Ειδήσεις

23 Οκτ 2008

Ο «γιος του ταχυδρόμου» πλουσιότερος από τον «γιο Πρωθυπουργού»

Η τεράστια ακίνητη περιουσία που απέκτησε τα τελευταία χρόνια ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη από εκείνη του «γιου Πρωθυπουργού»

Ο Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με την δήλωση «πόθεν έσχες» του 2006 έχει στην ιδιοκτησία του μόνο ένα σπίτι στο Καστρί εμβαδού 365 τ.μ. σε οικόπεδο 640 τ.μ., το οποίο μάλιστα ανήκει στην αδελφή του.

Από την άλλη ο Θοδωρής Ρουσόπουλος κατάφερε να αποκτήσει στη πορεία της επαγγελματικής και κυρίως της πολιτικής του σταδιοδρομίας δύο αγροτεμάχια στο Καπανδρίτι εμβαδού 2.008 τ.μ. και 1.217 τ.μ. αντίστοιχα, μία μεζονέτα εμβαδού 388 τ.μ. με πισίνα και γήπεδο τένις στο Καπανδρίτι, ένα εξ αδιαιρέτου με τη σύζυγο του διαμέρισμα 255 τ.μ. στο Παλαιό Ψυχικό, ένα διαμέρισμα 100 τ.μ. στην Καισαριανή, ένα εξοχικό στην Πάρο και ένα διαμέρισμα στην Ανάβυσσο σε απόσταση λίγων μέτρων από την θάλασσα. Μάλιστα, χάρη στον κ. Ρουσόπουλο ο οικισμός Μικροχωρίου στο Καπανδρίτι με τους 80 κατοίκους απέκτησε έναντι 750.000 ευρώ και πετρόχτιστη πλατεία έκτασης 3 στρεμμάτων ακριβώς μπροστά στη μεζονέτα του κ. Ρουσόπουλου.
.
Από: "Alpha"

Type rest of the post here

2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

...όπως πάντα, χάρη στην πίστη, την εντιμότητα και την εργασία του.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Τον φάγαμε τον άνθρωπο με τις "κακίες" μας.

Το παιδί εκτοξεύθηκε στην εξουσία, όπως ξέρετε όχι δια του ταχυδρόμου αλλά δια του γνωστού νταβά, τις "αρχές" του οποίου ήρθε να υπηρετήσει.
Μια χαρά τις υπηρέτησε, μόνο που σκόνταψε στις συγκλινουσες αντιθέσεις ενός χυδαίου συστήματος νομιμοποιημένης παραεξουσίας.
Καιρός λοιπόν να του βγάλουμε τη "στολή" και για να μη μείνει εντελώς γυμνός να του προτείνουμε ένα ευλογημένο ράσο ραμμένο στη μονή του πνευματικού του.

Εύχομαι να μη χρειαστεί να ξανα-ασχοληθούμε με αυτόν τον άνθρωπο.