Ειδήσεις

5 Νοε 2008

Έγγραφο της Τροχαίας έχει ως στόχο την αύξηση του... "τζίρου" των κλήσεων

Η ύπαρξη του εγγράφου είναι γνωστή και το θέμα το επαναφέρει η εφημερίδα "Θράκη".

Σύμφωνα με το έγγραφο υπολείπονται έως το τέλος του έτους 2002 να βεβαιωθούν περίπου 2.000 παραβάσεις προκειμένου να επιτευχθούν "οι τεθέντες από το Αρχηγείο, σχετικοί στόχοι".

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τους αρμόδιους οι οποίοι επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του συγκεκριμένου εγγράφου επισημαίνοντας ότι τώρα πια δεν υπάρχουν τέτοιου είδους διαταγές...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Για Τροχαία ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ Δήμο Παλαιού Φαλήρου


Καλημέρα σας,

Μπορείτε να ρωτήσετε την Τροχαία Καλλιθέας αλλά και τον ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ αν ο Κ.Ο.Κ πρέπει να τηρείτε στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ!!!.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ ΑΠΟ ΑΡΕΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ σήμα ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ!!!.

Το σήμα αυτό παραβιάζεται κατά εξακολούθηση από όλους τους οδηγούς που εισέρχονται ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ από την Λεωφόρο ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!! ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ μπουν στην οδό ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ προκαλώντας με την παράνομη!!! και επικίνδυνη!!! πορεία τους ένα αλαλούμ αλλά και τεράστιο μποτιλιάρισμα στην κίνηση των αυτοκινήτων πάνω στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ, αλλά και στους γύρω δρόμους!!! .

Οι πεζοί που προσπαθούν να διασχίσουν την πλατεία κινδυνεύουν συνεχώς από την παράνομη και ανεξέλεγκτη πορεία των ΙΧ!!!.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ...


Είναι απορίας άξιο γιατί η Τροχαία που έχει γνώση του θέματος αφού έχει έρθει πολλές φορές και έχει κάνει αυτοψία και κόβει κλήσεις για κράνη!!! δυστυχώς δεν λαμβάνει κανένα μέτρο!!!.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ;

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!



Υ.Γ.
ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ EMAIL!!!

link που ηδη δημοσιευεται η ειδηση!!!

http://www.epikoinonia-arg.gr/html/content/view/3473/98/lang,el/
http://syriza-pf.blogspot.com/ http://www.katagelies.gr/katagelies/content/view/588/214/ http://citypress-gr.blogspot.com/