κοσμούν όλες τις αναρτήσεις σας;

Εάν η απάντηση σας είναι ναι ...

EK είπε...

Τα σχόλια σε αυτό το ιστολόγιο είναι χιλιάδες.

Δεν μπορούμε να συμφωνούμε με όλα.

Το να τα "προσέχεις" είναι δύσκολη δουλειά.

Εμείς προσπαθούμε να το κάνουμε.

Όταν είμαστε αυστηροί, μας λέτε φασίστες που λογοκρίνουν σχόλια.

Όταν δεν είμαστε, πάλι πρέπει να δικαιολογηθούμε.

Αλλά, έτσι είναι η επικοινωνία και μάλιστα η ανώνυμη, την οποία και εσείς, από ό,τι βλέπω, επιλέγετε...

Αφήστε τους Βloopers να μαλώσουν με τον αναγνώστη μας - συγγραφέα της συγκεκριμένης ανάρτησης ο οποίος αν θεωρεί ότι θίγεται από το σχόλιό τους, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

EK είπε...

Α, εκτιμήστε και το ότι εδώ τα σχόλια είναι ελεύθερα κάτι το οποίο συμβαίνει σε λίγα ιστολόγια...

Και το ότι έχουμε αναγκαστεί ελάχιστες φορές σε σχέση με τον αριθμό τους να τα αποσύρουμε κάτι που σημαίνει ότι οι αναγνώστες μας έχουν την ικανότητα να διατηρούν ένα υψηλό επίπεδο επικοινωνίας.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Χωρις να ειμαι...φαν του καθε Ρουσοπουλου,εχει καθε δικαιωμα να κανει μηνυση,αγωγη και ο,τι αλλο θελει απο τη στιγμη που θεωρει οτι συκοφαντειται και θιγεται.Καλα θα κανουν να πραξουν το ιδιο και οσοι δεινοπαθουν στο στομα "δημοσιογραφων",που πετανε τονους λασπης κι εχουν την απαιτηση να μην υφιστανται καμια συνεπεια.Δεν ειναι ολοι σα τον Βατοπαιδινο Εφραιμ που καθετα και τον καθυβριζουν επι 2 μηνες χωρις αποδειξεις και δε μιλαει,επειδη το επιβαλλει το μοναχικο του σχημα...

Κι επειδη καποιοι μιλησαν για "ελευθερια":αλλο ελευθερια κι αλλο ασυδοσια και διαπομπευση του καθενος.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Και εάν η απάντηση σας είναι όχι τότε γιατί κοσμούν όλες τις αναρτήσεις σας;

Εάν η απάντηση σας είναι ναι ...


Σε αντίθεση με εσένα χουντόφατσα, το μπλόγκ (όχι το καναλι, μπλογκ είναι) επιτρέπει όλα τα σχόλια, και τα δικά σου και τα δικά μου (και μας).

Ακόμα να σου πω ότι σου ζητώ συγγνώμη που σε αποκάλεσα χουντόφατσα. Α και πηδήξου λοιπόν σκατόφατσα! Τι σε κάνει ρε σκουπίδι να πιστεύεις ότι αξίζεις τόσο όσο να ασχολούμαι εγώ μαζί σου;

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

@κύριο/α ΕΚ,
Αφήστε τους Βloopers να μαλώσουν με τον αναγνώστη μας - συγγραφέα της συγκεκριμένης ανάρτησης ο οποίος αν θεωρεί ότι θίγεται από το σχόλιό τους, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.


Αν ενοχλείται κάποιος, ας επικοινωνήσει μαζί μας, όχι μαζί σας. Δεν φέρετε ΚΑΜΙΑ ευθύνη εσείς για τις απόψεις μας ή τον τρόπο που επιλέγουμε να απαντάμε στον καθένα. Απλά χρησιμοποιούμε τον χώρο που δεν διέπεται από πνεύμα Ρουσσόπουλου, δηλαδή λογοκρισίας κατεύθνσης και ελέγχου.

Οπως πάντα, ευχαριστούμε.
snb.

Unknown είπε...

vg,

thanks για το relay, ήρθαμε, θα αναλάβουμε εμείς τώρα. Και κλείσε το ρημαδοτηλέφωνο!

Ανώνυμος είπε...

μπλουπ

Η βλακεία σας έχει αγγίξει το απροχώρητο μη σας πω το έχετε ξεπεράσει κιόλας ...

Ανώνυμος είπε...

bloopers team, πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις εκπομπή στον real, μαζί με τον Τράγκα. Διαθέτετε το ίδιο επίπεδο επιχειρημάτων και γλωσσολογίου! Θραύση θα κάνετε!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

@"μπλουπ"
Είπαμε, άντε γαμήσου!


@φίλος αποκάτω από τον ηλίθιο "μπλούπ"

Συμφωνούμε.
Αυτό ακριβώς εννοούμε κι εμείς! Απαντάμε ανάλογα με την υποβληθείσα ερώτηση.

Ανώνυμος είπε...

bloops

Τι βάθος επιχειρημάτων. Ω φοβεροι, έχετε άραγε πέσει στην αντίληψη της σουηδικής ακαδημίας;

Εσύ καναδούλη τι ωραία που τα λες μωράκι... μη κλαίς έρχεται ο αραπάκος σου.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

κάτι σαν εσένα τους έχω και σκάβουν...